Igjen som forrige innlegg, før jeg begynner å skrive dette innlegget må jeg si at dette er en treningsrutine som funker for meg, og jeg skriver ikke dette innlegget for å "oppfordre" andre til å endre sine rutiner fordi jeg har det sånn. Jeg anbefaler alltid å snakke med en lege eller helsesøster om du skal starte med ny trening, og det er viktig å vite om kroppen din tåler det. Husk at det er veldig viktig at dere spiser godt med variert sunn mat når dere trener, og man kan absolutt spise junkfood og godteri når man føler for det. Det gjør i hvertfall jeg :-).


Hei dere!
I dag skal jeg skrive om treningsrutinen min, som er en sammenknyttning til innlegget om kostholdet mitt. Trening har vært en stor del av meg siden jeg var en liten jente, og mamma har alltid vært opptatt av sport siden hun var på min alder, og pappa liker godt å trene selv. Det har vært en positiv påvirkning på oppveksten min da jeg har vært med på mange antall sporter som bla. håndball, turn, rg, dans og kampsport. Jeg landet på sporten Cheerleading og Cheerdance, og dette blir mitt 5 år innenfor cheersporten. Jeg har treningskort på treningsenter i tillegg til cheer. Jeg elsker å trene, og jeg elsker mestringfølelsen av å toppe målene og slå egne rekorder. Så -  en treningsuke for meg er ganske "hektisk" men nå har det begynt å komme i rutiner og det blir tilslutt en vanesak. En vanlig treningsuke for meg er 5 dager med trening, av og til mer eller mindre med tanke på skolearbeid eller om vi har treningshelger på cheerleadingen. Rutinene mine på treningsenter endres ofte fra gang til gang, men jeg liker å fokusere på ett hovedområde i 3-4 uker før jeg bytter til nye muskelgrupper. Her har dere en vanlig treningsuke for meg nå:Mandag: Cheerleading 
Tirsdag: Treningstudio. Cardio. Mage, bryst og armer. Tøying til slutt. Jeg pleier som oftest alltid å løpe i 20-30 minutt før jeg starter øvelser.
Onsdag: Cheerleading.
Torsdag: Treningstudio. Cardio. Lår, legg, rumpe. Løper 30 min, tøying til slutt. 
Søndag: Jogging så lenge jeg klarer, styrke og tøy. / Eller fridag.
Fredag og lørdag er som oftes treningsfri. Jeg pleier av ogtil å "bytte" på dagene, feks: om jeg ikke trener på torsdagen så tar jeg det igjen på fredagen, og lar søndagen bli fridag istedet osv. 

Treningsrutinene mine forandrer seg fra gang til gang, men jeg vil prøve å forholde meg til 2-3 dager med studio og 2 cheer treninger i uken. Jeg har en app som heter "PumpUp", og den er helt fantastisk å bruke når jeg trener. Her loggfører du treningen din, setter deg mål som den hjelper deg med å utføre, den skreddersyr treningsrutiner til deg som du setter pp når du trener, du kan se treningsbilder fra andre mennesker i hele verden, og mye mer enn det! Anbefales på det sterkeste :-).


Jeg håper at dette innlegget var lett og forstå, og at dere likte det! I dag skal jeg slappe av før det er skole igjen i morgen, og ikke minst at min aller bestevenninne fyller 18 år! Ææh, jeg gleder meg. Jeg oppdaterer dere igjen i morgen, med mindre jeg får skrevet ett innlegg til i dag. Håper dagen deres blir super! Klem fra meg♥ 
Før jeg begynner å skrive dette innlegget må jeg si at dette er et kosthold/ "diett" som funker for meg, og jeg skriver ikke dette innlegget for å "oppfordre" andre til å starte på diett og endre kostholdet sitt for den grunn. Om du skal starte på en diett anbefaler jeg ALLTID å høre med en lege eller helsesøster først, spesielt om hensikten din er å gå ned i vekt. Jeg har tilpasset meg dette kostholdet, fordi jeg ikke er glad i brød generelt å ville finne en måte hvor jeg kunne få i meg nok god mat, på en sunn og variert måte. Dette kostholdet passer meg, og hvordan jeg trener. Veldig viktig at dere spiser godt med variert sunn mat når dere trener, og man kan absolutt spise junkfood og godteri når man føler for det. Det gjør i hvertfall jeg :-).


Hei dere! 
I dag tenkte jeg å dele med dere hvilket kosthold jeg har på regular basis, og i et senere innlegg vil jeg poste eget innlegg om trening. Jeg kickstartet meg selv 01.01.16 da mitt nyttårsfortsett var å opprettholde treningen, og begynne å spise sunt og variert. Det var veldig frem og tilbake på hvordan jeg skulle klare dette da de hjemme spiser ofte annet enn hva jeg spiser. Jeg liker ikke konsistensen på brød med mindre brødet er toastet eller varmt, og derfor var det enkelt for meg å kunne "kutte ut" brød. Jeg har alltid spist knekkebrød, og foretrekker det mye mer enn brødskive. Jeg er utrolig glad i frukt, smoothies og juice, og jeg er ellers ganske småspist av meg. Etter litt søking på google fant jeg ut en "diett" som var midt i blinken for meg, nemlig: knekkebrød dietten. Mange av knekkebrød diettene er ment for mennesker med fedme og får å gå ekstremt ned i vekt, noe som jeg ikke ønsker. Derfor har jeg satt sammen min egen lille diett basert på en orginal knekkebrød diett. Jeg bytter ut mengden med hvor mange brødskriver jeg hadde spist, og tar heller det som knekkebrød. Den er veldig enkel, og en vanlig matdag er 8 knekkebrød i løped av dagen og vanlig middag. Mellom hele dagen spiser jeg godt med frukt og småspiser på nøtter. PS: Jeg skeier OFTE ut å kjøper meg en redbull og sjokolade på skolen, og ikke minst cafébesøk, sånn dere vet det ;-). 


Alternativ til en vanlig matdag på "knekkebrød-dietten":

Frokost:
2 grove knekkebrød med pålegg. Eksempel: Brunost, hvitost, kremost, salami, leverpostei. I tillegg til 1 eple, et glass juice og ett glass vann.
Lunsj: 3-4 grøve knekkebrød i løped av en skoledag, med pålegg. I tillegg til en frukt, gjerne lettsjokomelk og en yogurt. 
Middag: Varierer fra hva som blir servert hjemme. Middag er jeg åpen for alt, men går mye i kylling og grønnsaker. Vann til drikke.
Snacks: En skål med epler drysset over av kanel og sukrin. 
Kvelds: 2 grove knekkebrød med pålegg. 1 kopp te, og 1 glass vann til drikke. 


 

Det er kanskje ikke tidenes kosthold, og det er slettes ikke det mest profesjonelle som finnes - men jeg er komfortabel med denne rutinen og jeg har komt på god vei inn i den allerede! Jeg håper at dere likte innlegget, også skal jeg poste treningsrutine innlegget fortest mulig! Stor klem fra meg ♥.Hei dere! I dag hadde jeg lyst å klikke innom å dele et lite tips til de av mine treningsglade lesere. Jeg selv elsker å trene, og om det er en økt på 30 minutter eller 2 timer så føler jeg at jeg har fått en real energiboost for kroppen min. For noen dager siden kom jeg over appen "pump up", som skulle være en ganske bra treningsapp. Jeg tenkte at dette var samme dårlige treningsløyper som alle andre apper, og at man etterhvert måtte betale for flere øvelser. Vel, ikke denne gangen! Pump Up er på en måte instagram for trening. Folk over hele verden poster bilder av sunn mat, treningsøkter og alt som egentlig er relatert med trening. I tillegg for du din egen konto hvor andre kan følge deg, og like bildene dine - og du kan følge andre kontoer som du liker. I tillegg til dette så er jo det en app hvor den setter sammen treningsrutiner for vekten din og målet du vil sette. Du kan personalisere hva du vil trene, og pump up setter sammen en rutine. Feks: Du kan trykke at du skal på treningsenteret, så velger du hvilke muskler du vil trene osv. Når de har satt sammen rutinen for deg, er det bare å trykke på "start" og den teller ned for deg hvor lenge øvelsen skal holde på osv. Den ilustrerer med tydlige bilder av hvordan en øvelse skal utføres. Helt genialt for min del! Eneste som er "negativt" med appen er at du må ha internett for å holde på med den. Jeg har dessverre ikke WIFI på det treningsenteret jeg drar på, så jeg må passe på at telefonen min har fullt opp med batteri før jeg drar hjemmefra. Dette er foresten ikke et innlegg i sammarbeid med pump up, det er et helt vanlig innlegg hvor jeg vil dele noe jeg virkelig liker med dere. Dette ble litt mye tekst, haha! Dere må gjerne følge meg på pump up, så følger jeg ALLE tilbake♥ Jeg heter jasmineil der også.

Hvem synes dette hørtes kult ut?
Hallo dere! Beklager for et par dagers pause, men jeg lånte bort kameraet mitt til Sofie  så jeg glemte helt av bloggen dessverre. Nå sitter jeg her i treningsklærne, å tenkte å skrive et innlegg til dere om hvordan komme i gang med treningen igjen! Jeg har jo endelig begynt å komme sikkelig i gang igjen, å hvorfor ikke bare dele med dere hva som har "hjulpet meg". Rakk ikke bussen heller, så da har jeg en time på meg til å skrive innlegget. Ready set go:


 

For det første: Man trenger ikke å ha lyst å dra på trening. Jeg hater egentlig å dra på treningsenter, å tenker altid at det er et ork. Men i bunn og grunn så har jeg alltid en herlig følelse inni meg når jeg er ferdig. Du må bare dra, uansett hvor lite du har lyst. Det blir gøy til slutt ♥ Husk at de som er på treningsenteret dømmer ikke deg. De er der for akkurat samme grunn som deg, å du må ikke tenke at andre ser på deg. Det samme gjelder den joggeturen du vil ta ute. Drit i andre.

Det er kjekt å ha med seg en venn. Jeg pleier som oftest alltid å dra med kompisen min Hans-Ole, for vi to trener bra sammen. Dra sammen med noen du vet du ikke kommer til å prate for mye med, og som du ikke bli distrahert av. Dra med en som du vet vil like mye ut av treningen som deg selv! Husk å alltid ha med deg en god smoothie, banan eller noe du synes er godt som du kan spise når du er ferdig med treningen din. Jeg liker som oftest å ha med en banan :-) 

Sett mål og lag en plan for treningen din. Hvor mange ganger har ikke jeg komt på trening å ikke visst hva jeg skal gjøre. Nå setter jeg meg alltid ned å skriver ned på "Planlegger" på iPhonen om hva jeg vil trene denne treningøkten. Fokuser gjerne på kun fks: mage og bryst på en treningsøkt, å gjør dette i de 2 neste ukene. Etter 2 uker bytter du med fks: ben og legg. Sånn får du trent litt ekstra godt på de plassene du vil se forbedringer på. Planlegg alltid treningen din! Her har dere min for i dag:Sist men ikke minst: MUSIKK. Uten bra treningsmusikk, får jeg heller ikke noen motivasjon til å presse meg de siste intervallene, eller de 2 siste repitisjonene. Jeg har laget tidenes treningsliste som heter akkurat det den gjør meg: Svett. Den kan dere finne den HER.  Jeg elsker å finne bra treningssanger, og til tøying hører jeg på litt roligere sanger fra hverdagslisten min som dere kan finne HER.

Lykke til meg treningen! Gjerne legg igjen en kommentar om du skal ut å trene i nærmeste fremtid! 
Klem 
Wow kan ikke tro det snart er 2 måneder siden jeg dro kroppen min ned på Stamina for en økt. Jeg har til og med mistet kortet! Nå har jeg bestemt meg for å trene igjen, for fullt. Jeg kjenner at jeg har mindre energi, og kroppen min har faktisk forandret seg mye på de 2 månedene. Vell, det er vel bare å ta turen innom til uken. Den førstre økten etter en lang periode siden den forrige er alltid verst.. 

ER FLERE SOM TRENER?

FLERE SOM HAR EN PLAN FOR NESTE UKE? ♥Hallo, mobilblogg dessverre. Jeg har vært å trent idag, nå er jeg med Fredrik også skal ned igjen til treningssenteret siden jeg glemte noe. Trenge veldig bra idag, kan oppdatere dere imorgen eller senere :-)

noen andre som har trent idag?
Hei dere! Jeg har hatt migrene idag, så måtte være hjemme fra skolen. Klarer egentlig ikke sitte på pc nå, men Fredrik er her en tur så tenkte jeg liksom godt kunne oppdatere dere. Jeg har fått spørsmål om hvordan jeg kan trene "kjerne" muskelen, å det er sånn jeg gjør det. Sammens med en Victoria's Secret modell. Jeg pleier å gjøre denne hjemme, men oftest så gjør jeg den når jeg er på treningstudio. Setter bare på 3G, også gjør jeg sånn som de gjør i videoen. Jeg har ikke hoppetau, og det har ikke de på studioet heller så det er noe jeg burde få kjøpt meg. Hoppetau er en meldig god trening for kondis og generell styrke. Men vi snakkes dere, jeg må ta pause fra pc. Får veldig lett hodepine idag :-( 

HVORDAN TRENER DERE?
Hallo dere! I dag dro jeg på årets første trening på treningstudio. Hadde veldig vondt i magen i dag, så løpte bare en god stund på tredemølla, litt bootcamp og tøying. Skal heller dra tilbake neste uke å trene litt på de andre aparatene. Var i såfall veldig fint der :-) Nå ligger jeg i senga å slapper av, begynner å bli syk igjen så det er bare å holde senga. Skal kjøpe nytt treningstøy snart også.

HVA MED DERE, TRENER DERE I 2014?

 
DETTE ER MINE TRENINGSTIPS, Å MIN MÅTE Å TRENE PÅ.

Heihei! Har lenge lyst til å lage et treninginnlegg til dere. Hva jeg trener, å hvordan jeg trener opp meg selv til å "like" kroppen min som den er.
Jeg har jo sagt det før, det er jo at jeg har dårlig selvtillit. Jeg har det. (EDIT) Bloggen hjelper meg litt med dette, det at jeg tar bilder av meg selv hver eneste dag å prøver å like det jeg ser og tar bilde av. Det forsvinner ikke bare av seg selv, og du som kommentert en litt frekk kommentar, her har du svaret ditt ♥

Men jeg tror det bare handler om å "tro" på seg selv, finne ut hva man liker best med seg selv?Det er jo  ikke bare med trening jeg åpner øynene litt, men all fin respons jeg får og at jeg selv ser store forandringer! Er mye mer fornøyd med sminken min og kroppen min enn hva jeg var for noen måneder tilbake. Da var der virkelig ille, og mine nærmeste vet hva jeg mener med det. Mèn det er en ting som hjelper meg igjennom alt dette, så det er faktisk å trene! Det er deilig å trene, å jeg får en stor selvtillitboost etter en treningsrunde :)

JEG GJØR BARE DENNE RUTINEN 1-2 GANGER I UKEN.


Oppvarmning: Jeg pleier først å gå fort rundt lerstadvannet 1 runde, også jogger jeg 1 runde. Men det er mest om sommeren, hehe! Pleier også å gjøre en dans som jeg lærte på cheer for lenge siden. Den er til en Miley Cyrus sang, kan sikkert vise en gang. Om jeg ikke gjør noen av disse, tar jeg å løper opp og ned trappene noen ganger.

Styke
10 armhevinger på knærne (x2)
10 vanlige situps (x2)
10 situps, annen hver arm på ben (x2)
10 situps med bena i "luften (x2)
 10 sekunder pause mellom hver repitisjon.
 
30 sek vanlig planke
30 sek planke med en arm og en fot bak (x2)
1 min 90 graders stilling
30 sek 90 graders stilling med armene i posisjon oppDiverse
SQUATS: 10 knebøy (x2)
Holde på kanten i trappen å trekke opp (eller en ribbevegg) 10 ganger
Løpe opp og ned en bratt bakke så mange ganger jeg klarer Tøying
1 minutt, "Guttespagat" stilling, og lene meg godt fra side til side, også trekke fremmover så langt jeg klarer
1 minutt, stå oppreist, å ta hendene rundt anklene eller ned i gulvet om man klarer det 
1 minutt, 90 graders stilling med foten liggendes bak. Trekke fremover, også bytte for etter 30 sek.
Gli forsiktig ned i jentespagaten, press nedover til du er nede eller nesten helt nede i gulvet. Presse i 30 sek.
Strekke ut armer og rulle på skuldrene

Så ja, her har dere min lille treningsrutine. Jeg synes alt dette er veldig hardt, men det kan ha med at jeg har vært veldig syk og sengeliggenes, haha.
Til vanlig så trener jeg cheerleading i tillegg til dette. Om vi fks. har 30 min med styrke på slutten av en trening, så gjør jeg det bare 1 gang i uken.

HVA TRENER DU? 

 

 


Nå kan jeg snart trene igjen, å dette er de topp 3 sangene jeg hører på når jeg trener! Elsker å løpe til sånn musikk, anbefales å sjekke ut!
Vet ikke jeg har den "sommerkroppen", haha! men jeg synes det er gøy å trene - så litt magebidler får dere! 

HØRT NOEN AV DE SAMME SANGENE?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits