For et fint undertøy fra Calvin Klein! Det må bli det neste i koleksjonen min. Det samme med den singletten på det øverste bildet. Nå har pappa drarr hjem, jeg er tilbake med mamma for å snart feire det nye året. Jeg måtte hjem til tante en tur for å blogge siden jeg ikke har fått internett hos mamma enda. I dag tenke jeg meg en bytur for å bytte noen gaver, kjøpe noe for pengene jeg fikk og kanskje ta et lite café besøk i samme slengen. Er veldig vanskelig å blogge til dere når jeg ikke har internett, men jeg skal prøve å forhåndstille noen fremmover sånn dere blir oppdatert ♥ Ha en fin ferie videre!

HVA SKAL DERE I DAG?

Skjørt: H&M - Sko: Blackstone - Skjorte: Brandy Melville

Som dere ser så er dette egentlig akkurat samme antrekk som det jeg postet i går, bare med en annen overdel! Har ingenting annet å poste enda siden jeg ikke får til å redigere videoen noen plass. Da er det vel bedre med et antrekk istedet! I dag er det foresten helt nedsnødd ute, tenk om det hadde vært på julaften da. Vi snakkes!

SYNS OM ANTREKKET? 

Genser: ZARA - SKjørt: H&M - Sko - Blackstone

Åh, jeg kommer ikke over hvor dårlig kvalitet det er på disse bildene.. Kameraet mitt suger når det begynner å bli mørkt, men jeg rakk akkurat å få knipset disse bildene før det ble helt mørkt ute. Ble et enkelt antrekk med to av julegavene jeg fikk. Om en time får vi middagsbesøk, så jeg skal rekke å bli like mett som i går i dag også! 

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?
Julen i år gikk over alle forventninger som vanlig! Fikk så mye fint i år, å jeg hadde virkelig ikke forventet så mange fine gaver. Jeg må virkelig ha vært snill i år♥. Jeg har filmet hva jeg fikk, men er usikker på om det ble bra nok til å dele med dere. Har ingen plass å redigere videoen heller, men skal prøve å finne en løsning. Viss ikke så kan jeg bare ta bilder. Har dere lyst til å se hva jeg har fått i gave? Jeg må jo fortelle dere en gladnyhet også! Nemlig at bigsiss Linda og kjæresten hennes har forlovet seg! Gjett om tårene sprutet fra alle kanter i går når jeg snakket i telefonen med mamma og de andre i går. Er så glad, å gleder meg allerede til de skal gifte seg! Beklager så mye for de mørke bildene, men det var det beste jeg fikk til i går.

 

FIKK DU NOE FINT I GÅR, OG HVORDAN VAR FEIRINGEN?

 
// Julen 2012

GOD JUL ALLE SAMMEN! 
Endelig har jeg en data med internett så jeg kan få oppdatert dere på. De siste dagene har jeg vært hos mamma, og jeg har brukt opp all 4Gen på telefonen min, så da ble det data fri i noen dager. Dagen i dag startet med å se om jeg hadde fått noe i julestrømpen, så spiste vi en god julefrokost mens vi så på tre nøtter til askepott. Nå har jeg komt til farmor og pappa, å gjett om det lukter julemat her i huset da, mm! Jeg gleder meg til dessert og julepresanger sammen med familien senere. Jeg skal få pappa til å ta bilde av kveldens antrekk, så jeg kan oppdatere dere senere eller i morgen. Ha en fin jul! 

GOD JUL!!

Kjole og Sko: Zara ♥  Veske: Mango

Som jeg savner varmen dere! I går begynte det å snø for fullt her i Ålesund, og det betyr kun én ting: kulde.  Det blåser sånn der jeg går på skole og tar buss fordi det er ved havet, så dere kan tenke dere hvor kaldt det er, brr. Sitter å mimrer tilbake til da jeg var i Tenerife, og gleder meg allerede til at varmen er tilbake. I dag var jeg på moa med farmor for å plukke meg ut julegave, og for å hjelpe henne litt. Er utrolig fornøyd med hva jeg får av henne, å gleder meg til å vise dere når dere får se hva jeg får til jul! 

FLERE SOM SAVNER VARMEN ELLER?
Genser fra BIKBOK // Skinnbukse fra Zara // Sko fra Reebok // Klokke fra Marc Jacobs // Ringer fra Angelica Blick og Asceco.


 Trenings ball HER ♥ Nike thigst HER   ♥ Fashionablefit tights HER  ♥ Fashionablefit Topp HER  ♥  Fashionablefit SportsBH HER ♥ Reebok sko HER 

 Adidas thirst HER  ♥ iPhone holder HER    ♥ Fashionablefit genser HER  ♥ Ankle weights HER  ♥ Yoga matte HER  

Hei dere  ♥ 
Hadde dessverre ikke nett i går, så rakk ikke poste dette innlegget. Her har dere mine trenings ønsker akkurat nå! Elsker virkelig Fashionablefit sin kolekjson for nelly.com. Liker de små tvistene de har gjort på klærne. I dag har jeg handlet noen julegaver, å nå er det kun vennene mine som er igjen. Har dere komt langt?

FLER SOM ØNSKER SEG MER TIL TRENINGSGARDEROBEN?
 

 Hei dere, lenge siden sist! ♥

Det har vært en hektisk uke, så da må jeg nesten bare prioritere skolen. Jeg skal begynne på et innlegg til som jeg mest sansynlig poster senere på forhåndsstilt siden i dag er det juleball! Gleder meg kjempe mye til å se artistene som kommer, og jeg tror det blir en fin kveld. Videoen over har vært en favoritt denne uken! Synes konseptet var morsomt, å ikke minst så er jentene kjempe flinke til å synge. Hva syns dere?

Camel skjerf HER  ♥  Samsøe Samsøe genser HER ♥  Skinn bag HER   ♥ Triwa klokke HER  Multi pc-station HER   ♥ Fuktighetskrem HER  ♥ Shave set HER  

 
Boxer HER   ♥  Pysjamasbukse HER  ♥  Sokker HER

Hei dere 
Giftguide til han, denne var gøy å lage! Her har dere en del gaver som er litt dyre, men samtidig noen som er rimlige i pris. Boxere, sokker og pysjamasbukse er alltid en vinner, men jeg måtte bare ta med den pc-stationen! Herregud så stilig, hæ? Den har telefon og koppholder, skyveplater og stand til å ha pc eller nettbrett på. Denne hadde jeg blitt glad for også! Burde kanskje hatt med denne i en "unisex" giftguide, hehe ;-) Ellers så er en god varm genser en fin gave å gi bort. Jeg synes Samsøe sine gensere er veldig fine, så derfor tok jeg med en her. Håper noen av gavene falt i smak, gjerne si i fra om du kjøper noe av dette til en gutt i julegave! 

HVA VILLE DU KJØPT?

 
ENDELIG ER DET DESEMBER IGJEN! 
Tiden har gått utrolig fort, å plutselig så var vi i desember. Nå kan jeg endelig drikke julebrus, og spise klementiner! Å jeg kan begynne å åpne advendskalenderen min,  år har jeg en kinder kaleder fra mamma, og neglelakk kalender fra ciatè (kommer innlegg om den snart). Det er så koslig å starte dagen med en liten sjokoladebit og en fin neglelakk. I går så var jeg på Putti Plutti Pott, og da kjente jeg julestemningen krøp inn, og ikke minst at savner å gå på teater :-( Frister veldig å begynne på igjen, men vi får se ♥.
Her har dere foresten en fin bakgrund til pc/macen din. Du kan endre størrelsen på den om du vil. Den ble akkurat litt for stor til min mac!  

HVA GJORDE DERE I GÅR? 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits