Hei dere! På tirsdag starter høsten (noe som betyr: bursdagen min!!), å som anleding til dette tenkte jeg å dele tre helt forskjellige høstlooker til kaldere, regnfulle dager. Dere kan klikke på linkene under hvert bilde om du er intresert i hvor det er i fra, hva det koster og dere kan kjøpe det fra den siden! Dette er fordi jeg bruker polyvore, å dere kan følge meg her.lets fall in love 1

 

lets fall in love 1 by jasmineileens featuring Frame Denim

Acne Studios / Biker jacket, / Denim jeans, / Vans ,/ Expandable bag, / Silver necklace, / Round glasses, / NARS Cosmetics 


lets fall in love 2

 

lets fall in love 2 by jasmineileens featuring nars cosmetics

sleeve shirt / Goldschmied jeans, / Avenue short boots,/ Liquorish crossbody handbag,/ Oversized sunglasses, / Nars cosmetic / Holzweiler. 
lets fall in love 3

 

lets fall in love 3 by jasmineileens featuring leather tote bags

Shirt dress, / Soaked in Luxury coat / Alexander Wang ankle boots,/ Leather tote bag,/ Larsson Jennings metal watch, / Acne.

klem fra meg, håper noe falt i smak.

Det å klikke seg inn her, å begynne å skrive igjen gjør meg sårbar. Jeg vil egentlig skrive ut om alle følelsene mine om alt nå, gråte, skrike høyt og få det frem. Men nå er det på tide å tenke fremmover og tenke possitivt. Selv om det ikke skjer så mye på skolen, så har jeg bare ikke klart å klikke inn passordet mitt her. På skolen, på fritiden min og hvor enn jeg går så føler jeg meg bare ikke bra nok. Ikke blandt familie, bekjente eller venner. Jeg gjør det bare ikke. Så derfor valgte jeg å kun fokusere på meg nå, å finne ut hvordan jeg kan løse dette selv. Ved å gjøre de små tingene som blir verdsatt ekstra, som å prate med pappa i telefonen i en time, besøke andre, trene for meg selv og ikke minst bare leve litt ekstra. Jeg føler jeg ikke helt har funnet meg selv enda, ikke nok til at jeg klarer å åpne meg helt. Jeg vil så gjerne at det skal gå bedre fremmover, og jeg vil så gjerne slutte å tenke så mye. Både godt og vondt. Jeg er usikker på alt og alle, jeg vil egentlig at alt skal ordne seg. Men jeg tenker for mye, og for mye på andre. Det gjør at jeg ikke har klart å prioritere meg selv. Men nå skal jeg gjør det. Jeg vil finne meg selv

Klem.


Edit: Dette innlegget er skrevet pga jeg har fått en del spørsmål om selvtilitt, hvorfor jeg ikke blogger og hvordan det går med meg for tiden. Tenkte derfor å oppsummere litt av tankene mine til dere, sånn det blir en liten oppklaring på spørsmålene.


Spania, Oslo, Arendal og Ålesund - Mine destinasjoner denne sommeren. Jeg har fått venner for livet, møtt statsministeren på unge høyres sommerleir, hatt kvalitetstid med familien i Oslo, hatt en liten sommerflørt, lange kvelder i varme spania, fått brunfarge, opplevd store seilskip hjemme, fått opplevd litt norsk sommer, spist ferske jordbær og bringebær på torget. Sommern 2015, du leverte den beste sommeren man kan få. Nå er årets siste ferie dag for sommeren snart over, og i morgen er det tilbake på skolebenken. Håper du har hatt en like fin sommer som meg! 
Forhåndskrevet innlegg.


Sett på 720 HD for best kvalitet.


Hei dere! 
For noen dager siden postet jeg en ny video på >YOUTUBE KANALEN MIN <å tenkte det var kjekt å dele den her med dere også. Dette er en "Back to School Makeup tutorial", som jeg poster hvert år på samme tid som dette. Ble ikke voiceover pga jeg er forkjølet, men kommer til å lage fler videoer der jeg snakker i nærmeste fremtid!


Jeg fikk en del respons i kommentarer og meldingsboksen min på facebook etter forrige innlegg. Jeg har ikke helt bestemt meg enda om hvordan jeg vil fortsette her, men foreløpig så kommer jeg til å oppdatere dere. Ellers så vil jeg oppdatere youtuben, siden jeg synes det er veldig kjekt. I dag skal jeg møte Emilie, å vi skal være med hverandre i hele dag. Vet ikke helt hva planene er, men voksing av bryn og kjøpe inn til skolestart er på lista i hvertfall. Vi snakkes snart igjen! Klem.


Hei dere, lenge siden sist. Siden forrige gang jeg oppdaterte dere har jeg vært på Hove på sommerleir med Unge Høyre, og ellers bare slappet av i Ålesund. Disse 10 dagene har fått meg til å tenke mye på bloggen min, å om jeg har lyst å slutte. Derfor tenkte jeg å høre deres mening om det. Er dette slutten? Eller skal jeg starte blankt, å satse på bloggen? Hadde satt pris på meningen deres. Det er et utrolig vanskelig valg, spessielt når jeg har holdt på i 7 år. Så, kjør på.


Hei dere! Nå er det kjempe lenge siden jeg har delt bildene mine fra instagram, så da var det på tide. Jeg tenkte at et innlegg hadde vært kjekt nå, siden jeg ikke kommer til å blogge før neste helg igjen regner jeg med. Jeg reiser nemlig på ferie i dag, igjen hehe. Denne gangen drar turen til Arendal, og jeg gleder meg til å fortelle mer om det senere. Men først - her har dere en insta oppdatering, og dere må følge meg, så følger jeg tilbake :-). Jeg heter @jasmineils, hva heter du?

Drømmer om stranden i Fuengirola / En solbrun selfie / Meg og pappa / Sommerdag i Oslo / Detaljer på antrekk / Lunch.


Fire selfies på en uke, fra både Oslo, England og Fuengirola / Påvei hjem fra Fuengirola / Late strandager.


Del gjerne dine bilder med meg :-).


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits