WEHUUUU! Endelig er det halloween igjen, og jeg gleder meg så utrolig til å kle meg ut i dag! Vi skal ha halloweenparty på skolen, å jeg har satt sammen antrekket mitt helt selv♥  JEg skal få til å ta bilder og legge ut i morgen! OG tenk dere... imorgen så har jeg og Fredrik vært sammen i 4 måneder, ææh :D

KAN DERE GJETTE HVA JEG SKAL VÆRE I ÅR? HVA SKAL DU VÆRE? 
Jeg vet ikke om jeg tør å ta sjangsen på å klippe håret kort.. Eller isåfall til rett under/over brystene mine. Akkurat nå så syns jeg det er SÅ fint med en slagt "bob" sveis bare ikke den oppklipte delen bake, og jeg elsker også Angelicka Blic (de to øverste) sitt hår for øyeblikket. Samtidig så holder jeg litt fast på håret mitt, siden jeg aldri har hatt så langt hår som nå før, men jeg tror "hemmeligheten" bak det er at jeg klipte det "ovalt" og ikke rett av, noe som jeg skal gjøre da jeg skal klipp meg igjen snart. Èn ting er sikkert å det er at ombré håret mitt skal bort så fort så mulig!!

HVA SIER DERE? SHORT HAIR, DON'T CARE?

Trenger ny musikk, så gjerne del en sang eller tre om du vil♥

Skinn jakke og falsk pelsvest - bikbok // bukse - zara // genser - H&M // sko - skopunktet.

Herreguud så jeg hater denne kameralinsen. Tror jeg aldri har hatt så dårlig kvalitet på bildene mine før, og dette var så dårlig kvalitet at jeg måtte redigere alle bildene mine i svart-hvitt dessverre. Tok disse bildene igår, men jeg har på meg akkurat det samme bare med en annen genser og acne skjerfet mitt :-) Håper det får fint med disse bildene, og håper dere skjønner hvorfor jeg ikke har tatt så mye bilder i det siste!

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?
GOD MORGEN ALLE SAMMEN♥ HAR DERE HUSKET Å STILLE KLOKKA?
copy

copy by jasmineileens featuring an urban decay eyeshadow

Denne sminkelooken er helt nydelig, å ikke minst perfekt for hverdags. Jeg skal snart bestille urban decay sitt naked basics palett, å jeg tror jeg kan få til denne looken kjempelett med de fargene som er med i den. Dere har vært litt døde i kommentarfeltet i det siste, så håper virkelig på mer respons når så mange er innom bloggen min!

NOEN SOM VIL PRØVE UT?
perfect

 

perfect by jasmineileens featuring American Eagle Outfitters
Åh som jeg elsker høstmøte! Satt sammen dette anrekket nå nettopp, å jeg tror jeg har en liten inspirasjon til hva jeg skal ha på meg på mandag eller senere til uken. Elsker å ha tykke gensere under en skinnjakke også ha en varm fuskepels vest over for å holde varmen. Om det blåser mye så kan man bare ta på seg ett skjerf. For hverdags så liker jeg å gå i lave sko eller passe høyhælte som de over fra vagabond, så sykt fine men dumt at pengeboken min ikke strekker seg så langt til å kjøpe de dessverre.

Jeg har jo en greie for klokker også, å jeg ønsker meg en fra michael kors eller en fra marc jacobs til jul. Elsker også å male neglene mine i burgunder farge, elsker denne perfekte fargen fra Essie. Stæsjer opp alt med små sølvdetaljer på fingrene mine, og en perfekt veske. Ett av mine største ønsker er å få råd til en Celiné veske. Aner ikke hvor lenge jeg har ønsket med den, åååh. Men tjuetusen for en veske blir litt for mye.. Har vært litt sol ute også, å jeg setter opp ett par solbriller som jeg har siklet etter i 2 år. Må ta å kjøpe meg de til sommer, de er perfeksjon!
HVA SYNS DU OM ANTREKKET? Å HVA LIKER DU Å KLE DEG I OM HØSTEN?HA EN FIN HELG ♥

 
Poster en gammel sangvideo, siden jeg egentlig ikke har noe spessielt på hjertet idag♥ Forsett å meld dere på linkerunden :-) Om det ikke blir med fler, tar jeg den igjen neste uke heller.

HVA SYNS DU?

 
Smykke // Sko // Genser (link)

Skjørt // iPhone deksel // Veske (link)

Her har dere noen av mine cravings! Nelly.com har midseason salg nå, så det er bare å få med seg! sykt mye fint for under 200 lappen, og ikke minst 100 lappen! 

HVA LIKTE DERE BEST? 
HVA HETER BLOGGEN DU VIL SKAL BLI LINKET?
Jeg vil ha sommeren, jeg vil ikke ha kulde ute. Jeg vil faktisk løpe barbent bortover en sandstrand i bikini, å være med venner og kjæreste å grille på sene sommerkvelder. Jeg vet ikke om det bare meg meg, men når det er mørkt ute og kaldt såklart, blir jeg bare mer å mer sliten og trøtt. Akkurat nå ligger jeg i joggedressen på sofaen, mens det allerede er nattmørkt ute. Håper tiden går fortere..

NOEN ANDRE?

 
Noen bilder fra da jeg var i Oslo i sommer. Savner sommeren veldig mye.

ER DET BARE JEG SOM SAVNER SOMMEREN?

 
En liten sneak peak på en ny genser :-)

NOEN SOM VIL SE DEN?
HA EN FIN SØNDAG :-)
Jeg har det bra, føler meg bra og er egentlig veldig glad. Men det er forsatt en ganske "tung" følelse som er igjen i meg, som ikke vil bort. Tror det har noe med at det er høst ute jeg. Håper det går bra med dere♥

NOEN SOM FØLER DET SAMME?

Topp fra monki // Skjørt fra Zara.

Jeg savner varmen ute, og jeg vil så gjerne gå i skjørt uten å ha strømpebukse under. 
Jeg har foresten mistet 50mm linsen min i bakken, så jeg må sende den på reprasjon i mens. Skal ta bilder med standarobjektivet mens det andre blir sendt inn, men husk at kvaliteten på den suger.

SAVNER DU SOMMEREN? 


Hvor herlig ser ikke dette ut? Nam sier jeg bare!

FIKK DU LYST PÅ?
Hei alle sammen!
Tenkte å skrive litt om noen av mine favoritt hud og kroppsprodukter, nemlig merket "Soap And Glory". Elsker pakningene på produktene, de er så søte! Så skriver litt om de tre nyeste produktene som jeg har kjøpt fra den.

Alle produktene

Dette er en kroppsskrubb som heter "flake away", og den lukter så sykt godt! Skrubber kroppen kjempegodt og hele deg lukter den gode lukten.

Har allerede fem andre sånne lipglosser, å herlighet for en plumping det er i den! Elsker lukten og ikke minst fargen.

Dette er mirakelprodukt til 1000! Man påfører denne under øyet på mørke sirkler og poser, også plutselig er de borte. Pleier å patte det på kinnbena for en kjempefin highlight.

Så her har dere litt av mine favoritt produkter fra merket. Håper dere vil prøve ut noen, dere får kjøpt det på Boots.

HAR DU NOE FRA SOAP AND GLORY?
Beklager litt rotete innlegg, med dette er faktisk mobilblogg! 

Svarer på video, avsluttes på søndag.

HVA LURER DU PÅ?
Kim Petras sier jeg bare. Dette er kanskje den coveren jeg liker best av alle covere på youtube. Viste dere at dette egentlig er en gutt? Hun er verdens yngste transsexuelle som gjor en operasjon til en jente! Må foresten beklage at jeg ikke har blogget idag, men sånn går det når man har mye å gjøre :-)

HVA SYNS DERE?
Genser - Bikbok // Bukse - dr.demin // Smykke H&M.

Oransj, røde og gule blad ligger på bakken. Det store grønne treet i hagen er snart helt dekt av røde blader. Alle fargene rundt meg er røde, gule og oransj. Jeg får med meg soloppgangen på den kalde morgenkvisten, og lukten ute lukter sterk natur. Det er så kjølig ute som morningen at jeg kan blåse ut "røyk" fra munnen. Jeg må ha på meg varmere klær, å jeg kan kle meg i mørke og duse farger. Jeg kan pakke meg inn i store varme skjerf, drikke kakao og spise kveldsmat mens jeg seg på solnedgangen igjen. Jeg kan tenne på i peisen og varme meg. Jeg liker høsten jeg. Veldig godt.

LIKER DU HØSTEN?
Genser&jakke er mamma sitt // shorts fra malaga // støvler fra hunter // skjerf fra acne.

cardigan fra h&m // tskjorte fra indiska // bukse fra only // skjerf fra acne // solbriller fra h&m

cardigan er mamma sin // shorts fra ebay // topp fra topshop // sko fra converse

genser fra zara // shorts fra bikbok // caps fra cubus¨


genser fra bikbok // bukse fra dr.demin.

Hallo alle sammen! Tenkte å dele de siste outfitene som var på "outfit" mappen min, og som er tatt i september-oktober måneden. Likte kanskje aller best 1,3 og 4 denne måneden. Lover å bli bedre på bloggfronten, og kommer med en video så fort som mulig♥ Håper alle har det bra!

HVILKET ANTREKK LIKTE DU BEST?

 


SØTE ELLER HVA?
Enda et mobilblogg innlegg, men mandager er den mest stressende dagen :-( Beklager så mye! Så jeg laget enda en inspo på iphonen, håper det går fint!

HVA SYNS DU?
Håper alle får en fin dag!
 

"Always dress like like you're going to see your worst enemy"
- Kimora Le Simmons 


Den 77. reglelen for en kvinne er nemmlig sitater over.  Kunne egentlig ikke sagt meg mer enig. 

HVA MENER DU?
 soruses: here.

HVA SYNS DU?

 

 Dette er Marte sin fine nyoppstartende blogg. Hun tar kjempefine bilder, og jeg likte bloggen hennes kjempegodt!
 Link til bloggen her♥
En av mine besteveninner Amalie har startet å blogge! Hun har kjempefin blogg, så jeg syns hun fortjener å få fler lesere siden den er så ny som den er.
Link til bloggen her♥
Bloggen til en av mine verdens herligste veninne Karianne, er kanskje en av favorittbloggene mine. Hun tar utrolig fine bilder, og selve bloggen i seg selv er utrolig fin.
Link til bloggen her♥


Hallo alle sammen♥
Disse 3 syns jeg fortjente mer oppmerksomhet på bloggen sin dene gangen, men skal ha ny linkerunde neste uke. Når dette innlegget blir postet er jeg hos kjæresten, så mer blogging idag vet jeg ikke enda. Skal prøve å få til ett innlegg senere, om det ikke blir alt for sent. Foresten, vil dere forsatt ha en høst lookbook? Eller var det nok med den sminkevideoen? :-) 

-Jasmin♥
Jakke og topp - BikBok// bukse- dr.denim // cardigan - H&M// sko - converse// smykke H&M

Mobilblogg outfit idag! Har skrevet et innlegg som blir postet etterpå, siden jeg ikke er hjemme nå.

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?

marc jacobs genser ? rutete skjorte ? paljett kjole. (link)

grå kåpe ? grå ugg's ? twisted skjørt (link)

Noen wanties for tiden. Har også noen sko og sminke cravings som ikke er med her, også har jeg bestillt noe klær som jeg gleder meg til å vise dere♥ Linkerunden blir postet imorgen, siden jeg må få unnagjort de innleggene som jeg ikke har postet enda. Ingen av linkene er afflikate lenker.

NOE DU FIKK LYST PÅ?Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits