Hvor har du kjøpt Calvin Klein undertøyet ditt? Ønsker meg! Hei! Jeg fikk det i julegave i fjor, og det var kjøpt på en klesbutikk som heter MODO. Man kan kjøpe det på nelly.com også.

Hvem er bestevennen/bestevennene dine? Vel, det har skjedd mye det siste halvåret på skolen som har gjot at jeg har tenkt om igjen på hvem som egentlig er mine nære venner. Jeg vil si at de jeg ser på som mine bestevenner nå er Lea, Aleksander og Emilie. De to første har vært mine beste siden vi var 2 år, og det har allitd vært oss igjennom hele oppveksten min. Emilie ble jeg veldig godt kjent med i sommer, men vi har kjent hverandre lenge. Selvfølgelig har jeg flere venner som jeg ser på som mine aller nærmeste, men det er noe helt annet med de tre. 

Hvordan får du like fin hud som din? Først så vil jeg si tusen takk! Jeg slet veldig mye med uren hud og kviser allerede i 6-7 klasse, hvor hele pannen min og litt av kinnene var dekt med masse kviser. Jeg har gått på en serie fra apoteket som heter "Spotless" (tror jeg), og den forandret huden min totalt. I ettertid har jeg begynt på "prevensjonsmiddel" som har gjort at jeg også har fått mindre kviser, og jeg renser huden min så ofte jeg kan. Anbefaler også serien fra Dermalogica som jeg ikke husker hva heter akkurat nå. 

Hvordan går det på skolen? Hmm.. Karaktermessig går det utrolig bra i forhold til i fjor. Men jeg kunne ønske at det sosiale miljøet var bedre, men ellers går det bra på skolen. Jeg trives ganske godt på linjen Creo :-). 

Har du det bra akkurat nå? Takk som spør! Skal jeg være ærlig så har jeg ikke det nei. Farfar døde forrige måned, så det har vært en ganske tung tid å se pappa og familien min så trist. Ellers har det vært mye nedtur den siste tiden, som har gjort at humøret og følelsene mine er blitt trekt ned. Jeg har det fint, men jeg kunne ønske det var litt bedre.. Man blir sliten av det til slutt.Har du Naked Palete og kan du lage en tutorial? Jeg har naked 3, og jeg kan så klart lage en toturial! Elsker fargene, siden man kan lage alt fra gyldne roségull farger, til mørkere looker. Skal få filmet så fort jeg har fått ny minnebrikke!


Kan du skrive om hvordan det ble slutt? Og hva som skjedde i etterkant? Har ikke så lyst å gå i detaljer, men etter 2 år blir man litt lei. Vi stolte ikke på hverandre lenger, kranglet mye og jeg tror begge innså at vi funker bedre som venner. Nå går jo vi i samme klasse og har samme ungdomsbedrift sammen, så vi omgås mye. I etterkant.. Vi var vel utrolig gode venner frem til slutten av august. Nå har vi ingenting å gjøre med hverandre utenom skole og unge høyre. Jeg tror ikke noen av oss har interesse av å være med hverandre slik som vi var før lenger, det er i såfall sånn fra min side. 

Har du eller eksen din fått seg ny kjæreste? Haha, jeg visste jeg kom til å få dette spørsmålet. Jeg har ingen ny kjæreste, og uansett så vet dere, a girl never kiss and tell ;-).  Jeg vet ikke om eksen min har ny kjæreste, i og med at jeg ikke bryr meg om hans privatliv og hva han driver med uttenfor skolen.

Er dere gode venner eller er det kleint mellom dere? Tror jeg svarte på dette bra nok i spørsmålene over. Men nei, det er ikke kleint mellom oss, og nei vi er heller ikke gode venner lenger.

Hei! Jeg har lenge hatt dårlig selvtillitt, og jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det. Hver dag er tung, spesielt når vennene mine er dødsfine. Du har skrevet litt om selvtillitt tidligere, så har du noen tips? Hei! Veldig kjipt at du har dårlig selvtillit, jeg vet hvor tungt det er. Jeg vet ikke hvor mye jeg kan skrive til deg om hvordan du kan få tips til å bli bedre, når jeg selv sliter. Men først start med å ikke sammenligne deg med venner/kjendiser. Ellers så syns jeg bare at du skal ta til deg alt det fine som blir sagt til deg, tenke positivt og ikke minst prøv å gjøre noe som du blir glad av! Smink deg gjerne litt ekstra, da føler jo man seg litt ekstra fin, ikke sant? Lykke til!Hei dere!
Jeg fikk ikke godkjent kommentarene før i går kveld, så beklager at de ikke kom ut fortere enn hva jeg hadde forventet. Tenkte meg at det kom mye spørsmål om brudd og eksen min, men det er forståelig. Fremmover kommer jeg ikke til å svare på fler spørsmål, når jeg føler at det er nok nå. Jeg håper at dere fikk gode svar på det dere lure på ♥.  Nå prøver jeg å komme på ideér til innlegg fremmover - kunne dere tenkt der noen innlegg med "tips til julegaver"? Gjerne skrik ut!
Hvor lenge har du blogget? Begynte å blogge i 2008. Det vil si at jeg har blogget i 7 (!!) år. Jeg byttet navn, å startet denne bloggen i 2013, men har hatt en tidligere blogg før den som jeg startet opp i 2008.

Hvor lang tid bruker du på å blogge? Det kommer helt ann på hvilket innlegg det er. Er det antrekk innlegg, så tar det litt over en time fra da jeg tar bildene til jeg redigerer og skriver innlegget.

Hvordan er stoffet på TRIANGL bikinien? RIANGL bruker et materiale som heter neoprene, som er det våtdrakter er laget av. Det føles ut som en, bare mye mykere. Den sitter som støpt på kroppen, men kan "blåse" seg opp under vann pga. stoffet.

Selger de LENE ORVIK buksen enda? Nei, ikke i butikk i såfall. Men du kan kanskje få tak i den på byleneorvik.com. 

Hvor er frakken/kåpen i fra? Zara Kids. Har størrelse 1,64cm, jeg er 1,57cm høy.Var ikke mange spørsmål denne uken, men tenkte at det var greit å poste de i et innlegg siden de fleste av dem var anonyme. Nå skal jeg kjøre utover for å spise is med Aleksander. Softice med jordbærstrø - ja takk :-D. 

Noe du lurer på?
Hei dere! Jeg har bestemt meg for at jeg vil ikke dele så mye av privatlivet mitt på bloggen min lenger, i såfall ikke like mye som jeg har gjort. Så fra nå av vil dette bli mer en mote, skjønnhet, velvære og kanskje etterhvert mer om livstilen min type blogg. Tenkte at det ville bli en fin "avslutning" med 50 random spørsmål som jeg fant på Julia Nyland sin blogg. Here we go:


1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
En treningsrutine for mage.

2. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
Har en vanlig rød og hvit, også en elektrisk som er lilla og hvit.

3. Hva bestiller du på café? 
Er ikke så ofte på noe typ café.. Men kakao eller gul solrik sammens med et ostehorn.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig?
Facebook, blogg.no, diverse blogger, vg og fronter.

5. Hvem ringer du til når du er sint eller lei deg?
Som oftest Victoria eller pappa.

6.  Hva har du alltid i vesken? 
Mobil, lommebok, ørepropper, miniparfyme, paracet og et leppeprodukt.


7. Kan du å bytte olje på bilen?
Haha, absolutt ikke!

8. Hva har du hatt av kjæledyr?
Altså mitt EGET kjærledyr må være undulaten Pippi som jeg fikk i bursdagsgave. Den fløy ut av buret sitt, og jeg har ikke sett den siden.

9. Har du noen piercinger?
Har hull i navelen og i ørene.

10. Norge på sitt beste?
Sommeren.

11. Hva gjør deg lei deg?
At andre ikke har det bra, og at andre forteller bort hemmligheter du har fortalt.

12. Hva gjør deg glad?
Vennene mine, familien min og musikk.

13. Hva er drømmejobben din?
Hmm.. Jobbe i et stort firma innen mote eller markedsføring. Ellers så er det å jobbe i klesbutikk helt greit også da.

14. Abonnerer du på ukeblad?
Nei.

15. Hva var det siste du kjøpte? 
En gave.16. Liker du kinesisk mat?
Ja! Nam. 

17. Når var du i kirken sist?
Begynner å bli en stund siden sist dessverre. Men tror det var i oktober.

18. Hvem var den siste som gjorde noe spessielt for deg?
Mamma og pappa. 

19. Har du noen sinne vært i en ambulanse?
Ja. 

20. Er du flink på skolen?
Jeg er helt grei, sånn midt på treet. 

21. Hvor lang tid bruker du om morningen?
Det kommer ann på. Liker å sove lenge før skolen, så kanskje 10 min.

22. Banner du ofte?
Banner aldri hjemme eller blandt familie, og føler ikke jeg banner sånn spessielt mye mer enn hva vennene mine gjør heller.

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
Jeg var på en sommerleir i 1 uke. Sov i telt. Ikke gøy.24. Hvor mange søsken har du?
Har en lillebror som heter Leo, han er biologisk søsken hehe! Vet mange blir forvirret når det kommer til hvor mange søsken jeg har. Men jeg er veldig nær 3 av søskenbarnene mine, å kaller de for søsknene mine fordi vi er så nære. 

25. Hvor mange steder har du bodd?
Har kun bodd i Ålesund.

26. Hvordan var ditt første kyss med din første kjæreste?
Det var veldig fint. Litt søtt egentlig. 

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?
Det vet jeg ikke selv en gang. 

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
Lårene mine og nesen min.

29. Er det viktig å feire bursdag?
Ja absolutt!

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
Jeg tror dessverre det meste ble nedbrent når huset vårt brente ned i 2008.

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge?
At der alltid er én person som vil ødelegge for deg.

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
Pleier å drikke 2-3 drikkeflasker med vann på skolen.

33. Når legger du deg om kvelden?
Halv ellve. Sover ellve.

34. Favorittfag på skolen?
Teateresemble og norsk haha.

35. Potetgull eller smågodt?
Smågodt. (ostepop er ikke potetgull).

36. Siste filmen du så?
Mr. and Mrs. Smith faktisk.

37. Det mest romantiske du har gjort?
Jeg vet ikke helt. 

38. Hvor er du om 10 år?
Om 10 år er jeg 26 år. Jeg har gått ferdig studiene mine i New York, flyttet til Oslo i en god jobb, forhåpentligvis sammens med en kjæreste eller forlovede kanskje, og begynner å tenke på å få barn.

39. Hvor gammel er foreldrene dine?
Pappa er 38, mamma er 40. 

 
40. Har du vært i avisen?
Var der i fjor sammens med cheerlaget mitt.
41. Et sitar du liker?

"Be the change you want to see in the world". Ellers liker jeg "Hey little fighter soon it will get brighter", og denne fra en lana del rey sang "now my life is sweet like cinnamon, like a fucking dream im living in". 

42. Hvilken farge liker du best på neglene?
Nude, lys grå, hvit og svart.

43. Hvem er forbildet ditt?
Cara Delevigne og Beyoncé.

44. Gråter du ofte?
Jeg gråter veldig ofte.

45. Finnes det noe du har virkelig lyst til å gjøre, men har ikke hatt tid/råd til?
Absolutt. Jeg vil reise og oppleve så mye.

46. Hva gjør du akkurat nå?
Klokken er 02:40, jeg får ikke sove, så jeg skriver dette forhåndstilte innlegget i mens. 

47. Hva kjøper du helst: Klær, vekser eller sko?
Klær.

48. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Jeg føler meg som en vanlig tenåring, men jeg er ikke umoden for alderen i det hele tatt.

49. Hvilke uvaner har du?
Gråter mye, setter andre forran meg selv, og at jeg lager "fiskemunn" hele tiden, hehe! 

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig å svare på alle spørsmålene?
Da skal jeg prøve å sove.


(her var håret mitt drit stygt, og på sitt verste etter den mest forferdelige frisørtimen noensinne).


HÅPER DERE LIKTE SVARENE!
Fortell gjerne om dere svarer på de selv. 

 
Hei dere! Nå har jeg endelig fått tid til å svare på spørsmålene deres, men dessverre ikke på video. Håper det går greit, så får vi ta video en annen gang. Here we goo:


Hvilken linje går du? Hvordan er klassen? Er det vanskelige fag?
Jeg går en linje som heter CREO, som er en studiespessialiserende linje med entrepenørskap, markedsføring og bedriftutvilking, samt. med teater fag. Klassen er super, og jeg kjente veldig mange fra før. Det er ikke noe spessielt vanskelige fag, siden det er så og si de samme fagene som på ungdomskolen.

Hvilke blogger leser du fast?
Jeg er innom mange blogger daglig, men de bloggene jeg leser mest er carolinebergeriksen.no, eirinkristiansen.no, og annijor.blogg.no ♥ 

Er du og Fredrik forsatt sammen? Dere er så søte!
Dette spørsmålet var stilt SÅÅ mange ganger, så her får dere svaret: JA, vi er forsatt kjærester og vi har det kjempe fint sammen. Jeg har valgt å ikke blogge så mye om meg og Fredrik på bloggen min, rett og slett fordi jeg vil skille privatliv og blogg. Håper dere skjønner ♥ 


Et fint bilde av meg og Fredrik når vi var i Tenerife ♥ 

 Hvordan er det å vite at mange leser bloggen din, og ser opp til deg? 
Hmm, akkurat nå så er ikke bloggen min like bra som den var for noen måneder siden. Men det er utrolig koselig at andre klikker innom ♥  Jeg setter virkelig pris på om det er noen som ser opp til meg, selv om jeg ikke vet om noen da, hehe ♥ 

Jeg vet du har slitt med dårlig selvtillitt og selvbilde. Har du noen tips til oss andre som også sliter med det? 
Jeg er kankskje den siste personen du burde spurt om tips. Men det viktigste for meg når jeg var på mitt verste, var at jeg ikke måtte sammenligne meg selv med andre. Det er det beste tipse jeg kan gi, og som faktisk har hjulpet meg.

Hva vil du si er det beste med bloggen? Hvor får du inspirasjon fra? 
Det beste med bloggen min er dere lesere ♥  Inspirasjonen min får jeg fra weheartit, tumblr og andre blogger.

Har du gått ned noe i vekt i det siste? Du ser så mye tynnere ut.
Vel, nå er det snart 2 måneder siden jeg postet spørsmålsrunden. Men ja, jeg gikk ned en del i vekt en periode pga. personlige grunner. Jeg hadde det veldig vanskelig, og det gikk utover meg selv som gjorde at jeg mistet mye matlyst. Veldig kjipt, men alle har ups and downs. Nå har jeg heldigvis gått opp igjen, og ser mye sunnere og friskere ut♥ 

Hva fikk du egentlig i bursdagsgave av familien, venner og Fredrik? Du lagde aldri video.
Haha, det hadde jeg helt glemt av! Av familien fikk jeg penger og klær, scooter og scooterlappen. Av vennene mine fikk jeg penger, og Marc Jacobs smykke og øredobber, og av Fredrik fikk jeg penger til å kjøpe meg en Stutterheim regnjakke ♥  Var veldig heldig i år, og er så takknemmelig for alt ♥ 
 
Hvilken scooter har du? Kan du vise bilde?
Jeg har en Peugot Kissbee i hvit! Den er så fin, og så meg ♥ Hvordan er det å gå si sammen klasse som kjæresten din?
Skal jeg være ærlig med dere, så merker jeg ikke noe forskjell på å gå i klasse som han nå, og som å gå i forsjellige klasser på ungdomskolen. Vi så hverandre hele tiden på ungdomskolen, så det gjør ingenting å se han nesten hele skoledagen. Vi har jo forsjellige matte klasser og språk, så jeg sitter ikke akkurat i samme rom hele skoledagen. Når han gikk på en annen vgs i starten av året så merket jeg egentlig at jeg savnet han litt. For om jeg ikke skal vær med han hjem en dag, så får jeg i såfall se han på skolen ♥ 

Har du det bra?
 Det er alltid like koselig å få sånne psørsmål ♥  Akkurat nå har jeg det ganske greit, spessielt etter alt som har skjedd de siste ukene. Føler endelig at ting kanskje begynner å gå litt min vei nå. 

Går du forsatt på p-plaster, hvorfor begynte du på det? Hvorfor begynnte du ikke på p-piller? Hvilke bivirkninger har du fått?
Jeg går forsatt på p-plaster, og trives veldig godt med det. Jeg hater å ta piller, å det holder i massevis av de medesinene jeg allerede tar. Jeg var allerede kjent med p-plaster fra før, og jeg visste at det var lettest for meg å huske å bytte ett plaster en gang i uka, enn å ta en pille hver dag. Jeg begynte først og fremst på p-plaster fordi jeg ville ha regelmessig menstruasjon, og for prevensjon. De eneste bivirkningene jeg fikk var at jeg var litt kvalm den første uken, puppene mine vokste en og en halv bh-størrelse, mindre kviser og dempet mensensmerter. Anbefaler virkelig alle å begynne på p-plaster fremfor p-piller, om du synes det er ekkelt eller vanskelig å huske å ta piller.

Kan du fortelle litt om Tenerife turen i sommer? 
Ja! Jeg, Fredrik og faren hans dro til Las Americas, og bodde på ett hotell som heter Compostela Beach. Hotellet lå rett med stranden, Zara var rett over gaten, Hard Rock Cafè og alle handlegatene lå 2 minutter unna. Så veldig sentralt! Var veldig greit vær, men det eneste minuset var vel 5 timers flytur. Når skal du og Bjørn-Ivar lage ny video sammen?
Haha, det skjer nok ikke igjen! Kanskje han kan si hei i en annen video.

Kan du lage flere videoblogger? 
Vi får se ♥  Jeg synes det er litt kleint egentlig.

Hvordan er det mulig å være så perfekt? 
Tusen hjertelig takk sier jeg bare. Du er god! Jeg har vel bare flotte, fine foreldre ♥

HVA SYNES DU OM SVARENE? 
Jeg har ikke orket å laget noen video, så det blir tekst denne gangen. Jeg lover at neste gang blir på video, å jeg får Fredrik med også? Har valg å ikke godkjenne noen spørsmål fordi de var upassende, men ellers så skal jeg svare på alt resten! Håper dere blir fornøyd med svarene og fikk svar på noe du lurte på! 


Favoritt drikke og mat?
Jeg foretrekker all slags pasta og jeg drikker mest vann. Men siden vann er litt kjedelig - så liker jeg juice veldig godt! 

Kan du lager fler outfit innlegg?
Det skal jeg gjøre. Jeg må bare skaffe meg et kamerastativ, da blir alt så mye enklere.

Hvilken linje skal du gå på vgs? 
Det vet jeg ikke enda! Håper på CREO siden det er første valget mitt.

Hvordan går det med deg for tiden? Helt ærlig.
Skal jeg være helt ærlig så går det helt OK. Jeg har hatt både oppturer og nedturer den siste tiden, å da blir man litt i et OK humør. Men ellers så er alt bra, jeg har fått kontakt med mange fler venner igjen, noe som er utrolig koselig. Men som sagt: Det blir bedre nå som sommeren starter tenker jeg.

Kan du lage sangvideo?
Jeg vet ikke helt jeg. Det er kleint, å jeg syns ikke det er så gøy. Kanskje en annen gang. Dere kan høre denne sangvideoen av meg fra i fjor sommer da.

Hva vil du bli når du blir stor?
Det vet jeg ikke!

Er du og Fredrik forsatt kjærester?
Jeg har fått utrolig mange spørsmål om dette faktisk! Ja vi er forsatt sammen og vi har det utrolig fint sammen. 


(haha han kommer til å drepe meg for dette bildet..)

Er du og Amalie forsat gode venner?
Ja det er vi. Vi har bare ikke så mye tid til å være med hverandre lenger! Hun er forsatt min aller nærmeste venninne.

Hvor får du inspo fra?
Personer rundt meg, weheartit og blogg.

Går du på cheerdance?
Ja det gjør jeg, og det er kjempe kjekt! Viss du vil begynne er det bare å ta kontakt, vi har verdens beste trener! :D

Hva er en vanlig hverdag for deg?
Jeg våkner, drar på skolen, gjør lekser, er med Fredrik eller venner og legger meg. Veldig kjedelig - hehe. Om sommeren er det egentlig nesten det samme, bare at jeg drar til byen eller besøker noen istedet for skole og lekser.

Hvorfor bor du med tanten din?
Fordi jeg har lyst, og fordi jeg fokuserer bedre på skolen her.

Hvem er din bestevenn?
Jeg har ingen konkret "bestevenn" lenger sånn egentlig.. Men som sagt så er det Amalie som står meg mest nær. Jeg har så klart mange andre gode venner, men det blir så mange å ramse opp her. (hunden min er best kanskje?? Kan jeg skrive det??)

Har du mange sponsorer?
Jeg har et par stykker som jeg prater med i ny og ne.

Hvordan ble egentlig du og Fredrik sammen?
Han sa hei til meg på facebook, så la vi merke til hverandre på skolen, møttes et par ganger også spurte han om vi skulle bli sammen. Tada, fin lovehistory ikkesant?

Har du blitt mobbet før?
Jeg ble veldig mye plaget i åttende/starten av niende klasse. Så forandret jeg meg helt og sa ifra til læreren. Nå er jeg utrolig gode venner med de som det gjaldt faktisk :-)

Litt personlig kanskje. Men går du på p-piller?
Nei, jeg går på p-plaster. Fungerer på samme måte som piller egentlig, bare at du trenger å huske på å bytte 1 gang i uken og ikke hver dag.

Kan du lage sminkekoleksjon video? 
Kan filme det som er på badet i skuffene der.

Er Fredrik populær? 
Jeg syns han henger med de som er mer populære på skolen ja. Blir det rart å skrive kanskje? 

Har du eget bad?
Jeg og Bjørn-Ivar deler. Hver sin krok, skuffe og skap :-) Jeg bruker litt av hans skuffe da, men sånn går det når jeg er sminkefan. 


♥♥♥

 
Hallo dere, føles ut som en evighet siden det siste innlegget var forhåndsskrevet. Tenkte å ha en spørsmålsrunde der Fredrik svarer på spørsmål, også kan dere også stille vanlige spørsmål til meg om det er noe deere lurer på! Tror vi skal få til å svare på video :-) Jeg kan dessverre ikke oppdatere mer i dag siden jeg må pugge på prøve og cheerdance. Så snakkes!

HVA LURER DERE PÅ?

 
Heihei! I dag skal jeg svare på en del spørsmål om håret mitt. Fikk en del spørsmål om det etter jeg la ut bilde på formspring, så svarer på alt i dette innlegget jeg♥ Jeg er ikke 100% fornøyd med håret mitt, skal farge bort "ombre" håret tror jeg, eller gjøre det til riktig farge. Håret ser MYE gulere ut på bildene, men det er ganske blondt i virkeligheten sånn dere vet det. 

Først må jeg si at jeg retter håret mitt så og si hver eneste dag.  Det er IKKE lurt å gjør det, håret blir veldig slitt. Jeg bruker en varmebeskyttende fra got2b som lukter helt hiiimeelsk. Rettetangen jeg bruker husker jeg ikke helt hvor er fra akkurat nå, men jeg skal ønske meg en rettetang fra ghd til bursdag eller jul i år også siden jeg synes ghd funker sykt bra! Ser stor forsjell å ghd og den jeg har nå for å si det sånn! 


(her er håret mitt rettet)

Hvem er frisøren din? Jeg har ingen fast frisør, men sist gang dro jeg på Chezz, og er veldig missfornøyd med fargen. Men eelsker formen på det.

Hvordan har du fått så langt hår, på kort tid? Når jeg var hos frisøren sa jeg at jeg vil beholde lengden mest mulig, å da sa hun at å klippe håret mitt i en "V" form beholdt lengden, å det gjorde den! Så hun stusset og klippet håret mitt til en "v" form, og ikke rett av. Derfor ser håret mitt veldig langt ut, siden det er egentlig like langt som da jeg klippet det. Det er dessverre ikke alle hårtyper som kan ha "v" form, men tror de fleste kan det. Ellers har jeg bare vasket håret mitt med vanlig sjamo og balsam, men har en hårkur stående i dusjen som jeg tar innimellom. Har ikke klippet meg siden jeg var hos frisøren i mars (?), skal spare en god stund til. 

Hvilken farge ble ombre'n når du farget det? Det ble grønn, blond og oransj. Gråt når jeg kom hjem, men heldigvis så ble det blondere når jeg dusjet og brukte blåsjampo. Solen har bleket det en del også, så heldigvis er fargen "ok". Men jeg kan forsatt se grønne partier i håret mitt, og fargen matcher ikke i det hele tatt på bilder ser jeg.. ER forsatt missfornøyd, men det er bedre nå enn hva det var den dagen jeg dro fra frisøren.

Har du krøller? Nei jeg har ikke direkte krøller. Jeg har veldig mye bølger, men faren min hadde korketrekkere på min alder, og mamma har veldig bølgete og brusete hår. Så jeg har litt frem og tilbake hår, men det bølger seg alltid veldig mye etter jeg har sovet, eller da håret mitt er vått. Jeg har også veldig mye babyhår som krøller seg.


Bildet til venstre viser håret mitt 100% naturlig, veldig bølgete. På høyre bilde viser hårfargen min seg mye bedre.

Krøller du håret ditt ofte? Jeg har en krølltang som jeg bruker om jeg skal noe spessielt. Men det er myye finere krøller da, men krøller det ikke så ofte lenger. Skal begynne å krølle det, siden det er så utrolig fint, bare at det tar veeldig lang tid da :(

Bruker du extentions? Nei! Men har en extentions-sponsor, så har extentions men bruker det aldri :)

Hvilken shampo og balsam bruker du? Bruker ikke noe spessiell, men har en bra bedhead tigi som er for brunetter.. Men bruker egentlig bare elvital, tar egentlig bare det som står i dusjen jeg.

Så her har dere det dere lurte på :-) Lager innlegg fra idag nå, så vi snakkes♥ 

HVORDAN SER DITT HÅR UT?

 
Hei! Tenkte å skrive litt om pennyboardet jeg kjøpte for 3 dager siden. Har fått en del spørsmål siden i går, så tenkte å svare på noen av de.Hvor kjøpte du det? Jeg kjøpte det hos Session på Moa Amfi. Angrer litt siden jeg fikk vite at de fikk inn en helt ny kolleksjon på High Speed dagen etter, men gjort er gjort.

Hvor mye koster det? Jeg har det lille, å det kostet 1200kr. Et stort tror jeg kostet 1399kr.

Hvorfor kjøpte du det i grønn? Det som var er jo at pennyboard er hysterisk populært i år, å det var sånn man måtte skrive seg opp på en liste hos Session, hvor de ringte deg når de fikk de inn. Jeg ville jo ha rosa eller gul, siden det er det jeg synes var det fineste, men de fikk inn bare 2 brett i rosa, å det var allerede 3 andre før meg som hadde stillt seg opp på rosa. Så da sa jeg bare at han kunne skrive meg opp på gul,rosa,lilla eller grønn. Når han ringte meg sa han at de hadde bare store i gul igjen, å jeg vil ikke ha stort, så da spurte jeg om hvilke farge de hadde igjen i små, å da hadde de bare grønn og oransj. Jeg ville ikke ha oransj penny, så derfor tok jeg grønn. Brydde meg ikke så veldig mye om fargen, jeg ville egentlig bare ha ett penny som funket og som jeg kunne stå på. Håper dere skjønte nå, siden jeg fikk mange spørsmål om hvorfor jeg tok grønn, haha! Men syns det var en knall fin farge, så det gjør meg ikke noe :-)

Er det vanskelig å stå på? Jeg syns det var vanskelig i starten, fordi det med svingingen og at truckene mine var så løse var litt annerledes. Men nå er jeg veldig vandt med det, å syns ikke det er så vansklig å stå på lenger. Men såklart så er jeg ikke super flink, å brettet flyger av å til fra meg (haha). I går så skulle jeg rekke en buss, så jeg sto i en nedoverbakke, hylte hele veien ned *kremt*. Men vil si at det ikke er så vanskelig da, men det ser lettere ut enn hva det er, haha.Hvorfor kjøpte du pennyboard? Fordi jeg ville lære meg å skate. Men fordi alle andre hadde det å jeg syns det er gøy å stå med vennene mine. Pluss at det er fint å bære på også, søtt tilbehør syns jeg. Enkel transport også, hehe.

Hvilke sko burde man bruke på penny? Hahah, jeg aner ikke! Jeg bruker bare de hvite lave conversene mine. Har hørt det er ekkelt å bruke TOMS på de? Har i såfall ikke prøvd å bruke TOMS på pennyet, men syns converse funker fint. 

Skal du bytte noe på det? Jeg skal bytte hjul og trucker tenkte jeg. Rosa hjul og gule trucker. Tror man kan få hjelp av butikken du går i, jeg strammet isåfall truckene der, men jeg skal få hjelp av en venn til å sette det på. Syns rosa og grønn er to fine farger sammen, gleder meg veldig til å få kjøp det!

Så her har dere svarene deres! Syns det var greit å lage et eget innlegg om det, å ikke bare ta det med i ukens spørsmål.
Våknet akkurat, men tenker å gå ned i skoleplanen å stå litt, eller kanskje ta med lillebroren min på svømmehallen. Vi får se! :) Ha en fin dag, vi snakkes.

HAR DU PENNYBOARD? 

Fått masse spørsmål, så jeg tenker å kjøre en spørsmålsrunde! 
SVARER PÅ VIDEO! Svarene kommer på fredag!!

HVA LURER DU PÅ, SPØR OM ALT DU VIL!


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits