Her har dere noen flere bilder fra den dagen vi var på giske. Linda er så utrolig pen at jeg måtte bare legge ut det bildet her, om hun likte det eller ikke (hehe). Nå har jeg fått kake, og vi har litt besøk siden jeg har bursdag i morgen! Vet hva jeg får av mamma, å jeg er såå glad! Kan ikke vente med å åpne den imorgen, og kan ikke vente med å bli 15 år. Er veldig lei av å si at jeg er 14. Nå går mgp junior i bakgrunden fra i fjor, og jeg skal snart ut♥

HVA SYNS DU OM BILDENE?

 
Okei, så igår dro Bjørn-Ivar til England i et år. Dere aner ikke hvor mye jeg kommer til å savne han. Har egentlig bare gruet meg til dagen skulle komme, fordi jeg er veldig glad i han. Han er jo akkurat som om han skulle vært storebroren min, selv om han bare er fetteren min. Han støtter meg når jeg trenger han, vi kan snakke om alt til hverandre, og vi danser, synger og ler sammens hver eneste dag. Når vi satt på flyplassen i går, var jeg veldig sikker på at jeg ikke skulle gråte, men bare smile og si hadet. Men istedet var jeg den som ble gråtkvalt, og ville ikke sleppe han når jeg ga han klem før han dro. Orker ikke skrive mer nå, så dere får heller se en video jeg laget til han♥ Her kan dere faktisk SE hva jeg mener med at han er en fantiastisk morsom person, haha..

sett på 720px. 

HVA SYNS DERE OM VIDEOEN?
foresten, så er what are words en sang som vi alltid pleier å høre på og synge til, derfor jeg tok den.

Cardigan - Gina Tricot // Tshorte - Levi's // Bukse - Only // Skjerf - Acne Studios // Solbriller - H&M.

Nesten samme antrekk som i går, men det gjør ikke noe. Skal rydde nede nå, fordi jeg skal feire bursdagen min idag♥ Når jeg er ferdig å rydde skal jeg skrive innlegg om Bjørn-Ivar, og en video. Høres det greit ut? Antrekket for bursdagen får dere i morgen, sammen med bilder fra bursdagen.

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?
Nå sitter jeg i bilen og ser på fine bilder på weheartit, mens jeg hører på fin musikk. Tenkte bare dele noen med dere.

HVA SYNS DU OM BILDENE?

Kiss me - Ed Sheeran

Ååh, er virkelig ikke fotogen etter skoletider. Glemte å ta på tshorten idag, men skal finne noe som passer til. Imorgen reiser Bjørn-Ivar, så jeg skal prøve å lage en video til han. Gruer meg så fælt, å jeg føler at det å dra på skolen imorgen blir veldig vanskelig. Men eller uten om det, så er jeg veldigveldig glad og lykkelig for tiden, haha.

SAVNER DU NOEN?
(hehe, sminkeløs)
Knipset disse bildene på søndag, fordi tshorten er så fiin. Tenkte å ha den på meg i morgen, så om dere vil ha outfit bilder av det -skrik ut!

 Foresten, så har jeg ikke bestemt meg om å slutte eller ikke.. ble veldig glad når dere er aktive i kommentarfeltene igjen, så om det forsetter sånn så forsetter jeg♥

VIL DERE HA OUTFIT BILDET MED DENNE TSHORTEN PÅ?

genser fra bikbok (kjøpt i fjor, og de selger den ikke lenger)

HVA SYNS DU OM GENSEREN?


Lurer på om jeg skal legge ned bloggen for en liten periode? 

skal jeg legge ned bloggen? 
Hva syns du om bildet :) 

Topp fra Monki // Bukse fra Only

Noen bilder som jeg knipset i farten i går. Vet ikke om jeg liker de eller ikke, men syns de var litt søte da (hehe). Er så veldig glad for tiden, fordi det er 1 uke til bursdagen min, og snart bare 2 uker til Island! Vet ikke heelt hvorfor jeg gleder meg så mye til bursdagen min, men vil bare ikke være 14 år lenger. 

HVA SYNS DU OM BILDENE?
Cardigan - H&M // Tank top - Mary-Kate & Ashley Olsen for BIKBOK // Shorts - Zara // Solbriller - H&M // Smykket er en konfirmasjonsgave.

Hei dere! 
Begynner å bli en liiten stund siden sist? Vel for å være ærlig så gjorde jeg det med vilje. Trengte en liten pause, men er tilbake nå♥ Akkurat NÅ er jeg nok med Rita, så innlegget er forhåndsstilt så klart. Dette er bare del 1 av disse bildene. Tok de i går ute på Giske sammens med familien, dere ser kanskje at det var varmt? 20 grader er ikke verst! Havet er så utrolig fint og blått der ute, så vi tok en del bilder. Med vi, mener jeg at Linda og jeg tok bilder av oss to, eller fikk Bjørn-Ivar til å ta bilder av oss, haha. Poster resten av bildene imorgen, eller senere♥ 

HVA SYNS DU OM ANTREKKET OG BILDENE? 

 
Hallo, nå får dere endelig sikkelig blogging.  Ikke noe mobilblogg, hehe. Jeg hadde som mange andre første skoledag i går. Jeg hadde første skoledag i 10ende, å det er helt sykt hvor fort tiden har gått. Husker som det var i går at jeg hadde knall rødt hår, øyenskygge, litt for mye mascara, en svart bandana i håret og klærne jeg hadde på meg husker jeg ikke helt, at jeg stod i skoleplanen å skulle begynne i 8'ende klasse.(Foresten så  startet jeg på cheerleading, og farget håret mitt tilbake til min normale farge, fant ut at jeg ikke kledde rødt hår alikevell). Husker jeg var veldig nervøs med å starte i en ny klasse, men heldigvis var halvparten av klassen min de som gikk på den gamle skolen min.

Å nå? Nå er jeg på det siste året på ungdomskolen. Har fått mange nye venner, og jeg syns personlig at jeg har forandret meg veldig mye. 10ende klasse kommer til å gå utrolig fort, å jeg har ikke lang tid på å få over 4,5 i snitt for å kommme inn på den linjen jeg skal. Nå er alt nullstillt, å jeg må "kjempe" om plassen min på skolen og linjen jeg vil gå, så det gjelder å gi alt. Jeg vet ikke hvordan det skal gå med bloggingen, men jeg skal prioritere lekser og skole forran alt. Håper det blir et fint skoleår, selv om det blir hard jobbing. Gruer meg veldig til vgs, men det er heldigvis 1 år til.

Skal ikke slutte, eller ta pause med bloggen men jeg kommer ikke til å blogge så mye som før. Håper dere skjønner at jeg ikke rekker 3 innlegg hver eneste dag, men 1 innlegg hverdag skal jeg få til♥

HVILKEN KLASSE HAR DU STARTET I?
Syns om dagens bilde?
Tenkte å legge inn scalen min:)

HVA SYNS DU?
 Hei dere!
Guud, jeg er så utslitt etter disse to dagene. Så at mange av leserne mine hadde sett meg, så beklager så mye om jeg ikke svarte om du sa hei til meg eller smilte tilbake, men jeg var ganske opptatt med andre ting mens jeg var der,haha :) Nå har jeg akkurat kledd på meg, fordi jeg skal feire familiebursdagen min. Har bursdag om akkurat 14 dager,ååh jeg gleder meg! Kommer ikke til å blogge mer idag tror jeg, så dere får heller høre på denne fine cover-låten :)

 

HAR DERE VÆRT PÅ JUGEND? SYNS OM SANGEN? :)
Igår var helt fantastisk!! Kan ikke skrive så mye nå, så vi snakkes imorgen!

Har du vært på jugend?

Bilder er herfra.

Idag er det ENDELIIIG jugend! Gleder meg så sinsykt til senere, blir så sykt bra stemning. Om dere ser meg, så må dere si hei, hehe! Bildene over er fra tumblren min. Se så fint det er med den klokka og det armbåndet fra MJ da!? Å en hvit bil, og ikke minst babyrosa boblejakke? Ååh, så mye fin inspirasjon.

HVA SYNS DU OM BILDENE? 
Hei dere!
Idag tenkte jeg å dele hvordan jeg lagde DIY-blomsterkransen min som jeg la ut bilde av på instagram! DIY betyr foresten "do it yourself". 

Det du trenger for å lage en blomsterkrans er: 

(Jeg anbefaler helst å bruke limpistol, men det hadde ikke jeg så brukte bare superlim, også selvfølgelig skal hårbøylen være uten blomster, haha)

Du starter med å ta forsiktig av blomsterene du vil bruke, og klipper av tuppen så langt du kommer inn mot "roten" av blomsten. Så limer du på den første blomsten PÅ midten av hårbøylen. Denne hårbøylen er hard plastikk, og kjøpte den på glitter for 19kr. Husk å press hardt, og hold fingeren på sidene av blomsteren til den sitter fast. Så kan du forsette akkurat som du vil bortover, husk å prøv kransen underveis for å se om den passer og at blomsterene ikke blir for langt nede! Lurt å kjøpe 2 sett med falske blomster, siden første forsøk er ganske vrient syns jeg.

Så enkelt er det :-D Dere ser hvordan min krans ble på bildet over, og skal sikkert ha den på meg på jugend på lørdag så dere får bedre bilder tenker jeg♥ Håper det var lett å forstå, om dere ikke skjønte kan dere se denne videoen om det hjelper noe mer.

HVA SYNS DU? SKAL DU PRØVE?


 


Ny jakke fra Beneton (utsolgt, og den er fra barneavdelingen) / Skjorte fra Cubus / Bukse fra Zara / Smykke fra Glitter / Ring fra mestergull.

Hallo dere!
Idag når jeg var innom Beneton så jeg denne jakken på barneavdelingen til bare 200kr, og dette var den siste i L (som er S i vanlig størrelse)! Er så sykt glad for at jeg endelig fant en vaffeljakke som satt fint på. Gleder meg til å få bruke denne mye fremmover! Ellers så var det veldig enkelt antrekk idag, men det går vel greit. Skal også starte på innlegget om DIY-prosjektet mitt som dere kan se på instagram: jasmineils. Poster ikke det før imorgen, så dere får ha noe å glede dere til, hehe. Vil foresten si tusen takk til alle som støtter meg igjennom alt, og at dere leser bloggen min♥ 

HVA SYNS DERE OM DEN NYE JAKKEN OG ANTREKKET MITT?

 

 
HVA SYNS DU OM INNKJØPENE?
Innkjøpsvideo kommer senere :)

Syns om bildet ?
Jakke og skjørt fra BIKBOK / Topp fra MONKI / Thigst fra CUBUS / Sko fra CONVERSE.

Heihei!
Haha, jeg ser SÅ trøtt ut på disse bildene, vet ikke hvofor :( Uansett, dette er antrekket jeg hadde på meg idag. Fant igjen dette skjørtet som jeg fikk av mamma til gave, så tenkte å bruke det idag siden det er såå fint. Det regnet foresten helt sykt mye da jeg tok disse bildene!! Var kliss våt når jeg gikk inn igjen, men bildene måtte jeg absolutt ta. Nå skal jeg sette meg med med et DIY-prosjekt, gleder meg til å vise dere!

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?
Endeliig har jeg fått meg nytt design, og med header! Det er et gratisdesign som jeg har endret mesteparten på, bla. header, farger og linkene øverst♥ Er så utrolig fornøyd, å jeg kommer ikke til å bytte på en stund. Det er akkurat som jeg liker det: Enkelt og ryddig. Det er plass til stoore bilder, og designet ser veldig ryddig ut. Nå har jeg fått med weheartit, twitter og facebooksiden min øverst, om noen vil følge meg der.  Akkurat når dette innlegget her blir postet, så er jeg nok med Lena på moa. Rekker ikke å poste dette før jeg kommer meg ut døra, så det er forhåndsstillt. Også var det enda en ting! Hva syns dere om denne redigeringen på bildet? Skrudde blenderen ned på det laveste, å redigerte lys, varme og litt bokeh der det trengtest. Syns det var litt fint jeg, hehe.

 

HVA SYNS DU OM DET NYE DESIGNET? OG HVA SYNS DU OM REDIGERINGEN PÅ BILDET?


Vil også si gratulere til veninnen min Inga som fyller 15 år idag♥♥
Del 2 kommer på tirsdag :-)

HVA SYNS DU OM INNKJØPENE AV KLÆR?
ÅÅH ENDELIG HAR JEG FÅTT LADEREN MIN IGJEN! Var så sykt glad i går, men jeg har filmet innkjøpene med mitt gamle kamera som er like bra kvalitet som photobooth, haha! Videoen kommer senere, eller i morgen. Vi får se, siden jeg skal på Aafk kamp med Lena idag♥ men vi snakkes, nå må jeg løpe!

SYNS OM BILDENE?
Hei! 
Tenkte å dele mine bakrunder for iPhonen min. Husk at jeg har iPhone 5, så den er kanskje mer tilpasset den, men det ser dere selv! Innlegget blir litt rotete, men håper dere liker de! 

  

 

Sånn, det var de jeg hadde laget selv. Akkurat nå så bruker jeg en som Kristine Ullebø har laget, men disse over bruker jeg også å bytte litt på. Idag har jeg vært på moa en tur, slappet av og akkurat nå så snakker jeg i telefonen med Aleksander, som vanlig hehe! Men håper dere likte bakrundene, igjen :)

HVILKEN VAR DIN FAVORITT?


Hva syns du om bildet?
Hei dere!
Jeg har jo kjøpt VELDIG mye i sommer, og jeg vil jo lage en innkjøpsvideo til dere! Mèn, enten så må jeg filme med photobooth eller så må dere vente kanskje 2 uker før jeg viser. Så jeg må vite om dere vil se på photobooth alle innkjøpene, eller om dere vil vente 2 uker? Kan også kanskje få til å filme med det gamle kameraet mitt, om det er ønskelig?

HVA VIL DERE? 
But I'll never tell.

HVA SYNS DU OM BILDET?
Photoboth, igjen... Bedre enn ingenting! Idag har jeg funnet ut hva jeg skal ha på meg 1 skoledag, og hvordan jeg skal sminke meg. Gleder meg til å vise dere! Nå må jeg forte meg litt, fordi jeg og Bjørn-Ivar skal på middagsbesøk til mormor. Åååh gleder meg veldig til hjemmelagde kjøttkaker, også fikk jeg velge *hold dere fast* å ha brennende kjærlighet til, naam. Brennende kjærlighet er rett og slett potetmos og massemasse bacon blandet sammen. Blir også dessert, vet ikke helt hva enda men jeg tror det er noe med sjokolade i, hehe.

Et lite tips, om du kjeder deg i sommerferien er å besøke besteforeldrene sine. Ta tiden dere har med de, fordi plutselig er de borte. Jeg "husker" ikke bestefar 100%, men jeg husker i såfall at jeg var med han og mormor nesten hver dag, og vi gikk lange turer, fisket og mormor pleide å lage en bolle med pikset krem til meg som jeg kunne spise rett fra bollen. Savner han veldigveldig mye, selv om han døde når jeg var 4/5 år. Så det blir kjempekoselig å være med mormor idag, alltid gøy å prate med henne fordi hun har så mye på hjertet. Ingenting er bedre enn hjemmelget mat av bestemødre, mens de mimrer tilbake til da de var ung! Men da vi snakkes senere! 

ER DU OFTE MED BESTEFORELDRENE DINE?
Topp fra BikBok/ bukse fra dr.demin

Heihei! Beklager for mobilblogg,orker ikke dra frem macen. Skal lage innkjøpsvideo så snart jeg får laderen min!

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?

airamly.blogg.no


(en av mine favorittblogger,heheh) malindh.blogg.no.


Krizi.blogg.no

Så her har dere linkningene for denne gang! Skulle gjerne linket alle som var med, men skal ta en ny runde så fort som mulig. Valgte disse 3, siden jeg syns de hadde finest blogg :-)

HVA SYNS DU OM BLOGGENE?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits