I dag tenkte jeg å lage et innlegg som jeg liker veldig godt å lese i magasiner selv. Jeg har valgt 1 plagg, og styler det sammen med to forskjellige antrekk - hverdag og fest. I dag har jeg valgt den populære kimonoen. Litt om kimonoen før vi kommer i gang: Kimonoen er den tradisjonelle japanske nasjonal drakt. Tideligere var kimonoen vanlig å bruke for både kvinner, menn og barn - men nå er det mest kvinner som bruker den, og til spessielle anledninger. Kimonoene i Japan er fotside, mens i vår moteverden finner man mange forskjellige varianter. Her er noen av de:

kimono #1

 

Tome belted dress, / Mat light weight jacket, / MANGO long kimono jacket, / Topshop white jacket,/ Abercrombie Fitch clothing,
ps: jeg vet at det er skrivefeil på "different", men oppdaget ikke dette før etter innlegget var blitt postet :-). 
 


kimono #2

 


MANGO short sleeve shirt, / Miss Selfridge clothing, / H&M blue jeans,/ Lucky Brand ballet shoes, / Givenchy necklace
Enkelt tilbehør, jeans, hvit t-skjorte er perfekt når kimonoen har mye mønster og frynser på seg. Sko i samme fargetoner som kimonoen demper hele looken, å gjør dette mer hverdagslig og casual looking.
 
kimono #3


Dette er et antrekk jeg lett kunne stylet kimonoen med på fest. En grå kort kjole er også et fint alternativ, men jeg ville vise dere flere options. Få på hæler, en liten veske, gloss på leppene og enkle assosiarer og du er ready to go. En nøytral farge på kjolen får kimonoen til å poppe frem, noe som er et must med de vakre detaljene!

Lærte du noe nytt om kimonoen i dag? Er det noen som har lyst å kjøpe seg en, eller noen som fikk nye stylingtips til den du allerede eier? Gjerne skrik ut i kommentarfeltet! Også fortell meg om dere vil jeg skal fortsette med slike innlegg, hvor jeg kan ta 1 plagg, 3 looks. Det er mye arbeid i et slikt innlegg, så hadde satt pris på respons. Vi snakkes! Klem.

God morgen fininger!
Dagen i dag starter med litt inspo fra weheartit, å jeg håper dere liker bildene like mye som meg :-). I dag har jeg ikke noen planer enda, men jeg har tenkt til å prøve å få møtt en venninne i løped av dagen. Vi snakkes kanskje senere viss ikke! Klem.Jakke og genser - ZARA / Bukse - 5 Units / Sko - Reebok / Solbriller - Burberry


 Heia! Her har dere gårsdagens kvelds antrekk, hvor tante tok meg med til Bekkestua for en kveldstur. Kamera var med, å vi knipset mange fine bilder. Dere kan følge siden hennes på facebook under navnet < Leila Vestre Photography > for flere bilder. Det føles alltid så rart å komme til Ålesund igjen, etter at jeg har vært hjemme i Oslo. Kroppen min er veldig sliten etter i går hvor vi gikk i bogstadveien, å ellers bare ventet på at tiden skulle gå. I dag er planen å rydde i klesskapet, kanskje besøke en venn også må jeg vite om dere vil ha innkjøps video, eller kun se bilder av ting jeg har kjøpt fra Oslo og Spania? :-) Kos dere på denne søndagen, klem,Genser og skjorte - ZARA / Bukse - Dr.Denim / Sko - Birckenstock / Solbriller - RayBan/ Klokke - Marc by Marc Jacobs


 

Hei dere!
Dette er også gårsdagens antrekk, og ny innkjøpte klær. Jeg elsker kombinasjonen av fargene og printet på skjorten, og håper dere synes det samme. I morgen skal jeg dessverre reise hjem igjen til kjedelige Ålesund, så både i dag og i morgen skal jeg være mest mulig med pappa og tante. Kommer til å savne de kjempe mye, så jeg håper vi får gjort noe koselig i dag. Spessielt når vi droppet tusenfryd i år, hehe. Dere får ha en fin dag videre, så snakkes vi så fort jeg får oppdatert dere hjemme - klem.


Jumpsuit - Vero Moda / Veske - Marc and Spencer / Sko - Ecco / Solbriller - RayBan / Klokke - Marc by Marc Jacobs

 


Hei dere! 
Her har dere gårsdagens antrekk, å jeg synes at millitærgrønn og gull detaljer passer så fint til den solbrune huden min. Hadde på meg en skinnjakke når det var kjøligere ute, og flate sko når vi skulle vandre rundt i sentrum. I dag skal jeg møte en venninne som heter Leeza, og derreter møte pappa et par timer og etter det, skal jeg møte en kompis som heter Ola. Er deilig å få rekke å møte noen venner når jeg først er her, og paps er på jobb. Oppdaterer dere med antrekk i morgen - klem.

 

 
..Og denne gangen litt sterkere siden sist jeg oppdaterte dere. Den siste måneden har vært fantastisk fin, men også litt tung. Varmen i Spania, og ikke minst å komme hjem til vennene mine et par dager hvor jeg rakk å se Tall Ship Races var så kjekt. Jeg har latt være å blogge fordi jeg rett og slett trengte en liten pause fra internettverden. Macen min har ikke vært åpnet siden sist gang jeg skrev her, og det har vært deilig. Mange av dere har lurt på hvordan det står til med meg, og det går helt fint. Jeg har valgt å ikke dele så mye av privatlivet mitt på bloggen, å heller kun fokusere på mote, sminke og skjønnhet. I morgen kommer det antrekksbilder fra i dag, også i over imorgen har jeg også et dødsfint antrekk å dele med dere. Å vet dere hva? Akkurat nå er jeg i Oslo, å livet SMILER.


(sneakpeak på antrekk)


Hei dere, og god morgen :-). 
For noen dager siden skrev jeg at jeg skulle på en dyrepark her i Fuengirola. Jeg tok mange bilder med telefonen, og jeg venter på at kamerabildene skal bli sendt. Jeg tenkte bare å klikke innom, sånn at bloggen ikke bare står tom. Ha en fin dag, jeg skal i hvertfall nyte den :-D.Jumpsuit: Fuengirola marked - Clutch: Marc by Marc Jacobs - Sko: Zara.

 


- Summer.. Skin get tanner, hair get lighter, music get louder -

Yes i did it! På fredag forrige uke dro jeg og mamsi på frisøren, begge to et par hakk blondere. Jeg stripet hele håret mitt, å har fått fine, litt blondere lokker. Håret mitt har jo vært ganske mørkt fra før, så det er en stor forandring for min del. Jeg har hatt så lyst til å farge eller stripe håret mitt lysere utrolig lenge nå, og endelig fikk jeg gjort det. Jeg klippet også av de slitte tuppene mine, og er tilbake til kortere hår igjen. Håret mitt har allerede blitt bleket mer av solen, og planen er å stripe det enda lysere til bursdagen min i september. Jeg kan ikke annet enn å smile når jeg ser meg i speilet, og selvtillitten ble trukket opp et par hakk. Skal knipse bilder av håret så fort jeg kommer meg ut, gleder meg til å vise bedre. Er litt lysere i virkligheten enn på bildet, iPhone kvalitenen er ikke så bra dessvere. Håret mitt føles foresten så friskt å fint nå ♥. 


I dag er det kjøligere ute. Planen er å dra på stranden, men lurer på om det holder å dra i hagen å heller duppe meg i bassenget. Senere skal vi nemlig til dyrehagen her i Fuengirola, og jeg gleder meg. Jeg likte veldig godt det jeg var på i fjor. Der behandlet de dyrene veldig bra, og det var dyr som var syke som fikk være der til de ble friske. Jeg håper derfor at denne dyrehagen er like bra, å at det blir en hyggelig tur. Kamera blir med i dag, jeg lover! Ha en fin dag da dere ♥.
Nå var det på tide å komme med en oppdatering fra varme Spania! La bort bloggen noen dager, slik at jeg kunne slappe av med de andre og ikke minst nyte dagene jeg har igjen. Jeg drar hjem om 6 dager, å det er så sinsykt varmt her. I dag lå temperaturen på 48 plussgrader på det varmeste - 38 grader i skyggen. Uansett - de siste dagene har jeg vært på stranden, vært med Sofie og Cecilie, slappet av med mamma og bare nytt dagene til det fulle. Gleder meg til å komme hjem til familie og venner, men gruer meg til å dra fra varmen når det er 10 (!!!) grader hjemme. Det blir fort boblejakke resten av sommeren tenker jeg ;-). Har et par ferieplaner til som jeg gleder meg til å dele med dere, men som jeg dessverre må vente med å si, kan dere kanskje gjette det? :-D. Vi snakkes, og jeg skal oppdatere dere så fort jeg kan. 


Aah, jeg nyter de varme dagene her nede, men jeg kunme ønske jeg var hjemme i sommervarmen i Ålesund også! Håper jeg får ta et norskt bad i år, men vi får se når jeg kommer hjem igjen. Bildene over er fra i går, da vi spiste ute i anledning med bursdagen til Sofie. Det ble kinesisk mat, etterfulgt med kaker i leiligheten :-). Tenkte bare å klikke innom en kjapp tur, og i morgen skal vi en tur ut! Forteller mer i morgen, men jeg skal i hvertfall ta med kamera. Snakkes!

Jakke: ZARA KIDZ // Genser: BIKBOK // Veske: Primark // Bukse: 5 UNITS // Sko: Toms // Solbriller: BIKBOK.

Hei dere!
Klikker innom for å dele dette antrekket med dere som jeg tok et par dager før jeg dro til Spania. Dette er et forhåndsstilt innlegg, siden jeg mest sansynlig ikke får til til å oppdatere dere i dag. Været er på topp, og her er så varmt dere aner det ikke. Man vil helst ikke gå med klær, og kun spasere rundt i bikini hele dagen hehe. Har fått med en jevn og fin brunfarge allerede, men håper på å få den dypere de neste 12 dagene. Vi snakkes!

HOLA! Dagene har flydd forbi, men jeg må si at jeg storkoser meg i Spania ♥.  Jeg er veldig heldig, fordi det er to jenter som er like gamle som meg som er her samtidig som meg. Vi har blitt gode venner allerede, å vi storkoser oss sammen når vi er med hverandre! Sofie og Cecilie heter dem. Mamma har hatt en kjip start med influensa, men hun har begynt å komme seg på bedringenes vei nå og vi har allerede vært på stranden og marked. I dag har Sofie bursdag, så vi skal møtes alle sammen senere! Skal ta med kamera fremmover, det er bare lett å glemme når vi ligger på stranden hele dagen, hehe. Vi snakkes! 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits