Tante Leila, meg og Farmor♥

Da skal jeg endelig hjem etter en 24 dagers lang ferie med familie og kjæreste. Blir trist å dra fra pappa når jeg vet det blir en god stund før jeg ser han igjen, men forhåpentligvis så går tiden fort. Nå skal jeg hjem til regn og kaldt vær, men det skal bli litt deilig å fryse litt. Har jo levd i 30-40 grader hele ferien! Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å se igjen Fredrik, og så klart gullene mine Tico og Rambo♥ Jeg tenker jeg skal besøke Fredrik i den nye leiligheten deres i dag, siden det er så lenge siden sist. Er ikke hjemme før klokken 17, så det er litt sent på dagen. Jeg har i såfall hatt en utrolig fin ferie, å nå skal jeg bare slappe av de neste 17 dagene. 

HAR DERE EN FIN FERIE?
Jessie J, Ariana Grande OG Nicki Minaj!? Elsker sangen allerede. Har ikke sett den på spotify enda, så håper den kommer snart sånn jeg kan trene til den når jeg kommer hjem. Er så klar for å starte nye treningsrutiner nå - men først tenker jeg å tilbringe helgen med Fredrik♥ Har ikke sett han på eeevigheter, så det skal bli godt å komme hjem i morgen. Ha en fin onsdag dere.

HVA SYNS DERE OM SANGEN?
Hallo dere! 
I dag så tenkte jeg å lage et litt annerledes innlegg fra det jeg pleier å blogge om. Jeg har begynt å lage litt mer mat og snacks i det siste, så derfor skal jeg begynne å oppdatere kategorien "Mat og Drikke" hvor jeg kommer til å poste litt forskjellig innen dette. I dag skal jeg dele favoritt snacksen min, som jeg faktisk blir utrolig mett av. Håper dere vil prøve selv!


 Du trenger kun en banan og peanutsmør.


Skjær opp bananen i litt tykke skiver, å pass på at alle er to og to.


Ta på peanutsmør på den nederste delen av bananen. Ta litt ekstra om du vil ;-)


Pakk sammen den andre oppå. Som en liten mini sandwich!Gjør det med resten - også kan du velge å nyte de sånn som de er nå, men jeg synes de er litt klissette så jeg synes det er godt å ha de i fryseren for ca. 10 minutter. Om du vil ha en lørdagssnacks kan du dyppe dette i mørk sjokolade å la det stå i fryseren et par timer til sjokoladen har stivnet. Utrolig godt! Prøv det ut om dere vil, jeg er egentlig ikke så glad i peanutsmør men denne komboen er så utrolig god.

HAR DERE SMAKT DETTE FØR?
Kjole - Zara.

Så var ukens siste dag her allerede. Vet ikke hva jeg skal gjøre de neste dagene, får bare ta det som det kommer. Har ikke så mye å skrive her egentlig, så vi snakkeeeess.
Jeg er sånn i sommermodus altså! I dag skal jeg ut å shoppe litt med tante. Bildene over viste frisk drikke og is som jeg får lyst til å lage selv. Pluss å spise fra en vannmelon ser så godt ut, og jeg har lyst til å gå mer i høye hæler. Men nå skal jeg stelle meg, siden jeg skal ut snart. Snakkes :)
- Kjole og sandaler fra Zara ♥ Veske fra Mango -

Hallo søtinger!
Her har dere favoritt antrekket mitt fra Tenerife. Zara lå rett uttenfor hotelldøren vår, å hele butikken er jo på 40% pris siden Zara er et spanskt merke. Så det vil si at hele butikken var døds billig i forhold til Norge! Jeg har spart pengene mine så mye som mulig, så jeg plukket bare med meg et par sandaler, to kjoler og en parfyme. Denne kjolen er garantert favoritten min av det andre jeg har kjøpt. Den er så fin og sommerlig, pluss at den er kjempefin til å ha i bursdager. Føler jeg kan bruke denne like mye til hverdags som til en finkjole. Lilla fargen på kjolen popper jo frem brunfargen også, så da blir jeg glad, hehe.

Jeg er forsatt i Oslo, men nå er jeg hos pappa. Syns det er litt skummelt å være i Oslo nå som det kanskje kan komme ett terrorangrep hit.. Men jeg får bare ikke tenke på det, å heller komme meg ut og kjøpe ferdig det jeg skal for mamma. Det har vært typ. 40 grader her i Oslo de siste dagene, å det er så utrolig deilig. I går var jeg og pappa på Tusenfryd! Vi fikk tatt alle karusellene flere ganger, å det var jo bare super kjekt :-D Elsker tivoli. Men vi får snakkes, skal prøvd å få oppdatert dere litt oftere. Men er man på ferie så er man på ferie ;-)

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

Jumpsuit fra mango.

HVEM ER I SPANIA NÅ?
Long time no see! Nå var det virkelig på tide å skrive ett innlegg til dere etter to ukers fravær. De siste to ukene har vært fantastiske, og den ene uken var tilbrakt på vakre Tenerife med kjæresten og faren hans. Jeg har slikket sol til de grader, fått et sikkelig syke tanninglines og blitt brun og blid så klart. Jeg har spist god mat, vært med masse flotte mennesker og jeg har slappet av og hatt det så gøy! Tenerife var virkelig perfekt med for meg. Sol, ekstremt mye shopping, dyreparker og badeland og god mat til billig penge. Jeg kan lage en liten reiseguide når jeg har fått startet å blogge igjen sikkelig. Jeg kom tilbake til Oslo på tirsdag, å på mandag skal jeg bo hos pappa helt til 31.juli før jeg drar hjem igjen til Ålesund. Jeg gleder meg utrolig mye til å dele resten av bildene med dere - fordi jeg har tatt EKSTREMT mye bilder!! Lurer på hvordan jeg skal få delt alle, hehe. Ha en fin dag da! I dag er det meldt 30 grader og hetebølge i Oslo, å det blir helt sikkert en bytur. Lover å vise innkjøpsvideo også når jeg kommer hjem.

HVORDAN STÅR DET TIL?
Hei dere, jeg reiser til Oslo i dag sammens med kjæresten min og faren hans. Derfor tar jeg pause noen dager sånn at jeg kan være med de og ikke bare sitte å blogge. Foresten så ville jeg bare fortelle dere at jeg kom inn på førstevalget mitt på vgs, som var CREO. Er så fornøyd etter all hard jobbing på skolen med å få bedre karakterer. Vi snakkes med forhåndstilte innlegg når jeg er i Tenerife, jeg reiser på tirsdag! Snakkeeeees.


 

Shorts og hatt - BIKBOK / Topp - Vero Moda / Cardigan - H&M / Sko - TOMS

Hallo!
Dette innlegget skulle egentlig blitt postet på mandag, men så skjedde det noe som gjorde at det ikke gikk. Dagen i går var spessiell for meg og Fredrik, fordi vi har vært sammen i 1 år, 365 dager. Først dro jeg å møtte farmor som fylte år i går, også møtte jeg Fredrik der vi dro på fjellstua der vi ble sammen og hadde picnik og ga hverandre en liten gave. Jeg fikk et par sølv toms av han, er så utrolig takknemmlig♥ Senere dro vi en tur til han, også møtte vi noen venner på stranden, så vi var med de resten av kvelden. Hadde en utrolig fin dag!

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?

 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits