September - det er måneden hvor jeg alltid forandrer på håret mitt. I år blir det litt senere enn planlagt, men en ting er sikkert: Jeg skal klippe meg kortere, og stripe det enda lysere. Bildene over er noe av det jeg kommer til å ta med meg til frisøren når jeg bestiller time. Jeg er ikke helt sikker på når det skjer enda, men så fort som mulig håper jeg. Gjerne kom med innspill! Jeg gleder meg :-)

Sett på 720 HD

Jeg starter helgen med en innkjøpsvideo til dere! Tusen takk for all respons fra gårsdagens innlegg. Det er veldig kjekt å lese at det var en tankevekker for flere, å jeg setter utrolig pris på at dere følte at jeg satt ord på problemet. I dag har jeg fri fra skolen, så i dag skal jeg bare slappe av før jeg skal ut i kveld. Måtte dere ha en fin dag ♥
Vet ikke hvor jeg vil starte dette innlegget, og vet heller ikke om jeg noen gang kommer til å poste det på sosiale medier. Men akkurat nå så vil jeg ikke noe annet enn å bare skrive. Jeg vil bare få ut frustrasjon, sinne, tårer og glede i et innlegg. Jeg får sikkert skrivesperre 100 ganger før jeg klarer å skrive sikkelig, men herregud så jævlig en verden kan være. Jeg vil ta i utganspunkt i de fine gjengene man finner i dagliglivet sitt. Som feks på trening eller på skolen. Er du sikker på at du kjenner igjen mobbing når du ser det? De fleste kjenner igjen fysisk eller direkte mobbing. Men noe som kalles for indirekte aggresjon er derimot en type mobbing som er vanskeligere for andre å se. Gutter mobber mer direkte, men jenter kan baksnakke så stygt om andre i sin lille gjeng. Vet dere hvor mange som føler seg utfryst fra en gjeng? Det er alt for mange, og fler enn hva du tror. Vi har snakket mye om roller i sosologi, og spessielt "mobbeoffer" rollen. Jeg tror innerst inne at mange sitter med en klump i halsen når friminuttet kommer, for de enten må sitte alene eller ikke blir inkludert. Kan man egentlig stemple seg selv som et mobbeoffer om man blir utestengt, ignorert og du innerst vet at du blir baksnakket på bordet bak deg? Ja. Det verste er i helgene - når alle vennene dine samles, men så var du plutselig ikke invitert alikevel. Hva skjedde med at dere venner? Plutselig blir man usikker på seg selv.

Jeg kom over denne artikkelen, å jeg kjente jeg ble sint når jeg leste den. Samtidig så følte jeg meg kanskje igjen i mye av det. Jeg har selv en erfaring fra å bli utestengt på en måte som gjorde at jeg altid gruet meg til gym på barneskolen. I de fleste situasjonene fikk vi velge lag selv, og det var gjerne en "første velger og andre velger". Jeg stod alltid igjen på slutten, å ble ofte valgt til slutt. De gangene jeg ble valgt først følte jeg meg glad, spessiell og verdsatt. Hva med å velge hun eller han som alltid blir valgt sist, først neste gang dere skal velge lag? Jeg tror du kommer til å gi glede til den personen.Tilbake til grupper. Hvor mange ganger har din vennegjeng: baksnakket noen, spredd hemmligheter, spredd et rykte eller ignorert/stengt ute noen? Jeg er helt sikker på at du klarer å krysse av et av punktene der. Av og til tenker dere kanskje ikke om at dere stenger ute noen, men legg merke til hvem som sitter alene i klasserommet neste friminutt. Jeg har allerede opplevd i løped av mitt første år på vidergående at noen har byttet skole fordi personen følte seg utefryst. Hvorfor, HVORFOR gjorde ikke klassen det gjaldt noe med det? Hvorfor ikke bare inkludere, selv om dere kanskje ikke har samme interesser, klestil og venner? Jeg tror det er på tide å se seg rundt, og sett deg gjerne med hun eller han du ellers ikke pleier å være med. Det finnes nok av falske venner der ute, og man kan få det så mye bedre om man finner nye som faktisk bryr seg om deg. Jeg har faktisk også opplevd at mine "venner" egentlig ikke er de vennene jeg håpte på at de skulle være. Da gjorde jeg det lett for meg selv å unngikk det som gjorde meg trist, og sliten på skolen - og heller inkludere meg i nye gjenger, nye omgivelser og starte året mitt på nytt. Helt ærlig, jeg kunne ikke hatt det bedre. Det anbefales, jeg lover dere.

Som jeg skrev i starten av dette innlegget, så ville jeg ikke frem til noe spesielt her.. Og jeg regner med at innlegget ble kjempe rotete, men jeg er bare så lei av at folk skal bedømme før de blir kjent, og ikke minst at folk skal være falske mot deg. Håper kanskje at noen kjenner seg igjen, har sett samme situasjon eller kanskje fikk en tankevekker. Klem ♥.

Jay Alvarrez og Alexis Ren må være det ultimate kjæresteparet. Jay har laget en youtubekanal hvor han lager videoer fra de forskjellige destinasjonene de er på. Denne over har jeg sett 5 ganger, å blir like inspirert hver gang jeg ser på den. Hvem kunne ikke tenkt seg på ferie sammens med drømmekjæresten akkurat nå? Dette får bli dagens søndagsinspirasjon til dere. Jeg er fortsatt syk, så bilder av meg får dere ikke helt enda. Dere kan fortsatt kommentere om dere har noen ønsker fremmover. Klem.
♦ idylliske høstfarger - en spicy chai latte eller en dampende te - varme epler med sukker og kanel på - varme strikkede genstrer - solnedgang i frisk vind - myke skjerf, skinnjakker og varme boots - lag på lag med myke og kløende plagg - kakao med litt for mye krem på - brødskive med brunost - filmkos i regnet - ta på varme ullsokker på kalde føtter - skjære ut gresskar - fyr i peisen ♦ 

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ 

 

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ 

Høsten dere, det er noe med den. Jeg elsker sommeren av hele mitt hjerte, men stemningen på høstens tid er magisk. Jeg elsker varme strikkede gensere, og lag på lag med klær når det er litt kjølig ute. I Ålesund regner det en del, men når det er stille vind ute så er det utrolig deilig å gå en tur sammens med hunden eller en god venn. Joggeturer i solnegangen er heller ikke noe å klage på i frisk luft. Over ramset jeg opp mine og noen av vennene mine sine punkt på hvorfor å elske høsten. Gjerne kommenter hva du liker best med den nye årstiden vi har gått inn i. Klem ♥
Hei dere! Hvordan går det? 
Siden sist gang har jeg vært innom Oslo, jobbet hardt siste dagene mot valget og det skjedde noe brått på torsdag som jeg ikke kommer til å gå inn på bloggen med det første. Jeg hadde egentlig forhåndskrevet et innlegg til dere, men jeg valgte å slette det sånn jeg heller kunne oppdatere dere når jeg fikk tid til det. Jeg har ikke tenkt å skrive så alt for mye i dette innlegget, men jeg tenkte bare å klikke innom for å fortelle dere at alt går bra med meg nå og at jeg snart er klar for å komme tilbake til bloggverden. Starter allerede med å skrive noen forhåndstillte innlegg som blir postet de neste dagene ♥ I mellomtiden kan dere lytte til denne nydelige sangen som akkurat ble sluppet. Altså - Naughty Boy, Arrow Benjamin OG Beyoncé i én sang? Haleluja!På lørdag dro jeg og Camilla til en nyoppstarten vippesalong som heter VippIt, og som holder til i Langevågen. Jeg har lenge hatt lyst på vippe extentions, så jeg synes at dette var kjekt å bruke bursdagsgaven min på ♥. Jeg tok bildene over i dag, og jeg har allerede dusjet med de 2 ganger. De holder seg utrolig bra, å jeg har kun mistet 2-3 vipper på en uke. Jeg anbefaler alle å dra til VippIt for å få på fine vipper, og de har vennetilbud der du får en billigere pris om du og en venn drar sammen! For bestilling: HER.


Hei dere! Skolearbeid og trening har vært i fokus de siste dagene, så jeg har ikke fått tid til å oppdatere dere ♥
I morgen tidlig flyr jeg ned til mitt andre hjem, Oslo. Av og til så trenger man å komme seg bort fra lille Ålesund, og besøke en større by. Det skal bli utrolig godt å se familien min igjen når savnet er så stort. Det er veldig mye som skjer for tiden på privaten, å jeg kommer nok til å fortelle dere det når jeg har tid. Vi snakkes når jeg er i Oslo!
Fant disse spørsmålene på Kristine sin blogg, å tenkte at det var kjekt å svare på de selv!

På byen er jeg... aldri, for jeg er ikke gammel nok.

Akkurtat nå er jeg...  trøtt, for jeg våknet for ikke lenge siden.

Hjemme alene er jeg... nesten aldri, men om jeg er det så liker jeg å høre på høy musikk, synge og danse for fullt.

På jobb er jeg... aldri, for jeg har dessverre ingen jobb :-((.I matbutikken er jeg... den som alltid slenger med seg en ostepop, frukt, ost og kjeks og juice.

På facebook er jeg... den som alltid poster eller deler noe, som fks nye blogginnlegg eller noe politisk relatert.

På McDonalds er jeg... alltid glad, og bestiller en barnemeny med nuggets og cola + en cheerburger plain i tillegg.

På vors er jeg... hun som alltid er i gladhumør, synger og er pratsom.

På flyet er jeg... alltid litt redd, sitter innerst, sover og hører på musikk.

På date er jeg... aldri, men på tidigere dates er jeg den som ikke vil bli spandert på, ikke klarer å spise opp all maten, og ler mye.

På skolen er jeg... mye alene, både stille og pratsom og trøtt.I diskusjoner er jeg... hissig, og sta!! 

På toget er jeg... i drømmeland med digg musikk på ørene.

På shopping er jeg... sparsom på klær, men bruker mye penger på mat og drikke. I utlandet bruker jeg mest penger på sminke, enn på klær.

På bilturer er jeg... den som skriker ut "SHOTGUN!!", synger for full hals, styrer musikken ellr sover hele turen.

I telefonen er jeg... hver dag, og jeg elsker å prate i telefon fremfor å tekste.

På melding er jeg... den som spør om vi heller kan ringe, sender mange emojis eller skriver "ok", "greit" og kort.

På ferie er jeg... for det meste liggenes på en strand.Noe dere ikke visste? Legg gjerne igjen noen funfacts du også!
Den 13-14 september er det kirkevalg, og alle medlemmer i Den norske kirke har stemmerett. De yngste som kan stemme er de som fyller 15 år i år. Jeg oppfordrer deg til å bruke stemmeretten din til å stemme for Åpen Folkekirke. De arbeider for at kirken skal være åpen, inkluderende og at vi skal ha en kirke det alle skal føle seg velkommen. Uansett hvilket kjønn, legning, alder eller funksjonsevne. Alle skal få kunne gifte seg i kirken, uansett hvem de elsker. Så, bruk stemmeretten din i år og stem for Åpen Folkekirke.Lykke til med valget, og bruk stemmeretten din! #støttkjærligheten


Dårlig iphone bilde, og trøtt jente. Men i dag har jeg bursdag! 17 år, og det må kanskje være det kjedeligste tallet å bli. Håper dere får en fin dag videre og at dere koser dere masse, det skal i hvertfall jeg! 

Klem!


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits