Beklager VIRKELIG for photobooth bilder, men kameraet er utladet og jeg finner ikke lader. I tillegg finner jeg ikke fjernkontrollen til kamera!? Hva i alle dager, tror jeg må rydde rommet en gang til for å sjekke.. Nå sitter jeg her i sofaen, skal snart ut til sentrum før jeg møter Ritapitabesteveninnami senere fordi hun reiser til London imorgen i 12 dager :(( Men først: frokost. Har enda ikke spist, heh døgnrytme.

HVA SKAL DU IDAG?

 


Litt tirsdags inspirasjon. Alltid like fint.

HVA SYNS DU?

Trykk her for full størrelse, derreter trykker du på bildet som kommer opp.

Det "kjente" weheartit bildet mitt, som har over 1000 hearts på♥ Trykk her for full størrelse, derreter på bildet som kommer opp.


Trykk her for full størrelse, erreter på bildet som kommer opp.


Trykk her for full størrelse, derreter på bildet som kommer opp.


tnaaw, denne er så søt! Trykk her for full størrelse, derreter på bildet som kommer opp.


(denne bruker jeg nå♥) Trykk her for full størrelse, derreter på bildet som kommer opp.

Heihei!
Dette innleget er veldig etterspurt, så her har dere endelig alle skrivebords bakrundene mine. Jeg har laget alle selv, så si gjerne ifra om du bruker en av de♥ Jeg har MacBook Pro 13tommer, så disse er laget etter macen min sin størrelse. Om du vil bruke bildet på din pc så kan du endre størrelsen i fks. pixlr. Jeg liker best å ha rosa på bakrundene mine, fordi docken min sine icon er rosa! Skulle gjerne lagt ut bakrundene mine til iPhone også, men her har jeg egentlig bare brukt Kristine Ullebø sine, eller så bruker jeg et av bildene mine av venner o.s.v. Håper dere likte bakrundene mine!

SKAL DU BRUKE EN AV DE? HVILKEN SYNS DU VAR FINEST?
Hallo!
Først av alt må jeg si tusen takk for fine ord om videoen og antrekket igår, det er så herlig at dere tar tiden deres til å skrive fine ord♥ Bildet over har jeg laget selv, å jeg har egentlig fått helt dilla på å lage sånne bilder etter å sett det på denne bloggen. "Meningen" med bildet er egentlig bare at man skal følge drømmene sine? Jeg har bestemt meg at når jeg kommer hjem nå skal jeg putte alle småpenger jeg har i lommeboka i en søt boks som jeg skal skrive "go follow your dreams" på. Det er fordi jeg har veldig lyst til å ta mopedlappen neste år, men jeg må spare til en moped fordi jeg tror jeg får lappen i gave med mamma og pappa. Ellers så vil jeg spare til språkreisen til California jeg har mast om veldig lenge. Tror ikke jeg får dra på språkreise neste år, men jeg skal prøve å spare til 2015 fordi da har jeg god tid. Det er greit å spare penger også, og når jeg kom på det nå så sparer jeg,mamma og Leo til sydentur til jul så da må jeg også bidra med sparepenger. Men først å fremst må jeg konsentrere meg om 10ende klasse, og gjør alt for å få over 4,5 i snitt så jeg kan komme inn på skolen og linjen jeg vil på. Å så må jeg konsentrere meg om trafikalt grunnkurs og teoriprøven selv om det ikke blir før i 2014. Wow, tenk at jeg snart er gammel nok til å prøvekjøre moped? Tiden går alt for fort.. Nå skal jeg snart til byen, for å kjøpe litt gaver og shoppe litt. Vi snakkes♥

NOEN SOM VIL HA TOTURIAL PÅ BILDET? Sparer du penger til noe? Isåfall kommenter det♥

 


tshorte og shorts fra BIKBOK - solbriller og smykke fra H&M - sko fra converse - navelpiercing fra ebay.

Her har dere antrekket mitt for Rihanna konserten. Brettet opp tshorten til en croptop, og lånte shortsen til Anette. Syns det ble et råkult og fint antrett egentlig. Var ikke så heldig med bildene, men Linda knipset noen før vi dro. Igår hadde jeg egentlig på meg akkurat det samme, bare jeg hadde på meg en bukse og brettet ned tshorten, veldig enkelt. Har forresten fått alle piercingene mine nå - gleder meg til å vise alt jeg har bestillt fra ebay når jeg kommer hjem!

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?
SETT PÅ 720P HD PGA. FILMET MED PHOTOBOOTH.

Skjønner egentlig ikke helt hvorfor jeg legger ut sangvideoer, men det er gøy hehe.  Håper dere liker videoen, så snakkes vi senere istedet :-) Syns en Rihanna sang passet fint, siden jeg har nettopp vært på konsert med henne.

HVA SYNS DU OM VIDEOEN? 

 
Hvor har du kjøpt solbrillene? Jeg bor i Ålesund så håper du har kjøpt de der! De er kjøpt på Carlings på storsenteret i sentrum her i Ålesund :-) De kostet 79 kr.

Hvor er bikinien din fra, sinsykt fin! Tusen takk! Bikinitrusen er fra Gina Tricot, og toppen er egentlig en bh, og på lappen står det "secrets" på. Tror kanskje den kan være fra victoria secret, siden teksten over er veldig blurret ut. Skal finne det ut.

Hvor er dr.demin buksen din fra? Den fikk jeg i gave, og den er fra urban.


Hvordan kjenner du Jenny? Jeg kjenner Jenny fra barnehagen og vi bodde 3 trappetrin fra hverandre! Jeg, Jenny, Lea og Aleksander var bestevenner i barnehagen og på barneskolen.

Hvor er den gule neglelakken fra? (Se bildet over). Den er fra Ciaté i fargen "Big Yellow Taxi".

Hvorfor bor du med tanten din? Fordi jeg har lyst :-) Trengte å fokusere på skole når jeg endelig var blitt "frisk", å det klarte jeg der. Var ganske sliten og moren min skulle operere så da flyttet jeg inn dit, å merket at jeg forbedret karakterene mine veldig mye så da flyttet jeg litt etter litt inn :) Bor med moren min også, er bare mesteparten av tiden hos tante :-) Hun er forresten søsteren til mamma.

Savner du å bo hjemme hos moren din? Nei jeg savner ikke å bo fast med mamma, haha. Synes det er utrolig kjekt hos tante, men selvfølgelig så savner jeg det litt da men er jo forsatt ofte med mamma.

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE UKE?Bildet laget av meg.

SYNS OM TEKSTEN?
Hei! Nå sitter vi i hagen å griller før vi drar videre til sentrum! Gleder meg helt sinnsykt til Rihanna konsert idag! Vi snakkes imorgen, da får dere se bedre bilder av antrekket :)

Snakkes!
Heihei!
Akkurat nå ligger jeg på verandaen og sooooler meg! Blir dessverre litt mobilblogging nå, men skal sette sammen en liten video til dere før jeg reiser til Bergen!
dere kan følge meg på insta, så kan dere se hva jeg driver med: jasmineils

Snakkes :*
love, hehe♥

Verdens søteste Jenny, hihi♥

Andrine, Amanda, Jenny, Malin, Sara, Annebeth og meg♥


meg og fineste Sara♥


meg og Malin

Fine Sara og fine Andrine♥ Søøte Annebeth, meg og Sara.Hallo!
Var veeldig usikker på det siste bildet der, men det er sommer sog bikini så laa gå.. Her er noen bilder fra stranden i går! Var sååå herlig og varmt,  jeg badet og jeg har fått skille. Hadde tatt over 100 bilder, så måtte nesten bare velge ut noen av de. Startet dagen som sagt sammens med Jenny og Malin før vi dro får å sole oss og bare chille. Senere så satt vi oss med de andre og vi hadde det utrolig koselig i mange timer sammens. Håper vi får flere fine sommerdager som dette, særlig varmen hehe. 

HAR DERE VÆRT PÅ STRANDEN I DET SISTE? SYNS OM BILDENE? :-)
Topp og skjørt fra bikbok.

Fant enda en fin gull-ting fra bikbok. Syns den var fin jeg, hehe. Skal forhåndsskrive innlegg nå, orker ikke å redigere å skrive nå. Er ikke helt i happy-mood idag, men alt er bedre i morgen. Er bare 2 dager til Bergen, og 3 dager til Rihanna! Gleder meg veldig mye :-)

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?Topp/korsett fra BIKBOK på salg til 99kr!

Heiaa! 
Beklager for sent innlegg, men jeg har  vært opptatt i hele dag! Har til og med tatt mitt første bad i sjøen, hehe. Uansett, så kjøpte jeg denne herligheten på BIKBOK idag for bare 99kr! Ble så glad siden den var i min størrelse også. Selvtillitten min er såå mye bedre for tiden, så jeg turte å legge ut bildene av meg i bar mage sånn som dette. Skal legge ut alle bildene jeg tok på stranden idag, sånn dette ikke blir sånn super-sent innlegg. edit: Jeg trekker IKKE inn magen på noen av bildene, dette er meg 100%. 

HVA SYNS DU OM BILDENE OG INNKJØPET?


Idag er det 22.juli.2013. Det er 2 år siden terrorangrepet i Oslo / Utøya. 77 engler forsvant. Hvil i fred, og kondolerer til alle som har mistet en engel.


 
Meg, onkel Tarik og farfar.

På onsdag reiser onkel og farfar tilbake til familien våres i Irak igjen. Er alltid like nervøs hver gang når de reiser, men denne gangen er jeg mer nervøs og redd enn før. Tilstandene der nede er ikke bra nå, og det er bomber overalt. Er allerede noen som er blitt drept, og en i familien vår ble truffet med masse splinter og måtte på sykehuset. Herlighet, jeg gruer meg til de reiser. Håper det kommer til å gå bra med begge to. Jeg er utrolig glad i dere, og jeg kommer til å savne dere veldig mye når dere reiser. 

HAR DU FAMILIE I UTLANDET?
Sett på 720pHD♥

Halloo! Jeg har jo helt glemt å poste denne videoen, så her har dere den! Ikke like bra som sist da. Skal prøve å sette sammen enda en snart :-)
Nå ligger jeg i den nye senga, med ny gigantisk pute og hører på rolig musikk. Tror jeg bare blir hjemme resten av kvelden siden jeg forsatt ikke er 100% i form, er det muulig.. Har forsatt vært i byen i mange timer i dag da sammens med mamma og Leo, men angrer smått på at jeg ble med siden jeg kan kjenne at jeg burde hvilt pga. vond nakke/rygg, hodepine, og kvalme.. Smart Jasmin, veldig smart, haha! 

HVA SYNS DU OM VIDEOEN?

 Jakke fra byoung / topp fra monki / bukse fra dr.demin / sko fra converse / smykke fra h&m.

Nå er bena mine plantet i Ålesund. Er ganske sliten, å antrekket idag var ganske basic, men måtte ta på meg en strikkegenser når jeg kom hjem. Veldig kaldt :-( Er forsatt ikke helt i topp form, men må prøve å bli friskere siden jeg skal jo på reisefot igjen til uken... Huff, neeei nå må jeg prate litt med mamma! Vi snakkes :-)

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?

Topp fra monki / skjørt fra zara

Hallo!
Veldig enkelt outfit idag, å herligheet for en varme! Var ikke så utrolig mye sol, men var 25-26 grader ute. Fikk dette skjørtet med tante Leila, og syns det var utrolig søtt. Prøvde ut ny redigering idag, syns om den? Liker den veldig godt, og bildene så mye mer sommerlige ut, hehe :-) Imorgen er det hjem igjen til Ålesund, gruer meg siden jeg ikke vil dra fra Oslo.. 

HVA SYNS DU OM ANTREKKET OG DEN NYE REDIGERINGEN?
Sett på 720p ♥

Tiden har gått sååå utrolig fort! Plutselig så har jeg blogget til sammen i 5 år.. 

VIL DERE HA EN GIVEAWAY?
Topp kjøpt i Shanghai i Kina, haha / Bukse fra Mango / Sko fra TOMS / Vekse fra Lindex / Hårbøyle fra glitter.

Har tatt såå mange bilder fra Operaen idag, men har ikke vært særlig fotogen. Gidder ikke å legge ut bildene fra idag, kan sikkert gjøre det i morgen. Angrer veldig på at jeg hadde på bukse idag, siden det var nesten 30 grader ute, ååh deilig. I morgen blir siste "sikkelige" dagen i Oslo, gruer meg sykt til å reise hjem på fredag :-( Jaja, får heller komme ned til høstferien eller noe.

HVA SYNS DU OM DAGENS ANTREKK?

 
Heihei! I dag skal jeg svare på en del spørsmål om håret mitt. Fikk en del spørsmål om det etter jeg la ut bilde på formspring, så svarer på alt i dette innlegget jeg♥ Jeg er ikke 100% fornøyd med håret mitt, skal farge bort "ombre" håret tror jeg, eller gjøre det til riktig farge. Håret ser MYE gulere ut på bildene, men det er ganske blondt i virkeligheten sånn dere vet det. 

Først må jeg si at jeg retter håret mitt så og si hver eneste dag.  Det er IKKE lurt å gjør det, håret blir veldig slitt. Jeg bruker en varmebeskyttende fra got2b som lukter helt hiiimeelsk. Rettetangen jeg bruker husker jeg ikke helt hvor er fra akkurat nå, men jeg skal ønske meg en rettetang fra ghd til bursdag eller jul i år også siden jeg synes ghd funker sykt bra! Ser stor forsjell å ghd og den jeg har nå for å si det sånn! 


(her er håret mitt rettet)

Hvem er frisøren din? Jeg har ingen fast frisør, men sist gang dro jeg på Chezz, og er veldig missfornøyd med fargen. Men eelsker formen på det.

Hvordan har du fått så langt hår, på kort tid? Når jeg var hos frisøren sa jeg at jeg vil beholde lengden mest mulig, å da sa hun at å klippe håret mitt i en "V" form beholdt lengden, å det gjorde den! Så hun stusset og klippet håret mitt til en "v" form, og ikke rett av. Derfor ser håret mitt veldig langt ut, siden det er egentlig like langt som da jeg klippet det. Det er dessverre ikke alle hårtyper som kan ha "v" form, men tror de fleste kan det. Ellers har jeg bare vasket håret mitt med vanlig sjamo og balsam, men har en hårkur stående i dusjen som jeg tar innimellom. Har ikke klippet meg siden jeg var hos frisøren i mars (?), skal spare en god stund til. 

Hvilken farge ble ombre'n når du farget det? Det ble grønn, blond og oransj. Gråt når jeg kom hjem, men heldigvis så ble det blondere når jeg dusjet og brukte blåsjampo. Solen har bleket det en del også, så heldigvis er fargen "ok". Men jeg kan forsatt se grønne partier i håret mitt, og fargen matcher ikke i det hele tatt på bilder ser jeg.. ER forsatt missfornøyd, men det er bedre nå enn hva det var den dagen jeg dro fra frisøren.

Har du krøller? Nei jeg har ikke direkte krøller. Jeg har veldig mye bølger, men faren min hadde korketrekkere på min alder, og mamma har veldig bølgete og brusete hår. Så jeg har litt frem og tilbake hår, men det bølger seg alltid veldig mye etter jeg har sovet, eller da håret mitt er vått. Jeg har også veldig mye babyhår som krøller seg.


Bildet til venstre viser håret mitt 100% naturlig, veldig bølgete. På høyre bilde viser hårfargen min seg mye bedre.

Krøller du håret ditt ofte? Jeg har en krølltang som jeg bruker om jeg skal noe spessielt. Men det er myye finere krøller da, men krøller det ikke så ofte lenger. Skal begynne å krølle det, siden det er så utrolig fint, bare at det tar veeldig lang tid da :(

Bruker du extentions? Nei! Men har en extentions-sponsor, så har extentions men bruker det aldri :)

Hvilken shampo og balsam bruker du? Bruker ikke noe spessiell, men har en bra bedhead tigi som er for brunetter.. Men bruker egentlig bare elvital, tar egentlig bare det som står i dusjen jeg.

Så her har dere det dere lurte på :-) Lager innlegg fra idag nå, så vi snakkes♥ 

HVORDAN SER DITT HÅR UT?

 


Heii,
Her har dere litt bilder fra idag. Vi har egentlig bare vært med Nationaltheatret og aker brygge. Var veldig fint vær idag, så spiste is ute i sola! Ååh, deilig. Fine tante kom å møtte oss i byen, å når vi kom hjem tok vi en liten treningsøkt opp til fjellet. Var en fin dag, og i morgen er det meldt eeenda finere vær! 

HVA HAR DERE GJORT IDAG? 

Bukse og skjorte fra MANGO / Jakke fra Bikbok / Veske fra Lindex / Sko fra TOMS


Hallo,
så dette er det jeg har på meg idag! Har fått både skjorten og skjorten med Tante Leila :-) Tenkte å ha outfit i denne posten, så lager jeg et nytt innlegg nå om hva vi har gjort idag! Haha, var veldig mange bilder av håret mitt idag (?), er så deilig å rette det.. Er tilbake til å rette håret hver dag nå, ikkje bra..

HVA SYNS DU OM OUTFITET? Heihei,
Aah, deilig å ikke være ute enda. Ble ikke med på trening idag, pga. magesmerter men det gjør ikke noe, vi tar det igjen i morgen eller noe♥ Her har dere noen bilder til fra igår, eelsker lyset på bildene her! Må bare le litt når jeg ser at jeg og pappa er ekstremt like. Har bare mamma sin munn og tenner, haha. Her ser dere håret mitt 100% naturlig også, skal ta glattetangen over håret nå fordi vi går snart ut. Tar selvfølgelig med kameraet, siden pappa elsker å ta bilder og han digger linsen og kameraet mitt, haha! Har filmet litt, så tenkte å gjøre det samme i Bergen så setter jeg sammen en video, høres det bra ut? Forresten så drikker jeg nesten bare cola om sommern, vet ikke hvorfor egentlig? Ikke bra i det hele tatt, så tror heller jeg må ta med en vannflakse ut idag. Meen vi snakkes! Outfit kommer senere!

SYNS DU JEG OG PAPPA LIGNER? 


jakke fra byoung / topp og bukse fra bikbok / hårbånd fra H&M / Veske fra Lindex / Skjerf fra acne / sko fra converse.

Heiaa,
*Puuh*, har tatt nesten over 1000 bilder idag, så må poste resten i morgen! Idag startet jeg dagen sammens med farmor hos ben&jerrys, og vi gikk i karl-johan å jeg fikk shoppet litt. Var litt kaldt ute før i dag, så jeg hadde på med meg skjerfet i vesken, men etter hver ble det super varmt og strålende sol! Så etter en time eller to møtte vi pappa og maria som er kjæresten til paps. Skulle egentlig kjøpte noe annet på starbucks, men glemte hva det het så det ble bare frappe på meg, haha. Så dro vi til farfar og onkel tarik en tur, så jeg, pappa og Maria dro til en park so var i nærheten å tok MASSE bilder, men viser de i et eget innlegg som jeg sa ista. Spiste middag hos farfar, så dro vi hjem igjen - ikke noe mer enn det :-) Ble mye gåing idag, i og med at vi gikk nesten igjennom hele karl-johan. Ser at jeg likte å ta bilder forran fontener idag? Haha, hadde over 100 bilder bare forran fontenene.. Var såå koselig musikk rundt i gatene, og mange mennesker som har så mye talent, wow. Imorgen skal jeg på treningstudio med paps og Maria, også en tur til aker brygge tror jeg, er ikke helt sikker hva planene blir :-) 

HVA HAR DU GJORT IDAG? 
Lurer på hvordan Glee blir uten han :(


Topp fra H&M / Bukse fra ONLY / Skjerf fra ACNE / Solbriller fra CARLINGS / Sko fra CONVERSE / Hårbøyle fra GLITTER / Jakke fra ABERCROMBIE&FITCH

Glemte å spørre pappa før jeg dro om jeg kunne legge ut bilder av han, så det blir litt selfie idag også *kremt*. Er helt sykt varmt her, så jeg svettet rett igjennom med flyantrekket mitt. Jeg overnatter jo hos Tante Leila når jeg er her, så tante og jeg har bare lugget på verandaen å solet oss i bikini, ååh herlig. Vil absolutt ikke dra hjem etter bare 5 dager. Haha, beklager for at jeg ikke ser ut på bildene, men har ikke på meg sminke også har jeg pollen allergi.. æsj :(

ER DU I OSLO? 

Sommer og blått hav / fint outfit / en kald iste fra starbucks / fint outfit x2 / kjærlighet.

Akkurat nå er jeg nok i Oslo, sammens med pappaen min. Så dette innlegget er forhåndsskrevet♥ Bildene over beskriver litt det jeg drømmer om nå, haha. Gleder meg så utrolig til å vise outfitene mine når jeg er  i Oslo, i og med at det er 20 grader hele uken med strålende soool (lykke).

Forresten, hva er det som skjer med leserantallet mitt i det siste? :-( Fant ut at vannmelon98 hadde 500 (!!) lesere, mens jasmineil hadde 340, men på blogg.no over Ålesund står det at jeg har 89 lesere? Tror kanskje det må være en feil? Hmm.. må høre med blogg.no, fordi det er veldig dumt at det er "falske" lesere på den andre? Uansett setter pris på alle som leser bloggen min, dere er så fine alle sammen♥

Om noen vil følge meg/snakke med meg så kan dere; følge meg på twitter HER, følge meg på instagram heter jasmiiines, eller sende meg en melding på KIK, jeg heter jasmineileens der :-)

ER DU I OSLO?


Toms fra Siri (700kr) // Acne skjerf fra MODO Moa (899kr).

Heihei, (beklager mye for sent innlegg! Men rekker ikke blogge imorgen)
Husker dere at jeg skrev at de var utsolgt for grått acne skjerf?Jeg og Rita dro til byen og gikk innom Modo så måtte jo jeg selvfølgelig spørre om de hadde fått inn noe grå acneskjerf (noe de ikke hadde), å litt etter så sa hun som jobbet der at de hadde fått inn noen på moa! Så jeg ringte med en gang og la det av og tok første buss å kjøpte det. Men tror dere ikke at mamma sa at jeg kunne få det i bursdagsgave med henne?! Åååh jeg ble så glad, selv om jeg ikke har bursdag før 1.septeber så dette er en tidlig bursdagsgave + jugendfestival helgepass. I tillegg så fikk jeg bunad og en hel konfirmasjon med henne, er så utrolig takknemlig. Så fikk begge bursdagsgavene mine i forskudd, hehe.Verdens beste mamma sier jeg bare♥ Senere på dagen så bestemte jeg meg for å kjøpe TOMS siden jeg hadde en tilgodelapp på Siri, så jeg betalte bare 200kr for de. Jeg som bruker 38 i sko, måtte faktisk gå helt ned til 36,5! Alle andre størrelser var for store, og 36,5 var liiitt små, men de har utvidet seg til ca 37 nå, så de passer perfekt! Jeg har det utrolig bra akkurat nå! Jeg reiser jo til Oslo på søndag, så skal se etter en Marc Jacobs macmappe, siden den jeg har nå har fått hull i :-( Så blir det Bergen og Rihanna om 2 uker, ååh gledes mye! Å ikke minst så kommer mange av vennene mine hjem når jeg er hjemme fra Oslo, skal bli såå godt å se de igjen! Håper alle har det bra!

HAR DU TOMS ELLER ACNE SKJERF? 
Noen andre som skal til Oslo eller Bergen de neste 2 ukene? :-) 
Heihei!
Idag så tenkte jeg å dele mine topp 3 favoritt serier som jeg ser på for tiden! Jeg ser serier på netflix, men ser også veldig mye på nett siden de ikke har så mange sesonger på netflix :-) 

Orange is the new black er en orginal Netflix serie, å det er komedie/drama serie med litt action vil jeg si. Det handler om Piper Chapman som må sone 15 måneder i fengsel for å ha bært 20.000$ som var narkotika penger for ekskjæresten som var en internasjonal narkotika selger som heter Alex. Det er hysterisk morsomt å se alle personlighetene til jentene som er i fengselet. Gal Yoga-dame, en nonne og ikke minst en gal russisk kokk.  Morsom og spennede serie, anbefaler den på det sterkeste til både gutter og jenter! Ps; serien kan være litt grov, haha. Anbefales til 14 + år.
Pretty Little Liars er nok en kjent serie. Den handler om 4 jenter som mistet venninnen sin Allison. Etter hun døde har de fått meldinger av en mystisk person som kaller seg selv for "A". Denne personen kan være hvem som helst. Er Allison egentlig i live? Hvem er A? Jeg vet hvem det er pga. bøkerne, men det kan godt hende at de har gjort en vri på serien. Veldig spennende og "skummel" serie. Syns den egner seg litt mer til jenter enn gutter.

Vampire diaries handler om Elena som blir forelsket i kjekke Stephan Salvatore som er en vampyr. Broren til Stephan, som heter Damon blir også forelsket i Elena. Serien handler veldig mye om fortiden til Salvatore brødrene, og Elena er dobbeltgjengeren til Katherine, hun som var guttenes første kjærlighet og gjorde de til vampyrer. Hun liker virkelig ikke at Elena har kapret til seg Stephan, å hun vil gjerne la Elena dø.  Veldig trist, spennende og dramatisk serie.Jeg ser SELVFØLGELIG på Glee (avhengig til 1000). Ser også på Dexter, The Unit, Prison Break, Lost, Gossip Girsl, White Collar, Cake Boss og mange fler. Det hadde blitt et utrolig langt innlegg om jeg skulle nevnt alle, hehe. Men her har dere mine 3 favoritter isåfall :-) Jeg liker égentlig best litt "jentene" serier, men har begynt å like mer action i det siste, haha.. Skal slutte å se så mye på serier, huff..

HVILKE SERIER SER DU PÅ?
Jeg har egentlig ikke noe å si jeg, er så mye som skjer for tiden. Men kan legge ut litt innkjøp når jeg har fått ladet kameraet♥

HVA SYNS DU OM BILDET?
 
Hettejakke fra abercrombie and fitch
 
Idag starter båtfestivalen i Ålesund! Amalie dro akkurat hjem, så nå skal jeg snart ut døren for å møte Rita! Skal få Acne-skjerf i bursdagsgave av mamma (jeg har bursdag 1.september), så skal kjøpe det i dag tror jeg. Vurderer å kjøpe det i svart siden grå er utsolgt. Var 3 stk i gjen i går, å jeg la det selvfølgelig ikke av, så når jeg ringte idag hadde akkurat noen kjøpt det, TYPSK MIN FLAKS.  Så jeg vurderer å vente til jeg reiser til  Oslo (jeg reiser på søndag) for å se om de har grå på en av de butikkene der, men vet ikke hvilken butikk?? Har de fått inn på Acne? Finner ikke ut telefon nr til noen plasser, så kan ikke ringe å spørre om de har det inne :-( Er redd for at når jeg kommer hjem, så er det utsolgt i Ålesund igjen! Åååh, hvorfor må det være så populært, haha.. Knipset akkurat disse bildene, så det ble egentlig ganske enkelt og kjedelig outfit, dessverre. Håper alle får en fin dag :-)

HAR DU ACNE SKJERF? 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits