Så var bloggverden min over for denne gang. I alle fall for en liten stund.. 
De siste to ukene har vært utrolig morsomme på ny skole hvor jeg trives utrolig godt - men jeg ser hvor mye slit det blir med å kombinere skole og blogg. Så derfor har jeg tatt en avgjørelse på å slutte å blogge for en stund. Jeg vet ikke hvor lenge enda, men nok til at jeg føler jeg kan komme tilbake med mye bloggmotivasjon. Jeg kommer sikkert til å poste ett lite innlegg på bursdagen min på mandag, og kanskje innimellom for å høre om alt er bra. Tusen takk for alle som har støttet meg igjennom bloggen min, og tusen takk for alle flotte og snille sponsorer jeg har fått! Jeg gleder meg masse til å komme tilbake til dere, men akkurat nå er ikke det riktige tidspunktet. Jeg vet ikke om det blir to uker eller to måneder, men jeg lover at jeg kommer tilbake! 

Vi snakkes, jeg er kjempeglad i dere!


 
Sett på 720 HD.

Hei dere, lenge siden sist. 
Den siste uken har jeg vært hos mamma, og prioritert vennene mine♥ I nuet sitter jeg hos tante for å blogge for dere siden jeg ikke tar med mac til mamma, hehe. Denne uken her har gått så fort, men så utrolig sakte på samme tid. Jeg har det bra, men det kunne vært bedre. Så derfor blir både blogg,kjæreste og alt egentlig nedpriotiert mens jeg heller er med venninnene mine  og tar dagene rolig.  Det er kun 6 dager til skolen igjen, og jeg både gleder og gruer meg på samme tid. Jeg håper jeg "blir meg selv" igjen, sånn som på bildet over der. Glad og med et stort smil :-)! Jeg legger ut innkjøpsvideoen fra Oslo i morgen, også ser vi ann hvordan jeg har det de neste dagene. Nå skal jeg kose litt med Tico siden jeg ikke har sett han på lenge ♥ ♥  Snakkes.

HVORDAN HAR DU DET?
*iiingen inspo til overskrift nei*
Hei dere♥ Nå er jeg tilbake i bloggmodus, i og med at lesertallet stiger (heldigviis). Trodde at jeg hadde mistet alle når jeg var på ferie, men så er det forsatt en del som vil lese bloggen min. Dere er best♥ I dag har jeg vært med Lena på moa og en tur i byen, og nå ligger jeg bare å slapper av. I morgen tenkte jeg at jeg skal søke på noen jobber, i håp om at jeg kan komme i arbeid noen plass. Jeg må også lese på mopedteorien, jeg som ikke kan noe enda og det er så kort tid til jeg skal ta lappen.. Håper det går bra da! Foresten så tror jeg at jeg skal ha Peugot Kissbe i hvit siden det var noen som lurte på om det :-) Jeg får den i bursdagsgave med mamma og pappa♥ Håper dere har hatt en fin dag! 


Slenger med en selfie som jeg la ut på insta før i dag. 

FLERE SOM SKAL TA LAPPEN I NÆRMESTE FREMTID?
 Hei dere, de siste dagene har jeg bare vært med venner, familie og kjæresten siden jeg har vært så lenge borte. Siden det snart er skolestart var det på tide med en back to school makeup toturial. Så her har dere videoen, og under er produktene som er brukt:

Sminke:
Guerlain - Meteorites Perles Light Diffusing Perfecting Primer
Dior - Forever Skin Fundation
Garnier - Under Eye Roll On Concealer
Inglot - Øyenskygger fra et freedomsystem. Farger kommer i innkjøpsvideoen fra Oslo.
Clarins - Black Eye Khol
Smashbox - Eyebrow Pen
Lancome - Hypnose Star
Sephora - Bronzer - deep.
Mac - Sheen supreme lipstick - Pink Novue 


Børster:
Real Tecniques Stippling brush
Beauty Blender Sponge
Makeup Mekke Blending Brush
 

Håper dere liker videoen♥
 Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits