Sett på 720HD.


Hei dere! 
Først og fremst: Denne videoen er ikke ment for å "skryte frem" hvor mye sminke jeg har. Jeg har mye mer sminke enn hva jeg burde ha, men det er fordi jeg elsker å holde på med sminke, beauty og mye av det er relatert sammen med youtube og blogg hvor jeg tester ut nye produkter for å vise til dere. Det har vært etterspurt om video, eller bilder av koleksjonen min så derfor tenkte jeg å sette sammen en til dere. Den er ikke noe bra filmet, og jeg kom akkurat ut av dusjen så det er derfor dere ikke får se meg, hehe! Håper at dere likte den fordiom, og husk å abonner på kanalen min for flere videoer!

Sett på 720 HD

Jeg starter helgen med en innkjøpsvideo til dere! Tusen takk for all respons fra gårsdagens innlegg. Det er veldig kjekt å lese at det var en tankevekker for flere, å jeg setter utrolig pris på at dere følte at jeg satt ord på problemet. I dag har jeg fri fra skolen, så i dag skal jeg bare slappe av før jeg skal ut i kveld. Måtte dere ha en fin dag ♥

SETT PÅ 720 HD!

Hei, og god morgen! Endelig er jeg ferdig med naturfag muntlig, og har tid til å oppdatere dere igjen. I helgen har jeg vært hos mamma, en liten tur på tivoli og vært på kino med noen venner. Vi så filmen pitch perfect 2, og den var kjempe bra! Anbefales å se om du har sett 1'ern først :-D. Forrige uke fikk jeg spørsmål fra en leser om jeg kunne vise alle leppestiftene mine, så her får dere en video. Alle er ikke med siden det ikke er alle jeg bruker like ofte - men her har dere de jeg bruker mest. Nå skal jeg snart ut på besøk en tur, så vi snakkes ♥

SETT PÅ 720HD!

Hei dere! Nå er vi inn i den siste vårmåneden, og da passet det seg å lage favorittene mine fra april. Denne videoen her ble ikke super bra, men det er bedre enn ingenting. Jeg skal sette i gang med et par innlegg til som jeg skal poste fremmover. Gjerne kom med forslag om det er noe dere vil se :-). 

Sett på 720HD!

Hei dere! Jeg er hjemme igjen i Ålesund, å har endelig fått tid til å filme innkjøpene fra Oslo. Jeg skal rekke trening, så oppdaterer dere i morgen! Håper videoen faller i smak!
Sett på 720 HD.

 Hei dere, de siste dagene har jeg bare vært med venner, familie og kjæresten siden jeg har vært så lenge borte. Siden det snart er skolestart var det på tide med en back to school makeup toturial. Så her har dere videoen, og under er produktene som er brukt:

Sminke:
Guerlain - Meteorites Perles Light Diffusing Perfecting Primer
Dior - Forever Skin Fundation
Garnier - Under Eye Roll On Concealer
Inglot - Øyenskygger fra et freedomsystem. Farger kommer i innkjøpsvideoen fra Oslo.
Clarins - Black Eye Khol
Smashbox - Eyebrow Pen
Lancome - Hypnose Star
Sephora - Bronzer - deep.
Mac - Sheen supreme lipstick - Pink Novue 


Børster:
Real Tecniques Stippling brush
Beauty Blender Sponge
Makeup Mekke Blending Brush
 

Håper dere liker videoen♥
 


Sett på 720 HD for best kvalitet og lyd! 

Disse tre dagene har gått så utrolig fort, å macen har ikke vært åpnet en gang. Så da ble det et par dager uten blogging, men det går vel greit. Jeg tenkte det ville vært greit med en video i mellom alle de andre innleggene mine, så derfor tenkte jeg at jeg kunne vise dere en sommersminke. Jeg har endret rutinen litt nå i og med at jeg har fått litt mer sminke - alt fra øyenskygger, mascara, foundation og mer. Skal begynne å se på spørsmålene til spørsmålsrunden nå. Forsett å still da dere! :-)

HVA SYNS DU?
Heisann, hvordan går det med dere?
Jeg har ikke rukket å laget noen valentines inspirert sminkevideo til dere, så derfor har jeg valgt å legge ut min favoritt på youtube. Denne er laget av youtubestjerna Dulce Candy, å hun er utrolig dyktig og haren morsom kanal.  Håper det går greit for dere at jeg legger ut denne istedet. Fant ut hva jeg skal gi til Fredrik i morgen foresten, skal ikke røpe det før imorgen - men ejg kan si at det er veldig lett å lage! 

HVA SYNS DERE OM SMINKEVIDEOEN?
SETT PÅ 720 HD!!

Jeg løp hjem rett etter skolen på torsdag å filmet denne videoen for dere. Jeg har valgt å ikke dele alle julegavene mine med dere, men dere får se litt av de på bilder når jeg bruker det jeg fikk. Nå ligger jeg i senga hjemme med mamma, ser på the carrie diaries og slapper av før jeg blir hentet snart. Foresten så må jeg si at cheerdance laget mitt har fått seg instagram, der heter vi hurricanesviolets. Det var faktisk jeg som fant på navnet vårt, å jeg synes det er kjempekjekt at vi brukte forslaget mitt! Men følg oss da dere, setter stor pris på det!

HVA SYNS DU OM INNKJØPET?

Sett på 720 HD!

Her har dere "hemmeligheten" min, som maange lurer på! Er ikke vanskeligere enn dette, så jeg håper dere skjønte.  Jeg har det litt bedre nå, men poster forsatt  forhåndsskrevne innlegg. Har så mye å tenke på, men det meste har ordnet seg heldigvis. Så tilbake til videoen: håper dere liker den!

HVA SYNS DU?
Sett på 720 HD.


 Lagde dene videoen for noen dager tilbake siden jeg syns det er morsomt å se på slike videoer selv. Akkurat nå venter jeg på at maten skal bli ferdig,  er kjempe sulten! Foresten så er det bare 2 dager igjen med skole *hyyl*. Gleder meg!

HVA SYNS DU OM SMYKKENE MINE?

Sett til 720 HD! 

Hallo! 
Jeg tenke å dele denne videoen som jeg faktisk lagde i sommer nå. Jeg syns den passer perfekt til jul eller nyttår, men jeg skal lage enda en sminkevideo til dere der det er litt mer "jul". Addet litt cranberry farge under øyet for en liten "pop of colour". Som dere sikkert ser så er startbildet annerledes, men det er fordi jeg endelig har blitt youtube partnet! Er så glad fordi jeg har bygdt meg opp såppas til å kunne tjene penger på det, å endelig kunne bytte ut forsidebildet som aldri blir bra... Hehe. Alle øyenskyggene er fra mac, eyelineren er fra benefit, solpudder fra sephora og mascara fra dior.

HVA SYNS DU?

SETT PÅ 720 HD.


VIKTIG!!!!!!
Jeg har mistet email adressen og passordet på den gamle youtube kanalen min, så jeg har laget en ny en. Alle videoene mine blir postet på -> -> DENNE <- <- youtube kanalen, så vær så snill å abonner på den kanalen, og ikke den gamle! Har lagt ut enda en video på kanalen om du vil se den før jeg legger den ut  *hint hint*.


 Hei alle sammen! Nå er jeg tilbake, etter et par dager uten mac og telefon :-)
I dag har jeg vært i byen med mamma og Leo å fått shoppet litt julegaver. Jeg er såå sliten akkurat nå, så det var kjempe deilig å få satt seg ned litt. Nå har jeg endelig satt meg ned, fått i meg litt mat og skal til å se på noen youtube videoer. Håper dere får en fin lørdag!

- Jasmin.

 

Sett på HD :-)

HVA SYNS DU?
Heer har dere endelig videoen! Nå sitter jeg i Oslo i sofaen til pappa å slapper av♥ Tenkte å være litt sosial, så vi snakkes imorgen!

HVA SYNS DU OM VIDEOEN?
Poster en gammel sangvideo, siden jeg egentlig ikke har noe spessielt på hjertet idag♥ Forsett å meld dere på linkerunden :-) Om det ikke blir med fler, tar jeg den igjen neste uke heller.

HVA SYNS DU?

 
SETT PÅ 720p.

Heihei!
Her er én av de videoene som ble mest etterspurt om. Veldig dårlig filmet, men det får gå. Håper dere liker den :-)

HVA SYNS DU?
SETT PÅ 720P HD!

Nå er jeg faktisk på skolen, og blir ganske opptatt idag♥ Så forhåndsstilt innlegg, men her har dere noen videosnutter og mobilbilder fra Island! Hadde en veldig kjekk tur sammen med klassen min.

HVOR SKAL/VAR DERE PÅ KLASSETUR?

SETT PÅ 720p HD!!!!!!!! (haha, heldig med startbildet som vanlig....)

Herlighet så surrete jeg er i denne videoen! Har såklart kjøpt mer enn det jeg viste i videoen, som fks. en dr.demin bukse, og noe fra topshop. Tok en god tid å redigere denne, og jeg er helt utslitt fra overnattingsturen. Var ganske koselig å sitte ved bålet sammens med de andre, mens vi hadde rolig gitar spilling og god stemning rundt oss. Minuset var vel at det var iskaldt og jeg hadde en flått på meg når jeg kom hjem. Har ikke hatt flått siden 4 klasse! Nå ligger jeg i sofaen med serien drop dead diva, en stor melkesjokolade og et glass pepsi max, naam. Håper dere liker videoen, og skjønner hva jeg sier! Foresten så oppdaterte jeg til iOS 7, tok bare 20 minutter på iPhonen, og 15 på iPad mini'en. Det er så fint design, og alt går så raskt. Elsker det allerede :-)

HVA SYNS DU OM INNKJØPENE?

SETT PÅ 720px HD!!!! PGA. FOKUSET VAR UTE NESTEN HELE VIDEOEN!!

Her har dere en video som jeg og Rita lagde for en good stundt tilbake siden (som dere hører, så hadde jeg bursdag om 19 dager hahah). Her får dere egentlig litt svar på spørsmål, også ser dere hvordan vi er sammens rett og slett :) Bare still spørsmål i kommentarfeltet, så skal vi svare!

HVA SYNS DERE OM VIDEOEN?

 
Okei, så igår dro Bjørn-Ivar til England i et år. Dere aner ikke hvor mye jeg kommer til å savne han. Har egentlig bare gruet meg til dagen skulle komme, fordi jeg er veldig glad i han. Han er jo akkurat som om han skulle vært storebroren min, selv om han bare er fetteren min. Han støtter meg når jeg trenger han, vi kan snakke om alt til hverandre, og vi danser, synger og ler sammens hver eneste dag. Når vi satt på flyplassen i går, var jeg veldig sikker på at jeg ikke skulle gråte, men bare smile og si hadet. Men istedet var jeg den som ble gråtkvalt, og ville ikke sleppe han når jeg ga han klem før han dro. Orker ikke skrive mer nå, så dere får heller se en video jeg laget til han♥ Her kan dere faktisk SE hva jeg mener med at han er en fantiastisk morsom person, haha..

sett på 720px. 

HVA SYNS DERE OM VIDEOEN?
foresten, så er what are words en sang som vi alltid pleier å høre på og synge til, derfor jeg tok den.
HVA SYNS DU OM INNKJØPENE?
Del 2 kommer på tirsdag :-)

HVA SYNS DU OM INNKJØPENE AV KLÆR?
SETT PÅ 720P HD PGA. FILMET MED PHOTOBOOTH.

Skjønner egentlig ikke helt hvorfor jeg legger ut sangvideoer, men det er gøy hehe.  Håper dere liker videoen, så snakkes vi senere istedet :-) Syns en Rihanna sang passet fint, siden jeg har nettopp vært på konsert med henne.

HVA SYNS DU OM VIDEOEN? 

 
Sett på 720pHD♥

Halloo! Jeg har jo helt glemt å poste denne videoen, så her har dere den! Ikke like bra som sist da. Skal prøve å sette sammen enda en snart :-)
Nå ligger jeg i den nye senga, med ny gigantisk pute og hører på rolig musikk. Tror jeg bare blir hjemme resten av kvelden siden jeg forsatt ikke er 100% i form, er det muulig.. Har forsatt vært i byen i mange timer i dag da sammens med mamma og Leo, men angrer smått på at jeg ble med siden jeg kan kjenne at jeg burde hvilt pga. vond nakke/rygg, hodepine, og kvalme.. Smart Jasmin, veldig smart, haha! 

HVA SYNS DU OM VIDEOEN?

 
Sett på 720p ♥

Tiden har gått sååå utrolig fort! Plutselig så har jeg blogget til sammen i 5 år.. 

VIL DERE HA EN GIVEAWAY?
Sett på 720px HD

Heihei!
Like kleint å lage video som vanlig, men her har dere sminkevideoen jeg lovte. Er fint vær akkurat nå, så tror jeg skal gå ut å stå på penny før jeg skal på besøk på sykehuset senere! Håper dere liker videoen, å er det noe dere lurer på - så er det bare å spørre.

HVA SYNS DU OM VIDEOEN? 

Se i 720px HD for best kvalitet.

HVA SYNS DU OM SVARENE?
Sett på 720px HD for best kvalitet.

Så dette er rommet mitt da, eller rommet mitt med tante blir det. Jeg holder på å pusse opp rommet mitt med mamma, å jeg tror det
blir utrolig fint! Gleder meg mye til å vise dere.

HVA SYNS DU OM ROMMET MITT? 
Sett på 720px for best kvalitet!

Haha herregud, velkommen til mitt upyntede liv! Jeg kan ikke danse og jeg har verdens dårligste humor! Mange som ville jeg skulle lage videoblogg med Bjørn-Ivar, så her har dere litt klipp! Håper dere vil ha flere videoer som dette? Jeg synes isåfall de er utroolig morsomme!

LIK DENNE VIDEOEN PÅ FACEBOOK OM DERE VIL JEG OG BJØRN-IVAR SKAL LAGE EN VIDEOBLOGG!

HVA SYNS DU? 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits