Klær - BIKBOK ♥ Smykke H&M

Hallo! Tenk at det er 1.søndag i advent i dag.
Siden jeg ikke har hatt tid til å ta noen bilder i det siste, får dere en throwback fra Bergen i fjor - rett før Rihanna konserten. Husker jeg var så lykkelig på den tiden. Hadde fått meg kjæreste, men det skulle være hemmelig frem til jugendfestivalen, jeg hadde hatt en super sommer i Oslo og Bergen, og ikke minst i Ålesund. Gleder meg allerede til neste sommer - men først så håper jeg på min tradisjonelle ferie til Bergen eller Oslo i vinterferien. 

HVA GJORDE DU I SOMMER?
Har ingenting på hjertet i dag, så vi sparer et lengre innlegg til i morgen ♥
Hei dere ♥
Dagen i dag skal kun gå til jobbing av entrepenørskapsprøven for i morgen. Vil virkelig få en god karakter, siden dette er jo et av ekstrafagene jeg har pga. linjen jeg går på. Ellers de siste dagene så har jeg surfet litt på diverse inspo på iPaden, og kikket litt i en bok som pappa ga meg for en god stund siden. Bildet over er ikke tatt i dag da, siden jeg ikke orker å hente frem kamera. Foresten dere, så har jeg fått helt dilla på chai-latte! Smaker så utrolig godt, og jeg anbefaler alle å prøve. 

HVA SKAL DERE I DAG?


Åh dere er herlige! ♥ Tusen takk for alle som klikket inn på bloggen i går, og tusen takk for god respons på svarene. Dere er herlige! ♥ Nå den siste tiden har jeg fått sikkelig julefølelse, og gleder meg kjempe mye til julaften! Jeg har gått i innkjøp av en superfin kjole som jeg tror jeg vil bruke på julaften, og jeg gleder meg så mye til å pynte juletreet. Ellers så trener vi på en rutine til juleshowet på cheerdance, så det er fullt kjør der. I dag skal jeg egentlig bare slappe av, være med Fredrik og trene senere ♥

TUSEN TAKK!
Hei dere! Nå har jeg endelig fått tid til å svare på spørsmålene deres, men dessverre ikke på video. Håper det går greit, så får vi ta video en annen gang. Here we goo:


Hvilken linje går du? Hvordan er klassen? Er det vanskelige fag?
Jeg går en linje som heter CREO, som er en studiespessialiserende linje med entrepenørskap, markedsføring og bedriftutvilking, samt. med teater fag. Klassen er super, og jeg kjente veldig mange fra før. Det er ikke noe spessielt vanskelige fag, siden det er så og si de samme fagene som på ungdomskolen.

Hvilke blogger leser du fast?
Jeg er innom mange blogger daglig, men de bloggene jeg leser mest er carolinebergeriksen.no, eirinkristiansen.no, og annijor.blogg.no ♥ 

Er du og Fredrik forsatt sammen? Dere er så søte!
Dette spørsmålet var stilt SÅÅ mange ganger, så her får dere svaret: JA, vi er forsatt kjærester og vi har det kjempe fint sammen. Jeg har valgt å ikke blogge så mye om meg og Fredrik på bloggen min, rett og slett fordi jeg vil skille privatliv og blogg. Håper dere skjønner ♥ 


Et fint bilde av meg og Fredrik når vi var i Tenerife ♥ 

 Hvordan er det å vite at mange leser bloggen din, og ser opp til deg? 
Hmm, akkurat nå så er ikke bloggen min like bra som den var for noen måneder siden. Men det er utrolig koselig at andre klikker innom ♥  Jeg setter virkelig pris på om det er noen som ser opp til meg, selv om jeg ikke vet om noen da, hehe ♥ 

Jeg vet du har slitt med dårlig selvtillitt og selvbilde. Har du noen tips til oss andre som også sliter med det? 
Jeg er kankskje den siste personen du burde spurt om tips. Men det viktigste for meg når jeg var på mitt verste, var at jeg ikke måtte sammenligne meg selv med andre. Det er det beste tipse jeg kan gi, og som faktisk har hjulpet meg.

Hva vil du si er det beste med bloggen? Hvor får du inspirasjon fra? 
Det beste med bloggen min er dere lesere ♥  Inspirasjonen min får jeg fra weheartit, tumblr og andre blogger.

Har du gått ned noe i vekt i det siste? Du ser så mye tynnere ut.
Vel, nå er det snart 2 måneder siden jeg postet spørsmålsrunden. Men ja, jeg gikk ned en del i vekt en periode pga. personlige grunner. Jeg hadde det veldig vanskelig, og det gikk utover meg selv som gjorde at jeg mistet mye matlyst. Veldig kjipt, men alle har ups and downs. Nå har jeg heldigvis gått opp igjen, og ser mye sunnere og friskere ut♥ 

Hva fikk du egentlig i bursdagsgave av familien, venner og Fredrik? Du lagde aldri video.
Haha, det hadde jeg helt glemt av! Av familien fikk jeg penger og klær, scooter og scooterlappen. Av vennene mine fikk jeg penger, og Marc Jacobs smykke og øredobber, og av Fredrik fikk jeg penger til å kjøpe meg en Stutterheim regnjakke ♥  Var veldig heldig i år, og er så takknemmelig for alt ♥ 
 
Hvilken scooter har du? Kan du vise bilde?
Jeg har en Peugot Kissbee i hvit! Den er så fin, og så meg ♥ Hvordan er det å gå si sammen klasse som kjæresten din?
Skal jeg være ærlig med dere, så merker jeg ikke noe forskjell på å gå i klasse som han nå, og som å gå i forsjellige klasser på ungdomskolen. Vi så hverandre hele tiden på ungdomskolen, så det gjør ingenting å se han nesten hele skoledagen. Vi har jo forsjellige matte klasser og språk, så jeg sitter ikke akkurat i samme rom hele skoledagen. Når han gikk på en annen vgs i starten av året så merket jeg egentlig at jeg savnet han litt. For om jeg ikke skal vær med han hjem en dag, så får jeg i såfall se han på skolen ♥ 

Har du det bra?
 Det er alltid like koselig å få sånne psørsmål ♥  Akkurat nå har jeg det ganske greit, spessielt etter alt som har skjedd de siste ukene. Føler endelig at ting kanskje begynner å gå litt min vei nå. 

Går du forsatt på p-plaster, hvorfor begynte du på det? Hvorfor begynnte du ikke på p-piller? Hvilke bivirkninger har du fått?
Jeg går forsatt på p-plaster, og trives veldig godt med det. Jeg hater å ta piller, å det holder i massevis av de medesinene jeg allerede tar. Jeg var allerede kjent med p-plaster fra før, og jeg visste at det var lettest for meg å huske å bytte ett plaster en gang i uka, enn å ta en pille hver dag. Jeg begynte først og fremst på p-plaster fordi jeg ville ha regelmessig menstruasjon, og for prevensjon. De eneste bivirkningene jeg fikk var at jeg var litt kvalm den første uken, puppene mine vokste en og en halv bh-størrelse, mindre kviser og dempet mensensmerter. Anbefaler virkelig alle å begynne på p-plaster fremfor p-piller, om du synes det er ekkelt eller vanskelig å huske å ta piller.

Kan du fortelle litt om Tenerife turen i sommer? 
Ja! Jeg, Fredrik og faren hans dro til Las Americas, og bodde på ett hotell som heter Compostela Beach. Hotellet lå rett med stranden, Zara var rett over gaten, Hard Rock Cafè og alle handlegatene lå 2 minutter unna. Så veldig sentralt! Var veldig greit vær, men det eneste minuset var vel 5 timers flytur. Når skal du og Bjørn-Ivar lage ny video sammen?
Haha, det skjer nok ikke igjen! Kanskje han kan si hei i en annen video.

Kan du lage flere videoblogger? 
Vi får se ♥  Jeg synes det er litt kleint egentlig.

Hvordan er det mulig å være så perfekt? 
Tusen hjertelig takk sier jeg bare. Du er god! Jeg har vel bare flotte, fine foreldre ♥

HVA SYNES DU OM SVARENE? 


Hei fininger, hvordan går det? ♥

De siste dagene har gått til pugging av en prøve jeg hadde i dag. Endelig deilig å bli ferdig med den, og det beste er at vi har fri i morgen! Så da blir det å sove noen timer lengre, og ta en fortjent langhelg. Om en times tid skal jeg og mammi på nattåpent moa for å handle noen julegaver, og kanskje jeg finner meg en julegave som jeg ønsker meg♥ Hele moa har tilbud i dag, og er åpent til kl 24, sånn i tilfelle noen av dere vil benytte dere av tilbudene som er der i kveld! 

HVA SKAL DU I KVELD?

BAHAMA MAMA SOLPUDDER  ♥ OLE HENRIKSEN LIPBALM   XEN-TAN BODY SCRUB
 

   TRENINGSTHIGST DROP OF MINDFULNES   IPAD CASE MARC JACOBS GENSER VILA

 

TØFLER UGG AUSTRALIA   MORGENKÅPE P-J SALVAGE  ♥  LOMMEBOK SEE BY CHLOÈ

Hei dere 
Herregud så lang tid jeg har brukt på dette innlegget. Her er årets første julegavetips, og jeg starter med tips til henne! Her har dere en god blanding av gaver til venninner, kjæreste, mor, søster, tante og bestemor. Enten kan dere kjøpe fine favoritter til under 200-lappen til venninner, eller spleise sammen på noe dyrere. Her er i hvertfall mange av mine ønsker i år! Jeg er i fullt julemodus allerede, å kan ikke vente med julegaveshoppingen allerede. Kjæresten sin julegave er allerede kjøpt, og til venninnene mine skal handlelisten straks bli sendt. Neste runde kjører jeg gavetips til han - skrik ut om dere synes slike innlegg er gøy!

HVA ØNSKER DU DEG?
Genser og bukse fra Lene Orvik + BikBok

Hvor fantastisk fin er ikke Lene Orvik sin koleksjon for BikBok dere? Hele koleksjonen falt midt i blinken for meg, og jeg kunne godt tatt med med alt hjem til kleskapet mitt. Neste på ønskelisten min fra koleksjonen er en grå cardigan, og blomsterskjørtet som tilhører denne genseren! Jeg elsker også skoene, vesken, tilbehøret - alt! Koleksjonen ble utsolgt superfort, men heldigvis så var det en del godbiter igjen på BikBokene her i Ålesund ♥. Har dere kjøpt noe fra koleksjonen?

HVA SYNS DU OM KOLEKSJONEN?

 
Topp - Bikbok / Skjørt - H&M

Hei dere!
Endelig er jeg tilbake etter alt som har skjedd ♥. Nå er jeg tilbake i bloggmodus, så har et par innlegg som blir postet de neste dagene :-) Antrekket over hadde jeg på meg forrige uke en gang. Synes det er fint å stylpe opp et enkelt skjørt med en fin blomstrete topp. Akkurat nå ligger jeg på sofaen og slapper av etter en del timer på moa sammens med Aleksander. Skal bli godt å sove i sin egen seng i natt, etter to netter hjemme hos kjæresten pga. besøk av andre som skulle i begravelsen i går. Begravelsen til Bjørn-Eirik var utrolig fin, og det var en fin siste avskjed. Karianne sin begravelse så også veldig fin ut, selv om jeg ikke fikk vært der. Det er utrolig godt å være ferdig med alt stresset, nå skal jeg lukke macen, drikke en kopp te og nyte resten av kvelden. Kos dere.

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?
Hei ♥ 
Jeg tenkte det var på tide å skrive litt til dere. Ikke bare posting av ett bilde uten noen spessiell tekst. Vel, hva kan jeg egentlig fortelle om den siste ukene som har gått? Bjørn-Ivar har fylt 18 år, og lillebroren min Leo har fylt 10 år. Det var kjekt å feire de begge, å kjekt at Bjørn-Ivar endelig har fått lappen så han kan kjøre meg over alt. JEg kan heller ikke skjønne at Leo er 10 år allerede, wow. Men det har seg sånn at det har vært en uffattelig forferdelig nedtur på de siste ukene også. Eller, rettere sagt uken. En nær familievenn av oss sovnet stille inn, å det er veldig tungt og se andre rundt meg være så lei seg. (Jeg vet ikke om jeg får skrive så mye mer om han her på bloggen, så vil ikke nevne mer om det, men du blir dypt savnet). Men så kom sjokkbeskjeden, og det som har knust meg sårt er at min kjære fine, flotte og fantastiske gode venninne Karianne, tok farvel med verden på mandag, bare to dager etter. Det har vært en utrolig tøff uke, og tanken på at jeg aldri kan se henne eller sende henne en melding igjen gjør kjempe vondt. Karianne var en fantastisk jente som jeg faktisk ble kjent med igjennom hennes blogg for ca 3 år siden. Vi skypet, pratet og lo sammen nesten hver dag, og i fjor sommer gikk ønsket vårt i oppfyllelse da vi møttes i Bergen. Det store fine smilet hennes som gjorde meg varm inni meg gjorde dagen min hver gang vi pratet sammen. Det er så trist at jeg aldri kan få høre stemmen hennes i gjen, men nå vet jeg at hun endelig har fått ro i sjelen sin ♥. Vi sees igjen.

Jeg har latt kroppen min få roe seg litt, å ta til seg alt som har skjedd. Men nå er jeg halveis tilbake til bloggingen, og etter begravelsen er jeg tilbake til fulltid. Takk for at dere har ventet på meg, og håper dere forstår situasjonen jeg og familien er i akkurat nå. Takk for søte kommentarer både her på bloggen og på instagram - det setter jeg pris på♥

HVORDAN GÅR DET MED DERE?
Shorts fra BIKBOK, 199kr.
 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits