Hallo dere!
Denne videoen gir meg gåsehud, tårer i øynene og et smil om munnen. Den er så fin ♥ I helgen har jeg vært i Oslo og vært med familien min. Kan dele innkjøpene mine med dere om det er intresant? Kommenter gjerne om dere vil se ♥ 

HVA SYNS DERE OM VIDEOEN? OG VIL DERE SE INNKJØP FRA OSLO?
HVA SYNS  DU?LUSH lipscrub i smaken bubblegum - LUSH Snowfairy showergel og bodymelt - EOS shave cream i lukten granateple og bringebær - SHAI barberhøvel.

Hei dere♥ Denne måneden er det jo rosamåned, så derfor tenkte jeg å dele mine rosafavoritter til dere. Alle produktene over har vært mine favoritter kjempe lenge, å jeg anbefaler de veldig mye. Alle produktene lukter kjempe godt, å nå har LUSH fått inn juleproduktene sine igjen! Det betyr at Snow Fairy er tilbake,  og dere må bare gå å lukte! Akkurat nå er jeg på skolen og har fritime, så vi får prates senere! 

HVA ER DERES ROSA FAVORITTER?Genseren er ikke min / Bukse dr.demin / cardigan og smykke H&M / klokke marc jacobs.

Dette antrekket begynner å bli en del måneder gammelt nå, å jeg husker at jeg likte det veldig godt. Jeg liker så godt denne leppestiften som jeg kjøpter i Bergen i vinterferien før i år. Den er fra MAC og heter REBEL. I dag skal jeg sikkert møte pappa en tur også skal jeg bare slappe av siden jeg er så sliten av alt som foregår akkurat nå♥ Jeg har fått veldig mange spørsmål om det samme både i spørrerunden og i kommentarfeltet, men jeg har valgt å ikke blogge noe om det så derfor har jeg valgt å ikke godkjenne kommentarene deres om dere spør om det, bekalger men jeg vil ikke dele for mye av privatlivet mitt på bloggen ♥ Vi snakkes!

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

Bilde fra Tenerife.

Nå er det bitter kaldt ute, å høsten er for fullt. De siste dagene har jeg ikke hatt tid til bloggen, siden jeg har prioritert venner og familie forran blogg. Jeg skal lage ny spørsmålsrunde så fort som mulig, siden jeg ikke likte videoen jeg lagde her om dagen. Skal prøve å blogge så godt jeg kan, men som sagt så kan jeg ikke love dere noe i og med at jeg har mye å gjøre. Vi snakkes ♥
Jeg er redd for at alle skal snu ryggen mot meg, å jeg blir ståenes alene uten noen med min side. Jeg har totalt angst/fobi for edderkopper. Jeg er redd for å si ordet "jeg elsker deg", fordi jeg vet aldri hva jeg får i svar tilbake. Jeg er ofte lei meg. Jeg elsker mote, men tør ikke gå ut av komfortsonen min. All black outfit er noe av det fineste jeg vet, sammens med små detaljer som ringer og fine klokker. Jeg er redd for å kræsje i fly, men jeg elsker utsikten når jeg er i luften. Jeg er stor fan av Kardashian/Jenner familien. Jeg har kun åpnet meg 100% til én person, ellers er jeg redd for å åpne meg fordi jeg er redd for hva andre vil si om meg. Jeg vil til New York og studere etter vgs. Jeg er redd for fremtiden, så jeg tenker nesten kun nåtid. Jeg drømmer meg ofte bort. Selvtilitten min er veldig lav, å det har den vært i flere år. Jeg er forsatt bestvenn med de jeg har kjent siden jeg var 2 år gammel. Bloggen min betyr mye for meg. Jeg går på cheerdance, og trener ellers på stamina. Jeg holder på hemmeligheter. Når jeg lover noe, så lover jeg. Jeg hater å såre andre. Jeg er norsk, arabisk, irsk (og litt fransk). Jeg vil bli modell, men jeg er for lav. Jeg er 1.57cm høy. Jeg blir kalt for "Jassi" eller "Søte Jordbær Jasmin". Jeg liker ikke navnet mitt. Eileen er navnet til oldemor, derfor er det mellomnavnet mitt. Jeg har en biologisk lillebror som heter Leo, han er snart 10 år gammel, (vi har ikke samme pappa). Å bruke penger er jeg flink til. Det fineste jeg eier er et gullhjerte med en diamant inni som jeg fikk når jeg ble født. Jeg hater rot.  Jeg sier ofte "glad i deg" når jeg ender en samtale, fordi man vet aldri når det er siste gang man prater sammen. Jeg smiler som regel allttid.  Det verste i verden er å bli såret. Det er viktig for meg at andre har det bra. Jeg gråter hver kveld.


Her er 34 fakta om meg. Rett fra hjertet.

Klær fra BIKOK / Smykke H&M / Sko SHOEDAY.

På denne tiden her hadde jeg på meg antrekket over! Jeg synes stilen min har forandret seg siden da, og jeg synes det er kjekt å se tilbake på det. De siste dagene har jeg som sagt vært med pappa siden han har kommet hjem, jeg har vært med venner og kos meg masse i ferien! Kan ikke tro at det er skole igjen i morgen.. Jeg som våknet halv tre i dag, hvor sykt er ikke det? Det skal i hvertfall bli deilig med rutiner igjen, også får jeg bare glede meg til juleferien som faktisk ikke er så lenge til heller!

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?
Hei dere ♥ 
I dag kommer min kjære hjem (♥♥), å jeg gleder meg sånn til å se han igjen! Men dessverre så må Anette hjem igjen til Bergen, det er så kjedelig hver gang hun reiser - vi har hatt det så kjekt! Det blir så deilig å få pappa hjem i hvertfall, å kunne slappe av å prate med han en stund før han reiser hjem igjen♥ I går var jeg å besøkte onkel Kjell, var innom moa, og jeg kjørte scootertur med Malene. Nå har jeg foresten filmet spørmsålsrunden til dere, men jeg var så stygg i videoen (som dere ser på bildet over, det er en screenshoot i videoen),så jeg tror egentlig bare skal lage en ny. Alt er egentlig bare feil for tiden, men jeg skylder dere en video så jeg får vel bare bite tenna sammen. Vi får snakkes dere, loveu!

VIDEO ELLER IKKE?

 
Cardigan og skjørt - H&M / Topp - Bikbok.

Hei dere! 
I går startet dagen min med å brette klær, og møte fine Ragnhild på moa for å kikke litt i butikker å catche opp siden sist. Jeg tok turen innom Hårmakeren og vokset brynene mine også. Endelig! Har gått å sagt at jeg skal vokse brynene mine i flere måneder nå. Ellers så har vært så fint vær i Ålesund de siste dagene, å håper det blir sånn noen dager til fremmover♥ Jeg har kjørt masse med scooteren min, å jeg har hatt tidenes gangsperre etter treningsøkten på søndag! I dag tenker jeg å starte dagen min med en liten treningsøkt til, å så får vi se hva jeg gjør i løped av dagen! Vi snakkes.

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?
Åå, Nelly.com har fått inn så mye fint dere! De har fått inn mange deilige varme gensere til de kjøligere dagene, digge joggeklær, og superkule boots - og så klart enda mer. Har drømt meg bort en god stund nå, så her har dere mine favoritter for i dag ♥Genser HER  / Joggebukse HER / Boots HER 

 

KUNNE DU TENKT DEG NOE?

 

Noen linker kan være anonselenker i dette innlegget.
KLAR FERDIG GÅ - KJØR PÅ MED SPØRSMÅL!!

.. er inspirasjon til stor hjelp. Det er så deilig at man kan drømme seg bort i en del timer i så mye fint. 

Hei dere, hvordan går det? Håper alle har det bra♥ I går lagde jeg kanelsnurrer som ble kjempe store, jeg kjørte litt med scootern også la jeg meg med i senga å hørte på musikk mens jeg drømte meg bort i fin inspirasjon. Det går ikke helt 110% bra med meg for tiden, men livsmottoet mitt er at man må alltid gå igjennom det verste før det blir bedre. Så det er sånn jeg tenker på det. Kommer ikke til å nevne så mye mer negativt på bloggen min fremmover, men kanskje jeg forteller dere hva som har skjedd. Men det må bli en annen gang. Nå skal jeg slappe av. Tenk at det er oktober i dag, hvor ble av tiden? (forhåndsstilt innlegg). 

HVORDAN GÅR DET MED DEG?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits