Hei dere!
Hvor kul er ikke denne koppen? Jeg var på MENY her om dagen da jeg så tilbudet til Tine: Kjøp to store yogurter og få med en yogurt kopp på kjøpet! Denne var perfekt for meg, hvor man kan ha yogurt i koppen og oppbevare nøtter, bær, granola osv. i topplokket - genialt! Frokosten min i dag består av Tine vanilje yogurt, halvfrossne blåbær og litt havregryn. Resten av søndagen skal jeg bruke på å lese ferdig en bok som vi leser i lekse til skolen, og se litt serie. Ble nettop ferdig med MOB, så lurer på om dere har noen tips? ♥


Underwear Organizer HER.

Hei dere!
Velkommen til undertøy skuffen min, hehe. I dag er det starten på en ny uke, og da tenkte jeg at det hadde vært greit å dele et lite tips med dere som jeg er veldig fornøyd med. Jeg bestillte nemlig "Underwear Organizer" fra eBay, og laget det til i skuffene mine, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Det fulgte med en boks til 8 bh'er, en mindre boks med 6 lommer som jeg ruller sammen trusene mine i, og en med ca 10 små lommer som jeg har rullet sammen tynne strømpebukser nedi som jeg ikke fikk tatt bilde av. Nå synes jeg at undertøy skuffen min ser mye finere ut, og ikke minst så holder bh'ene mine seg mye finere :-) Ha en fin mandag videre, vi snakkes ♥.

Hei dere! I dag tenkte jeg å dele mine tips til en fin og ren hud. Jeg har slitt med masse kviser og uren hud utrolig lenge, å jeg fikk slutt på det i slutten av åttende klasse med god pleie til huden min. Derfor tenkte jeg å dele med dere hva som har funket på meg!


1. ♥ Finn ut hvilken hudtype du er. Dette kan du finne ut på fks. kicks eller på apoteket. For meg er det veldig viktig å vite hvilken hudtype man har. Jeg har normal til kombinert hud. Jeg har tendens til å bli oljete i ansiktet, og om vinteren er huden min knuss tørr - men ellers er den helt normal. Det er viktig at du vet hvilken hudtype du har, for det er slik du finner ut hvilke produkter som er riktig for deg.

2. ♥  Kontakt lege/hudlege om du har mye urenheter og kviser. Legen han henvise deg til evt. kvisetabletter eller en god hudpleie serie til deg. Jeg har aldri dratt til legen om huden min, men jeg og mamma dro til apoteket å snakket med de som jobbet der og fant ut hvilke produkter jeg brude prøve.

3. ♥  Finn gode hudpleie produkter. Min første serie jeg begynte på var fra apoteket og heter "ACO Spotless", og denne serien hjalp meg utrolig mye for kvisene mine og all urenheten jeg hadde. Etterhvert som kvisene begynte å roe seg, begynte jeg å investere i litt dyrere produkt med god kvalitet. 4. ♥  Finn en god dagkrem og en god nattkrem. Disse to produkene er veldig viktig for meg fordi huden min må holde seg hydrert uten å olje. Jeg liker veldig godt produktene til Origins, og det er der mine kremer er fra. 

5. ♥  Spis mindre sjokolade og hold deg i form. Jepp, sjokolade gjør at jeg får litt kviser så derfor anbefaler jeg å spise lite av det. Å holde seg i form er også veldig vikig for meg. Jeg føler meg fresh og kvikk etter jeg har trent. MEN det som er viktig er at du MÅ vaske ansiktet ditt etter en treningsøkt. Viss ikke så kan svetten gjør at du får utbrudd, å det er ikke kjekt. 

6. ♥  Og til slutt: Ikke bruk for mye hudsminke når du har utbrudd. Jeg bruker bare concealer og solpudder når jeg har kviser. Fundation gjør slik at huden din ikke får puste sikkelig, og det gjør bare at du får fler av de. 

Så her har dere mine tips! Håper dere fikk hjelp av de ♥ 
♥ Drikk mye vann! Ha en drikkeflaske liggenes hele tiden.
♥ Vask ansiktet ditt med varmt vann hver morgen og hver kveld.
 Rens huden din med bra produkter som funker for din hud. Jeg bytter på ACO spotless serien og dermalogica Clear Start serien.
♥ Ta en god ansiktsskrubb og en ansiktsmaske minst 1-2 ganger i uken. Gjerne invester i en litt dyrere en for bedre resultat. Bruk minst mulig ansikts sminke. Jeg bruker som oftest bare mineralpudder, også bruker jeg solpudder og en higlighter. 
  Finn ut hvilken hudtype du har. Da er det lettere for deg å pleie huden, med å bruke riktige produkter.
  Sov godt. En god natts søvn er viktig. Minst 8 timer! 
 ♥  Spis mindre sjokolade. Det hjelper, jeg lover!
  Ikke ta deg så mye i ansiktet. Da kommer det bakterier som gjør slik at du får flere kviser.  


Her er mine tips innen å få plettfri hud. Jeg har slitt med en del kviser og uren hud selv, å det er veldig viktig for meg å ta vare på huden min. Alle punktene over lover jeg at vill hjelpe. Etter jeg har begynt å drikke mer vann, sove mer, bruke mindre sminke og huske å rense ansiktet hver kveld - har huden min blitt babymyk! Jeg sliten forsatt med litt uren hud, men det forsvinner vell etterhvert.

Tilbake på skolebenken i dag, å dette er et forhåndsskrevet innlegg. I går var jeg og Fredrik på daaateee *kniis*. Det var utrolig fint vær i går, å jeg har  gått i kjole 2 dager på rad :-D 

HAR DERE NOEN TIPS TIL Å FÅ FIN HUD?
Blå skjorte her // boxer her // lue her // demin skjorte her.Id voks her // ansikts skrubb her // parfyme her.


Okei, så her har der innlegget om tips til julegave til gutter! Har plukket ut mine "favoritter" som jeg liker å gi i gave, å den parfymen over bare i rød lukter så sykt godt herreguud! Anbefaler alle jenter å kjøpe den parfymen til kjæresten sin eller broren sin i julegave :-) Skal prøve å lage enda ett innlegg med mer gaver som du kan gi til begge på en gang. Fks. om du har en onkel eller tante å du ikke har så mye penger. Da kan det være greit å kjøpe en kokebok, bestikk, ett teppe til huset o.s.v. Vi får se :-) Jeg og tante skal snart på julegave shopping, å jeg har bestemt meg for hva jeg skal kjøpte til Fredrik♥ JA jeg har sett kommentaren i forrige innlegg, å det er såklart IKKE sant :-) Han ville aldri gjort det, å jeg har snakket med han hehe♥

VAR DET GREIE TIPS? NOEN FLER TIPS DERE ØNSKER JEG SKAL LAGE?
Heey sweeties♥♥♥

Hvor mange sliter med treningsmotivasjonen sin? Jeg er isåfall en av de! Så idag dro jeg og tante å handlet inn en masse treningstøy til meg. Jeg elsker følelsen av nytt treningstøy, hehe. Tenke å dele mine treningstips til dere, siden jeg alltid får så mye spørsmål om hvordan jeg trener o.s.v! Bare les nederst i innlegget, så står det aaalt du trenger å vite♥Treningstøy fra nike (xxl).

 

Styrketrening ♥ Jeg har en treningsapp på iPhonen som jeg pleier å finne kule styrkeøvelser, men det jeg som oftest liker å gjøre er: 
- 20 sit-ups // 20 armhevinger (10 på knær) // 20 spensthopp // 20 stjerner // litt planke når jeg klarer det. 
Jogging♥ Jeg elsker å jogge, så jeg pleier å jogge ca. 3km eller mer. Om jeg ikke tenker på km, så jogger jeg gjerne i 30-40 minutter. Pleier også å gå kappgang viss jeg blir veldig sliten.
Mat/kosthold♥ For å være ærlig så har jeg veldig dårlig kosthold (hehe). Jeg elsker usunn mat, men i det siste så har jeg vært ganske så sunn. Jeg pleier alltid å ha noe frukt liggenes hjemme, og jeg elsker å lage bær og yougurt. Det "beste" jeg kan spise er også havrepasta salat og farris, ååh naam. Men ellers så er jeg veldig usunn, men jeg holder på å bli mye sunnere pga. jeg må ha bra kosthold når jeg trener så mye! 
Trening generelt♥ Jeg har jo trent cheerleading i litt over 2 år, så det er jo her jeg har fått så mye muskler fra. Men nå går jeg på cheerdance og trener selv styrke hjemme. Skal starte på treningsstudio etterhvert, så da får jo jeg trent litt der. Trener jo litt i gym også da, men det tells vell ikke såå mye. 

 

HVA TRENER DU? Var noen av mine treningsrutiner til hjelp?

EDIT: DETTE VAR INNLEGGET SOM EGENTLIG SKULLE BLI POSTET, BEKLAGER!
Hei dere!
Idag tenkte jeg å dele hvordan jeg lagde DIY-blomsterkransen min som jeg la ut bilde av på instagram! DIY betyr foresten "do it yourself". 

Det du trenger for å lage en blomsterkrans er: 

(Jeg anbefaler helst å bruke limpistol, men det hadde ikke jeg så brukte bare superlim, også selvfølgelig skal hårbøylen være uten blomster, haha)

Du starter med å ta forsiktig av blomsterene du vil bruke, og klipper av tuppen så langt du kommer inn mot "roten" av blomsten. Så limer du på den første blomsten PÅ midten av hårbøylen. Denne hårbøylen er hard plastikk, og kjøpte den på glitter for 19kr. Husk å press hardt, og hold fingeren på sidene av blomsteren til den sitter fast. Så kan du forsette akkurat som du vil bortover, husk å prøv kransen underveis for å se om den passer og at blomsterene ikke blir for langt nede! Lurt å kjøpe 2 sett med falske blomster, siden første forsøk er ganske vrient syns jeg.

Så enkelt er det :-D Dere ser hvordan min krans ble på bildet over, og skal sikkert ha den på meg på jugend på lørdag så dere får bedre bilder tenker jeg♥ Håper det var lett å forstå, om dere ikke skjønte kan dere se denne videoen om det hjelper noe mer.

HVA SYNS DU? SKAL DU PRØVE?
Heihei! Da skal jeg vise dere hvordan jeg redigerer bildene mine speilvendte. Veldig enkelt, skal prøve å forklare så enkelt som mulig :-)

1. Først går du inn på pixlr.com/express og  finner det bildet du vil bruke. Pass på at om du tar to forsjellige bilder så må de ha samme bakrund! På bilder under har jeg valgt bildet jeg vil bruke, men det er veldig viktig at du redigerer bildet først! Jeg har tegnet en rød runding over de effektene jeg valgte å redigere på bildet.2. Når du er på adjustment skal det være en knapp der det står "rotate". Trykk på den pilen jeg har valgt på bildet under her, da ser du at bildet blir speilvendt. PS!!! Husk å lagre det redigerte bildet før du vender det, dette er det du skal bruke etterpå!!!


3. Nå har du to bilder lagret, da går du tilbake til pixlr.com/express og trykker på "collage". Her velger du rammen som er 2 bilder vedsiden av hverandrem og putter inn bildene. Her kan du justere deg frem til hvordan du vil ha bildet ditt. Om du vil ha det lengre, bredere, ramme i midten o.s.v, det er du som bestemmer!4. Gå tilbake til pixlr.com/express og browse inn bildet du laget i kolasjen. Får å få en mest mulig lik bakrund velger jeg en knapp som heter "touch up". Her fjerner jeg den skarpe kanten som er i midten av bildet. Bruker også denne til å få samme bakrund på midten viss det er en ensfarget bagrund.

5. Ferdig! Så enkelt er det å lage speilvendte bilder :-) //Om du vil gjøre dette på iPhone så kan du laste ned pixlr og noe som heter instaframe. Du vender bildet i pixlr, og setter det inn i instaframe. 

Håper alle forstod! Er veldig enkelt å gjøre dette i photoshop også, men viser det i pixlr siden det er gratis og går litt raskere ;-) Så her har dere min lille redigerings hemmlighet, tar veldig rask tid og bildene blir mye finere når de er sånn, syns jeg. Om det er noen fler tips dere vil ha, så skrik ut! Send meg gjerne bilde om du prøver ut dette etter å ha sett det her.
(Foressten: Tusen takk for alle som sjekket ut instagrammen min i går, setter virkelig stor pris på det♥)

HVA SYNS DU OM SLIKE INNLEGG?
//Gjerne lik og del dette innlegget :-)

 
Ha et ryddig design. Et ryddig design er det vitkigste på en blogg. Det finnes tusenvis av gratisdesign om du googler "gratisdesign blogg.no" på google. Om du vil ha ditt helt eget design kan du enten lage et selv med HTML koder, eller du kan kjøpe et av noen som er profesjonelle. Jeg liker best gratisdesign, sånn som dette jeg har nå :)


Vær en aktiv blogger. Om du er ute å reiser, eller om du vet du blir borte en hel dag så pleier jeg å trykke på knappen der det står "publiseres: med en gang" og endre tidspunkt til fks. 15:00. Da holder du leserne dine oppdaterte når du vet du ikke kan blogge før på dagen eller lenger. Da trekker du til deg flere lesere, siden du holder bloggen din oppdatert ofte. Jeg blogger som oftest 1-3 ganger pr dag, og det er da jeg får flere sidevisninger og lesere.

 
Bra kvalitet på bilder, og post de store som fks 800px. Nr 1 viktigste regler er store bilder som har bra kvlitet og ikke minst er redigert finere. Jeg _hater_ å komme inn på en blogg som har bildene sine i 400px eller mindre. Du kan endre størrelsen på bildene dine til 800px, det er det jeg har og syns det er fines. Redigering av bilder er også utrolig viktig. Jeg har photoshop, men har funnet ut at jeg liker pixlr.com/express myyee bedre. Det er veldig enkelt, å du redigerer bildet ditt på under 5 min. Jeg har også pixlr express på iPhonen, der redigerer jeg bildene mine om jeg mobilblogger også. Her har dere før etter bilde på en av shorts bildene. Brukte 1 min på å redigere det.Del innlegget ditt og bloggen din med å ha fks. en "liker" knapp til facebook under innleggene. Du kan endre dette på Oppsett. Når du har publisert et innlegg pleier jeg å trykke på "del på facebook", da ser alle vennene mine på facebook hva jeg har skrevet om, å de kan bare trykke på linken. Om de liker det de leser trykker de bare på "liker" knappen under innlegget, å da kan vennene deres igjen se at du har likt det, å fler og fler sjekker det ut. Om du ikke har facebook kan du fks. be en av foreldrene dine, søsken eller andre i familien om å dele linken for deg! Veldig enkelt.

Kommenter andre sine blogger men for all del ikke skriv "kommenter gjerne tilbake!". Da gidder ikke bloggeren å sjekke ut bloggen din en gang. Viss du leser innlegget, å faktisk skriver en sikkelig kommentar sjekker bloggeren ut bloggen din garantert. Se også på der der står "bloggshoutout", der er det gjerne mange som har linkerunder, anbefalinger o.s.v, da sjekker jo personen ut bloggen din uansett! 

Ha linkerunder og anbefalinger på bloggen din da kommer jo den som kommenterer til å følge med på bloggen din, å da for du mange som vil være med. Det er lurt å ha linkerunde om du har litt over 100 lesere. Om du bare har 40 eller mindre er jo det egentlig ikke så mange som vil bli linket. 

Ikke blogg bare for å blogge. Hvor kjedelig er det ikke å bare lese "hei, hva skal jeg gjør idag? hadet!". Da kan du heller blogge om litt inspirasjonsbilder, eller la være å blogge. Du kan heller legge igjen en kommentar på bloggen til en annen der du spør "har du tips til hva jeg kan blogge om? :)". Dèt er så mye bedre.

Vær aktiv på instagram og twitter. Om du oppdaterer mye på instagram vet leserne dine hva du gjør, å sånn som meg så instagrammer jeg før jeg blogger. Jeg heter jasmiiines på instagram og på twitter heter jeg jasmineileens. Om du linker bloggen din på instagram fks. så sjekker flere ut bloggen din også :-)


Mine siste instagrambilder. Ingen av disse er lagt ut på bloggen, uten om antrekket nederts til venstre.


Er du en ny blogger, eller kanskje du bare vil forbedre bloggen din og få flere lesere? Dette her var i såfall mine tips til hvordan å bli en bedre blogger og få fler lesere. Det har hjulpet meg veldig mye, å håper det hjalp alle dere som ikke har en 100% perfekt blogg. Si gjerne ifra om noe av dette har hjulpet :)

HVA SYNS DU OM TIPSENE?
 
Hei! Idag så tenkte jeg å skrive et innlegg om øyenbrynene mine! Haha, får så mye spørsmål om de, så synes at dere fortjener et innlegg! Vil først si at dette er MIN måte jeg gjør øyenbrynene på, å dette varierer fra person til person! Håper det hjelper noen da, viss noen er usikre på napping o.s.v! :)

 


Her har dere før napping og etter napping. Håper dere ser noen forsjell da, hehe!

Mac børste og BOSS pinsett: Det aller første jeg gjør før jeg begynner å nappe er å gre igjennom brynene, å finne hår som er for "lange", de klipper jeg bort eller napper. Selve nappingen gjør jeg med en pinsett fra BOSS. Jeg napper alt småhår under øyenbrynet, å løfter det litt opp får å få frem de aller minste hårene også. Jeg napper bare etter formen på brynet mitt, å passer veldig godt på at det ikke blir for tynt! Når jeg er ferdig nappet, børster jeg over igjen.

H&M brynskost og Clinique brynspudder: Det jeg gjør først er å ta brynskosten min nedi den gèlen som er i settet, derreter tar jeg det i pudderet. Jeg starter alltid fremst på brynet å former en slags firkant. Derreter fyller jeg bare inn brynet, å passer på at brynet ser okei ut. Til knekken passer jeg på å fylle inn på hårene, og ikke på huden! Pleier å børste over igjen med mac børsten om det er masse hår som stikker ut!

Chanel highlighter og Makeupmekka blendingbrush: Med denne higlighteren (som egentlig er en øyenskygge) tar jeg på børsten, å duser under brynsbeinet/knekken. Deretter duser jeg den forsiktig ut under brynet for å "løfte" det litt opp. Om jeg bruker øyenskygge pleier jeg å blende den inn i øyenskyggen.

SKJÆRING OG KLIPPING: Jeg skjærer også brynene mine i midten av de. Det er fordi det er masse småhår som jeg ikke klarer å nappe bort. Jeg barberer ikke brynene mine, siden når det vokser ut blir det ikke fint i det hele tatt. Jeg pleier også å ta en liten saks å klippe fremt med øyenbrynene siden der er der veldig lange hår! 

UTEN NOE SMINKE PÅ:


Som dere ser så er brynet mitt veldig styggt uten farge og fyll i. Har veldig svarte øyenbryn og det er ganske bustete, hehe!
Som dere ser fremme på øyenbrynet til høyre så er det litt kortere, det er fordi jeg stresset med saksen en gang. Dere burde ta dere tid til brynene deres, å ikke nappe og klippe før dere skal på skolen, haha!


Ferdig resultat. Løfter opp det ene brynet som dere ser, bare for å vise litt highlight, hehe!

HVORDAN GJØR DU DINE ØYENBRYN?
#øyenbryn #sminketips #sminke

En ting som er veldig viktig når du tar bilder er holdningen din! Rett deg opp i ryggen og smil! En ting jeg synes er veldig viktig når jeg tar bilder, er at jeg ser høy ut. Jeg er jo bare 1.56cm så jeg er jo veldig lav, derfor vil jeg se høyere ut og det gjør jeg lett ved å ta på meg noe høye hæler! Dere kan jo se forsjellen på bildet over, hvor mye finere er det ikke med hæler? Det ser mye mer "riktig" ut, å du trenger ikke ha med hælene på bildet en gang, om du ikke vil at de skal synes!Lyse bilder! Se for en stor forsjell det er på disse to bildene da! Lyse bilder er så utrolig viktig, disse bildene er ikke redigerte. Du kan skru opp noe som heter ISO på kameraet ditt for å få lysere bilder når du tar de. Selfølgelig redigerer du litt konstraster når du setter deg ned, men hold bildene lyse!
Få med hva som skjer over hodet ditt, og se en annen vei enn rett i kameraet. Her har jeg gjort en feil på begge bildene, men det jeg vil frem til er at du må få med hva som skjer "over" hodet. Jeg er ikke flink til å gjøre det, men det er mye finere sånn. En annen ting, som er på "feil" bildet som er riktig er at jeg ikke ser rett i kameraet. Bjørn-Ivar er min bloggfotograf, så jeg pleier å se på han når han tar bildene. Synes bildene blir mye finere da.

Så dette var de 3 tipsene som gjør at jeg får "finere" bilder. Håper alle har det fint, siden jeg tok meg en liten bloggpause i går! Idag har jeg vært på skolen, også har jeg vært på besøk hos en kompis. Var kjempekoselig, burde virkelig være mer på besøk hos venner og ikke bare være i byen å se i butikker. Nå sitter jeg plantet godt nedi sofaen med nyvasket hår og mormor som prater i ett sett i bakrunden. Foressten så følg meg på VINE, haha for en app det er jo helt hysterisk morsomt! Heter bare Jasmin Stafseth der.


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits