Klikk på de små bildeikonene for å komme til produktet ♥
Face makeup

 

Face makeup by jasmineileens 

eye makeup

 

eye makeup by jasmineileens

on my lips

 

on my lips by jasmineileens 

Hei dere!
Jeg tenkte det kunne være kjekt å vise dere sminken jeg pleier å bruke daglig. Tenkte jeg kunne bruke polyvore, siden jeg fant nesten alle produktene jeg bruker uten om lipliners. Må bare skyte inn at siden sist har jeg bikket 60 000 set views (!!!). Hjertet mitt banket så fort når jeg så tallet da jeg logget innpå. Tusen takk til dere som klikker innom! Uansett, sminken over er veldig varierende og om jeg skulle hatt med alt så hadde det nok blitt et veldig rotete innlegg med litt for mye sminke ;-). Kunne dere tenkt dere en sminke koleksjon video? Jeg eier ekstremt mye mer sminke enn hva jeg burde, men har aldri vist dere hvordan badet mitt og ogranisjonen er! Skrik ut i kommentarfeltet om du kunne tenkt deg det :-D. Ellers er det bare å stille spørsmål om det er noe dere lurer på ♥


Øyenbryn: Mac / Bronzer og kontur: Bobbi Brown  / Highlight: The balm / Lepper: Mac / Blush: Inglot /Vipper fra Vippit.

Hei dere! 
Enkle "uferdige" bryn, naturlige vipper, høstfarge på leppene, og en utrolig nydelig glød til ansiktet var min look idag. I dag var ikke dagen hvor jeg ønsket så utrolig mye sminke, så da ble det en utrolig enkel look. Denne highlighteren er så nydelig og pigmentert, dere aner ikke! For øyeblikket kom jeg akkurat hjem fra begravelse, og skal lage meg noe mat. Kanskje jeg får mått noen venner senere, med mindre det dukker opp noe lekse :-). Gjerne del deres look i dag! 
Hei dere! Håper dere har hatt en fin søndag til nå♥
I dag tenkte jeg å dele hvordan dere kan få en fin glød i hverdagen, for jeg har nemlig funnet mine produkt som funker utrolig bra. I sommer var jeg på Sephora og plukket med meg en ansiktsmaske og eyegels fra deres merke. Den jeg valgte var "Perfecting & Brightening", og den lysner opp ansiktet mitt og gir den en utrolig fin glød. Ikke minst så lysner de tunge mørke posene under øynene mine. Jeg sverger også til denne highlighteren fra the balm, som heter "the mary-lou manizer". Påfører den oppå kinnbenene, nedover neseryggen, under brynsbenene og i pannen. På leppene putter jeg på en naturlig gloss, som heter sexy mother pucker. På neglene så elsker jeg litt glitter, og denne fra deborah lippman er utrolig fin. Tenkte å dele et tips til dere, om dere kunne tenk en fin glød til mandagsmorgen. Håper dere har en fin kveld videre, klem!

We all got to love Mila Kunis ♥ Her om dagen satt jeg meg ned å kom over bildet under. Det endte opp med at jeg tok opp sminkekostene og sminket min egen variant av Mila Kunis sin bronzy øyensminke. Jeg ble i såfall ganske fornøyd med resultatet. Produkter står under bildet, håper dere likte looken, gjerne kom med flere kjendis tips!

Øyenskygge: Mac Bronze og Cork.
Eyeliner: Urban Decay 24/7 glide on eyeliner, i fargen zero.
Vipper: Smashbox eye brightening illuminating mascara.
Bryn:  Smashbox eyebrow pen.
Hud: Maybelline dream wonder foundation, bahama solpudder, garnier eye roll on concealer.
Lepper: Esteé Lauder lipgloss (husker ikke fargen).

 

Klem ♥ 


Hei dere! 
I dag tenkte jeg å dele min hudsminke med dere, som tar veldig rask tid om morningen. Jeg liker veldig godt alle disse produktene, og anbefaler de videre. Her har du en liten omtale og oversikt over alle produktene:


Bahama Mama bronzer: Dette er et helt matt solpudder, som er ganske mørkt. Jeg pleier å legge denne i kinnbena, tinningen og kjeven for en fin glød i ansiktet.

Maybeline dream wonder nude foundation:
Denne foundatioen er kjempe tynn, og smører seg lett på huden med medium dekkevne. Du kan bygge den opp så mange lag du ønsker etter dekkevnen du ønsker. 

Urban Decay 24/7 glide on concealer:  Dette et en kjempegod concealer. Jeg har den i noen farger lysere enn huden min, og har denne under øynene for å dekke de mørke ringene mine. Foundatioen dekker urenhetene mine, så jeg har ikke behov for concealer i ansiktet. 

Kicks BB cream børste: Denne børsten bruker jeg sammen med foundation.

Real Tecniques blush brush:  Denne børsten bruker jeg tid pudder.

Too Faced Milk Chocolate bronzer: Dette solpudderet er veldig lys på min hudfarge, så dette bruker jeg i hele ansiktet for å sette sminken. 

Beauty blender:  Denne svampen våter jeg, og fester foundation og concealer sikkelig til huden. 


Noen som bruker samme sminkeprodukt, eller har anbefalinger? :-) Ha en fin dag!


Hey lovelies ♥. Takk for alle kommentarer og alle som var innom bloggen min i går. Jeg valgte å slette innlegget i og med at det ble litt for personlig. Kanskje det kommer ut igjen en annen dag, men det ble litt for overvelmende. Looken over lagde jeg i går, inspirert av vår. Elsker peachy farge på lepper, øyner og kinn nå når det er vår, og ikke minst en bronzy glødende hud. Var ikke så lett å fange opp på kamera, men denne looken er kjempe fin i virkeligheten! Håper dere syns den var fin, gjerne skrik ut i kommentarfeltet om dere vil ha video :-D Her er produktene jeg har brukt:Hud:
Chocolate Soleil Milk Chocolate - Too faced
Bahama Mama Bronzing Powder - The Balm
Frat Boy Blush - The Balm
Mary-Lou Manizer Higlighter - The balm
Double Wear concealer - Esteé Lauder

Bryn:
Double Ended Pen - Smashbox
Double Ended Pen Brow Gel - Smashbox

Øyner:
Love Me Palette - Smashbox
Chocolate Soleil Milk Chocolate - Too Faced
Eye Brightning Mascara - Smashbox
Grandiose Mascara - Lancomé 

Lepper:
Candy Gloss - Victoria's Secret 

 


Noen som vil ha video?
Too faced milk chocolate bronzing powder ♥ Guerlain meteorites perles light diffusing primer ♥ Smabox under eye primer ♥ Dior addict it-lash mascara ♥ Chanel illuminating concealer ♥ smashbox blush ♥ Anastacia Beverlyhills dipbrow pomade ♥ Koster: Nilens jord, makeupmekka, sheercover og bobbi brown. ♥ Vippetang vet jeg ikke.


Det var mye å skrive, men her har dere min rutine akkurat nå! Har begynt å få teken på den pomaden til brynene, så kan vise dere en updatet eyebrow routine etterhvert! Jeg bytter på å bruke chanel og esteé lauder sin concealer, men det er denne jeg bruker for øyeblikket. Alle disse produktene får huden min til å gløde og se fin ut :-) 

Hvilken sminke bruker du?

Mac øyenbrynsblyant i midten.


Highlighter fra Bobbi Brown / Solpudder fra Sephora.


Wig Wham Lashes mascara fra Isadora / Vippetang fra H&M.


Mac leppestift i fargen "please me" / (Y)SL leppegloss (leppestift).
Hei alle sammen! Håper dere har en fin tirsdag, dette her er et forhåndskrevet innlegg fordi jeg vet jeg kommer til å slappe av litt imorgen (dritt å være syk dere). Jeg tok disse bildene på søndag, å jeg syns de endte opp passe bra. Har fått en del spørsmål om å vise dere hverdagssminken min, og det er dette det som oftest går i. Pleier å bytte på mac øyenbrynsblyanten og en smashbox penn, også pleier jeg å ha en vannfast mascara fra mabeline over den jeg har vist på bildet (som foresten er dritbra!!). Å jeg pleier å bruke dipliner fra benefit også, men jeg gadd ikke ta på meg den dagen. Håper dere liker innlegget, snakkes imorgen. Smask :-*

SYNS OM SMINKEN?
Hallo!
Her har dere dagens sminke♥ Kjører en litt naturlig smokey-eye look idag. Michael Kors palettet mitt har bare lagt nedi en skuff alt for lenge, så nå tenke jeg det var på tide å ta det i bruk igjen. Tok også på meg en litt mørk farge på leppene fra enda et palett som har lagt i skuffen. Det er jo fra chanel, og jeg elsker alle fire fargene i det, og dere ser jo at jeg har brukt det veldig godt før. Hudensminken er en cc cream fra chanel og litt kontur i kinnbena med sephora pudderet. Øyenbrynene er gjortm med min faste øyenbrynspenn fra mac, pleier å bytte på med brunette og lingering men i dag har jeg brukt lingering. Mascaraene jeg har brukt er Lancomé Hypnose Star og over Mabeline The Rocket i vannfast. Veldig enkel look :-) Nå har jeg fått satt inn det nye designet, å jeg håper dere liker det. Det er såklart laget av flinke lotte.blogg.no

HVA SYNS DU OM DAGENS SMINKE?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits