Det er 1 dag igjen av juni, sommeren går så utrolig fort! Tok meg litt fri i helgen, men viss dere vil kan dere følge meg på instagram @jasmineils. Poster mye der når jeg ikke blogger♥ I dag skal jeg en liten bytur sammen med Stine, Vilde og Fredrik. I morgen er jo en stor dag (hehe), så må kjøpe noe til F. Håper dere får en fin mandag! 

HVA SKAL DU I DAG?
Kom over denne søte kaninen på weheartit og har sett Eirín snakket om den på sin blogg - å nå har jeg fått helt dilla! Veldig enkel å skjønne, å den er god å gjøre om morningen! Jeg har planer om å gjøre denne på verandaen i sola nå fremmover, fordi man blir jo litt svett av dette her pluss at det er deilig med frisk luft. Tror jeg må kjøpe meg en billig yoga matte på ebay! Dette er kjekt :-D

FLERE SOM ER DILLA PÅ YOGA?
Too faced milk chocolate bronzing powder ♥ Guerlain meteorites perles light diffusing primer ♥ Smabox under eye primer ♥ Dior addict it-lash mascara ♥ Chanel illuminating concealer ♥ smashbox blush ♥ Anastacia Beverlyhills dipbrow pomade ♥ Koster: Nilens jord, makeupmekka, sheercover og bobbi brown. ♥ Vippetang vet jeg ikke.


Det var mye å skrive, men her har dere min rutine akkurat nå! Har begynt å få teken på den pomaden til brynene, så kan vise dere en updatet eyebrow routine etterhvert! Jeg bytter på å bruke chanel og esteé lauder sin concealer, men det er denne jeg bruker for øyeblikket. Alle disse produktene får huden min til å gløde og se fin ut :-) 

Hvilken sminke bruker du?

 

Ser ikke dette herlig ut dere? Det er sol i Ålesund, men ikke så varmt. Jeg teller ned dagene til Oslo og Tenerife med kjæresten. Det blir lange varme dager i sola, og jeg skal kjøle med ned i saltvannshavet, da blir håret mitt bruset opp når det tørker. Så skal jeg drikke gode drinker og masse vann mens jeg oppgraderer brunfargen og det eneste jeg hører på et havet og måkene over meg. Klarer ikke vente! I tillegg er det 20 varmegrader i Oslo, der jeg skal være i nesten 3 uker til sammen. Gleder meg til å legge fra meg den tykke jakka, å heller bytte ut med litt tykkere gensere kombinert med løse blondeshortser. Denne inspoen her forteller alt om det jeg drømmer om. Juli blir en fantastisk måned! Beklager for at jeg ikke oppdaterte dere mer i går, men jeg fikk full migrene og måtte dra hjem igjen. Foresten så har moren til Fredrik bursdag i dag. Gratulerer med dagen Tove!

FLERE SOM GLEDER SEG TIL ENDA MER SOL OG VARME?
Jeg har ikke orket å laget noen video, så det blir tekst denne gangen. Jeg lover at neste gang blir på video, å jeg får Fredrik med også? Har valg å ikke godkjenne noen spørsmål fordi de var upassende, men ellers så skal jeg svare på alt resten! Håper dere blir fornøyd med svarene og fikk svar på noe du lurte på! 


Favoritt drikke og mat?
Jeg foretrekker all slags pasta og jeg drikker mest vann. Men siden vann er litt kjedelig - så liker jeg juice veldig godt! 

Kan du lager fler outfit innlegg?
Det skal jeg gjøre. Jeg må bare skaffe meg et kamerastativ, da blir alt så mye enklere.

Hvilken linje skal du gå på vgs? 
Det vet jeg ikke enda! Håper på CREO siden det er første valget mitt.

Hvordan går det med deg for tiden? Helt ærlig.
Skal jeg være helt ærlig så går det helt OK. Jeg har hatt både oppturer og nedturer den siste tiden, å da blir man litt i et OK humør. Men ellers så er alt bra, jeg har fått kontakt med mange fler venner igjen, noe som er utrolig koselig. Men som sagt: Det blir bedre nå som sommeren starter tenker jeg.

Kan du lage sangvideo?
Jeg vet ikke helt jeg. Det er kleint, å jeg syns ikke det er så gøy. Kanskje en annen gang. Dere kan høre denne sangvideoen av meg fra i fjor sommer da.

Hva vil du bli når du blir stor?
Det vet jeg ikke!

Er du og Fredrik forsatt kjærester?
Jeg har fått utrolig mange spørsmål om dette faktisk! Ja vi er forsatt sammen og vi har det utrolig fint sammen. 


(haha han kommer til å drepe meg for dette bildet..)

Er du og Amalie forsat gode venner?
Ja det er vi. Vi har bare ikke så mye tid til å være med hverandre lenger! Hun er forsatt min aller nærmeste venninne.

Hvor får du inspo fra?
Personer rundt meg, weheartit og blogg.

Går du på cheerdance?
Ja det gjør jeg, og det er kjempe kjekt! Viss du vil begynne er det bare å ta kontakt, vi har verdens beste trener! :D

Hva er en vanlig hverdag for deg?
Jeg våkner, drar på skolen, gjør lekser, er med Fredrik eller venner og legger meg. Veldig kjedelig - hehe. Om sommeren er det egentlig nesten det samme, bare at jeg drar til byen eller besøker noen istedet for skole og lekser.

Hvorfor bor du med tanten din?
Fordi jeg har lyst, og fordi jeg fokuserer bedre på skolen her.

Hvem er din bestevenn?
Jeg har ingen konkret "bestevenn" lenger sånn egentlig.. Men som sagt så er det Amalie som står meg mest nær. Jeg har så klart mange andre gode venner, men det blir så mange å ramse opp her. (hunden min er best kanskje?? Kan jeg skrive det??)

Har du mange sponsorer?
Jeg har et par stykker som jeg prater med i ny og ne.

Hvordan ble egentlig du og Fredrik sammen?
Han sa hei til meg på facebook, så la vi merke til hverandre på skolen, møttes et par ganger også spurte han om vi skulle bli sammen. Tada, fin lovehistory ikkesant?

Har du blitt mobbet før?
Jeg ble veldig mye plaget i åttende/starten av niende klasse. Så forandret jeg meg helt og sa ifra til læreren. Nå er jeg utrolig gode venner med de som det gjaldt faktisk :-)

Litt personlig kanskje. Men går du på p-piller?
Nei, jeg går på p-plaster. Fungerer på samme måte som piller egentlig, bare at du trenger å huske på å bytte 1 gang i uken og ikke hver dag.

Kan du lage sminkekoleksjon video? 
Kan filme det som er på badet i skuffene der.

Er Fredrik populær? 
Jeg syns han henger med de som er mer populære på skolen ja. Blir det rart å skrive kanskje? 

Har du eget bad?
Jeg og Bjørn-Ivar deler. Hver sin krok, skuffe og skap :-) Jeg bruker litt av hans skuffe da, men sånn går det når jeg er sminkefan. 


♥♥♥

 
Endelig hjemme fra en fin helg i Kvanne. Blogger senere tenker jeg, ville bare gi dere en liten oppdatering.

 
Hei dere! Jeg er på en liten ferietur med Fredrik og moren til Kvanne :-) vi snakkes på mandag!
Da er dagen her! Om noen timer får jeg vitnemålet mitt, og jeg er offisielt ferdig på ungdomskolen. Slenger med et bilde av meg og Tico for noen uker siden, så snakkes vi!

 
Her er noen bilder fra Trondheim turen som jeg glemte å dele med dere. Vi lå på et hotell som heter Raddison Blu Royal Garden, å dette var et utrolig fint og lukseriøst hotell. Tilfeldigvis så var det Idol auditioner på hotellet den helgen! Så da fikk jeg tatt selfies med min kjære Stian Blipp, som forresten er utrolig jordnær og han sa hei til meg og mamma hver gang han møtte på oss, å han stod gjerne å pratet en stund om han ikke var opptatt. Var kjekt å prate med de andre dommerene også. Jeg deltok ikke i Idol, men det var veldig tilfeldig. Har allerede fått en sneak peak på noen som gikk videre, å det er vell fortjent å jeg gleder meg til å se de på tv! Dro opprinnelig opp dit for å hente noen sko på sykehuset for mamma, så tok vi bare å var der en weekend for å slappe av og shoppe. Var en fin tur! ♥

Tenkt at det bare er 1 dag igjen av ungdomskolen. H e r r e g u d. 
I dag er det 3 skoledager igjen før sommerferie for 10.klasse. Jeg lurer på hvordan det blir å komme i en ny klasse, ny skole og et nytt miljø når man har blitt veldig knyttet til klassen sin som man går i nå. Jeg håper jeg får meg fort venner i klassen, men at jeg samtidig holder kontakt med de "gamle". Å dere, tenk at jeg fikk meg kjæreste på ungdomskolen da! Haha, det hadde jeg aldri i livet mitt trodd.  Det er bare sinsykt for meg, og hvordan jeg har forandret meg på 3 år.  Jeg husker innlegget jeg skrev om det å begynne på ungdomskolen, og hvor redd jeg var for de som var eldre enn meg, og hvordan alt skulle bli. Jeg er glad at ungdomskolen har gått så bra som det har gått! Å det er sånn jeg håper det vil gå fremmover. Jeg er så glad for at jeg sitter igjen med gode minner fra ungdomskolen, og jeg både gruer og gleder meg til vgs. Jeg håper jeg kommer inn på det jeg har søkt, og viss ikke så får jeg bare være glad for det jeg har fått. Noen karakterer kunne vært høyere, men sånn er det når det er tusen ting å gjøre på en gang. Men snart er det ferie! I ferien så skal jeg nyte alle dager jeg kan. Jeg gleder meg veldig til å se om jeg får første valget på vgs, og jeg gleder meg utrolig mye til å reise på ferie sammen med Fredrik! Allerede på fredag reiser vi til noen i familien hans, og uken etter så reiser vi til Oslo for å dra til syden! Jeg kan lage et mer utfyldene innlegg om hva jeg skal i sommer. Jeg tror dette blir en av de beste sommerene på lenge. Ingen sykdom, ingen kjedelige dager en hel sommer i Ålesund - men bare være sosial, sole meg masse og ha en utroig fin sommer. Sommer 2014 blir så bra! Foresten så drar jeg å trener i dag, haha.. Starter sommerkroppen 2014 nå jeg. Noen andre som blir med på den?
Wow kan ikke tro det snart er 2 måneder siden jeg dro kroppen min ned på Stamina for en økt. Jeg har til og med mistet kortet! Nå har jeg bestemt meg for å trene igjen, for fullt. Jeg kjenner at jeg har mindre energi, og kroppen min har faktisk forandret seg mye på de 2 månedene. Vell, det er vel bare å ta turen innom til uken. Den førstre økten etter en lang periode siden den forrige er alltid verst.. 

ER FLERE SOM TRENER?

Sett på 720 HD for best kvalitet og lyd! 

Disse tre dagene har gått så utrolig fort, å macen har ikke vært åpnet en gang. Så da ble det et par dager uten blogging, men det går vel greit. Jeg tenkte det ville vært greit med en video i mellom alle de andre innleggene mine, så derfor tenkte jeg at jeg kunne vise dere en sommersminke. Jeg har endret rutinen litt nå i og med at jeg har fått litt mer sminke - alt fra øyenskygger, mascara, foundation og mer. Skal begynne å se på spørsmålene til spørsmålsrunden nå. Forsett å still da dere! :-)

HVA SYNS DU?
HVA SYNS DERE?
Body Splash fra Victoria's Secret ♥ Mango Temptation & Coconut Passion ♥ Naked 3 palett fra Urban Decay ♥ Too Faced Chocolate Soleil Milk Chocolate ♥ 

Endelig har jeg fått pakken min fra Linda som har vært på tur i USA. Fikk alt det over + noen prøver. Jeg var nesten på gråten når jeg fikk åpne sminken som jeg har ønsket meg så lenge, haha. Jeg har tatt noen bilder av en sminkelook fra naked 3 palettet allerede. Ble veldig glad for det jeg fikk! 

HAR DERE NOE AV DETTE?
JEG ER FERDIG MED ALLE EKSAMENER! Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med karakteren jeg fikk i fransk muntlig, og jeg likte sensoren veldig godt♥ Akkurat nå har jeg overnattet med Amalie, å vi ligger bare å slapper av i senga. Foresen så må jeg stille dere et spørsmål!! Jeg får beskjed av macen min hele tiden at hardisken er full? Men jeg har slettet over halvparten av bildene mine. Betyr det kanskje at jeg må slette ALT på hele macen? Vær så snill å svar! 

HVA SKAL DERE IDAG?
JEG KOM OPP I FRANSK MUNTLIG. VI SNAKKES PÅ ONSDAG.


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits