Jeg skal tenke positivt, og fylle ut dagene mine så mye så mulig jeg kan sammens med venner og familie.
Fortsette å få bra karakterer + komme inn på skole neste semester.
Jeg skal gjøre alt for å få et fantastisk år

Det første jeg skrev i 2015 var nyttårsfortsettene mine. Det første jeg gjorde i 2015 var å få et kyss. Det andre jeg gjorde i 2015 var å le. Det tredje jeg gjorde i 2015 var å gråte. Det første noen sa til meg i 2015 var "jeg elsker deg". I 2015 skulle jeg tenke positivt hver eneste dag, og dette skulle bli året hvor jeg ikke ville oppleve noe vondt. Jeg skulle være sammens med venner og familie så ofte jeg kunne. Jeg skulle oppnå gode karakterer slik jeg kom inn på vgs 2.året på creo-linjen. Jeg skulle gjøre alt for å få et fantastisk år. Jeg var helt sikker på at dette året skulle nå toppen av alle år, og at jeg skulle oppleve mye. I 2015 har jeg opplevd kjærlighetssorg, jeg har opplevd forelskelse, jeg har opplevd nye mennesker, jeg har opplevd varmere strøk, jeg har opplevd hvem som er mine ekte venner, jeg har opplevd død, jeg har opplevd latterkramper, jeg har opplevd fantastisk musikk, jeg har opplevd å hate noen, jeg har opplevd å elske noen, jeg har opplevd glede - og jeg har opplevd enda mye mer enn det. Jeg lurer på hvor mange ganger jeg sukker igjennom dette innlegget her. Jeg vet ikke hva jeg vil skrive, når en stor del av 2015 har fått meg til å tenke vondt, latt meg gråte nesten hver eneste dag, gjort meg syk og slitenJeg hadde aldri trodd at 2015 skulle bli sånn som det ble. Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å dedikere et helt innlegg på sosiale medier om kjærlighetsorg, jeg hadde aldri trodd at bloggen skulle bli nedprioritert i år, jeg hadde aldri trodd jeg kom til å spise så mye godteri istede for å trene. Jeg har kanskje ikke så mye til overs for deg kjære 2015, og jeg kommer aldri til å se tilbake på deg som et fantastisk år.. 
Men kjære 2015, du har jo vært litt god også. For alt det negative du har gitt meg, har du gjort meg til en sterkere person. Du har gjort meg mer selvstendig, sterk, og du har fått meg til å definere meg til hvem jeg er. Jeg har på en eller annen måte funnet ut hvem jeg er inni all denne negativiteten. Det som er dumt med meg, det er at jeg ikke har klart å tenke positivt dette året og ikke klarer å komme på hva som har vært det. Men jeg har fått nye fantastiske venner, jeg har blitt valgt til et styremedlem i ÅUH, jeg har vært på fantastiske turer og jeg har fått gjort mye jeg ikke kunne fått gjort i 2014.  Men jeg håper inderlig at 2016 ikke blir som 2015. Jeg VET at neste år skal blir mitt år, for det kjenner jeg på meg selv. Noe av det 2016 bærer frem allerede er Adele og Justin Bieber konsert, jeg fyller 18 år, jeg skal til frankrike med fransk klassen, NM i cheerleading, kanskje bil lappen.. Jeg kan ikke vente! 2015 du har ikke vært det beste året, men takk for utfordringene du ga meg - jeg skal ta det videre med meg inn i det nye året. 

 GOD NYTTÅR TIL MINE KJÆRE LESERE, JEG ER GLAD I DERE - STOR KLEM FRA MEG! 
SETT PÅ 720 HD FOR BEST KVALITET.

Klokken er blitt 23:30 på kvelden, sminken er halveis gnidd ut, lyset er drit dårlig og migrenen står for fullt - men ingenting stopper tradisjonen med å vise dere julegavene mine. Jeg har gjort dette mange år på rad nå, og siden jeg personlig elsker å se slike videoer selv fortsetter jeg gjerne med det. Dette er ikke for å "skryte" ut hva jeg har fått, men det er kun fordi jeg synes selv det er kjekt å lage og ikke minst se slike videoer. Sånn det ikke blir stygge kommentarer om det, for jeg mener det virkelig :-). Jeg håper dere liker videoen fordiom, og gjerne vis meg hva dere har fått til jul! Klem.

 

Hei dere!
Tenker meg at det er mange som enda ligger i sengen å slapper av? Romjulen er alltid rolig, sammen med familie og ikke minst god mat. I går ble jeg liggenes hele dagen siden jeg fikk migrene ganske tidlig på dagen, men samtidig så var det deilig å bare kunne slappe av en hel dag. I dag skal jeg til farmor å spise julemat sammens med familien, og i tillegg til dette kom det snø i dag! Jeg tenkte å starte å redigere en video til dere, siden jeg har laget "what i got for christmas" hver eneste år. Jeg håper dere får en fin 2.juledag! Klem.Kjole: Moonstone / Sko: Nelly

"Er det mulig å ta mer utydelige bilder enn dette, Leo?", er samme replikk hvert eneste år juleantrekket mitt skal knipset til bloggen. Lillebror mener han er så flink å ta bilder, å da gjør jeg samme feilen hver år når han tar bloggbildene. Men dere vet - man må alltid holde på tradisjoner :-). Jeg tenkte bare å klikke innom for å ønske dere en riktig god jul! Jeg håper dere får en aldeles fin kveld i dag sammens med noen du er glad i ♥ 

Faux fur vest, strikket genser og skinnjakke fra Bikbok / Bukse fra Dr.Demin / Skjerf fra Acne Studios / Sko fra Converse.

Hei dere! 
Dette antrekket er tatt for en god stund siden, da jeg var hjemme i Oslo. Lurer på om det var i fjor november kanskje? Jeg liker veldig godt kombinasjonen mellom skinn og pels. Om man har på en strikket gener under blir det godt og varmt når det er kjølig ute :-). Dette innlegget er forhåndskrevet, i tilfelle jeg ikke rakk å poste noe i dag. I morgen er det julaften, å jeg skal prøve å få tatt så mange bilder som mulig slik at jeg har noe å poste senere denne uken. Tenker meg at dagene kommer til å gå i joggis, usminket ansikt og mye familietid :-). Måtte dere ha en nydelig julaften i morgen, og jeg håper at den blir fin ♥ Stor klem fra meg!
classy

 


Lattori asymmetrical dress,  / L K Bennett cashmere coat,  / Schutz sandals,  / Christopher kon black leather purse.
December #2

 


Chunky knit sweater, / Lapel coat,  / Frame Denim ripped skinny jeans,  / FitFlop black flat,  / Grey handbag,  / Brunello Cucinelli cashmere scarve.
 
December

 


Turtleneck top,  / Topshop coat,  / Slim pants, / Nike trainers, / Givenchy blue handbag, / 3.1 Phillip Lim black sunglasses,  / Lips makeup.

Hei dere, har dere en fin mandag? Jeg har satt sammen 3 antrekk på polyvore som jeg elsker, og lett kunne hatt på meg nå. Jeg må legge til at dere kan kjøpe alt som er på bildet over, og det er bare å klippe på det navnet under bildet for å komme direkte til produktet! Alt på bildene over er på ønskelisten min, spesielt prada vesken som koster 19.000kr.. Hehe. Det er jo ikke så mye som et snøflak ute, og temperaturen lå på 14 grader sist i går! Eneste er at det har vært mye regn i det siste. Om jeg rekker det kan jeg knipse dagens antrekk til dere ♥. Klem.I dag er det 20.desember, det er varmt ute og regnet pisker stille mot vinduet mitt. Jeg begynte på dette innlegget i går natt når det kun var meg og tankene mine som skrev over tastaturet. Jeg var sikker på at det var det rette valget å ta, det å slutte å blogge. Legge fra meg 7 år med tekster, meninger og bilder. Fortelle sponsorene mine at jeg skal slutte. Legge speilreflekskameraet i skuffen, da det aldri kommer til å bli brukt. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å slutte å blogge, si farvel for siste gang og aldri vende tilbake. For jeg har vært så sliten, dere aner ikke. Det å måtte få enda mer å huske på, og skrive enda mer enn hva jeg allerede gjør på skolen gjorde meg bare enda mer sikker på valget mitt... Men så kom tårene. Varme, salte tårer renner nedover kinnene mine der jeg satt i mørket med lav bakrundmusikk i sengen min. Denne bloggen er en stor del av meg. Dere lesere er en stor del av meg. Det er snart et nytt år, og jeg lover dere at 2016 skal bli et fantastisk år. Jeg tørker tårene mine, jeg tar frem kameraet mitt, jeg lager flere innlegg. Jeg markerer det innlegget som skulle bli det siste, og trykker slett. Jeg smiler. For det er ikke dette som er meningen, det er ikke meningen at bloggen ikke skal vær en del av meg lenger. Jeg trengte en pause, men nå er jeg tilbake. For dere, det er dette som er meningen, det er dette som gjør meg lykkelig ♥. Klem
Hei dere! Party sesongen er her, og jeg tenkte å dele noen kjoler med dere som jeg synes passer veldig fint i denne tiden. Kan brukes på feks: julebord, julaften og nyttårsaften :-). Håper dere fikk med dere noen tips, også er det bare å klikke på linkene under for å komme direkte til klesplagget.


 Rød paljett Kjole / Gull topp og skjørt / Grå kjole / Blå paljett kjole 
Lang blå paljett kjole / Gull kjole / Blonde kjole / Svart snøre kjole

 

Svarte sko fra nelly.com / Svart veske fra BikBok/ Grå sko fra UGG Australia.

Hei dere! 
Jeg tenkte å komme med en liten oppdatering, og siden jeg hadde kjøpt meg noe nytt kunne jeg liksom godt vise det til dere. I tillegg til dette kjøpte jeg en sportsbh som jeg skal retunere siden den var litt for liten, også kjøpte jeg en treningsgenser som var til vask. Jeg er utrolig fornøyd med disse tre tingene, og alt passet meg perfekt :-). Jeg holder på å lage en kjoleguide til dere som kommer ut i morgen. I dag har jeg ellers øvd på tentamen, vært med Aleksander, Emilie og en tysk utvekslingsstudent som er på besøk med Aleksander denne uken. Utrolig kjekt! Nå skal resten av kvelden gå til pugging :-). Klem.


Første luken på kinder og smartieskalederen er åpnet, det var litt snø på bakken i dag, men fortsatt blå himmel og den røde flannellskjorten er på. Høsten er offisielt over, og det venter oss 3 måneder med vinter. Desember er en fin måned, og jeg gleder meg veldig mye til jul og ikke minst et helt nytt år. Jeg håper dere får en fin dag i dag, jeg må nødt å bruke første dag i desember til å pugge på markedsføring tentamen som jeg har på fredag.. Ønsk meg lykke til! 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits