Hei dere ♥ Ville bare stikke innom for å anbefale dere en av mine favorittsider for å bestille fine designerklær og sko på nett. Nettsiden heter >> bubbleroom.no <<.  Om dere handler fra bubbleroom fra linken over støtter dere bloggen min også.
 


 

 

HAR DERE HØRT OM BUBBLEROOM FØR?
Sammarbeid/ 
I sammarbeid med batoko.com.

Hei dere, jeg har en super gladnyhet til dere! Batoko.com er kanskje kjent for de utrolige kule klærne sine, og ikke minst alle levi's shortsene de har! Jeg har ordnet en rabattkode til dere der dere får 10% på kjøpet deres ved å skrive inn koden: JASMINBLOGG10. Koden gjelder frem til 17.mai. Dere burde garantert ta sjangsen i og med at batoko egentlig ikke sponser lenger♥ Håper dere tar dere nytte av den!

NOEN SOM VIL KJØPE SEG NOE NYTT?


 Kode:

JASMINBLOGG10 
Hei dere! I dag skal jeg holde tidenes "største" konkuranse som jeg har hatt på bloggen min noensinne! Sammen med todiefor.com skal en heldig leser få stikke av med en valgfri bikini fra todiefor som premie. Mange av dere vet at disse bikiniene er blitt veldig kjente i det siste, å de har fantastik kvalitet og ikke minst så er selve bikiniene nydelige! Du kan som sagt velge den DU syns er finest. De har mange forsjellige farger og modeller på bikiniene sine, og ikke bare den modellen som jeg har vist på bildet under♥ Jeg er super misunnelig på den personen som stikker av med premien! 

(les under bildet).

For å delta i konkuransen MÅ DU følge disse kriteriene:
 
♥  Følge todiefor på instagram @TodieforSwimwear eller like de på facebook HER. Gjør begge deler om du kan det.
♥ Legg igjen en kommentar der det står:  hvilken modell du vil vinne, størrelse og email! 
(les: email som ikke står skrevet i KOMMENTARFELTET blir ikke godkjent).

LYKKE TIL!  
ps: å like dette innlegget + dele det på facebook hadde vært supert! 

I sammarbeid med TodieforSwinwear. Vinneren trekker på mandag, og vil bli kontaktet på mail.

KONKURANSEN ER AVSLUTTET.
.... CAMILLA WALDERHAUG! Gratulerer så mye med den super fine premien fra elitagirl. Du har fått en melding fra meg, svar så fort du kan. Jeg har brukt random.com for å trekke vinneren.


 

VIL DERE HA NY KONKURANSE SNART?

Heisann alle sammen! Jeg syns at dere fine leserne mine fortjener en flott julegave fra meg! Derfor i sammarbeid med elitagirl.net har jeg fått til en giveaway der en av dere heldige lesere kan vinne denne FINE pakken over her. Det den heldige kan vinne er dette fine DIY-settet som du kan fks. feste på et telefondeksel, eller kanskje du vil pimpe opp ipadcoveret o.s.v. Jeg har jo et deksel derfra selv, å det er min favoritt! I såfall så håper jeg at dere vil være med i konkuransen, reglene er veldig enkle å jeg sjekker om alle trinnene er gjort - viss ikke trekker jeg en ny vinner.


- LIKE FACEBOOKSIDEN MIN (HER)
- DEL/LIK DETTE INNLEGGET PÅ FACEBOOK (trykk på knappen nederst på dette innlegget)
- LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED MAIL OG FULLT NAVN. 

 

♥OM DU IKKE HAR FACEBOOK, TRENGER DU BARE Å KOMMENTERE AT DU IKKE HAR  - BARE HUSK NAVN OG MAIL♥


Mèn siden det bare (dessverre) kun er èn heldig person som stikker av med denne flotte premien, har jeg ordnet en rabattkode til alle sammen. De 15% gjør stor forsjell på prisene på nettsiden siden den ikke er noe særlig dyr. Om dere vil ha et Hello Kitty jente deksel med masse bling på så burde dere sjekke ut siden. Fikk med ett søtt bilde til rabatten også som jeg bare slenger med. 

Lykke til da dere! 
Gjerne lik elitagirl.net på facebook her! Eller sjekk ut nettsiden her.   
KONKURANSEN AVSLUTTES 29.DESEMBER

//Jeg får IKKE penger for å holde denne giveawayen, så dette er ikke noe reklamelenker.
Halle alle sammen! Idag så har jeg en gladnyhet til dere! I sammarbeid med elitagirl.net så får dere alle sammen 10% på alle bestillinger innen 31.8.13 om dere skrvier inn rabattkoden << jasminsommer >> Her er noen favoritter fra nettsiden deres som jeg liker (dette er IKKE adlinks):


Hello Kitty  Deksel for iPhone 4/4s HER  - Hvitt Anna Sui for iPhone 4/4s HER - DIY Juicy sett HER - Rosa Anna Sui for iPhone 5 (dette har jeg i lilla) HER.

Så hva sier dere? De har masse annet på nettsiden også. 

HVA SYNS DU?

10% på alt frem til 31.8.13 med rabattkoden jasminsommer. 

 


 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits