God morn dere! Sitter du allerede på bussen til skolen, eller stresser fordi du har forsovet deg, eller sitter du med frokosten å sjekker sosiale medier? Jeg har litt ekstra tid til overs å blogge på morgenkvisten i dag siden jeg skal et ærend før skolen, så derfor tenkte jeg å stikke innom for å høre om dere hadde noen musikktips! Jeg liker egentlig all musikk, så bare sleng inn dine favoritter akkurat nå! Husk å spis en god forkost da dere! Vi snakkes, ha en super fin dag! ♥

HVA LYTTER DU PÅ NÅ?
Hei dere, jeg har ikke så mye på blogghjertet nå for tiden så derfor har jeg egentlig bare latt være å blogge. Håper dere respekterer at jeg synes det er kjedelig for dere at jeg bare skriver innlegg for å bare skrive et, istede for at jeg skriver et innlegg når jeg har inspirasjon og føler meg i riktig humør til det. Vi snakkes senere i uka♥

- Klem Jasmin.
THIS IS SO CRAZYYYY! Jeg kan ikke tro at jeg har klippet meg så mye! Håret mitt ser lengre ut på bilder over, men det er mye kortere i virkeligheten jeg lover. Som dere vet så dro jeg forrige fredag å klippet meg ca halve håret, og nå på fredag som var dro jeg å klippet meg enda kortere. Er så utrolig fornøyd, å det er super deilig å få klippt seg sikkelig. Jeg angrer ikke i det hele tatt. Jeg dro å klippte meg hos Piccaso og den flinke frisøren min heter Igor ♥ Han er ikke frisør enda, men lærling - men dere jeg tuller ikke når jeg sier dette: han er bedre enn alle andre frisører eller lærlinger jeg noen gang har gått til. Han hadde ingen feil å rette på når frisøren gikk over, å du får en så utrolig rimelig pris når du klipper deg med han også. Hadde egentlig et bilde av oss men det ble så stygt, så dere får heller dra til Piccaso Hellebroa i sentrum å spørre etter han♥ Jeg kan ikke la være å smile når jeg ser meg i speilet. Så utrolig deilig og ikke minst fint! Nå kan jeg krølle håret mitt på null komma niks!

De siste dagene ellers har jeg vært på skolen og jobber mye med lekser. Nå i helgen har jeg også jobbet for Lekivalen med klassen min. Fy flate så slitsomt det er å jobbe med tusenvis av barn på en gang.. Men sånn er det bare. Dette innlegget er foresten forhåndskrevet, og det er IKKE sponset av Piccaso. Jeg tjener ingenting på dette innlegget, utenom at dere får en fin frisyre om dere vil klippe dere med Igor. 

HVA HAR DERE GJORT DE SISTE DAGENE,OG HOT OR NOT TIL HÅRET MITT?
Hallo dere♥ Tenkte bare å stikke innom en tur for å spørre om instagrammen deres! Legg den igjen i kommentarfeltet så kikker jeg innom alle, og legger kanskje igjen en like og du får en ny følger :-) Min insta er jasmineils. Ha en fin tirsdag!

HVA HETER DU PÅ INSTA?
Nå sitter jeg og Oda å slapper av. Vi ble ferdig med en prøve for litt siden, så vi fikk litt fritid. Tenkte bare å oppdatere dere mens jeg først var på macen, så snakkes vi i morgen!
♥ 
Skjorte - BIKBOK ♥  Skjørt - ZARA ♥  Sko - Reebok ♥  Hatt - BIKBOK.

Heiheei! 
Her har dere dagens antrekk. Er sol og fint vær ute, så skinnjakke får bli med også. I kveld skal jeg i toga-party og jeg vet enda ikke hva jeg skal ha på meg, har dere noen tips? Men nå må jeg skynde meg å rekke bussen! Jeg skal nemlig klippe meg, og denne gangen blir det kort! 

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

Kjole - BIKBOK ♥  Ryggsekk - BIKBOK ♥  Sko - Reebok ♥ 

Hei dere, nå er det utrolig lenge siden jeg har hatt dagens antrekk på bloggen. Var ikke så veldig kaldt ute i dag, så da ble det denne fine kjolen som jeg fikk med Fredrik i gave i påsken og ryggsekken min sammens med de nye fine skoene mine :-) Hadde også på meg en grå kåpe fra TOPSHOP. Bjørn-Ivar lå å sov når jeg skulle spørre om at han kunne ta bilder, å jeg har enda ikke fått meg kamerastativ, så da ble det kleine nærbilder med selvutløser fjernkontrollen da. Helgen min starter i dag, å derfor skal jeg bare slappe av å se på gossip girl, og i morgen skal jeg kanskje klippe meg *om jeg tør*. Vi snakkes i morgen!

HVA SYNS DU?
Hei dere! I dag tenkte jeg å dele mine tips til en fin og ren hud. Jeg har slitt med masse kviser og uren hud utrolig lenge, å jeg fikk slutt på det i slutten av åttende klasse med god pleie til huden min. Derfor tenkte jeg å dele med dere hva som har funket på meg!


1. ♥ Finn ut hvilken hudtype du er. Dette kan du finne ut på fks. kicks eller på apoteket. For meg er det veldig viktig å vite hvilken hudtype man har. Jeg har normal til kombinert hud. Jeg har tendens til å bli oljete i ansiktet, og om vinteren er huden min knuss tørr - men ellers er den helt normal. Det er viktig at du vet hvilken hudtype du har, for det er slik du finner ut hvilke produkter som er riktig for deg.

2. ♥  Kontakt lege/hudlege om du har mye urenheter og kviser. Legen han henvise deg til evt. kvisetabletter eller en god hudpleie serie til deg. Jeg har aldri dratt til legen om huden min, men jeg og mamma dro til apoteket å snakket med de som jobbet der og fant ut hvilke produkter jeg brude prøve.

3. ♥  Finn gode hudpleie produkter. Min første serie jeg begynte på var fra apoteket og heter "ACO Spotless", og denne serien hjalp meg utrolig mye for kvisene mine og all urenheten jeg hadde. Etterhvert som kvisene begynte å roe seg, begynte jeg å investere i litt dyrere produkt med god kvalitet. 4. ♥  Finn en god dagkrem og en god nattkrem. Disse to produkene er veldig viktig for meg fordi huden min må holde seg hydrert uten å olje. Jeg liker veldig godt produktene til Origins, og det er der mine kremer er fra. 

5. ♥  Spis mindre sjokolade og hold deg i form. Jepp, sjokolade gjør at jeg får litt kviser så derfor anbefaler jeg å spise lite av det. Å holde seg i form er også veldig vikig for meg. Jeg føler meg fresh og kvikk etter jeg har trent. MEN det som er viktig er at du MÅ vaske ansiktet ditt etter en treningsøkt. Viss ikke så kan svetten gjør at du får utbrudd, å det er ikke kjekt. 

6. ♥  Og til slutt: Ikke bruk for mye hudsminke når du har utbrudd. Jeg bruker bare concealer og solpudder når jeg har kviser. Fundation gjør slik at huden din ikke får puste sikkelig, og det gjør bare at du får fler av de. 

Så her har dere mine tips! Håper dere fikk hjelp av de ♥ 
Nå må jeg egentlig bare starte å ta bedre bilder dere. Her har dere noen throwbacs fra sommer og i fjor høst. Jeg har vært dårlig på å ta antrekksbilder til dere, men sånn går det når jeg egentlig bare går i joggis på skolen *kremt*. Har et par innlegg i bakhodet som jeg vil skrive til dere, så skal prøve å få fikse det. Får så dårlig tid etter skolen, så det føles jo ut som lenge siden jeg har skrevet her siden alle innlegg har vært forhåndsstilte! Vi snakkes i neste innlegg, og gjerne kom med forslag♥

HVA SYNS DERE OM SLIKE INNLEGG?

Short & topp fra BIKBOK.

Her har dere antrekket jeg hadde på meg når jeg feiret familiebursdag♥ Elsker denne shortsen her, men har nesten aldri brukt den. I helgen har jeg ikke gjort noe annet enn å overnatte med Fredrik og være med venner på lørdag. Har vært en utrolig kjekk helg! I dag er det freddymandag og cheerdance, så dere kommer ikke itl å høre mer fra meg før i morgen. Vi snakkes!

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?
Hei dere ♥ Ville bare stikke innom for å anbefale dere en av mine favorittsider for å bestille fine designerklær og sko på nett. Nettsiden heter >> bubbleroom.no <<.  Om dere handler fra bubbleroom fra linken over støtter dere bloggen min også.
 


 

 

HAR DERE HØRT OM BUBBLEROOM FØR?
Sammarbeid/ 

Stocholmstreetstyle tar utrolig store og fine streetstyle bilder, å derfor ville jeg dele de bildene som inspirerte meg i dag. Vi snakkes i morgen! skal få prøvd å redigert ferdig video til dere.

HVA SYNS DERE? 

Beige Kåpe HER    Hvit kåpe HER   Deksel HER  Kopi av Naked 2 palett HER  

Jeg er en ebay freak, å jeg skal ikke legge skjul på at jeg bestiller derfra ofte. Her har dere 4 av mine funn i dag, å jeg har veldig lyst til å bestille deskeslet og den hvite kåpen, bare i svart! Jeg anbefaler alltid å huke av "buy it now" og "free shipping". Da blir det alltid billigere, å du betaler ingen frakt♥

FLERE SOM ER OFTE PÅ EBAY?
Vel, hallo da dere!! Etter jeg postet innlegget mitt med at bloggtiden var over, har jeg ikke gjort annet enn å fått 1000 ideér til blogg, tenkt på bloggen og jeg fant rett og slett ut at det var dumt av meg å slutte - så IM BAAACK med masse inspirasjon og videoer! I går hadde jeg bursdag, så nå er jeg endelig 16 år! Jeg fikk en Hvit Peugot Kisbee med mamma og pappa i gave, å nå er det bare scooterlappen som mangler♥ Jeg fikk også masse annet fint som jeg kommer til å vise i en video siden det er "tradisjon" på bloggen min. Jeg har allerede en masse planer om hva jeg skal blogge om fremmover, så jeg håper at det fortsetter sånn. Fraværet mitt har bare bevist hvor mye bloggen betyr for meg, så derfor er jeg tilbake for nå. Håper noen av dere ble glade da! Foresten, hva EEER det som er skjedd med designet til bloggpanelet? Jeg skjønner ingenting, så gjerne kommenter om dere kan hjelpe meg!

Vi snakkes, jeg skal lage flere innlegg til dere + lage ferdig et prosjekt til teateresemble. 

SÅ HVA SYNES DU OM AT JEG ER TILBAKE?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits