Hei dere! Jeg har lagt igjen macen min hos mamma, å har derfor ikke fått oppdatert dere. Jeg mobilblogger nå, men i morgen reiser jeg til Spania! Jeg lover at bloggingen blir bedre til da.

Ha en fin dag!
Hvor lenge har du blogget? Begynte å blogge i 2008. Det vil si at jeg har blogget i 7 (!!) år. Jeg byttet navn, å startet denne bloggen i 2013, men har hatt en tidligere blogg før den som jeg startet opp i 2008.

Hvor lang tid bruker du på å blogge? Det kommer helt ann på hvilket innlegg det er. Er det antrekk innlegg, så tar det litt over en time fra da jeg tar bildene til jeg redigerer og skriver innlegget.

Hvordan er stoffet på TRIANGL bikinien? RIANGL bruker et materiale som heter neoprene, som er det våtdrakter er laget av. Det føles ut som en, bare mye mykere. Den sitter som støpt på kroppen, men kan "blåse" seg opp under vann pga. stoffet.

Selger de LENE ORVIK buksen enda? Nei, ikke i butikk i såfall. Men du kan kanskje få tak i den på byleneorvik.com. 

Hvor er frakken/kåpen i fra? Zara Kids. Har størrelse 1,64cm, jeg er 1,57cm høy.Var ikke mange spørsmål denne uken, men tenkte at det var greit å poste de i et innlegg siden de fleste av dem var anonyme. Nå skal jeg kjøre utover for å spise is med Aleksander. Softice med jordbærstrø - ja takk :-D. 

Noe du lurer på?
Hei dere! I dag er det sol og fint vær i Ålesund, å jeg har allerede gått en tur med hundene. Jeg tenkte å dele mine "summer essentials" med dere, siden det er kort tid til jeg reiser på ferie med mamsen. Jeg tenkte at ukens spørsmål kommer senere i dag, mens ferieplanene mine kommer i løpet av morgendagen eller tirsdag. Ha en fin dag!


  

 

Jumpsuit - Denne jumpsuiten pryder sommer på alle måter. Lyse farger, hvitt og blomster. Jeg elsker å bruke jumpsuiter om sommeren, siden de er så enkle og stilige å ha på seg.

Sandaler - Disse sandalene er rå kule, å jeg har veldig lyst å investere i dem selv. De er hvite, og har kort hæl som gjør at de er enkle å gå i. Disse vil se fine ut til solbrun hud.

Øyenbryns gel - Jeg er veldig opptatt av bryn, og denne brynsaken fra maybelline er genial. Den har farge i seg, å gjør brynene mer fyldige med en dus farge.

Solkrem - Dette er veldig viktig! Jeg blir aldri solbrent, og glemmer ofte solkrem. Huden trenger å bli beskyttet mot solskader, så derfor er det veldig lurt å investere i en god solkrem. Denne fra LeTan har jeg hørt er veldig bra, og at den lukter kokkos, mm... Tommel opp for 50+ i solfaktor i tillegg.

Hva er dine summer essentials?

 

 

Genser: BIKBOK - Kjole: Brandy Mellville - Sko: BLACK STONE

Hei dere! I går prøvde jeg å ta noen ok bilder ute, men alle ble misslykket så det ble dessverre et speilbilde. Dette antrekket minner meg kun om høst, noe som forklarer været ute i går og i dag. Nå ligger jeg i sengen, mens jeg venter på melding om at jeg har kjøre bort til vedkommende jeg skal møte ♥.  Viss ikke det blir noe av, skal jeg prøve å få til å møte Aleksander før han drar på jobb :-). Vi snakkes, ha en fin dag.

DET ER SØREN MEG SOMMERFERIE! 
Det ble et sent innlegg i dag, siden jeg ikke dro rett hjem etter skolen. Klassen vår har offisielt sommerferie, og det er så deilig! Været i Ålesund derimot er ikke likt sommer i det hele tatt, og det minner meg heller mer om høst. Men heldigvis er det få dager til jeg reiser til varmere strøk, men mer om det får dere vite i et innlegg senere. Tenkte bare å klikke innom for å si hei til dere, ha en fin kveld videre.

Foresten, hva har skjedd med innleggsdesignet til blogg.no? Finner ikke frem hvor noe er lenger! 


Hei dere! Skulle bare klikke kjapt innom for å fortelle at jeg har komt opp i eksamen, og kommer til å prioritere den. Oppdaterer dere i morgen, når jeg er ferdig! Krysser fingrene for at det skal gå bra :-).

 
Hei dere! Tenkte å klikke innom en liten tur, før jeg skal til byen å møte verdens beste gutt ♥. I dag er høljer det ned med regn i Ålesund, og det er kjempe bittert ute. Så da ble det en stor oversized genser, støvler og regnjakke - men heller med en bedre sminkedag. Skimmrete øyeskygger og knæsj rosa lepper på en grå dag som dette slår aldri feil ;-).  Men nå må jeg løpe, vi oppdateres kanskje senere! I mellomtiden, er det noen som kan legge igjen noen musikktips?

Bikini HER

Hei dere, lenge siden sist. Den siste tiden har vært stessende, men også med mye fri. Ville bare klikke innom for å vise dere denne fine bikinien jeg kjøpte av venninnen min for ikke så lenge siden. Jeg klarte å få feil størrelser på den jeg bestillte, å da var det midt i blinken at hun ville selge sin :-D. Nå er det bare 19 dager til jeg og mamma reiser til Spania, å da skal jeg love at bloggingen blir bedre. Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen, hvor jeg faktisk har fri både i morgen og på torsdag (aah deilig). Kos dere!

T-skjorte ZARA - Cardigan H&M - Bukse ONLY - Sko REEBOK.

Hei dere! I dag fikk jeg knipset antrekket mitt til dere, og det var ikke noe mer spessielt enn dette. Dagen startet solfylt i dag, men nå er det grått og regnet titter inn. Senere i dag skal jeg faktisk på fjellstua med Ålesund Høyre (og unge høyre), sammen med Jan Tore Sanner. Det blir kjempe kjekt, og de som vil være med kan møte opp klokken 16:30 ved trappene. Ville også tipse dere at ÅUH har et kjempestilig arregement på torsdag - hvordan naile muntlig eksamen -, sees der? Dere kan melde dere på ved å klikke på navnet. Gratis, lærerikt og dere får pizza til å spise på.  Ha en fin dag dere!

Genser ZARA - Bukse BIKBOK - Sko BIANCO - Solbriller RAY BAN.

Whaaaaat!? Tenk at det er juni dere! I Ålesund er det høstvær, og jeg har vært pakket inn i stor strikkagenser med regnjakke i dag. Skiftet så fort jeg kunne når jeg kom hje, sånn jeg fikk tatt et par bilder til dere. Resultere i at det kun ble ett bilde som var fint nok, haha. For øyeblikket sitter jeg bare å slapper av, og senere i dag skal jeg på cheerleading trening, åååh gjett om jeg gleder meg. For dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg har gikk på cheerleding 2 år før jeg byttet til cheerdance :-). Får håpe at jeg føler meg bedre senere, har sånn utrolig mageverk og hodepine i dag. Ugh, får ta en smertestillende og klistre på meg smilet istedet ;-). Kos dere i dag!


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits