Jakke og veske - Bikbok / Topp og skjørt - Zara / Sko - New Balance / Solbriller - H&M.
 

Hei dere! Nå befinner jeg meg in my second home - Oslo ♥. Det var veldig kjekt å se igjen pappa og resten av familien, og jeg nyter fine sommerdager her i Oslo enn så lenge, det er nemlig meldt regn de neste dagene. Jeg prøver som sagt å oppdatere bloggen når jeg får tid, og kjører mitt eget løp. Det er så deilig å ikke føle at jeg "må" oppdatere hver dag, slik som det var før. Håper dere har en fin sommer enn så lenge, så snakker vi snart igjen :-). 


Bukse, genser og vest fra ZARA / Hatt fra BIKBOK / Solbriller fra Rayban

Hei dere :-)
Endelig fredag, og endelig vinterferie! Denne ferien starter med blå himmel og sterk sol, er det kanskje et tegn på at våren er rett rundt hjørnet? Når jeg var i Oslo for 2 uker siden plukket jeg med meg denne genseren, og det var da jeg gikk igjennom salgs-avdelingen på Zara da jeg spottet denne fantastiske vesten. Hele innsiden er dekket av deilig hvit "pels", og utsiden er beige skinn. Jeg har lenge vært på utkikk etter en skinnvest som ikke bli for kald, og denne var midt i blinken! Siden været var på topp, så rakk jeg å knipse antrekksbilde til dere før det blir mørkt igjen. Håper dere likte antrekket, så får dere ha en god helg enn så lenge. Klem <3
 

Briller: Burberry / Jakke og genser: Zara / Bukse: 5Units / Sko: Reebok.

Hei dere! Ble noen dagers pause, siden jeg har hatt migrene hele uken og ville derfor ikke være så mye på macen. De siste dagene har jeg slappet av, og ellers mimret tilbake om sommern. Dette antrekket var fra en fin sommerkveld i Oslo, hvor jeg og tante Leila gikk en spasertur bort til bekkestua for å knipse litt bilder. I dag dalte første snøflak i Ålesund, og nå er snart vintern her. Hvordan går det med dere?Jakke og genser - ZARA / Bukse - 5 Units / Sko - Reebok / Solbriller - Burberry


 Heia! Her har dere gårsdagens kvelds antrekk, hvor tante tok meg med til Bekkestua for en kveldstur. Kamera var med, å vi knipset mange fine bilder. Dere kan følge siden hennes på facebook under navnet < Leila Vestre Photography > for flere bilder. Det føles alltid så rart å komme til Ålesund igjen, etter at jeg har vært hjemme i Oslo. Kroppen min er veldig sliten etter i går hvor vi gikk i bogstadveien, å ellers bare ventet på at tiden skulle gå. I dag er planen å rydde i klesskapet, kanskje besøke en venn også må jeg vite om dere vil ha innkjøps video, eller kun se bilder av ting jeg har kjøpt fra Oslo og Spania? :-) Kos dere på denne søndagen, klem,Genser og skjorte - ZARA / Bukse - Dr.Denim / Sko - Birckenstock / Solbriller - RayBan/ Klokke - Marc by Marc Jacobs


 

Hei dere!
Dette er også gårsdagens antrekk, og ny innkjøpte klær. Jeg elsker kombinasjonen av fargene og printet på skjorten, og håper dere synes det samme. I morgen skal jeg dessverre reise hjem igjen til kjedelige Ålesund, så både i dag og i morgen skal jeg være mest mulig med pappa og tante. Kommer til å savne de kjempe mye, så jeg håper vi får gjort noe koselig i dag. Spessielt når vi droppet tusenfryd i år, hehe. Dere får ha en fin dag videre, så snakkes vi så fort jeg får oppdatert dere hjemme - klem.


Jumpsuit - Vero Moda / Veske - Marc and Spencer / Sko - Ecco / Solbriller - RayBan / Klokke - Marc by Marc Jacobs

 


Hei dere! 
Her har dere gårsdagens antrekk, å jeg synes at millitærgrønn og gull detaljer passer så fint til den solbrune huden min. Hadde på meg en skinnjakke når det var kjøligere ute, og flate sko når vi skulle vandre rundt i sentrum. I dag skal jeg møte en venninne som heter Leeza, og derreter møte pappa et par timer og etter det, skal jeg møte en kompis som heter Ola. Er deilig å få rekke å møte noen venner når jeg først er her, og paps er på jobb. Oppdaterer dere med antrekk i morgen - klem.

 

 Jumpsuit: Fuengirola marked - Clutch: Marc by Marc Jacobs - Sko: Zara.

 

Genser: BIKBOK - Kjole: Brandy Mellville - Sko: BLACK STONE

Hei dere! I går prøvde jeg å ta noen ok bilder ute, men alle ble misslykket så det ble dessverre et speilbilde. Dette antrekket minner meg kun om høst, noe som forklarer været ute i går og i dag. Nå ligger jeg i sengen, mens jeg venter på melding om at jeg har kjøre bort til vedkommende jeg skal møte ♥.  Viss ikke det blir noe av, skal jeg prøve å få til å møte Aleksander før han drar på jobb :-). Vi snakkes, ha en fin dag.

T-skjorte ZARA - Cardigan H&M - Bukse ONLY - Sko REEBOK.

Hei dere! I dag fikk jeg knipset antrekket mitt til dere, og det var ikke noe mer spessielt enn dette. Dagen startet solfylt i dag, men nå er det grått og regnet titter inn. Senere i dag skal jeg faktisk på fjellstua med Ålesund Høyre (og unge høyre), sammen med Jan Tore Sanner. Det blir kjempe kjekt, og de som vil være med kan møte opp klokken 16:30 ved trappene. Ville også tipse dere at ÅUH har et kjempestilig arregement på torsdag - hvordan naile muntlig eksamen -, sees der? Dere kan melde dere på ved å klikke på navnet. Gratis, lærerikt og dere får pizza til å spise på.  Ha en fin dag dere!

Genser ZARA - Bukse BIKBOK - Sko BIANCO - Solbriller RAY BAN.

Whaaaaat!? Tenk at det er juni dere! I Ålesund er det høstvær, og jeg har vært pakket inn i stor strikkagenser med regnjakke i dag. Skiftet så fort jeg kunne når jeg kom hje, sånn jeg fikk tatt et par bilder til dere. Resultere i at det kun ble ett bilde som var fint nok, haha. For øyeblikket sitter jeg bare å slapper av, og senere i dag skal jeg på cheerleading trening, åååh gjett om jeg gleder meg. For dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg har gikk på cheerleding 2 år før jeg byttet til cheerdance :-). Får håpe at jeg føler meg bedre senere, har sånn utrolig mageverk og hodepine i dag. Ugh, får ta en smertestillende og klistre på meg smilet istedet ;-). Kos dere i dag!Genser BIKBOK - Bukse ZARA - Sko REEBOK

Hei dere! Litt rotete innlegg, men jeg ville bare klikke innom. Blogger fra mamma sin gamle stasjonære pc, så jeg får ikke delt noen optimale bilder :-(. Nå skal jeg ut døren å møte Aleksander for å prate litt og gå en bytur. Ha en fin lørdag da dere!

Genser: H&M ♥ Bukse: Dr.denim ♥ Veske: Lindex ♥ Sko: Skopunktet ♥ Klokke: Marc by Marc Jacobs
 
Hei dere! Beklager for at det ikke har vært oppdateringer denne uken, men alle de forhåndstillte innleggene ble ikke publisert  :-(. Her har dere i såfall antrekket mitt på fredag, veldig enkelt men pyntet med hæler, liker det sånn. For øyeblikket kom jeg akkurat hjem etter en lang tur til Fjellstua sammens med Amalie. Har hatt sikkelig hodepine i hele dag så jeg håper virkelig det gir seg til i morgen, for det er så kjedelig å føle seg sånn. Håper dere har en fin søndag ♥

 T-skjorte - lånt av Amalie, fra BIKBOK ♥ Hatt - BIKBOK ♥ Bukse - 5 Units ♥ Sko - BIKBOK ♥ Klokke - Marc Jacobs.

Morgenstund har gull i munn! Klokken 11 skal jeg møte jentene fra Ungdomsbedriften vår, hvor vi skal ha et møte om fylkesmessen som er neste uke. I nuet sitter jeg her å blogger litt, mens jeg drikker chai latte og spiser fryste druer, mmm. Knipset disse bildene akkurat, og det er mitt outfit for i dag (minus skoene, det er for kaldt!). Beklager for dårlig bakrund, men hadde ikke tid til å knipse noe ute når jeg hadde så lite batteri. Jeg skal få prøvd å forhåndstille noen innlegg til dere i helgen, siden jeg skal ut å reise litt. Next up er make it or break it på netflix, før jeg hiver meg ut døra. Ha en fin dag videre, og hva synes dere om antrekket? Klem♥.

Hatt - BIKBOK // Kåpe, hansker, skjerf - Zara // Beige cardigan - H&M // Bukse - Dr.demin // Sko - Blackstone // 

Hei, og god mandag! I går var jeg og tante Leila en tur i Vigelandsparken (Frogner Parken) og knipset noen bilder. Mange av dere vet jo at jeg er modell for henne, og dere kan like fotograf siden hennes >her<.  Etter en kald tur i parket møtte vi pappa og tok en kaffe på Starbucks. Er forsatt syk, og det er kjempe kjipt. Men dere vet, ingenting hindrer meg, hehe! I dag skal jeg møte pappa, onkel og farfar en tur, derreter møte Victoria siden vi ikke fikk vært med hverandre på lørdag alikevell. Har enda fler bilder om dere vil se foresten, bare skrik ut! Ha en fin mandag, og en fin ferie videre. Klem!

SYNS OM ANTREKKET OG BILDENE?

 

 

 

Genser: Zara ♥ Bukse: Diesel (Sko: Reebok).

Back in O-town! Endelig er jeg hjemme i Oslo, å her skal jeg være til fredag. Tante Leila har jo kemarastativ her, så da blir det lettere for meg å knipse bilder til dere sånn som jeg har gjort over. Jeg har dessverre fått influensa, men det hindrer meg ikke da, hehe. I dag skal jeg møte bestevenninnen min Victoria, men først skal jeg og tante en liten tur til Bogstad, også skal jeg møte pappa en tur. Håper dere får en fin dag videre, klem.

Cardigan og strømpebukse med flis: H&M / Kjole: Bikbok / Sko: Blackstone

Hårbånd: BIKBOK ♥ Bukse: Dr. Demin ♥ Jakke og genser: Zara 

God mandag til alle mine kjære lesere! Her har dere dagens antrekk, veldig enkelt og casual. Jakken var kun for bildenes skyld, fordi det er jo bitterkaldt ute men solen er på topp! Glemte å ta den ISO'en på kamera når jeg tok bildene, å når jeg klikket på knappen gikk kameraet dessverre tomt for strøm. Kjipt, men fikk til å redigere ett bilde i såfall. Nå skal jeg bare slappe av videre, å se om jeg skal ut en liten tur før jeg skal på trening i kveld. Kos dere! 


 

Genser: ZARA - SKjørt: H&M - Sko - Blackstone

Åh, jeg kommer ikke over hvor dårlig kvalitet det er på disse bildene.. Kameraet mitt suger når det begynner å bli mørkt, men jeg rakk akkurat å få knipset disse bildene før det ble helt mørkt ute. Ble et enkelt antrekk med to av julegavene jeg fikk. Om en time får vi middagsbesøk, så jeg skal rekke å bli like mett som i går i dag også! 

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

Kjole og Sko: Zara ♥  Veske: Mango

Som jeg savner varmen dere! I går begynte det å snø for fullt her i Ålesund, og det betyr kun én ting: kulde.  Det blåser sånn der jeg går på skole og tar buss fordi det er ved havet, så dere kan tenke dere hvor kaldt det er, brr. Sitter å mimrer tilbake til da jeg var i Tenerife, og gleder meg allerede til at varmen er tilbake. I dag var jeg på moa med farmor for å plukke meg ut julegave, og for å hjelpe henne litt. Er utrolig fornøyd med hva jeg får av henne, å gleder meg til å vise dere når dere får se hva jeg får til jul! 

FLERE SOM SAVNER VARMEN ELLER?Genseren er ikke min / Bukse dr.demin / cardigan og smykke H&M / klokke marc jacobs.

Dette antrekket begynner å bli en del måneder gammelt nå, å jeg husker at jeg likte det veldig godt. Jeg liker så godt denne leppestiften som jeg kjøpter i Bergen i vinterferien før i år. Den er fra MAC og heter REBEL. I dag skal jeg sikkert møte pappa en tur også skal jeg bare slappe av siden jeg er så sliten av alt som foregår akkurat nå♥ Jeg har fått veldig mange spørsmål om det samme både i spørrerunden og i kommentarfeltet, men jeg har valgt å ikke blogge noe om det så derfor har jeg valgt å ikke godkjenne kommentarene deres om dere spør om det, bekalger men jeg vil ikke dele for mye av privatlivet mitt på bloggen ♥ Vi snakkes!

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

Klær fra BIKOK / Smykke H&M / Sko SHOEDAY.

På denne tiden her hadde jeg på meg antrekket over! Jeg synes stilen min har forandret seg siden da, og jeg synes det er kjekt å se tilbake på det. De siste dagene har jeg som sagt vært med pappa siden han har kommet hjem, jeg har vært med venner og kos meg masse i ferien! Kan ikke tro at det er skole igjen i morgen.. Jeg som våknet halv tre i dag, hvor sykt er ikke det? Det skal i hvertfall bli deilig med rutiner igjen, også får jeg bare glede meg til juleferien som faktisk ikke er så lenge til heller!

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?
Cardigan og skjørt - H&M / Topp - Bikbok.

Hei dere! 
I går startet dagen min med å brette klær, og møte fine Ragnhild på moa for å kikke litt i butikker å catche opp siden sist. Jeg tok turen innom Hårmakeren og vokset brynene mine også. Endelig! Har gått å sagt at jeg skal vokse brynene mine i flere måneder nå. Ellers så har vært så fint vær i Ålesund de siste dagene, å håper det blir sånn noen dager til fremmover♥ Jeg har kjørt masse med scooteren min, å jeg har hatt tidenes gangsperre etter treningsøkten på søndag! I dag tenker jeg å starte dagen min med en liten treningsøkt til, å så får vi se hva jeg gjør i løped av dagen! Vi snakkes.

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?
Skjorte - BIKBOK ♥  Skjørt - ZARA ♥  Sko - Reebok ♥  Hatt - BIKBOK.

Heiheei! 
Her har dere dagens antrekk. Er sol og fint vær ute, så skinnjakke får bli med også. I kveld skal jeg i toga-party og jeg vet enda ikke hva jeg skal ha på meg, har dere noen tips? Men nå må jeg skynde meg å rekke bussen! Jeg skal nemlig klippe meg, og denne gangen blir det kort! 

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

Kjole - BIKBOK ♥  Ryggsekk - BIKBOK ♥  Sko - Reebok ♥ 

Hei dere, nå er det utrolig lenge siden jeg har hatt dagens antrekk på bloggen. Var ikke så veldig kaldt ute i dag, så da ble det denne fine kjolen som jeg fikk med Fredrik i gave i påsken og ryggsekken min sammens med de nye fine skoene mine :-) Hadde også på meg en grå kåpe fra TOPSHOP. Bjørn-Ivar lå å sov når jeg skulle spørre om at han kunne ta bilder, å jeg har enda ikke fått meg kamerastativ, så da ble det kleine nærbilder med selvutløser fjernkontrollen da. Helgen min starter i dag, å derfor skal jeg bare slappe av å se på gossip girl, og i morgen skal jeg kanskje klippe meg *om jeg tør*. Vi snakkes i morgen!

HVA SYNS DU?

Short & topp fra BIKBOK.

Her har dere antrekket jeg hadde på meg når jeg feiret familiebursdag♥ Elsker denne shortsen her, men har nesten aldri brukt den. I helgen har jeg ikke gjort noe annet enn å overnatte med Fredrik og være med venner på lørdag. Har vært en utrolig kjekk helg! I dag er det freddymandag og cheerdance, så dere kommer ikke itl å høre mer fra meg før i morgen. Vi snakkes!

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?
- Kjole og sandaler fra Zara ♥ Veske fra Mango -

Hallo søtinger!
Her har dere favoritt antrekket mitt fra Tenerife. Zara lå rett uttenfor hotelldøren vår, å hele butikken er jo på 40% pris siden Zara er et spanskt merke. Så det vil si at hele butikken var døds billig i forhold til Norge! Jeg har spart pengene mine så mye som mulig, så jeg plukket bare med meg et par sandaler, to kjoler og en parfyme. Denne kjolen er garantert favoritten min av det andre jeg har kjøpt. Den er så fin og sommerlig, pluss at den er kjempefin til å ha i bursdager. Føler jeg kan bruke denne like mye til hverdags som til en finkjole. Lilla fargen på kjolen popper jo frem brunfargen også, så da blir jeg glad, hehe.

Jeg er forsatt i Oslo, men nå er jeg hos pappa. Syns det er litt skummelt å være i Oslo nå som det kanskje kan komme ett terrorangrep hit.. Men jeg får bare ikke tenke på det, å heller komme meg ut og kjøpe ferdig det jeg skal for mamma. Det har vært typ. 40 grader her i Oslo de siste dagene, å det er så utrolig deilig. I går var jeg og pappa på Tusenfryd! Vi fikk tatt alle karusellene flere ganger, å det var jo bare super kjekt :-D Elsker tivoli. Men vi får snakkes, skal prøvd å få oppdatert dere litt oftere. Men er man på ferie så er man på ferie ;-)

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?
Genser - ginatricot ♥ shorts - bikbok HER ♥ veske - primark ♥ sko - converse

Hei dere! Her har dere gårsdagens antrekk. Denne shortsen er så søt, og ikke minst behagelig å ha på! Jeg kjøpte den for noen uker siden, og jeg var usikker på om jeg kanskje skulle levere den tilbake siden den er så gjennomsiktig - men det gikk fint! Angrer ikke ett sekund. De siste dagene har vært strålende med sol og varme, men i går ble det kjøligere på kvelden.  Prøve muntlig i RLE gikk rett i dass på onsdag, så det var veldig deilig å få en langhelg til å kunne forberedre meg på tilbakemeldingene til den ekte eksamen neste uke.

Det er så dumt at vi får oppgaven 24 timer før, og da blir jeg så fort knyttet til manus fordi jeg ikke har klart å lære noe :-( Jeg synes det er så dumt at eksamen skal fungere sånn, men det får gå som det går. Veldig bittert å få en veldig svak karakter i ett av de beste fagene mine, mest fordi jeg blacket ut på spørsmålsdelen. Mandag og tirsdag blir forhåndsskrevne innlegg, for da MÅ jeg øve. Vi snakkes!

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?
Topp - bikbok / bukse - dr.demin / sko - converse

GJETT HVEM SOM FIKK EN TELEFON OM AT ET KAMERA ER FUNNET IDAG DA! JEEEEG! Klarer ikke å beskrive hvor glad jeg ble når jeg fikk telefon fra storsenteret at de hadde kamera mitt. Da får jeg delt alle bildene jeg har tatt på 17.mai med dere. Her er dagens antrekk, veldig enkelt og classy. Foresten så har jeg fått meg nytt design! Det er et gratisdesign laget av fine Lotte. Jeg har problem med overskriften i innleggene mine, noe som er utrolig irriterende.. håper jeg får fikset det. Ha en fin kveld dere!

Topp - Bikbok // Smykke og Cardigan - H&M.

Hei alle sammen♥ Ny uke, og enda kortere tid til sommerferien. Jeg kan ikke tro at nasjonaldagen er på lørdag, og at på torsdag får jeg vite hva jeg kommer opp i til eksamen. Vi får håpe det ikke er matte, for da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre :-( Håper uken går fort! Jeg lurer på om jeg kanskje har fått halsbetennelse, å det er typisk meg nå som tiden snart er inne! Foresten, hva syns dere om mitt blonde hår? :-D

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?

Shorts: Whitney Port for BIKBOK / Topp: Monki / Jakke: BIKBOK

Her er dagens antrekk. Denne shortsen er så utrolig stilig og vårlig. De selger den ikke lenger siden dette er en av kolleksjonene til BIKBOK som er limited edition. IDAG KOMMER FORESEN ANGELICA BLICK TIL OSLO FOR Å LANSERE KOLEKSJONEN SIN! Can't wait! Jeg skal straks ut døren å møte typen, fordi det er så fint vær idag! Kos dere masse i fineværet!

SYNS OM ANTREKKET?

Klær fra BIKBOK / Sko Converse / Ringer fra Gina Tricot og BIKBOK / Klokke fra Marc Jacobs / Solbriller fra Ray Ban / Smykke fra Björg.

Herlighet for et fint vær i dag! Rett etter skolen skiftet jeg til dette antrekket, å jeg gikk uten strømpebukse! Jeg var i byen en tur så tok jeg og Freddy en tur til volsdalsberga å møtte flere kjente av oss♥ I nuet slapper jeg av å har tenkt å kikke litt på youtube. Håper været holder seg til å morgen, for 20 grader er deilig!

NB NB: Foresten så vil jeg bare oppklare noe for i forrige innlegg. Det var utrolig mange som missforstod, å jeg fikk mange MANGE stygge kommentarer så ble slettet av meg med en gang. De 10 tipsene som stod der er det JEG gjør for at huden min skal bli fin. Det med p-piller ble missforstått, det skulle så klart stå at p-piller hjelper mot kviser. Beklager så mye om det var mange som ikke forstod, men det var helt unødvendig å slenge dritt. 

HVORDAN ER VÆRET HOS DEG?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits