Hei dere! Beklager for utrolig dårlig kvalitet på bildene, men dagslyset var borte kl 15 i går så jeg fikk ikke knipset noe bra. Uansett, i dag tenke jeg å dele en oppskrift med dere som jeg lagde for noen dager siden. Jeg har nemling begynt å legge om kostholdet mitt, og prøvde meg på chiapudding. Jeg må si at jeg ble utrolig fornøyd med resultater, og det var en smaksbombe i munnen min! Så enkelt er det:

1 boks med kokkosmelk (tilsvarer ca 4dl).
1 håndfull med bringebær.
8 ts med chiafrø.
1 ts med vaniljesukker (kan erstattes med honning).
Vaniljekesam

Bland sammen chiafrø, kokkosmelk, vaniljesukker, og derreter rør inn en håndfull med bringebær. La dette stå i kjøleskapet i ca 12 timer - over natten funker :-). Server med noen spiseskjeer vaniljekesam blandet i, og dryss over bringebær. Enjoy!

Følg meg på pinterest her.

Mmm, så gode disse 4 forskjellige matbildene så ut. Jeg kunne tenkt meg å lage alle selv, og de ser ikke så vanskelige ut heller. Har prøvd å finne ut hva som er i alle rettene, så kan skrive det under her. Nå er jeg hjemme etter et besøk, og resten av kvelden skal jeg bare slappe av, se på tv og sovne litt tideligere enn til vanlig i en "helg".


Bilde 1: Frukt bolle. Kiwi, vaniljeyoghurt, banan, druer, jorbær, eple, tjukk granola/energibarer drysset med kanel. 
Bilde 2: Vannmelon salat. Rød saftig vannmelon, agurk, salat og peanøtter. 
Bilde 3: Oransj drøm. Vanilje yoghurt, granola, mango, kokkos og mandarin.
Bilde 3: Kylling med tilbehør. Kylling med godt krydder, sitron, salat, ris, paprika, tomat og dressing.


Hvem fikk lyst til å lage noe digg nå? :-D

Til 2 store glass:
 3 store never med fryste jordbær 
♥ Ønsket mengde appelsinjuice (jeg pleier å dekke bærene, å tilsette mer etter hvert).
♥ En kvart sitron.

♥ Kokkosmasse (slike du får kjøpt på dagligvarebutikken fra eldorado).
♥ 1 fryst jordbær til pynt.

 Isbiter (frivillig).
♥ En blender.

1.. Knus noen isbiter i blenderen
2. 
Putt i 1 neve med jordbær, å tilsett juice. Fortsett sånn til den første neven er blitt litt most. Dette gjør du med de to andre nevene også. Jeg gjør dette fordi at det ikke skal bli så klumpete.
2. 
Etter bærene, juicen og isbitene er blendet sammen - tilsetter jeg en kvart sitron. Press først ut all saften, og derreter skrap ut innholdet. Pass på så det ikke kommer noen stener i. 
3. Du velger selv om du vil ha sukker/sukrin i. Jeg har valgt å bruke kokkosmasse som søtning.
4. Serveres i to store glass, men en frossen jordbær til pynt. Å en skje sånnn det blir lettere å få ut om den er veldig fast.  

ENJOY!
Hallo dere! 
I dag så tenkte jeg å lage et litt annerledes innlegg fra det jeg pleier å blogge om. Jeg har begynt å lage litt mer mat og snacks i det siste, så derfor skal jeg begynne å oppdatere kategorien "Mat og Drikke" hvor jeg kommer til å poste litt forskjellig innen dette. I dag skal jeg dele favoritt snacksen min, som jeg faktisk blir utrolig mett av. Håper dere vil prøve selv!


 Du trenger kun en banan og peanutsmør.


Skjær opp bananen i litt tykke skiver, å pass på at alle er to og to.


Ta på peanutsmør på den nederste delen av bananen. Ta litt ekstra om du vil ;-)


Pakk sammen den andre oppå. Som en liten mini sandwich!Gjør det med resten - også kan du velge å nyte de sånn som de er nå, men jeg synes de er litt klissette så jeg synes det er godt å ha de i fryseren for ca. 10 minutter. Om du vil ha en lørdagssnacks kan du dyppe dette i mørk sjokolade å la det stå i fryseren et par timer til sjokoladen har stivnet. Utrolig godt! Prøv det ut om dere vil, jeg er egentlig ikke så glad i peanutsmør men denne komboen er så utrolig god.

HAR DERE SMAKT DETTE FØR?
Sett på 720 HD.

Hallo! Lovte en video, så da lagde jeg bare denne. Var masse problem med lyden, så kvaliteten ble trukket ned når jeg lastet den opp. Denne uken og neste uke blir fullt kjør med skole og cheer. Gleder meg til alt er over, helt serriøst. Vi snakkes imorgen, mandag er fri dag :-)

SYNS OM VIDEOEN?
Hei dere. Nå skal jeg dele en av mine favorittsmoothier. Jeg puttet i litt forsjellige ingredienser under smoothie lagingen, å det resulterte i en frisk og god smoothie. Den er god å ha med seg i treningsbaggen, og ellers bare som et mellommåltid eller kanskje en rask frokost. I tillegg er den sunn og god på samme tid! Nam sier jeg bare.


Til 2 store glass:
 3 store never med fryste jordbær 
♥ Ønsket mengde appelsinjuice (jeg pleier å dekke bærene, å tilsette mer etter hvert).
♥ En kvart sitron.
En lime båt (frivillig, men gir mer smak).
♥ Kokkosmasse (slike du får kjøpt på dagligvarebutikken fra eldorado).
♥ 1 fryst jordbær til pynt.

Isbiter (frivillig).
♥ En blender.

1.. Knus noen isbiter i blenderen.
2. 
Putt i 1 neve med jordbær, å tilsett juice. Fortsett sånn til den første neven er blitt litt most. Dette gjør du med de to andre nevene også. Jeg gjør dette fordi at det ikke skal bli så klumpete.
2.
Etter bærene, juicen og isbitene er blendet sammen - tilsetter jeg en kvart sitron. Press først ut all saften, og derreter skrap ut innholdet. Pass på så det ikke kommer noen stener i. Om du velger å ha lime i, gjør du det på akkurat samme måte som sitronen.
3. Du velger selv om du vil ha sukker/sukrin i. Jeg har valgt å bruke kokkosmasse som søtning.
4. Serveres i to store glass, men en frossen jordbær til pynt. Å en skje sånnn det blir lettere å få ut om den er veldig fast.  

ENJOY!


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits