SETT PÅ 720P HD!

Nå er jeg faktisk på skolen, og blir ganske opptatt idag♥ Så forhåndsstilt innlegg, men her har dere noen videosnutter og mobilbilder fra Island! Hadde en veldig kjekk tur sammen med klassen min.

HVOR SKAL/VAR DERE PÅ KLASSETUR?
Dette er min favoritt sang for tiden. Elsker all musikken til Lorde, elsker musikkvideoen spessielt, sminken hennes i denne videoen skal jeg også prøve ut. Er sånn typisk sang man fort får hekta på, også er den veldig dyp og høre på samtidig. Elsker sangen. Så det var dagens lille musikktips. Kommer videoblogg til uka, dere kan gjette hva det er! :-)

HVA SYNS DU OM SANGEN?
Ha en god lørdags kveld.

- Jasmin♥

 
HVA SYNS DU OM TEKSTEN OG BILDET?

Smykke - H&M // Skjorte - Poppin // Cardigan - H&M // Bukse - Dr.demin.

Det var helt EKSTREMT kaldt når jeg tok bussen i dag tidelig, så over dette hadde jeg faktisk på meg canada goose jakken min. Og har funnet ut at lave converse funker ikke ute lenger, så nå sparer jeg til nye ekte UGG'S. Er dritlei de billige som sliter med en gang, så satser heller på noen orginale som er varmere og ikke minst finere, men ikke noe ugg's på bena før det blir litt kaldere.. tviholder på ♥sommer♥ enda jeg.  Men vi snakkes imorgen♥

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?
#outfit #høst 

Smykke -H&M //Ringer -BIKBOK// Øredobber -Accsessories// Neglelakk -Ciaté "Vintage"// Øyenskygge - Mac "cranberry".

Hei, god ettermiddag!
Nå er det lenge siden jeg har vist dere "details" og sminken jeg har på meg, så idag tenkte jeg at jeg kunne gjøre det. Har brukt øyenskyggen som en liner, syns det ble utrolig fint og det matcher dagens outfit som dere skal få se senere. Ellers så har jeg veldig dårlig hårdag og alt for mye prøver og presentasjoner fremmover. Prøver alt jeg kan for å priotere venner, lekse, kjæreste og trening på en gang. Nå skal jeg jobbe litt mer med "Mona Lisa" presentasjonen min i engelsk, før jeg får i meg litt mat også trening senere. Skal lage outfit innlegget sånn jeg poster det før jeg drar♥ 

SYNS OM DAGENS DETALJER OG SMINKE? 
Vil dere ha sånne innlegg oftere? 

#sminke #outfit #details
Her har dere et bilde av meg og kjæresten i nuet :) Blir ikke mer blogging idag pga. trening!

HAR DU KJÆRESTE?


Jeg innrømmer at jeg strever så utrolig mye med å sette sammen outfit's etter været for tiden. Så jeg satt sammen en kolasj til dere her, over litt inspo til hva jeg skal ha på imorgen og fremmover♥ Jeg har fått et lite elsk-hat forhodt til hatter, også har jeg et elsk-hat forhold til leopard mønsker. Men noe jeg elsker er oliven farge,svart, burgunder, mørk jeans , grå og gull farger om høsten, men så er det jo så forbaska kaldt da.. Skal ta meg en lang dusj nå, kaanskje krølle håret også finne frem antrekk for i morgen sånn at jeg kan sove 15 min lenger. Skal lage meg en kopp med lakriste også, bare for å få en litt mer høst følelse. Jeg liker høsten jeg, og jeg vurderer å ha en "I <3 FALL tag" i år også  siden det var så mange som likte den jeg laget i fjor! Men ja, neglene er ferdig tørket nå så da blir det dusjen next. Snakkes imorgen alle♥

HVILKET ANTREKK LIKTE DERE BEST? VIL DERE AT JEG SKAL LAGE EN NY "I LOVE FALL TAG"?
Hallo, god søndag! Da tenkte jeg å svare på litt spørsmål fra de 2 siste ukene♥


Kan du VÆRSÅSNILL å lage sminkevideo av sminken din i denne videoen? Og kan du vise en sminkevideo der du bruker den mac paint poten? pliis du er perfekt!!! Først og fremst, tusen hjertelig takk♥ Jeg hadde bare bryn og leppestift på meg i videoen, men kan lage sminkevideo med mac paint poten såklart!
 
Siden du har fått kjæreste, kan du ha The boyfriend TAG? Hahah, nei det kan jeg ikke! Det er allerede alt for kleint å lage vanlige videoblogger, og det blir enda mer kleinere å lage sammens med han. Beklager♥ 

Hææ?! Har du fått det kjæreste? Hva heter han, og hvor lenge har dere vært sammen?? Haha, jepp det har jeg. Kommer ikke til å blogge så mye om han, men han heter Fredrik og vi har vært sammen i snart 3 måneder. Sjekk instagram for bilder av meg og han :) jasmineils.

Var maten og drikken god på Island? Maten var dødsgod, herreguud! Var fornøyd med alt jeg spiste der nede, og man fikk mye mat. Drikken var vanlig, og man fikk tak i andre typer fanta og cola. Men for ALL DEL ikke drikk vann rett fra springen! Det stinker svovel, og det smaker svovel også. Kjøp heller en flaske vann for 100 ISK = ca 5 NOK!! Var helt sinsykt gode smoothier/juice steder der. Var bare 5 min og gå til et sted der det var yougurt ice, smoothe/juice og subway butikk i ett! Aaah, savn.


NAAAAAAM!!!

Kan du legge ut flere bilder fra Island? :) Jeg skal det! Jeg må bare få tid til å sette meg ned å redigere de, og lage innleggene♥

Bor du hos fetteren din? Fetteren min (Bjørn-Ivar) er flyttet til England. Men ja, jeg bor hos tante som er søstra til mamma. Det er fordi jeg har lyst til det, ikke fordi jeg blir tvingt! Er masse med mamma, er bare at jeg bor hos tanten min, hehe♥

Hvor kjøpte du shortsen? Kjøpte den på ebay!! Du kan kjøpe den der sykt mye billigere enn på sheinside o.s.v! Finner ikke direktelink til shortsen, men dere søker bare "shorts" eller "skirt", også kan dere huke av på venstre siden "free shipping", så finner dere det helt sikkert siden det er så populært.

Hva/hvordan trener du?! Du har serriøst drømmekroppen!!
WOOW, tusen hjertelig takk! Du aner ikke hvor mye det betyr♥♥ Jeg har ikke trent på en god stund siden jeg kanskje hadde kyssesyken (noe jeg heldigvis ikke hadde!!). Men jeg trener cheerleading 2 ganger i uken, og ellers så gjør jeg litt styrke hjemme. Før jogget jeg veldig mye, og jeg har tenkt til å starte på treningsstudio når jeg blir litt friskere.


Shorts fra ebay.


HVA LURER DU PÅ TIL NESTE UKE?

SETT PÅ 720p HD!!!!!!!! (haha, heldig med startbildet som vanlig....)

Herlighet så surrete jeg er i denne videoen! Har såklart kjøpt mer enn det jeg viste i videoen, som fks. en dr.demin bukse, og noe fra topshop. Tok en god tid å redigere denne, og jeg er helt utslitt fra overnattingsturen. Var ganske koselig å sitte ved bålet sammens med de andre, mens vi hadde rolig gitar spilling og god stemning rundt oss. Minuset var vel at det var iskaldt og jeg hadde en flått på meg når jeg kom hjem. Har ikke hatt flått siden 4 klasse! Nå ligger jeg i sofaen med serien drop dead diva, en stor melkesjokolade og et glass pepsi max, naam. Håper dere liker videoen, og skjønner hva jeg sier! Foresten så oppdaterte jeg til iOS 7, tok bare 20 minutter på iPhonen, og 15 på iPad mini'en. Det er så fint design, og alt går så raskt. Elsker det allerede :-)

HVA SYNS DU OM INNKJØPENE?
Akkurat nå er jeg på overnattingstur med klassen min og C klassen oppe en plass på sula fjellet, hehe! Blogget ikke igår fordi jeg rett og slett ikke hadde tid og må desverre priotere lekser frem for alt annet. 
Foresten, er det noen som har oppdatert til IOS 7?  Jeg har ikke gjort det enda, men må vite om det funker bra, ser fint ut og om det er lett å forstå? Har veldig lyst til å oppdatere, men er også ganske usikker.. 

HAR DU OPPDATERT TIL IOS 7? HVORDAN FUNGERER DET O.S.V?

Her har dere del 1 av Island. Dette var den dagen da vi var hos gullfoss (?), geysir og den gylne sirkel om jeg husker riktig, hehe. Her ble det ganske mange bilder av klassevennene mine, men det gjør ingenting. Tok egentlig mest bilder av de i klassen, enn hva som var rundt meg. Etter jeg har postet alle speilrefleks bildene, poster jeg iphone bildene :-)

HVA SYNS DU OM BILDENE?

genser - bikbok // bukse - dr.demin // skjerf - acne // øredobber + earcuff - accessorize // ring - gave fra mormor //

Veldig enkelt antrekk sammens med et sminkeløst ansikt (uten om øyenbrynene, så klart). Har på meg en ull genser under dette, og jeg hadde på meg en jakke over og forsatt så frøs jeg. Er så forbasket kaldt ute og på torsdag skal min klasse og C klassen på fjelltur og overnatte i telt.. Får bare pakke med meg gode klær, og håpe at det går fint. Skal starte på del 1 av islands bildene nå :-)

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?

Nå er jeg ENDELIG hjemme fra Island! Wow, 2 innlegg på 6 dager er veldig dårlig og det beklager jeg. Men for å være ærlig så har blogg vært det siste jeg har tenkt på de siste dagene. Har hatt 4 fantatiske minnerike dager, og jeg gleder meg veldig til å vise dere alle bildene.Har desverre ikke fått tatt så alt for mange bilder med speilreflekskamera siden zoom objektivet mitt klarte å sette seg fast i linsecoveret og det er ikke særlig enkelt å få bra bilder med et fast 50mm objektiv som jeg også hadde med meg da! Men iPhone bilder får dere få i ett eget innlegg, også får dere flere deler fra alle dagene. Jeg har tenkt å lage en innkjøpsvideo når jeg har fått av linsecoveret, om dere vil det? Har handlet på Victoria's Secret, Zara, Topshop o.s.v, så det kan blir litt mer "spennende" innkjøpsvideo denne gangen?

På lørdag hadde foresten min kjære fine mamma bursdag, og  hun fylte 39 år! Hurra for mammiii♥♥ Er kjempeglad i henne og skulle GJERNE lagt ut et bilde av meg og hun nå men har slettet så og si alle bildene mine på macen :-( 

VIL DU HA INNKJØPSVIDEO OG BILDER FRA ISLAND?
Jeg er ikke hjemme etter skolen idag, så dette innlegget er forhåndsstilt.
idag et det klart for blå lagune! Gleder meg til å blogge sikkelig når jeg er hjemme:)
Heihei! Nå er jeg faktisk i Island! Blir ikke så mye blogging på dagen, men oppdaterer senere!
1. Jeg er egentlig veldig kresen på mat, men jeg smaker på det meste.

2. Jeg er veldig sjenert når det kommer til nye mennesker, men etter kort tid så snakker jeg mye og er ikke sjenert alikevell.

3.  Jeg gruer meg til vgs, siden jeg er så bra knyttet til de jeg går i klasse med nå.

4. Jeg ELSKER mote, men jeg tør ikke å gå "utenfor" boksen siden jeg hater å få så mange blikk på meg. Veldig dumt egentlig:(

5. Jeg ELSKER også å reise. Har så lyst til å oppdage mer ut av verden, men jeg er litt redd for å fly. Plasser jeg skal besøke før jeg dør: Borabora, Maldivene, Hawaii, Bahamas, California, New York, Amerika rett og slett (haha), Frankrike, Roma, Afrika, England o.sv.... Alt for mange steder, kan lage et innlegg om det♥


(Bilde av meg når jeg skulle hjem fra Oslo, haha har overpakket litt for mye...)

6. Jeg har skilte foreldre. Men jeg bor mest med tante, fordi jeg har lyst.

7. Jeg elsker godteri o.s.v, men jeg får så utrolig vondt i magen av det! Fks, etter 3 smågodt biter så har jeg utrolig mageverk!

8. Jeg klarer ikke gå èn dag uten musikk. Musikk betyr så utrolig mye for meg, dere aner ikke.

9. Jeg og lillebroren min har ikke samme far. Så jeg har egentlig ingen 100% biologiske søsken, men sier ikke at han er halvbroren min. Sier såklart at han er broren min:)

10. Jeg suger i å huske ting. Det er sikkelig dritt, fordi jeg glemmer veldig fort når det gjelder ting på skolen, når jeg skal hente noe, rekke noe o.s.v..  

 

NOE DU IKKE VISTE?

SETT PÅ 720px HD!!!! PGA. FOKUSET VAR UTE NESTEN HELE VIDEOEN!!

Her har dere en video som jeg og Rita lagde for en good stundt tilbake siden (som dere hører, så hadde jeg bursdag om 19 dager hahah). Her får dere egentlig litt svar på spørsmål, også ser dere hvordan vi er sammens rett og slett :) Bare still spørsmål i kommentarfeltet, så skal vi svare!

HVA SYNS DERE OM VIDEOEN?

 
høst#2

Perfekt antrekk til fks. skolen. Om det er veldig kaldt trenger du bare å ta på meg en svart/gjennomsiktig strømpebukse og et skjerf så er du ready to go. Enkle ringer spriter opp antrekket, og converse er veldig behagelige å gå i.

 

høst #1

Dette antrekket er SÅ meg! Varm kåpe, burgunder og gull farger sammens med skinn. Perfekt antrekk for både skole, men også om du skal en bytur. Jeg kommer til å kle meg mer som dette i høst tenker jeg. 
HVILKET ANTREKK ER DIN FAVORITT? OG HVA MENER DU ER HØSTMOTE I ÅR?

 


Har egentlig ikke så mye å si, utenom at døden er jævlig urettferdig. Sov godt, du blir dypt savnet fine engel. 

NATTA♥
Bukse fra dr.demin // singlett mk&a for bikbok // blondetopp fra bikbok // sko fra converse.


Disse buksene fikk jeg i posten fra pappa! Altså, enda en bursdagsgave(♥♥). Pappa vet hvor godt jeg like dr.demin, så derfor kjøpte han enda ett par i bursdagsgave til meg, siden det forrige paret mitt er fra kjæresten til pappa. Synes de var så spesielle, og var veldig enkle å style. Har desverre ikke mye klær med mamma lenger, så fikk ikke hatt på meg noe "fint" til dette da. Gleder meg masse til å bruke de fremmover, fordi dr.demin føles jo ut som joggebukser.. 

HVA SYNS DU OM ANTREKKET OG BUKSEN?


Tusen takk for veldig mye respons, lesere og sidevisninger de siste dagene♥Har forsatt litt tanker om det å slutte, men forsetter det sånn som dette så slutter jeg ikke! Men nå må jeg virkelig legge meg, ettersom det er skole imorgen. Dvs: dobbelttime med *hold dere fast* Fransk og nei,VENT LITT (nå løper jeg faktisk å sjekker ukeplanen) vi har faktisk IKKE matte i morgen!! Ja, men da er det bare til å sove! Burde lagt fra meg macen kl halv ellve, men jeg var faktisk nødt til å jobbe litt mer med den debattartikkelen. Har om abort foresten :-)

Natta da allesammen, drøm søtt og sov godt♥ 

Hører på I Know You Care - Ellie Goulding før jeg sovner, bare sånn i tilfelle du vil sovne til samme sang♥
Dette er perfeksjon. Endelig noe jeg har bruk for, og som jeg har ønsket meg veldig lenge. Brukte bursdagspengene jeg fikk av pappa til å kjøpe meg den, å jeg kan ikke forklare hvor fin den er, ææh. Som dere ser så har jeg den i grå. Kunne ta svart også, men jeg syns at grå var myemye finere. Betalte 599kr for den, også tar jeg med en del av bursdagspengene mine med til Island også sparer jeg resten tenker jeg. Men jeg kunne rett og slett ikke bruke den forrige datamappen, siden den lagde stygge merker på macen. Har sånn "forelska" følelse når jeg ser på den, og kan ikke troo det er min haha! Materialistisk lykke♥

HAR DU EN PCMAPPE FRA MJ?

 Cardigan (mammii sin) H&M // Topp H&M // Shorts Ebay // Sko Converse // Smykke Konfgave.

Dette antrekket var såå chill og ha på seg på skolen idag! Jeg slapp å "passe" på når jeg bøyde meg ned, fordi det er en shorts og ikke skjørt. Er veldig varmt ute idag så jeg trengte ikke jakke, tok bare på meg mamma sin cardigan, som er veldig lang som dere sikkert ser på bildet. Skal lage nytt innlegg nå, før jeg MÅ jobbe med en debattartikkel som skal leveres inn på fredag. Å har jeg "flaks" nok, så skal vi ha gloseprøve i fransk i morgen, så da gjelder det å pugge.. Je ne suis pas bon en français. Der følte jeg meg flink, skal oversette det før jeg poster innlegget.. hahah.

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?

Skjørt/shorts fra ebay, men du kan få helt lik her.

Her er en piercing og en shorts jeg har bestilt fra ebay! Gleder meg til å vise resten av tingene jeg har bestilt, men kunne rett og slett ikke vente med å vise dere denne! Den var desverre for stor rundt hoftene på meg  siden jeg har gått ned litt i vekt i sommer, men jeg tok å festet den bake med en binders og da satt den som ett skudd! Tror jeg skal ha den på skolen imorgen, så da får dere såklart outfit bilder :-)

HVA SYNS DU OM SHORTSEN (eller heter det skjorts? siden det ser ut som et skjørt?
Image and video hosting by TinyPic

1. Bjørn-Ivar rett før avreise // 2. Sliten etter bursdagsfeiring på fredag // 3. Meg og Lena rett før vi dro på jugendfestivalen // 4. Brun og blid på joggetur // 5. Forbedringer + ny piercing.

Noen av mine siste insta-øyeblikk haha. Snart 700 følgere, nr 700 får shoutout tenker jeg♥ Heter Jasmineils, som jeg gjør på de fleste steder♥

HVA HETER DU PÅ INSTAGRAM?

How Long Will I Love You - Ellie Goulding.

Ikke det fineste bilde av meg, men jeg orket ikke å ta fler. Så at Rita hadde skrevet et søtt innlegg til meg igår, veldig snillt♥  Isåfall, så er dagens sang veldig fin. Jeg hører på den om morningen, når jeg skal slappe av og når jeg skal sove. Har oppdatert noen av listene mine på spotify også, så dere kan følge de under her:

 ▲♥ ✝ (alltime) jizz (hverdag2) ✝ sleep (sovelista) #relax (slappe av) freshfest (fest/party) 
 (alle sanger jeg har hatt på alltime listen/sanger jeg er lei av) girly (jente/synge sanger).

HAR DU ET MUSIKKTIPS?

 

 
Cardigan(mamma sin) - H&M //Tshorte (mamma sin) - Estelle //Shorts - Spania //Støvler - HUNTER //Skjerf - ACNE //Smykke - konfgave //Hårbånd - H&M.

Her har dere antrekket mitt for idag, Endte opp på mcdonals med Rita igår, la meg for så vidt tidelig siden jeg ikke følte meg særlig bra. Tusen takk for alle fine gratulasjoner, dere er kjempeherlige alle sammen! Har veldig mye lekser for tiden, å jeg har en småting jeg må kjøpe inn til Island. Reiser om akkurat 1 uke, wuææh!

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?

EDIT: DETTE ER REPOST FRA I GÅR!!!! JEG POSTET DET PÅ FEIL DAG, HAHA.
Hallo, Rita her! Tenkte at jeg skulle lage et bursdagsinnlegg til bursdagsbarnet idag, siden jeg kan passordet hennes<3 Jasmin er verdens beste jente og jeg håper hun får verdens beste dag! Nå er hun endelig 15år, fine jenta mi :* GRATULERER MED DAGEN! Jasmin og jeg har utrolig mange gode minner sammens, som fks. å dra med med på kolvikbakken disco, synge sammens, moa, og egentlig alt mulig! OG FLERE  skal det bli<3 Hun er en jente som man kan fortelle alt til, støtta deg igjennom alt og forteller ting som jeg trenger selv om jeg ikke  vil høre, heh :* Jasmin, du skal vite at jeg er her for deg uansett hva som skjer, og du kan stole på meg<3 Du er en av mine bestevenninner og er utrolig glad for det:* Jeg tenkte jeg kunne legge til noen flotte bilder av Jassi, fordi hun er så fin<3  


Xoxo Rita Maria!

Heihei! IDAG HAR JEG BURSDAG, WOHOO!
Mamma hadde glemt at jeg hadde fått acne skjerf og jugend billetter med henne i gave. Tro det eller ei men når jeg åpnet en giga pakke idag jeg fikk HUNTER STØVLER i gave av henne i tillegg! Ååå jeg er så glad! Er så takknemlig for alle som har sagt gratulerer til meg allerede♥ Idag vet jeg ikke helt hva jeg skal enda, men tenker at jeg dar ut en liten tur.

HURRA TIL MEG, haha.


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits