Hei dere! Håper dere har hatt en fin sømdag så langt :-). I dag tenkte jeg å skrive et innlegg om vippeextentions: hvor jeg har tatt de, hvilken lengde jeg har, og min mening om det. Håper at fler har lyst å ta vipper, og at dere får svar på evt. spørsmål dere lurer på!


LASHES BY VIPPIT  - Jeg tar vipper hos VippIt som holder til ved Devoldfabrikken i Langevågen, som drives av to jenter som heter Caroline og Jenny. Begge to er utrolig dyktige, og utrolig flinke i jobben din. De har også en fantastisk god service, og om du ikke er fornøyd fikser de det så fort som de kan. Jeg gleder meg alltid til å sette på vipper, fordi det er så kjekt å prate med dem og ikke minst vite at resultatet blir utrolig fint. Du finner dem på facebook, hvor du kan booke deg en time. 

Første gang jeg tok vipper hadde jeg 12mm (på bildet over), og synes at det var en grei start da jeg sa at jeg ville ha det så naturlig som mulig. Neste gang tok jeg 13mm, som jeg ærlig mener er finere på meg da jeg ville ha lengre og fyldigere vipper etter ca 5 uker med 12mm. Det eneste "negative" som har skjedd med meg i løped av de tre månedene med vipper er at vippene falt utrolig fort av da jeg tok påfyll, men jentene på Vippit (som jeg sa) har en fantastisk service og fikset det for meg med en gang! Jeg valgte å la alle vippene mine falle av nå, slik at øynene mine får en liten pause. Jeg kommer garantert til å booke meg ny time hos dem, det er jo så utrolig fint, og de er jo så utrolig dyktige!

Jeg synes det er utrolig deilig å kunne våkne hver morgen, sleppe mascara, og ikke minst å fjerne sminken om kvelden. Selve prossessen med å sette på vipper er utrolig behagelig, og man sovner veldig fort. Man slapper av til rolig musikk og en deilig atmosfære. Det tok 3 timer med nytt sett med meg da jeg har veldig mange vipper, og det tok ca 1,5 time med påfyll. Jeg anbefaler virkelig å prøve ut vippeextentions, og om du bor i Ålesund burde du dra til VippIt for nydelige vipper og fantastisk service ♥ Klem.

Edit: Dette innlegget er IKKE skrevet i sammarbeid med VippIt.
Sett på 720HD.


Hei dere! 
Først og fremst: Denne videoen er ikke ment for å "skryte frem" hvor mye sminke jeg har. Jeg har mye mer sminke enn hva jeg burde ha, men det er fordi jeg elsker å holde på med sminke, beauty og mye av det er relatert sammen med youtube og blogg hvor jeg tester ut nye produkter for å vise til dere. Det har vært etterspurt om video, eller bilder av koleksjonen min så derfor tenkte jeg å sette sammen en til dere. Den er ikke noe bra filmet, og jeg kom akkurat ut av dusjen så det er derfor dere ikke får se meg, hehe! Håper at dere likte den fordiom, og husk å abonner på kanalen min for flere videoer!


Hei dere! Lukten fra duftlyset har spredd seg i hele soverommet mitt, teen min har blitt lunket, og solen blender meg akkurat i ansiktet. Uttenfor vinduet mitt er det en rosebusk med kalde roser som er dekt med hvit snø. I dag er det en fin morgenstund, og snøen har dekt seg over hele Ålesund. Jeg tenkte å dele tre produkt jeg elsker for tiden, spesielt nå på denne årstiden. 

Rituals Mei Dao with Organic White Lotus & Yi Yi Ren - Dette er en rik fuktiggjørende body cream som jeg elsker å påføre om morningen for en god duft på kroppen men som samtidig gir mye fukt til den tørre vinterkroppen. Jeg har også showerfoam, scrub og deodorant i samme serie. Dette må være en av de beste bursdagsgavene jeg har fått i år, fordi Rituals har gitt meg en helt annen hud i den kalde sesongen.

Body Shop Mango Handcream - Denne fikk jeg i fjor til jul, og har bare fortsatt å kjøpe den. Den gjør hendene mine sikemyke og fukter de slik jeg ikke får tørre og sprukne hender av kulden. Samtidig lukter den himmelsk.

Viva La Juicy Gold Couture Parfume -  Jeg elsker orginalen, men dette er lukten jeg bærer igjennom hele sesongen. Notene i den er karamell, vanilje, white floral, søt, woodly og fruity. Med andre ord: Utrolig søt og god parfyme.

Briller: Burberry / Jakke og genser: Zara / Bukse: 5Units / Sko: Reebok.

Hei dere! Ble noen dagers pause, siden jeg har hatt migrene hele uken og ville derfor ikke være så mye på macen. De siste dagene har jeg slappet av, og ellers mimret tilbake om sommern. Dette antrekket var fra en fin sommerkveld i Oslo, hvor jeg og tante Leila gikk en spasertur bort til bekkestua for å knipse litt bilder. I dag dalte første snøflak i Ålesund, og nå er snart vintern her. Hvordan går det med dere?

Mange vet at i går kveld skjedde det en tragedie i Paris. Terror, og over 160 er død eller skadd av IS. For en håpløs verden i bor i, jeg kunne ønske at det snart blir fred. Jeg håper virkelig at det går bra med kjente og nære, og at det roer seg helt. Hjertet, tanker, bønner og følelser går til Paris i dag.  #prayforparis #priezpourparis.
Klikk på de små bildeikonene for å komme til produktet ♥
Face makeup

 

Face makeup by jasmineileens 

eye makeup

 

eye makeup by jasmineileens

on my lips

 

on my lips by jasmineileens 

Hei dere!
Jeg tenkte det kunne være kjekt å vise dere sminken jeg pleier å bruke daglig. Tenkte jeg kunne bruke polyvore, siden jeg fant nesten alle produktene jeg bruker uten om lipliners. Må bare skyte inn at siden sist har jeg bikket 60 000 set views (!!!). Hjertet mitt banket så fort når jeg så tallet da jeg logget innpå. Tusen takk til dere som klikker innom! Uansett, sminken over er veldig varierende og om jeg skulle hatt med alt så hadde det nok blitt et veldig rotete innlegg med litt for mye sminke ;-). Kunne dere tenkt dere en sminke koleksjon video? Jeg eier ekstremt mye mer sminke enn hva jeg burde, men har aldri vist dere hvordan badet mitt og ogranisjonen er! Skrik ut i kommentarfeltet om du kunne tenkt deg det :-D. Ellers er det bare å stille spørsmål om det er noe dere lurer på ♥


Øyenbryn: Mac / Bronzer og kontur: Bobbi Brown  / Highlight: The balm / Lepper: Mac / Blush: Inglot /Vipper fra Vippit.

Hei dere! 
Enkle "uferdige" bryn, naturlige vipper, høstfarge på leppene, og en utrolig nydelig glød til ansiktet var min look idag. I dag var ikke dagen hvor jeg ønsket så utrolig mye sminke, så da ble det en utrolig enkel look. Denne highlighteren er så nydelig og pigmentert, dere aner ikke! For øyeblikket kom jeg akkurat hjem fra begravelse, og skal lage meg noe mat. Kanskje jeg får mått noen venner senere, med mindre det dukker opp noe lekse :-). Gjerne del deres look i dag! 


 Hei dere! Beklager for utrolig dårlig kvalitet på bildene, men dagslyset var borte kl 15 i går så jeg fikk ikke knipset noe bra. Uansett, i dag tenke jeg å dele en oppskrift med dere som jeg lagde for noen dager siden. Jeg har nemling begynt å legge om kostholdet mitt, og prøvde meg på chiapudding. Jeg må si at jeg ble utrolig fornøyd med resultater, og det var en smaksbombe i munnen min! Så enkelt er det:

1 boks med kokkosmelk (tilsvarer ca 4dl).
1 håndfull med bringebær.
8 ts med chiafrø.
1 ts med vaniljesukker (kan erstattes med honning).
Vaniljekesam

Bland sammen chiafrø, kokkosmelk, vaniljesukker, og derreter rør inn en håndfull med bringebær. La dette stå i kjøleskapet i ca 12 timer - over natten funker :-). Server med noen spiseskjeer vaniljekesam blandet i, og dryss over bringebær. Enjoy!

Jakke: Bikbok - T-skjorte: Levi's - Bukse: Zara - Sko: New Balance - Veske: Mango

Heia! Fant dette bildet som tante Leila knipset av meg når hun hadde et fotograf oppdrag, da jeg var i Oslo. Jeg måtte ha på meg et antrekk som var komfortabelt å reise i, men også gå rundt i sentrum med. Elsker disse skoene som jeg fikk i bursdagsgave med mamma, de gir virkelig et antrekk et løft. Hva har dere på dere i dag da?


Hei dere! Håper dere har hatt en fin søndag til nå♥
I dag tenkte jeg å dele hvordan dere kan få en fin glød i hverdagen, for jeg har nemlig funnet mine produkt som funker utrolig bra. I sommer var jeg på Sephora og plukket med meg en ansiktsmaske og eyegels fra deres merke. Den jeg valgte var "Perfecting & Brightening", og den lysner opp ansiktet mitt og gir den en utrolig fin glød. Ikke minst så lysner de tunge mørke posene under øynene mine. Jeg sverger også til denne highlighteren fra the balm, som heter "the mary-lou manizer". Påfører den oppå kinnbenene, nedover neseryggen, under brynsbenene og i pannen. På leppene putter jeg på en naturlig gloss, som heter sexy mother pucker. På neglene så elsker jeg litt glitter, og denne fra deborah lippman er utrolig fin. Tenkte å dele et tips til dere, om dere kunne tenk en fin glød til mandagsmorgen. Håper dere har en fin kveld videre, klem!


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits