Genser - Bikbok // Bukse dr.demin // klokke - marc jacobs.

Årets siste antrekk. Jeg går bare for dette i kveld, bare med et større glitrende smykke uttenpå. Det er jo kaldt ute, så må kle meg godt!  Syns klokken er så fin med diamanter ii, å et smykke blir nok pyntet for meg. I dag spiste jeg foresten min siste cheeseburger, siden jeg skal slutte å spise det i 2014. I såfall veldig sjeldent. Godt nytt år da dere!

HVA SYNS DU?

Bukse - Dr.Demin // Genser - BikBok // Sko - Shoeday // Klokke - Marc Jacobs

Gårsdagens outfit. I dag skal jeg være hjemme med familien å spise middag, å senere skal jeg utover til Fredrik og noen venner. Gleder meg masse :-) Fordi kl 00:00 så har jeg og Fredrik vært sammen i et halvt år! Æææh. Håper alle for en fin dag! Opdaterer dere med en video senere tenker jeg.

HVA SYNS DERE?

 
Snart er vi inn i nyåret, å jeg har noen nyttårs forsett som jeg vil prøve å få til i 2014. I år vil jeg faktisk prøve å holde de, å ikke bare vifte de bort i glemmeboken etter 1 måneds tid. Kan jo hende jeg ikke klarer å holde på alle, men jeg skal prøve! Fordi jeg har veldig lyst til å fullføre de ♥ 


1. Jeg skal begynne å bruke oftere hatt, og hodeplagg. Spessielt hatter. Det er ett av de målene jeg vil fullføre, fordi jeg syns hatt er et veldig stilig tilbehør men jeg tør ikke bruke det på skolen etc. Så i 2014 skal jeg bruke hatt oftere, eller piffe opp et antrekk med et kult hodeplagg. Men mest fokusert: Hatt.

2. Jeg skal bruke oftere høye hæler. Det trenger jo ikke å være de skyhøye Jeffrey Campbell skoene mine, men noen hverdags hæler som for antrekket til å se 100 ganger finere ut. Jeg er jo bare 1.57 cm høy, så jeg vil gjerne skaffe meg noen behagelige høyhælte sko som jeg kan bruke i år. Så dette er noe jeg har kjempelyst til å fullføre!

3. Starte å trene og spise sunt for fullt. Haha, dette er ikke noe jeg bare sier. Jeg skal melde meg inn på Stamina å begynne å trene veldig ofte. Jeg skal ha slutt på å spise masse godis, pizza o.s.v i hverdagene, men heller spare det til helgene. Det er så klart ikke "strengt forbudt", men jeg har veldig lyst til å ikke ha et søtsug hele tiden! Så det blir heller kyllingfilet med en god side salat til fremfor pizza :)  4. Variasjon i stilen min. Jeg har lett for å gå i svart bukse, en eller annen topp og en cardigan. Jeg skal få en slutt på å bare gå i det, å heller begynne å variere mer med å bruke skjørt og kjole. Eller tøffe jeans og en kul jakke til. Har i såfall lyst til å endre stilen min mye mer i 2014. Noen som inspirerer meg er Ulrikke Lund, Fanny Lyckman, Martine Sorthe og Angelica Blick♥

5. Ta mer bilder fra forsjellige vinkler, å ha litt mer "alvårlig" ansiktsutrykk. Jeg hater jo å bli tatt bilder av fra siden pga. jeg har store komplekser med nesen min, men jeg har bestemt meg at jeg ikke skal bry meg lenger, å prøve ut masse nye vinkler! Jeg skal også ikke bare stå å smile, jeg vil være litt mer seriøs å ikke bare se rett i kameraet. 

6. Være mer med venninnene mine. Det har jeg vært veldig dårlig til siden jeg fikk meg kjæreste. Så i 2014 skal jeg være like mye med venninnene mine, som jeg er med Fredrik. Selv om vi har mange felles venner, er det alltid mye mer koseligere å være litt alene også♥


andre små ting: være glad og possitiv, ta medesin som den skal, jobbe ræva av meg på skolen, komme inn på creo, ha et fint 2014!


 

HVA ER DINE NYTTÅRSFORSETTER FOR 2014? 

 


Her har dere del 1 av antrekkene mine i år. Jeg har egentlig ikke endret stilen min så mye, så det gjør ikke noe. 

HVA SYNS DERE?
 
I vinterferien var jeg i Oslo, å jeg gikk tydeligvis veldig mye i svart? Haha, var i såfall nå jeg bytter til jasmineileen.com, å fikk mer og mer interesse til mote.


Bare noen uker senere dro jeg på Lana Del Rey konsert med pappa, å en uke etter var jeg på Justin Bieber konsert med Linda. Herregud så bra konserter det var! Husker at jeg gråter veldig mye under begge konsertene, hehe.Jeg feiret konfirmasjonen min.Var en kjempefin dag med familien, å det var ekstra stas å få penger som du kan ha senere i livet.  Sommeren startet! Var ikke så veldig varmt i Ålesund, men når varmen først kom var det rett ned på stranden og sole seg, være med venner og stunte! Å ikke glem at det var på med lettere sommerklær! Jeg tok foresten piercing rett før konfirmasjonen min, noe som jeg ikke angrer på i det hele tatt! See så fint!

 
Tok den oblikatoriske turen til Oslo, det var 25 grader hele tiden! Veldig varmt, å en veldig fin ferie med masse shopping, hehe :)


Så var det turen til Bergen for Rihanna konsert! De første dagene var det utrolig varmt, å vi hadde sene kvelder der vi grillet masse god mat. Det var så utrolig bra stemning på konserten, å jeg savner det allerede! Jeg traff også en venninne som heter Karianne når jeg var der nede, siden hun var på ferie samtidig som meg. Savner henne kjempe masse :(

Rett etter Rihanna, så var det jugensfestivalen også. Har dessverre ikke bilder på denne pcn, men det var uforglemmelig det å! Steve Angello, Dj Broiler, 50 cent og mange fler. Gleder meg til neste år!

 


Klassetur til Island! Dette var en uforglemmelig reise, å det var så utrolig gøy der. Videoen over er fra reisen, så dere kan se på den om dere vil.

Når jeg kom hjem fra Island ble jeg og Fredrik "offentlige kjærester". Vi ble sammen 1.juli, men sa det ikke til andre før 24.august, å ble facebook offisielle i slutten av september, for dere som lurte på det, hehe! Vi er forsatt sammen, å jeg tror kanskje dette er det beste som har hendt meg i år♥  


Jeg farget jo håret mitt før i år, å håret mitt hadde aldri vært så langt før. Dette bildet var tatt i sommer.


Meen så klippet jeg av meg halve håret! Angrer litt, men blir mer og mer vandt til det.


Sånn dere, så fikk vi til noen høydepunkter fra i år. Jeg har jo også sluttet på sprøyter, å spiser normalt igjen noe som jeg er veldig glad for! 2013 har vært et fantastisk år. Både oppturer og nedturer, men dette er et år jeg vil se tilbake til med et smil. Gjerne del deres år med meg! Julegavene mine på video kommer når jeg er hjemme hos mamma igjen. Takk for et fint år!

HVA ER HØYDEPUNKTENE DERES I ÅR?

Shorts og genser fra BikBok // Klokke fra Marc Jacobs

Hallo alle sammen! Beklager for fraværet mitt, men sånn er det i juletidene. Jeg har vært veldig opptatt med familiemiddager + jeg bytter på å sove med mamma og pappa. Akkurat nå skal jeg være med pappa til han reiser hjem igjen. Dette antrekket hadde jeg på meg til en middag her om dagen. Veldig komfortabelt og stilig antrekk. Tror jeg kommer til å bruke dette antrekket flere ganger, hehe. Hadde på en rødrosa leppestift for å få litt farge. Nå skal jeg gjøre ferdig høydepunktene mine i 2013 for dere, så får dere den senere eller i morgen. Mmwwaah :**

HVA SYNS DERE OM ANTREKKTET?


ANGÅENDE KONKURANSEN: JEG KAN IKKE KÅRE NOEN VINNER FØR JEG FÅR SVAR PÅ MAIL. SÅ KONKURANSEN ER FORATT GÅENDE, JEG SKAL FÅ KÅRET SÅ FORT SOM MULIG!


Jeg er vel ikke den eneste som elsker kjoler. Jeg får aldri nok, men er veldig kresen så får aldri kjøpt noen heller. Tror at jeg bruker mye tid på nelly.com, weheartit etc. for å se på fine kjoler, sånn som de over her.. Ååå, det er lov å drømme!

LIKER DU KJOLER?Cardigan - Gina Tricot // Topp og skjørt - BikBok // Klokke - Marc Jacobs

Det var en veldig vellykket dag i går! Jeg har lovet å lage en video der jeg viser hva jeg fikk til jul, så da skal jeg få filmet den til dere.

HVORDAN SÅ DERE UT I GÅR?
God jul til alle mine fine lesere! Å god jul til alle dere andre! Håper ingen sitter alene på julaften i dag, å at alle for en fin liten gave. Jeg har fått noen fine allerede. Dessverre er det ikke pappa sin jul i år, så jeg skal til mamma og vi skal feire med mamma sin familie. Men frem til klokken 15 skal jeg være med pappa. God jul da dere! Juleantrekk kommer imorgen!

GOD JUL!
http://juliaefremova.tumblr.com/ ♥  http://amandaamariaa.tumblr.com/ ♥  http://keepupdreamy.tumblr.com/ ♥ http://silvarise.tumblr.com/ 

 http://coldpulse.tumblr.com/ ♥ http://loveslipstickslost.tumblr.com/ ♥  http://pewpu.tumblr.com/ ♥ http://partywithparrotbay.tumblr.com/


Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er veldig (alt) for mye på tumblr. Det er her og på weheartit jeg finner all inspirasjonen min fra til collagene jeg lager. Den over har jeg postet før, å var mac bakrunden min veldig lenge. Disse 8 tumblr'ne over her er noen av mine favoritter. Alle har såå utrolig mye fint på siden deres! Finner alltid noe å reblogge der i fra. Dere kan følge meg på tumblr her! jasminblabla.tumblr.com

HVA HETER DU PÅ TUMBLR ELLER WEHEARTIT?


HUSK Å MELD DERE PÅ GIVEAWAYEN! HER HER HER HER
Hei dere! Jeg og Fredrik åpnet pakkene fra hverandre i går siden vi ikke ser hverandre på julaften og at vi allerede var på julemiddag hos faren. Han ble kjempe glad for det han fikk av meg, men jeg trodde ikke mine egne øyne når jeg åpnet pakken fra han. Fordi han har nemlig kjøpt akkurat det jeg ønsket meg i julegave.Jeg fikk Marc Jacobs klokken i modellen Amy. Klokken som har vært på ønskelista mi utrolig lenge. Armbåndet kjøpte jeg på glitter, det matcher klokken også, så beholdt det på samme hånd. Elsker Fredrik utrolig mye, å elsker han enda mer for at han kjøpte denne klokka til meg! Jeg som egentlig bare ønsket meg en vanlig klokke fra Gina Tricot, men luringen kjøpte denne. Håper alle får ett av juleønskene sine i år! Vi snakkes mest sansynelig fra et mobil innlegg imorgen, eller senere utpå kvelden når jeg er hjemme igjen. Nå er jeg hos farmor og pappa til i morgen. Jeg gler meg sånn!

HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?
Hva skal dere gjøre i kveld?:-)
Den jente dere, hun er så utrolig flink å synge. Får så utrolig mye frysninger når jeg hører på henne! JEg får ikke lagt ut juleforestillingen fra torsdag, fordi jeg ikke fikk filmet det :-( Er det noen som leser dette som har video? Chat meg på facebook så fort som mulig!

HVA SYNS DERE?
the LBD

Hallo, endelig juleferie! I dag har jeg satt sammen to alternativer til et juleantrekk. En helt basic kjole med et stort smykke med masse diamanter på. Eller en glitrende kjole med røde lepper til? Jeg lurer på om jeg skal kjøre basic med svart kjole og smykke i år. Rett og slett siden jeg ikke rakk å bestille kjolen jeg skulle ha innen 19.desember, noe som er veldig veldig dumt. 

Fikk ikke oppdatert dere noe mer i går, å juletider er veldig stessende siden jeg bytter på å være hos mamma og pappa. Men jeg får forhåndsskrive et par innlegg til dere.  Etter at jeg hadde 20.000 (!!!!!) views på polyvore antrekkene mine i går, måtte jeg bare sette sammen enda ett. Herr-eguud så sykt at 20K personer har klikket seg inn på den lille siden min!


HVILKET ANTREKK FORETREKKER DU?


 HUSK Å MELD DEG PÅ KONKURANSEN MIN HER!!!!

Heisann alle sammen! Jeg syns at dere fine leserne mine fortjener en flott julegave fra meg! Derfor i sammarbeid med elitagirl.net har jeg fått til en giveaway der en av dere heldige lesere kan vinne denne FINE pakken over her. Det den heldige kan vinne er dette fine DIY-settet som du kan fks. feste på et telefondeksel, eller kanskje du vil pimpe opp ipadcoveret o.s.v. Jeg har jo et deksel derfra selv, å det er min favoritt! I såfall så håper jeg at dere vil være med i konkuransen, reglene er veldig enkle å jeg sjekker om alle trinnene er gjort - viss ikke trekker jeg en ny vinner.


- LIKE FACEBOOKSIDEN MIN (HER)
- DEL/LIK DETTE INNLEGGET PÅ FACEBOOK (trykk på knappen nederst på dette innlegget)
- LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED MAIL OG FULLT NAVN. 

 

♥OM DU IKKE HAR FACEBOOK, TRENGER DU BARE Å KOMMENTERE AT DU IKKE HAR  - BARE HUSK NAVN OG MAIL♥


Mèn siden det bare (dessverre) kun er èn heldig person som stikker av med denne flotte premien, har jeg ordnet en rabattkode til alle sammen. De 15% gjør stor forsjell på prisene på nettsiden siden den ikke er noe særlig dyr. Om dere vil ha et Hello Kitty jente deksel med masse bling på så burde dere sjekke ut siden. Fikk med ett søtt bilde til rabatten også som jeg bare slenger med. 

Lykke til da dere! 
Gjerne lik elitagirl.net på facebook her! Eller sjekk ut nettsiden her.   
KONKURANSEN AVSLUTTES 29.DESEMBER

//Jeg får IKKE penger for å holde denne giveawayen, så dette er ikke noe reklamelenker.
Sett på 720 HD.


 Lagde dene videoen for noen dager tilbake siden jeg syns det er morsomt å se på slike videoer selv. Akkurat nå venter jeg på at maten skal bli ferdig,  er kjempe sulten! Foresten så er det bare 2 dager igjen med skole *hyyl*. Gleder meg!

HVA SYNS DU OM SMYKKENE MINE?

babyrosa lepper // drømmeklokka fra marc jacobs // nydelig bad // olsen tvillingene // fin pynt rundt håndleddet // frisk mat og drikke


 
Veeldig gammelt outfit fra i sommer, men dette er det eneste jeg får blogget om idag..

HVA SYNS DU?
Jugend antrekk dag 1// Steve Angello // Antrekk på en varm sommerdag på pennyboard // I Bergen å slikker sol


Er det bare jeg som savner sommer? Jeg vil gå ute i toms, eller barbent. Å jeg hater å gå med bukser! Jeg vil gå i skjørt, kjole eller shorts uten strømpebukse. Jeg vil at det skal bli festivaltider, å at jeg blir brun&blid uten bruk av falsk farge. Jeg vil kjøre masse båt, å jeg vil bade i sjøen! Åå, jeg vil ha sommer nå.


ER DET BARE JEG SOM SAVNER SOMMER?
Fine Lotte har så utrolige fine gratis design! Nå er jeg med pappa faktisk, så vi blogges senere!krizi.blogg.no // Søte Kristina, har en kjempefin blogg med mote og hverdag :-)


thefamelover.blogg.no // Malene har en kjempefin hverdagsblogg.


amaliemonsen.blogg.no // Fine bestevennina mi Amalie har en utrolig bra blogg, hun har foresten konkuranse gående :-)

Ikke så mange som meldte jeg på denne gangen - men bedre lykke neste gang! Nå har jeg akkurat spist havrepannekaker (misslykket forsøk, men de smakte greit), og venter på at Fredrik skal komme hit en tur. Har OD dag (gi en dag) på skolen, å jeg satt barnevakt for lillebroren min og fikk penger for det da så jeg har fri idag :-) Skal på moa en tur senere å handle litt julegaver, så bare si her om du seg meg!

LESER DU DISSE BLOGGENE?
HVA HETER BLOGGEN DIN?

 

Sett til 720 HD! 

Hallo! 
Jeg tenke å dele denne videoen som jeg faktisk lagde i sommer nå. Jeg syns den passer perfekt til jul eller nyttår, men jeg skal lage enda en sminkevideo til dere der det er litt mer "jul". Addet litt cranberry farge under øyet for en liten "pop of colour". Som dere sikkert ser så er startbildet annerledes, men det er fordi jeg endelig har blitt youtube partnet! Er så glad fordi jeg har bygdt meg opp såppas til å kunne tjene penger på det, å endelig kunne bytte ut forsidebildet som aldri blir bra... Hehe. Alle øyenskyggene er fra mac, eyelineren er fra benefit, solpudder fra sephora og mascara fra dior.

HVA SYNS DU?
livingroom

 

Satt sammen denne inspirasjonen til en stue ista :-) Syns den ble kjempefin jeg, selv om jeg kunne jobbet litt mer med det da. I dag så er det sol ute, men det er forsatt utrolig mye snø! Håper snøen holder seg til julaften, det hadde vært kjempegøy. Ellers så skal jeg, mamma, Leo og Fredrik lage pepperkaker og julemenn senere. Mamma satt opp juletreet i går, så jeg venter bare på litt mer julestemning. Men vi snakkes senere alle <3 Håper dere får en fin søndag!
HVORDAN VIL DU AT DIN STUE SKAL VÆRE?Julegave pakke // Badeboble // Snow Fairy showergel (LUKTER HIMMELSK) // Snow Fairy masasjebar. (Link på navnene).


 
Her har dere noen julegavetips til hun som liker beauty produkter :-) 
KUNNE DU TENKT DEG NOE AV DETTE?Akkurat nå så ligger jeg i armkroken til kjæresten min, skal snart hjem til mamma.

HVA GJØR DU I KVELD?
Hva skal jeg si egentlig. 4 dager uten å sjekke bloggen i det hele tatt, for å være helt ærlig så har jeg ikke tenkt på den en gang. De siste dagene har jeg vært med Amalie og Fredrik, vært på skolen og jeg har slappet av. Jeg har åpnet kalenderen (sjokolade og godterier), varmet meg i store genstre, har sår hals og er forkjølet og drukket kakao nesten hver dag. Akkurat nå ligger jeg innpakket i Fredrik sin hettegenser å jeg sitter å lukter på den siden den lukter såå godt (Fredrik lukter godt, hehe). 1.desember hadde vi vært sammen i 5 hele måneder, å på fredag kom han med roser til meg på skolen. Han er virkelig verdens herligste.

Jeg skal ut å handle julegaver til helga, eller kanskje til neste uke.. Vi får se. Det er utrolig kaldt ute, så egentlig vil jeg bare ligge inne eller inntil kjæresten min og varme meg♥ Når jeg har sydd inn ballkjolen min kan dere få se litt av den på siden jeg har fått så utrolig mange spørsmål om å vise den på. Nå skal jeg se litt netflix før jeg faktisk har bestemt meg for å kanskje ta en tur ut senere. Håper alle har hatt det fint de siste dagene, jeg beklager mye for at jeg har vært borte uten å si ifra.

HVORDAN GÅR DET MED DERE?

Sett på 720 HD.Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits