Inspirasjon:

 Sang:

 

Menneske: Cara Delevigne, oh my goregous.
GOD HELG! ♥
Endelig er det helg igjen, å denne helgen skal bli super! Nesten hele spotifylisten min er fyllt opp med nye sanger, og weheartit feeden min er oppdatert. Har endelig tenk å begynne med "fredags favoritter" igjen, siden det var kjekt å gjøre før. Samler opp inspo, menneske og sang som jeg har digget for uken. Noe dere vil jeg skal fortsette med?

HVA ER DERES FAVORITTER?
Klem 
Hallo, god søndag! Da tenkte jeg å svare på litt spørsmål fra de 2 siste ukene♥


Kan du VÆRSÅSNILL å lage sminkevideo av sminken din i denne videoen? Og kan du vise en sminkevideo der du bruker den mac paint poten? pliis du er perfekt!!! Først og fremst, tusen hjertelig takk♥ Jeg hadde bare bryn og leppestift på meg i videoen, men kan lage sminkevideo med mac paint poten såklart!
 
Siden du har fått kjæreste, kan du ha The boyfriend TAG? Hahah, nei det kan jeg ikke! Det er allerede alt for kleint å lage vanlige videoblogger, og det blir enda mer kleinere å lage sammens med han. Beklager♥ 

Hææ?! Har du fått det kjæreste? Hva heter han, og hvor lenge har dere vært sammen?? Haha, jepp det har jeg. Kommer ikke til å blogge så mye om han, men han heter Fredrik og vi har vært sammen i snart 3 måneder. Sjekk instagram for bilder av meg og han :) jasmineils.

Var maten og drikken god på Island? Maten var dødsgod, herreguud! Var fornøyd med alt jeg spiste der nede, og man fikk mye mat. Drikken var vanlig, og man fikk tak i andre typer fanta og cola. Men for ALL DEL ikke drikk vann rett fra springen! Det stinker svovel, og det smaker svovel også. Kjøp heller en flaske vann for 100 ISK = ca 5 NOK!! Var helt sinsykt gode smoothier/juice steder der. Var bare 5 min og gå til et sted der det var yougurt ice, smoothe/juice og subway butikk i ett! Aaah, savn.


NAAAAAAM!!!

Kan du legge ut flere bilder fra Island? :) Jeg skal det! Jeg må bare få tid til å sette meg ned å redigere de, og lage innleggene♥

Bor du hos fetteren din? Fetteren min (Bjørn-Ivar) er flyttet til England. Men ja, jeg bor hos tante som er søstra til mamma. Det er fordi jeg har lyst til det, ikke fordi jeg blir tvingt! Er masse med mamma, er bare at jeg bor hos tanten min, hehe♥

Hvor kjøpte du shortsen? Kjøpte den på ebay!! Du kan kjøpe den der sykt mye billigere enn på sheinside o.s.v! Finner ikke direktelink til shortsen, men dere søker bare "shorts" eller "skirt", også kan dere huke av på venstre siden "free shipping", så finner dere det helt sikkert siden det er så populært.

Hva/hvordan trener du?! Du har serriøst drømmekroppen!!
WOOW, tusen hjertelig takk! Du aner ikke hvor mye det betyr♥♥ Jeg har ikke trent på en god stund siden jeg kanskje hadde kyssesyken (noe jeg heldigvis ikke hadde!!). Men jeg trener cheerleading 2 ganger i uken, og ellers så gjør jeg litt styrke hjemme. Før jogget jeg veldig mye, og jeg har tenkt til å starte på treningsstudio når jeg blir litt friskere.


Shorts fra ebay.


HVA LURER DU PÅ TIL NESTE UKE?
Hvor har du kjøpt solbrillene? Jeg bor i Ålesund så håper du har kjøpt de der! De er kjøpt på Carlings på storsenteret i sentrum her i Ålesund :-) De kostet 79 kr.

Hvor er bikinien din fra, sinsykt fin! Tusen takk! Bikinitrusen er fra Gina Tricot, og toppen er egentlig en bh, og på lappen står det "secrets" på. Tror kanskje den kan være fra victoria secret, siden teksten over er veldig blurret ut. Skal finne det ut.

Hvor er dr.demin buksen din fra? Den fikk jeg i gave, og den er fra urban.


Hvordan kjenner du Jenny? Jeg kjenner Jenny fra barnehagen og vi bodde 3 trappetrin fra hverandre! Jeg, Jenny, Lea og Aleksander var bestevenner i barnehagen og på barneskolen.

Hvor er den gule neglelakken fra? (Se bildet over). Den er fra Ciaté i fargen "Big Yellow Taxi".

Hvorfor bor du med tanten din? Fordi jeg har lyst :-) Trengte å fokusere på skole når jeg endelig var blitt "frisk", å det klarte jeg der. Var ganske sliten og moren min skulle operere så da flyttet jeg inn dit, å merket at jeg forbedret karakterene mine veldig mye så da flyttet jeg litt etter litt inn :) Bor med moren min også, er bare mesteparten av tiden hos tante :-) Hun er forresten søsteren til mamma.

Savner du å bo hjemme hos moren din? Nei jeg savner ikke å bo fast med mamma, haha. Synes det er utrolig kjekt hos tante, men selvfølgelig så savner jeg det litt da men er jo forsatt ofte med mamma.

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE UKE?
Har du kjæreste, eller noen i kikkerten? Nei, jeg har ikke kjæreste. Nja, kanskje litt? Hehe.

Hva har du gjort med håret ditt? Jeg dro på frisøren. Først så klippet hun det i en V form, sånn jeg beholdt lengden å det ser jeg tydelig siden håret mitt har blitt utrolig langt! Så tok jeg ombre/dip-dye, men fargen ble ikke slik jeg ville ha det, men det bleker seg i solen så det går bra!Hvor er toppen ifra?
Det er en kjole, å den er fra barneavdelingen på Cubus.

Hva heter du på Kik og Snapchat? Jeg legger dessverre ikke til folk jeg ikke kjenner på snapchat, så derfor legger jeg ikke ut navnet mitt. Men det er bare å sende Kik! Det heter jeg  jasmineileens. 

Hvor kjøpte du solbrillene? Kjøpte de på H&M for 79 kr tror jeg! (Fikk de av pappa)
Er designet ditt ett gratisdesign?
Ja det er et gratisdesign, men hun som har laget det har slettet alle HTML kodene og designet så du får ikke tak i det lenger.

Hva heter du på vine? Jasmin Stafseth! Bare følg meg, legger ut video nesten hver dag. 


Håper dere likte svarene! Har du spørsmål til neste uke? Da svarer jeg på video kanskje :)
 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits