Ha en fin dag videre, og tusen takk for alle fine kommentarer på innlegget mitt i går ♥

Personal - HER  ♥ Relax - HER  ♥ Sleep - HER  ♥ Svett - HER  ♥ Girly - HER  ♥
Jessie J, Ariana Grande OG Nicki Minaj!? Elsker sangen allerede. Har ikke sett den på spotify enda, så håper den kommer snart sånn jeg kan trene til den når jeg kommer hjem. Er så klar for å starte nye treningsrutiner nå - men først tenker jeg å tilbringe helgen med Fredrik♥ Har ikke sett han på eeevigheter, så det skal bli godt å komme hjem i morgen. Ha en fin onsdag dere.

HVA SYNS DERE OM SANGEN?
Den jente dere, hun er så utrolig flink å synge. Får så utrolig mye frysninger når jeg hører på henne! JEg får ikke lagt ut juleforestillingen fra torsdag, fordi jeg ikke fikk filmet det :-( Er det noen som leser dette som har video? Chat meg på facebook så fort som mulig!

HVA SYNS DERE?
Kim Petras sier jeg bare. Dette er kanskje den coveren jeg liker best av alle covere på youtube. Viste dere at dette egentlig er en gutt? Hun er verdens yngste transsexuelle som gjor en operasjon til en jente! Må foresten beklage at jeg ikke har blogget idag, men sånn går det når man har mye å gjøre :-)

HVA SYNS DERE?
Dette er min favoritt sang for tiden. Elsker all musikken til Lorde, elsker musikkvideoen spessielt, sminken hennes i denne videoen skal jeg også prøve ut. Er sånn typisk sang man fort får hekta på, også er den veldig dyp og høre på samtidig. Elsker sangen. Så det var dagens lille musikktips. Kommer videoblogg til uka, dere kan gjette hva det er! :-)

HVA SYNS DU OM SANGEN?

How Long Will I Love You - Ellie Goulding.

Ikke det fineste bilde av meg, men jeg orket ikke å ta fler. Så at Rita hadde skrevet et søtt innlegg til meg igår, veldig snillt♥  Isåfall, så er dagens sang veldig fin. Jeg hører på den om morningen, når jeg skal slappe av og når jeg skal sove. Har oppdatert noen av listene mine på spotify også, så dere kan følge de under her:

 ▲♥ ✝ (alltime) jizz (hverdag2) ✝ sleep (sovelista) #relax (slappe av) freshfest (fest/party) 
 (alle sanger jeg har hatt på alltime listen/sanger jeg er lei av) girly (jente/synge sanger).

HAR DU ET MUSIKKTIPS?

 

 
 Hei dere!
Guud, jeg er så utslitt etter disse to dagene. Så at mange av leserne mine hadde sett meg, så beklager så mye om jeg ikke svarte om du sa hei til meg eller smilte tilbake, men jeg var ganske opptatt med andre ting mens jeg var der,haha :) Nå har jeg akkurat kledd på meg, fordi jeg skal feire familiebursdagen min. Har bursdag om akkurat 14 dager,ååh jeg gleder meg! Kommer ikke til å blogge mer idag tror jeg, så dere får heller høre på denne fine cover-låten :)

 

HAR DERE VÆRT PÅ JUGEND? SYNS OM SANGEN? :)
Fant denne på youtube, og hun har virkelig talent. Skal være med Amalie idag, hun skal kanskje overnatte så vi snakkes! 

HAR DU EN YOUTUBE ARTIST Å ANBEFALE? 
Atmosphere by Kaskade.

Dette er nok min favoritt sang til å høre på om det er fest, eller om jeg bare skal slappe av og til jeg skal sovne. Den er liksom perfekt til alt, om du skjønner? Har ligget å slappet av til denne sangen nå og sett på litt inspirasjons bilder. Har veldig lyst til Oslo for å besøke pappen min, selv om jeg så han for noen dager siden, så savner jeg han veldig mye. Men jeg har nesten hele sommeren på meg, så jeg trenger ikke stresse så mye med det. Gleder meg veldig til Bergen, og til råe Rihanna. Å ikke minst til jugendfestival, ååh herlig. ♥♥♥

HVA SYNS DU OM SANGEN?
Hei alle sammen! Tenkte bare å si litt om denne mixen som jeg har linket over her. 
En god venn av meg som heter Fredrik Lorentzen er kjempeflink til å mikse og produsere musikk, å denne mixen over her er så rå kul! Jeg sier hele tiden at Fredrik fortjener mer oppmerksomhet når det gjelder musikken han lager, så derfor tenkte jeg bare å dele denne! Selv om den er litt "lang" så burde dere høre hele! Følg han gjerne på soundcloud, der han legger ut mixer og reposter mange kule mixer fra andre også♥  Sangen på slutten er jeg helt hekta på, den heter blurred lines.

Håper dere sjekker ut mixen, og ikke minst følger mer med på Fredrik!
PS: Jeg deler denne fordi Fredrik spurte om jeg ville hjelpe han, også fordi jeg synes han fortjener det♥

HVA SYNS DU OM MIXEN? 
Foressten så har jeg også soundcloud der jeg pleier å legge ut sanger jeg covrer. Dere kan følge meg HER, og Fredrik HER

LIK FACEBOOK-KNAPPEN OM DERE VIL AT JEG SKAL DELE FLERE LITT "UKJENTE" MUSIKKINNSLAG. 
#musikk #mix 


Duveet er listen jeg sletter og putter inn nye sanger på hele tiden. (her)

Partey er party lista, der det er litt mer danse musikk. Festlista egentlig, hehe. (her)

Reelaax er slappe av listen min, som jeg hører på når jeg bare vil høre på litt behagelig musikk og ikke sove. (her)

Sleep my darling er sovelisten min som jeg pleier å sovne til. Elsker alle sangene på den. (her)

Girly er jentelista. Den er en ganske stor "hit" hos veninnene mine! Det er masse jentesanger som jeg elsker å synge til! Burde kanskje heller kalle den syngelista? (her)

 

Så dette er mine 5 hoved lister som jeg hører på hele tiden♥ Bare å sjekke de ut.
#musikk #spotify  

Elieve - I am by Christina Aguilera

 

Lennon and Maisy - Ho Hey by The Lumineers
(de har en youtube kanal der de poster videoer, den heter Lennon and Maisy)
 


Paulina - Uncharted by Sara Bareilles

 


Cimorelli - Find Your Love by Drake

 


Cimorelli - I Won´t Give Up by Jason Mraz (favoritt!)

Hei og god morgen♥
Starter dagen med å vise dere mine favoritt cover-låter på youtube! Disse har vært favoritter superlenge, blir aldri lei de, haha! 
Idag skal jeg til byen en tur med en kompis, det blir gøy! Bare å komme bort om dere ser meg, det er så koselig!

HVA SYNS DU OM SANGENE?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits