Klikk på de små bildene under for dirkete link til plagget.
lovethis

 

jasmineileens på polyvore
lovethis

 

jasmineileens på polyvoreI dag tenkte jeg å lage et innlegg som jeg liker veldig godt å lese i magasiner selv. Jeg har valgt 1 plagg, og styler det sammen med to forskjellige antrekk - hverdag og fest. I dag har jeg valgt den populære kimonoen. Litt om kimonoen før vi kommer i gang: Kimonoen er den tradisjonelle japanske nasjonal drakt. Tideligere var kimonoen vanlig å bruke for både kvinner, menn og barn - men nå er det mest kvinner som bruker den, og til spessielle anledninger. Kimonoene i Japan er fotside, mens i vår moteverden finner man mange forskjellige varianter. Her er noen av de:

kimono #1

 

Tome belted dress, / Mat light weight jacket, / MANGO long kimono jacket, / Topshop white jacket,/ Abercrombie Fitch clothing,
ps: jeg vet at det er skrivefeil på "different", men oppdaget ikke dette før etter innlegget var blitt postet :-). 
 


kimono #2

 


MANGO short sleeve shirt, / Miss Selfridge clothing, / H&M blue jeans,/ Lucky Brand ballet shoes, / Givenchy necklace
Enkelt tilbehør, jeans, hvit t-skjorte er perfekt når kimonoen har mye mønster og frynser på seg. Sko i samme fargetoner som kimonoen demper hele looken, å gjør dette mer hverdagslig og casual looking.
 
kimono #3


Dette er et antrekk jeg lett kunne stylet kimonoen med på fest. En grå kort kjole er også et fint alternativ, men jeg ville vise dere flere options. Få på hæler, en liten veske, gloss på leppene og enkle assosiarer og du er ready to go. En nøytral farge på kjolen får kimonoen til å poppe frem, noe som er et must med de vakre detaljene!

Lærte du noe nytt om kimonoen i dag? Er det noen som har lyst å kjøpe seg en, eller noen som fikk nye stylingtips til den du allerede eier? Gjerne skrik ut i kommentarfeltet! Også fortell meg om dere vil jeg skal fortsette med slike innlegg, hvor jeg kan ta 1 plagg, 3 looks. Det er mye arbeid i et slikt innlegg, så hadde satt pris på respons. Vi snakkes! Klem. 

 

jeans / undertøy  / pumps / veske / jakke

Hei dere, long time no see? Har ikke vært lett å blogget uten internett og 4G dessverre, så da ble det fort en bloggfri uke. Satt sammen denne kolasjen for noen dager siden, å alt dette ønsker jeg meg nå. Babyblå pumps, slengbukser, nydelig blondeundertøy og en fresh pastellfarget veske. Har nettopp kjøpt meg en lignenes jakke, men syns denne var så fin at jeg måtte ha den med. Siden sist har jeg vært hos mamma, vært litt med venner og feiret Amalie sin 17års dag. Koste meg veldig masse! Tenkte å knipse noen bilder i morgen om været holder seg. Men først må jeg rydde rommet, det ser helt katastrofe ut. Kos dere videre, vi snakkes!
Dagen er her!! Om noen timer sitter jeg på flyet påvei til NM i Tønsberg. Har ikke fått ladet kameraet mitt, å kommer dessverre ikke til å ha det med på NM. Men jeg regner med Sofie har med, så da kan jeg låne bilder av henne ♥. Bildene over er fra stocholmstreetstyle, å jeg har en greie for lange kåper. Må kanskje investere i en ;-) Ha en fin dag videre, vi snakkes etter helgen.

Ønsk oss lykke til!  ♥
Nå må jeg egentlig bare starte å ta bedre bilder dere. Her har dere noen throwbacs fra sommer og i fjor høst. Jeg har vært dårlig på å ta antrekksbilder til dere, men sånn går det når jeg egentlig bare går i joggis på skolen *kremt*. Har et par innlegg i bakhodet som jeg vil skrive til dere, så skal prøve å få fikse det. Får så dårlig tid etter skolen, så det føles jo ut som lenge siden jeg har skrevet her siden alle innlegg har vært forhåndsstilte! Vi snakkes i neste innlegg, og gjerne kom med forslag♥

HVA SYNS DERE OM SLIKE INNLEGG?
inspirert innlegg av fotballfrue.
in my wardrobe

- the basics you never get enough of - 


I min garderobe er det viktig at jeg har basic klær som jeg kan style med alt. Det viktigste for meg i min hverdagsgarderobe er:
- En hvit singlet ♦ En svart tskjorte ♦ Svart kjole. Passer også som skjørt. ♦ Jeans ♦ Skinnjakke ♦ Svart veske ♦ Hvite converse -

Dette er plagg som går til alt, å det er akkurat sånn jeg liker det! Jeg beklager sånn for dårlig blogging, men sånn er det når man har mye skole på gang. Jeg har ikke løftet opp kamera heller siden jeg har gått i joggisen hele uken. Jeg tenker jeg kan pynte meg litt imorgen, så får dere outfit. 

HVA ER VIKTIG I DIN GARDEROBE?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits