Hvor har du kjøpt Calvin Klein undertøyet ditt? Ønsker meg! Hei! Jeg fikk det i julegave i fjor, og det var kjøpt på en klesbutikk som heter MODO. Man kan kjøpe det på nelly.com også.

Hvem er bestevennen/bestevennene dine? Vel, det har skjedd mye det siste halvåret på skolen som har gjot at jeg har tenkt om igjen på hvem som egentlig er mine nære venner. Jeg vil si at de jeg ser på som mine bestevenner nå er Lea, Aleksander og Emilie. De to første har vært mine beste siden vi var 2 år, og det har allitd vært oss igjennom hele oppveksten min. Emilie ble jeg veldig godt kjent med i sommer, men vi har kjent hverandre lenge. Selvfølgelig har jeg flere venner som jeg ser på som mine aller nærmeste, men det er noe helt annet med de tre. 

Hvordan får du like fin hud som din? Først så vil jeg si tusen takk! Jeg slet veldig mye med uren hud og kviser allerede i 6-7 klasse, hvor hele pannen min og litt av kinnene var dekt med masse kviser. Jeg har gått på en serie fra apoteket som heter "Spotless" (tror jeg), og den forandret huden min totalt. I ettertid har jeg begynt på "prevensjonsmiddel" som har gjort at jeg også har fått mindre kviser, og jeg renser huden min så ofte jeg kan. Anbefaler også serien fra Dermalogica som jeg ikke husker hva heter akkurat nå. 

Hvordan går det på skolen? Hmm.. Karaktermessig går det utrolig bra i forhold til i fjor. Men jeg kunne ønske at det sosiale miljøet var bedre, men ellers går det bra på skolen. Jeg trives ganske godt på linjen Creo :-). 

Har du det bra akkurat nå? Takk som spør! Skal jeg være ærlig så har jeg ikke det nei. Farfar døde forrige måned, så det har vært en ganske tung tid å se pappa og familien min så trist. Ellers har det vært mye nedtur den siste tiden, som har gjort at humøret og følelsene mine er blitt trekt ned. Jeg har det fint, men jeg kunne ønske det var litt bedre.. Man blir sliten av det til slutt.Har du Naked Palete og kan du lage en tutorial? Jeg har naked 3, og jeg kan så klart lage en toturial! Elsker fargene, siden man kan lage alt fra gyldne roségull farger, til mørkere looker. Skal få filmet så fort jeg har fått ny minnebrikke!


Kan du skrive om hvordan det ble slutt? Og hva som skjedde i etterkant? Har ikke så lyst å gå i detaljer, men etter 2 år blir man litt lei. Vi stolte ikke på hverandre lenger, kranglet mye og jeg tror begge innså at vi funker bedre som venner. Nå går jo vi i samme klasse og har samme ungdomsbedrift sammen, så vi omgås mye. I etterkant.. Vi var vel utrolig gode venner frem til slutten av august. Nå har vi ingenting å gjøre med hverandre utenom skole og unge høyre. Jeg tror ikke noen av oss har interesse av å være med hverandre slik som vi var før lenger, det er i såfall sånn fra min side. 

Har du eller eksen din fått seg ny kjæreste? Haha, jeg visste jeg kom til å få dette spørsmålet. Jeg har ingen ny kjæreste, og uansett så vet dere, a girl never kiss and tell ;-).  Jeg vet ikke om eksen min har ny kjæreste, i og med at jeg ikke bryr meg om hans privatliv og hva han driver med uttenfor skolen.

Er dere gode venner eller er det kleint mellom dere? Tror jeg svarte på dette bra nok i spørsmålene over. Men nei, det er ikke kleint mellom oss, og nei vi er heller ikke gode venner lenger.

Hei! Jeg har lenge hatt dårlig selvtillitt, og jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det. Hver dag er tung, spesielt når vennene mine er dødsfine. Du har skrevet litt om selvtillitt tidligere, så har du noen tips? Hei! Veldig kjipt at du har dårlig selvtillit, jeg vet hvor tungt det er. Jeg vet ikke hvor mye jeg kan skrive til deg om hvordan du kan få tips til å bli bedre, når jeg selv sliter. Men først start med å ikke sammenligne deg med venner/kjendiser. Ellers så syns jeg bare at du skal ta til deg alt det fine som blir sagt til deg, tenke positivt og ikke minst prøv å gjøre noe som du blir glad av! Smink deg gjerne litt ekstra, da føler jo man seg litt ekstra fin, ikke sant? Lykke til!Hei dere!
Jeg fikk ikke godkjent kommentarene før i går kveld, så beklager at de ikke kom ut fortere enn hva jeg hadde forventet. Tenkte meg at det kom mye spørsmål om brudd og eksen min, men det er forståelig. Fremmover kommer jeg ikke til å svare på fler spørsmål, når jeg føler at det er nok nå. Jeg håper at dere fikk gode svar på det dere lure på ♥.  Nå prøver jeg å komme på ideér til innlegg fremmover - kunne dere tenkt der noen innlegg med "tips til julegaver"? Gjerne skrik ut!
Klikk på de små bildene under for dirkete link til plagget.
lovethis

 

jasmineileens på polyvore
lovethis

 

jasmineileens på polyvore

Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits