Genser fra Ebay // Bukse fra dr.demin // Sko fra shoeday.

Hei alle sammen! Endelig er lørdag her. I dag skal jeg bare slappe av med Fredrik og besøke en kompis tenkte jeg. Har jo overnattet med Amalie, å det var kjempekjekt! Jeg forhåndsstiller dette innlegget til dere, fordi jeg renger med de fleste sover idag, hehe :-) Ha en fin lørdag videre!

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

 

Genser fra Ebay.

Hei alle sammen! I natt skal jeg overnatte med Amalie og vi tok noen bilder ista. Tenkte bare å vise dere håret mitt, fordi nå skal vi ut døren! Vi snakkes!

HVA SYNS DU?
Haha, idag har jeg klipt meg dere! Akkurat nå er jeg hos Fredrik å vi skal spise mat snart. Viser dere bilder imorgen, gleder meg! Er en VELDIG stor forandring får å si det sånn!

Er søtt bilde av oss to før idag<3
Her har dere dagens sminke ♥ Jeg orker ikke å skrive ned alle produktene, men vil dere ha en sminkevideo til denne kanskje?   Bare skrik ut i kommentarfeltet!

VIL DU HA SMINKEVIDEO?


Genser&Bukse - BikBok // Sko - Shoeday // Smykke - H&M.

Heiheei! 
Her har dere dagens outfit, veldig basic med røde lepper og et neon gult smykke. Jeg skal lage dagens makeup også, siden jeg hadde sminket meg litt mer enn "vanlig" på skolen idag. Elsker å sminke meg, men det er bare det at jeg liker å sove 15 minutter lenger istedet for å sminke meg, hehe.

HVA SYNS DU OM DAGENS ANTREKK?

 


Foresten, tante har bursdag idag! Gratulerer med dagen!!
Fant dette bildet i arkivet mitt, å jeg savner sommeren så utrolig mye! Det er snø og kaldt ute. Jeg vil heller ha sommer og sol! Tenkte bare å gi dere et lite pip fra meg, før jeg legger meg. Engelsk skriftlig tentamen imorgen, håper det går bra! Strever forsatt med verbtider, men håper jeg får 4 eller høyere :-) 

SAVNER DU SOMMER?
En liten dose inspirasjon, og et lite avbrekk fra å pugge om seksualitet i naturfagsboken. Jeg skal ha naturfagsprøve imorgen regner jeg med, å det er faktisk mye vanskligere enn hva jeg trodde! Så mange ord på kjønnsorganene våres og så utrolig mange ord å huske! Er jo litt kleint å sitte å skrive om alt dette til læreren, men må man så må man.. Akkurat nå sitter jeg i sengen å snakker smått med Fredrik, tenkte jeg skal legge meg nå sånn jeg slipper mer naturfag. Dagen har fått utrolig fort, å håper den neste uka går fortere fordi nå er det ny tentamens uke. Matte tentamen...

GOD NATT ♥
Svea miss smith jakke // Michael Kors tote bag // Navle piercingerMarc Jacobs klokke med diamant her // Highlighter fra the balm // sjokolade pudder fra too faced // Marc Jacobs gull klokke her.

Huff, det er lov til å drømme seg litt bort :-)  I tillegg til alt dette ønsker jeg meg lyseblå polo skjorte og grå ugg. Jeg ønsker meg aller mest penger i år da, sånn jeg kan investere i en av de to fine klokkene over her, elsker den rosegull med diamanter på, gud så fin! 

HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?

SETT PÅ 720 HD.


VIKTIG!!!!!!
Jeg har mistet email adressen og passordet på den gamle youtube kanalen min, så jeg har laget en ny en. Alle videoene mine blir postet på -> -> DENNE <- <- youtube kanalen, så vær så snill å abonner på den kanalen, og ikke den gamle! Har lagt ut enda en video på kanalen om du vil se den før jeg legger den ut  *hint hint*.


 Hei alle sammen! Nå er jeg tilbake, etter et par dager uten mac og telefon :-)
I dag har jeg vært i byen med mamma og Leo å fått shoppet litt julegaver. Jeg er såå sliten akkurat nå, så det var kjempe deilig å få satt seg ned litt. Nå har jeg endelig satt meg ned, fått i meg litt mat og skal til å se på noen youtube videoer. Håper dere får en fin lørdag!

- Jasmin.

 
Heeeeelg  Uken har jo gått så fort, plutselig var det fredag og helg igjen! Kjenner likevel det blir godt med noen dager fri. Nå sitter jeg egentlig bare å spiser god mat og skal til å se en episode med "keeping up with the Kardeshians", yey. Var på moa på onsdag, der jeg og mamma handlet inn nesten alle julegavene. Så mye stress og handle i siste liten, ting er jo såå utplukket. Så derfor er det så deilig å bli ferdig tidlig! Klarte selvfølgelig ikke å la være å handle noe selv, hehehe..Kjempe fornøyd med absolutt alt jeg kjøpte! Alle klærne er fra BikBok. Den blå genseren har hull bake på ryggen og den har jeg ville kjøpt lenge, men det har bare ikke skjedd. Sengesettet er frå Åhléns og har verdens mest behaglige stoff, elsk! Blokken er fra Ark og er i merke Tilda, de har så mye fine ting til scrapping! Blokken er fylt med masse fine ark. Har nemlig planlagt å lage fine julekort til venner og familie i år ☺ Ønsker alle en god helg ♡ 

Klem amaliemonsen 


Heii alle sammen ♡ 

Amalie her! Jasmin hadde desverre ikke mulighet å blogge, så derfor kommer jeg til å gjesteblogge for henne til fredag tror jeg det var. Jeg heter Amalie Monsen og er kjempe god venn med Jasmin. Vi har mange av de samme interessene, som foreksempel klær og sminke, hehe. Du kan besøke bloggen min HER.

JAA! Jeg fikk ballkjolen min idag, kan ikke si annet enn at jeg er kjeeeempe fornøyd. Hørt om flere som har bestilt og da de fikk kjolen ikke slik de trodde. Så jeg har vært super redd for det! Var nesten sånn at jeg gruet meg til å åpne pakken, siden jeg var så redd for å bli skuffet, haha. Kan si så mye som at kjolen er lys blå med masse diamanter. Mer vil jeg ikke si.. er helt i hundre nå (!!)♡ Gammel outfit heeer.

Klem Amalie 
Tror jeg står imellom å ta en bloggpause eller å blogge litt lite de neste dagene, men her har dere isåfall en fin collage som jeg lagde nå nettopp :-)

HVA SYNS DERE?
Sett på 720 HD.


Så her er mitt lille hjørne. Jeg leser mail på iPaden, tekster med kjæresten, skriver ned påminnelser i almanakken og blogger på macen. Boken skal jeg starte på snart, pappa sa den var veldig bra å at jeg måtte lese den så den skal jeg lese ut til han kommer om en måneds tid. Inkkjøpene kommer senere eller imorgen, må se ann hva jeg rekker idag. Skal møte Rita snart, er over en måned siden vi har vært med hverandre nå. Håper alle får en fin lørdag!

HVA GJØR DERE I DAG?
Oi, tusen takk for så mange fine kommentarer fra i går! Sender en klem til alle som sa fine ord igår <3 Nå er jeg hos Fredrik og moren hans, vi har akkurat spist indisk mat og tror vi bare skal slappe av resten av kvelden før jeg drar hjem :-)

HVA GJØR DERE I KVELD?
Jeg har fått så utrolig mange fine meldinger og kommentarer i det siste, dere er utrolig herlig. Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg skal starte siden jeg føler at dette innlegget kanskje blir litt personlig, er ikke sikker du får heller se selv hva du syns. Men ja, jeg har vært veldig nedfor i det siste å jeg tror flere kanskje har merket det. Mange tenker kanskje "nå har de slått opp" - nei jeg og Fredrik er forsatt sammen å vi har det bedre enn noen gang, å vi kommer nok ikke til å slå opp. Isåfall ikke før om veldig lenge, det vet jeg ikke. Mange av dere vet også at jeg er syk, men dette er desverre noe jeg ikke vil snakke så mye om på bloggen, det blir alt for personlig for meg. I den siste tiden har jeg grått mye. Veldig mye. Egentlig så vet jeg ikke helt hvorfor, men det skjer ofte med meg i perioder noe som jeg syns er veldig dumt. Jeg stenger mange ute når jeg føler meg sånn som dette, orker ikke prate med noen, gråter hele tiden, er sliten og til slutt kommer bloggen. Jeg orker egentlig ikke blogge, men jeg gjør det fordiom egentlig.

Jeg forsover meg veldig ofte, noe som ender opp i at jeg tar på meg joggeklær på skolen og jeg orker ikke sminke meg. En ting til som gjør at jeg blir lei meg er at det er masse hate og stygge kommentarer også. Mange sier falske rykter i tillegg. Andre er ærlige men på en vondt måte. Vet dere hvor vondt det er når noen sier til deg at jeg og den personen jeg kanskje elsker mest i hele verden burde slå opp fordi jeg ikke er bra nok for han. Det er på en måte noe av det dummeste jeg har hørt, men samtidig så fikk det meg til å tenke "er jeg egentlig bra nok?". Noen kommenterer veldig stygge kommentarer som gjør at når jeg legger meg om kvelden med alle tankene mine, er det de kommentarene som sitter fast å gjør at jeg ofte kan gråte meg i søvn. Jeg vet ikke om det blir blogging imorgen, men video kommer i løped av helgen. Nå er jeg bare veldig sliten å jeg orker ikke mer dritt slengt til meg. Jeg smiler fordet, fordi jeg takler ikke å være deprimert og lei meg mer.

FØLER DU DEG SÅNN?

- Jasmin.

HVA SYNS DU OM BILDET?

Sett på HD :-)

HVA SYNS DU?
Heei alle!
Her har dere del 1 av photoshooten. Idag kom ballkjolen min foresten, å guud som jeg gleder meg til å vise dere! Tror ikke jeg skal vise den før ballet er, men det får vi se på. Tenkte jeg skulle legge med å sove litt, har hatt tentamen idag så er veldig sliten..

HVA SYNS DERE?
Følg meg på weheartit her!

HVA SYNS DERE?
Blå skjorte her // boxer her // lue her // demin skjorte her.Id voks her // ansikts skrubb her // parfyme her.


Okei, så her har der innlegget om tips til julegave til gutter! Har plukket ut mine "favoritter" som jeg liker å gi i gave, å den parfymen over bare i rød lukter så sykt godt herreguud! Anbefaler alle jenter å kjøpe den parfymen til kjæresten sin eller broren sin i julegave :-) Skal prøve å lage enda ett innlegg med mer gaver som du kan gi til begge på en gang. Fks. om du har en onkel eller tante å du ikke har så mye penger. Da kan det være greit å kjøpe en kokebok, bestikk, ett teppe til huset o.s.v. Vi får se :-) Jeg og tante skal snart på julegave shopping, å jeg har bestemt meg for hva jeg skal kjøpte til Fredrik♥ JA jeg har sett kommentaren i forrige innlegg, å det er såklart IKKE sant :-) Han ville aldri gjort det, å jeg har snakket med han hehe♥

VAR DET GREIE TIPS? NOEN FLER TIPS DERE ØNSKER JEG SKAL LAGE?
Er veldig sliten, så vi snakkes når jeg er hjemme imorgen :-)

HVA GJØR DERE I KVELD?
party

 

party by jasmineileens featuring pleated tops
Kjører du skjørt og røde lepper, kjole med røde negler eller bukse med rød lippgloss når du er på fest/bursdag? Jeg tror nok jeg er kjoletype i bursdager, men om det er familieselskap kjører jeg look nr 3 :) Elsker alle antrekkene veldig godt, liker veldig godt snittet på kjolen. Imorgen skal jeg være modell, gleder meg så utrolig mye til å vise dere resultatene! 
SÅ DET JEG LURER PÅ ER: HVILKEN TYPE ER DU?
Skinnjakke, genser og vest fra BikBok // Skjerf fra Acne // Bukse fra Dr.Denim //  Sko fra Converse.

Her har dere dagens outfit. Nå skal jeg og pappa en tur til Oslo sentrum for å kjøpe noe småting, har jo bare shoppet på triaden her i Lørenskog idag men har kjøpt ting jeg er veeeldig fornøyd med! Gleder meg veldig mye til å vise dere! Men nå sier pappa "skal vi gåå?", så vi snakkes senere eller i morgen :-D

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

Kjøpte denne hatten på BikBok ifjor, å jeg har egentlig aldri brukt den. Kanskje bare en gang i Bulgaria. Vet ikke helt hva jeg syns om den jeg, men jeg har veldig lyst til å kjøpe en svart hatt, siden det passer mer! Håper alle får en fin dag :-)


HVA SYNS DU?


Heihei!
Herreguud så gøy det var på media idag! For det første sendte vi en live sending i "radio studioet" på skolen, noe som var utrolig kjekt! Etter det dro vi til fotostudio å disse bildene over er noen få av de som jeg var med på♥ Media og kommunikasjon er midt i blinken for meg, men det blir forsatt på 2.valget siden jeg har mest lyst til creo forsatt. Uansett så har jeg hatt en UTROLIG artig dag, kjedet meg ikke ett sekund. Dumt jeg måtte dra når vi skulle lære litt photoshop, men det går fint♥ Håper det går greit med litt sent innlegg, bedre enn ingenting? :)

HVA SYNS DERE OM BILDENE? 
Heer har dere endelig videoen! Nå sitter jeg i Oslo i sofaen til pappa å slapper av♥ Tenkte å være litt sosial, så vi snakkes imorgen!

HVA SYNS DU OM VIDEOEN?
1#

 

1# by jasmineileens featuring running shoes
Dere som har lest bloggen min lenge har sikkert sett dette antrekket før, men tenkte å dele det igjen♥ Idag har jeg vært på creo hos latin å jeg er hundre prosent sikker på at det er dett jeg vil søke og som kommer best til med det jeg vil jobbe innen som når jeg blir eldre. Det å skape egne produkt å markedsføre det er noe jeg har veldig lyst til å gjøre! Ellers dro jeg å spiste litt kinamat med Lea og Aleksander etter skolen, for å så vær med Fredrik hjem til meg for å slappe av litt sammen og si hadet, siden jeg reiser til Oslo imorgen! Gleder meg kjempe mye, å jeg skal poste videoen så fort jeg kan! Skal ta med kamera ned dit, så det blir bilder siden jeg har en så foto intresert pappa. Har også en del ting på ønskelisten min som jeg skal kjøpe der nede, det er bare det at Bjørn-Ivar har kofferten i England så jeg må ha en liten bag, jaja jeg får heller fylle opp farmor sin *hehe kremt*. Håper alle har det bra, så snakkes vi når jeg er i Oslo! Imorgen skal jeg på MK foresten, for dere som lurte på det! :)
HVA SYNS DU OM ANTREKKET?Beklager får dårlig blogging, men sånn går det når man har lange skoledager, kjæreste og venner man må være med♥ Elsker disse detaljene over fra kenza sin blogg, hun er isåfall min favoritt av alle bloggere til nå :) Skal få prøve å poste video imorgen, om det ikke blir sent. Jeg reiser jo til Oslo på torsdag, så jeg tenkte å være med Fredrik siden vi skal på vgs og vi skal på forsjellige skoler på torsdag :( Meen blir i Oslo til søndag, det blir så sykt gøy!

HVA SYNS DU?1. Genser her // 2.Fanny Lyckman clutch her // 3. Varme votter her // 4. Tøfler som man kan varme i mikroen her // 5. Klokke fra Marc Jacobs her // 6. Polaroid kamera her // 7. Skjerf fra Second Female her.

Nå er det snart jul dere, å jeg vet det er mange som allerede har startet juleshoppingen. Jeg tenkte å dele mine julegavetips til dere, så jeg starter med tips til jenter. Det øverste er priser de fleste har råd til å kan bruke i gave, å de tre nederste er litt mer stive i prisen men som du gjerne kan gi til noen du er veldig nære :-) Et lite tips til dere gutter som er på julehandel å som vil kjøpe noe annet enn smykker. Vil dere at jeg skal lage julegavetips til hva man kan kjøpe til gutter? Skrik ut!♥

Upsaann, jeg fant dette innlegget + tre andre upostede innlegg langt nede i arkivet mitt,så dette skulle egentlig vært postet for to uker siden, beklager! 

SKAL JEG LAGE TIPS TIL HVA DU KAN KJØPE TIL GUTTER?Genser: Ebay // Skjørt: Zara // Clutch: Monki // Sko: Jeffrey Campbell.

Idag har lillegullet Leo bursdag, og han fyller 9 år! Tenkt at lillebroren min allerede er blitt 9 år, husker jo som det var i går at han var 2 måneder for tidelig født og var knøtt liten. Så idag har vi hatt både barnebursdag og familieburdag å jeg hadde på meg dette. Eller minus skoene og clutchen siden jeg stresset frem å tilbake fra lokalet og hjemme haha :-) Var et veldig enkelt antrekk, å jeg kan godt bruke dette som hverdags bare med andre sko såklart. I nuet ligger jeg i sengen, hører på musikk og snakker litt med pappa. Dere får ha en fin søndagskveld, jeg har fri fra skolen imorgen så jeg får en ekstra fridag♥

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits