Hvor har du kjøpt Calvin Klein undertøyet ditt? Ønsker meg! Hei! Jeg fikk det i julegave i fjor, og det var kjøpt på en klesbutikk som heter MODO. Man kan kjøpe det på nelly.com også.

Hvem er bestevennen/bestevennene dine? Vel, det har skjedd mye det siste halvåret på skolen som har gjot at jeg har tenkt om igjen på hvem som egentlig er mine nære venner. Jeg vil si at de jeg ser på som mine bestevenner nå er Lea, Aleksander og Emilie. De to første har vært mine beste siden vi var 2 år, og det har allitd vært oss igjennom hele oppveksten min. Emilie ble jeg veldig godt kjent med i sommer, men vi har kjent hverandre lenge. Selvfølgelig har jeg flere venner som jeg ser på som mine aller nærmeste, men det er noe helt annet med de tre. 

Hvordan får du like fin hud som din? Først så vil jeg si tusen takk! Jeg slet veldig mye med uren hud og kviser allerede i 6-7 klasse, hvor hele pannen min og litt av kinnene var dekt med masse kviser. Jeg har gått på en serie fra apoteket som heter "Spotless" (tror jeg), og den forandret huden min totalt. I ettertid har jeg begynt på "prevensjonsmiddel" som har gjort at jeg også har fått mindre kviser, og jeg renser huden min så ofte jeg kan. Anbefaler også serien fra Dermalogica som jeg ikke husker hva heter akkurat nå. 

Hvordan går det på skolen? Hmm.. Karaktermessig går det utrolig bra i forhold til i fjor. Men jeg kunne ønske at det sosiale miljøet var bedre, men ellers går det bra på skolen. Jeg trives ganske godt på linjen Creo :-). 

Har du det bra akkurat nå? Takk som spør! Skal jeg være ærlig så har jeg ikke det nei. Farfar døde forrige måned, så det har vært en ganske tung tid å se pappa og familien min så trist. Ellers har det vært mye nedtur den siste tiden, som har gjort at humøret og følelsene mine er blitt trekt ned. Jeg har det fint, men jeg kunne ønske det var litt bedre.. Man blir sliten av det til slutt.Har du Naked Palete og kan du lage en tutorial? Jeg har naked 3, og jeg kan så klart lage en toturial! Elsker fargene, siden man kan lage alt fra gyldne roségull farger, til mørkere looker. Skal få filmet så fort jeg har fått ny minnebrikke!


Kan du skrive om hvordan det ble slutt? Og hva som skjedde i etterkant? Har ikke så lyst å gå i detaljer, men etter 2 år blir man litt lei. Vi stolte ikke på hverandre lenger, kranglet mye og jeg tror begge innså at vi funker bedre som venner. Nå går jo vi i samme klasse og har samme ungdomsbedrift sammen, så vi omgås mye. I etterkant.. Vi var vel utrolig gode venner frem til slutten av august. Nå har vi ingenting å gjøre med hverandre utenom skole og unge høyre. Jeg tror ikke noen av oss har interesse av å være med hverandre slik som vi var før lenger, det er i såfall sånn fra min side. 

Har du eller eksen din fått seg ny kjæreste? Haha, jeg visste jeg kom til å få dette spørsmålet. Jeg har ingen ny kjæreste, og uansett så vet dere, a girl never kiss and tell ;-).  Jeg vet ikke om eksen min har ny kjæreste, i og med at jeg ikke bryr meg om hans privatliv og hva han driver med uttenfor skolen.

Er dere gode venner eller er det kleint mellom dere? Tror jeg svarte på dette bra nok i spørsmålene over. Men nei, det er ikke kleint mellom oss, og nei vi er heller ikke gode venner lenger.

Hei! Jeg har lenge hatt dårlig selvtillitt, og jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det. Hver dag er tung, spesielt når vennene mine er dødsfine. Du har skrevet litt om selvtillitt tidligere, så har du noen tips? Hei! Veldig kjipt at du har dårlig selvtillit, jeg vet hvor tungt det er. Jeg vet ikke hvor mye jeg kan skrive til deg om hvordan du kan få tips til å bli bedre, når jeg selv sliter. Men først start med å ikke sammenligne deg med venner/kjendiser. Ellers så syns jeg bare at du skal ta til deg alt det fine som blir sagt til deg, tenke positivt og ikke minst prøv å gjøre noe som du blir glad av! Smink deg gjerne litt ekstra, da føler jo man seg litt ekstra fin, ikke sant? Lykke til!Hei dere!
Jeg fikk ikke godkjent kommentarene før i går kveld, så beklager at de ikke kom ut fortere enn hva jeg hadde forventet. Tenkte meg at det kom mye spørsmål om brudd og eksen min, men det er forståelig. Fremmover kommer jeg ikke til å svare på fler spørsmål, når jeg føler at det er nok nå. Jeg håper at dere fikk gode svar på det dere lure på ♥.  Nå prøver jeg å komme på ideér til innlegg fremmover - kunne dere tenkt der noen innlegg med "tips til julegaver"? Gjerne skrik ut!
Hvor skal jeg starte? Det har gått 2 uker siden forrige innlegg.. 2 uker siden jeg postet det mest personlige innlegget jeg noen gang kunne postet på bloggen min. Hva skal jeg si? Responsen deres, alle som klikket seg innom for å lese? Jeg har ikke ord. Jeg har ikke vært så flink til å blogge det siste året, og jeg føler kanskje at dere fikk et innblikk i hvordan livet har vært det siste halvåret. Jeg klarte ikke å klikke meg inn her igjen, og jeg trengte egentlig en god pause. Jeg har fått samlet opp tankene mine, og ikke minst fått samlet opp litt ideer til bloggen. Jeg fikk noen spørsmål i komentarfeltet, inbox og mail etter det jeg postet, så jeg tenker at jeg kan kjøre en kort spørsmålsrunde. Har dere noen spørsmål? 
Hei dere!
Dette innlegget har jeg brukt god tid på, og jeg har samlet opp mye i løped de siste månedene til å ha med i et innlegg som dette. Håper kanskje det er til hjelp for noen, og at dere fikk svar på noen spørsmål som aldri har blitt svart på. Jeg vet dette er annerledes enn hva jeg pleier å skrive, men jeg synes det var på tide, og jeg hadde lyst å få det ut! Håper at det faller i smak.


Jeg har alltid vært åpen med dere om hvem som var kjæresten min, og jeg postet ofte bilder av oss. Mange merket at etterhvert ble det bare mindre og mindre, og dere har nok ikke hørt så mye om det siden. Jeg skrev faktisk et innlegg om da vi gjorde det slutt uken etter det skjedde, men jeg postet det aldri. Så, for å besvare et gentakende spørsmål:  ja, jeg singel og det har jeg vært siden januar, men det ble vel ikke "100% offisielt" over før i august.. Jeg valgte å aldri poste innlegget siden jeg følte at nå må jeg tenke på meg selv, og hvordan jeg skal klare å håndtere kjærlighetssorgen jeg hadde. Den første kjærligheten dere, den er fantastisk, sårbar og vond på samme tid. Øyeblikket dere sier "jeg elsker deg" for første gang, det første kysset, første møtet med familie - dere skjønner hva jeg mener. Når man opplever en slik ør, fantastisk følelse i kroppen hver gang det tikker inn en melding, og å være nyforelsket må være det beste i verden. Den første kjærligheten gjør at man er i en slags boble, som sperrer alt ute. Man er med hverandre hver dag, glemmer ofte å prioritere venner og alt er helt nytt. Man merker ikke selv at man er i boblen, for vi har vel alle hørt utsagnet "LOVE IS BLIND"? Alt ble sperret ute, man er hverandres alt - man går i ett sammen. Plutselig så stikker en av oss hull i boblen, og har innsett at det er noe som ikke er slik det skal. Sakte men sikkert så mister man følelser. 2 år varte min første kjærlighet, og det var 2 utrolig fine, men forferdlig vonde år, og man er så sårbar, og alt er så nytt. Kjærlighetssorg - hvordan kan det forklares? Den er så vond, og hjertet  føltes ut som det blir kastet ut av et vindu, og kroppen er vond. Man gråter mye, spiser lite og dagene er tunge. Tankene er de verste - det er alltid noe som minner deg om personen. Innerst inne vet jeg at man alltid kommer til å huske sin første kjærlighet, og jeg vet at det alltid kommer til å gjøre litt vondt. I løped av de siste 9 månedene har jeg fått med meg noen ting som jeg vil dele med dere som kanskje sitter med kjærlighetssorg nå. De har hjulpet  meg, og håper kanskje det gjør det bedre for deg også. Husk at dette er mine personlige tips, og det var dette som gjorde at kjærlighetssorgen forsvant litt fotere.♥ Ikke snakk med eksen din før en god stund etter dere har slått opp. Enten så er eksen din fortsatt gal etter deg, og kommer til å oppsøke deg - ellers så er det null interesse, og da er det godt for dere begge å ikke snakke sammen. Unngå mer krangling, og unngå å bli mer såret.

♥ 
Slett bildene av dere, og fjern bildene som henger på rommet ditt. Det hjelper ikke å se ansiktet til eksen din hver dag du våkner. 

♥ Om du vil unngå å bli såret om han finner en ny en etter 1 måned, blokker han på sosiale medier. Det hjalp veldig å ikke ha noe kontakt, og ikke få han opp i nyhetsfeeden. 

♥ Skill privatliv og skole/sosial. Dette er SÅ viktig dere. Anbefaler ikke blokkering når dere går i samme klasse, da dette kan ødelegge for de rundt dere. Heller hev hodet, vær med andre venner og ikke snakk sammen på skolen, om dette er et tilfelle slik som det var med meg.

♥ Spis is, se en film, gråt og vær sammens med en god venn! Ingenting er bedre enn å faktisk gråte ut, få trøst av en du er glad i og spise en digg is.

♥ Etter en god stund har gått, gjerne møt hverandre og avslutt forholdet på en ordentlig måte. Ingen forhold burde ende med en krangel. Det er utrolig deilig å møtes igjen når dere ikke krangler og er på deres værste punkt. Dette hjalp utrolig mye for meg, og vi forble veldig gode venner etter forholdet ble avsluttet. Det er ikke sikkert dette gjelder i alle sin situasjon, men å møtes privat etter 1 måned eller 2 var utrolig deilig.

Og sist men ikke minst er det på tide å gå videre! Kanskje du skal skrive hei til han du crusher på? Eller si hei til han på skolen? Det er din tur til å komme deg videre, være lykkelig og oppleve følelsene ved kjærlighet på nytt når du selv føler deg klar for det.

 Noen tips til, kort oppsummert: Nyt friheten, hør på musikk som betyr noe for deg, tenk positivt på det du har rundt deg, prioriter deg selv, opplev nye ting (feks å reise til en ny destinasjon, spis noe du aldri har spist før), gå på byen - dans og ha det gøy, lytt til andre som har/har hatt kjærlighetssorg, gå fine turer i naturen - Og det viktigste av alt dere: TA DEG TID TIL Å SØRGE. 


Håper at dere fikk svar på det dere lurte på, og ikke minst at dere fikk noen tips til du som har kjærlighetssorg. Stor klem fra meg 
Klikk på de små bildene under for dirkete link til plagget.
lovethis

 

jasmineileens på polyvore
lovethis

 

jasmineileens på polyvore

Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits