Uredigert, hettegenser, nydusjet og uten sminke. Er sånn jeg liker å tilbringe søndagene mine, selv om jeg har kjørt rundt i flere timer for å levere takkekortene mine. Kan legge ut bilde av de, om dere vil? Syns isåfall de ble utrolig fine. Hettegenseren er Rita sin, og den er bra BIKBOK. Ukens spørsmål kommer imorgen, siden jeg ikke rekker å poste den idag. 

HVA GJØR DU PÅ EN SØNDAG?
-jasmin<3
Ikke så fint bilde av meg da,haha. Tenkte bare å stikke innom bloggen en liten tur for å fortelle dere at dere er alle fine og vakkre som dere er? Det jeg syns er så dumt med sommeren er at det er så mange som reiser bort, å da savner man de veldig. Det er i allefall sånn med meg, hehe. Men det er heldigvis noen hjemme forsatt, å det er bare 28 dager til Rihanna. Gleder meg så sinnsykt! Skal utfordre meg selv til å dra å svømme på svømmehallen når den åpner igjen. Har bestemt meg for å utfordre meg selv til å faktisk "vise" den kroppen jeg har gjort alt for å få! Jeg hater å bade i den kalde sjøen her, så innebasseng funker fint. Men igjen: You are beautiful.

SYNS DU SELV AT DU ER FIN SOM DU ER? 
-jasmin. 

 
Atmosphere by Kaskade.

Dette er nok min favoritt sang til å høre på om det er fest, eller om jeg bare skal slappe av og til jeg skal sovne. Den er liksom perfekt til alt, om du skjønner? Har ligget å slappet av til denne sangen nå og sett på litt inspirasjons bilder. Har veldig lyst til Oslo for å besøke pappen min, selv om jeg så han for noen dager siden, så savner jeg han veldig mye. Men jeg har nesten hele sommeren på meg, så jeg trenger ikke stresse så mye med det. Gleder meg veldig til Bergen, og til råe Rihanna. Å ikke minst til jugendfestival, ååh herlig. ♥♥♥

HVA SYNS DU OM SANGEN?
Syns det er så gøy å se andre sine behinde the scenes bilder, så da tenkte jeg å vise noen av mine!
Jeg må bytte sko, gjøre meg klar til bildene med å sminke meg litt, og ikke minst så må fotografene mine være med på bildene da. Ikke minst så skifter jeg antrekk mange ganger, sånn som i går så skulle jeg ha på shorts, men endte opp med bukse. Og jeg tuller alltid på bildene, klarer aldri å være serriøs! Ender alltid opp med 100-200 bilder å velge mellom, å jeg må tømme minnekortet hver dag når jeg bruker det! Håper det ikke er bare jeg som er sånn, haha!

HVORDAN ER DERE NÅR DERE BLIR TATT BILDE AV?Heihei! Har så mye mer tid til bloggen nå som det er ferie!
Så derfor tenkte å si hva mine sommerplaner er, selv om jeg ikke skal noe spessielt i år. 

Bergen på Rihanna konsert - 25.juli til? Har ikke retur billett hjem enda, men blir i Bergen en liten stund. Gleder meg sykt til Rihanna!
Oslo for å besøke pappa - Dette er ikke helt bestemt enda, men regner med at jeg skal nedover til paps for å være en uke med han. 
Jugendfestival - 16-18.august - Dette gleder jeg meg til, helt sykt. Skal se bla. 50 Cent live! Kan ikke vente. Jeg skal foressten ha helgepass. 
Være med venner på sene sommerkvelder - Om det blir varmt og finere vær så gleder jeg meg til å grille på stranden til sent på kvelden. 
Stå på pennyboard - Say no more? Haha, det er nok dette jeg kommer til å gjøre mye av denne sommeren! 
Island med klassen -  Dette er jo ikke før sommerferien er ferdig da, men det er bare 3 uker skole også reiser vi til Island! Gelder meg kjempe mye til Den Blå Lagune, dele rom med Sara (hehe), være med klassen en uke, shopping hos Victoria Secrets og ikke minst de andre plasser (de har det i Island, ææh) og ikke minst utfluktene vi skal på. Håper vi får fint vær når vi er der, viss ikke blir jo det litt kjedelig da. Men dette blir en fin opplevelse tenker jeg!

HVA SKAL DU I SOMMER? 
Den personen som har den fineste sommerplanen linker jeg, om du har blogg da♥ 
Har ikke ord på hvor mange som så på bloggen min igår, å la igjen fine kommentarer. Mange av leserne mine har fulgt meg i lang tid, til og med når jeg var i min dypeste periode. Det har vært så fantastisk med all støtte fra jenter og gutter jeg ikke kjenner en gang. Alle de gangene dere har sagt hei til meg når dere seg mer, eller de gangene dere vil ta bilde. Det er bare helt fantasktisk. Jeg føler meg heldig så har så mange snille lesere som leser bloggen min og bruker sin tid på å kommentere og lese den. Haters er der også, men dere hjelper meg litt med å pirke på ting jeg ikke ser selv. Kunne ikke bydd meg mindre om dere som er slemme. Sender en stor klem til alle som leser bloggen min daglig, og til alle som kommenterer. Dere er virkelig best, å kunne virkelig ønske at jeg kunne gi noe tilbake. Den 18.juli.2013 har jeg blogget i 5 år, å jeg skal prøve å gjøre noe snillt og stort for dere den datoen.  Jeg er så glad for at jeg ikke sluttet å blogge. Jeg er så glad i dere alle, virkelig♥♥  Takk for at dere gjør meg lykkelig. Loveu. ♥

Jeg legger igjen et "♥" i kommentarfeltet til alle som kommenterer dette innlegget. 

Canon EF 50mm f/1.8 IICanon Fjernkontroll RC-6 (trykk på navnene for å kunne til produktet)

Endelig har jeg bestillt disse to hjelpsomme vennene. Gleder meg så sykt til å ha på den nye linsen, å ikke være avhengig av Bjørn-Ivar til å ta bilder av meg! Var heller ikke ille pris på noen av delene, så er stor fornøyd med dagens nettshopping, hehe. Gjerne legg igjen en kommentar om du har samme linse og fjernkonroll. Er de bra? Blir kjempeglad om du gjør det!

HAR DU SAMME? 

 Crop top og bukse fra BIKBOK / Sko fra Converse.

Veldig enkelt outfit idag. Beklager håret mitt, men var nemlig på en 2 timers kjøretur på en lettsykkel i går å har ikke dusjet idag, haha! Akkurat nå sitter jeg å svarer på litt mail, mens jeg spiser pitabrød og drikker bringebær iste, nam! Dere får ha en fin dag! Lover at det kommer ukens spørsmål iløped av helgen, på video tror jeg.

HVA SYNS DU OM ANTREKKET? 
Hei! Tenkte å skrive litt om pennyboardet jeg kjøpte for 3 dager siden. Har fått en del spørsmål siden i går, så tenkte å svare på noen av de.Hvor kjøpte du det? Jeg kjøpte det hos Session på Moa Amfi. Angrer litt siden jeg fikk vite at de fikk inn en helt ny kolleksjon på High Speed dagen etter, men gjort er gjort.

Hvor mye koster det? Jeg har det lille, å det kostet 1200kr. Et stort tror jeg kostet 1399kr.

Hvorfor kjøpte du det i grønn? Det som var er jo at pennyboard er hysterisk populært i år, å det var sånn man måtte skrive seg opp på en liste hos Session, hvor de ringte deg når de fikk de inn. Jeg ville jo ha rosa eller gul, siden det er det jeg synes var det fineste, men de fikk inn bare 2 brett i rosa, å det var allerede 3 andre før meg som hadde stillt seg opp på rosa. Så da sa jeg bare at han kunne skrive meg opp på gul,rosa,lilla eller grønn. Når han ringte meg sa han at de hadde bare store i gul igjen, å jeg vil ikke ha stort, så da spurte jeg om hvilke farge de hadde igjen i små, å da hadde de bare grønn og oransj. Jeg ville ikke ha oransj penny, så derfor tok jeg grønn. Brydde meg ikke så veldig mye om fargen, jeg ville egentlig bare ha ett penny som funket og som jeg kunne stå på. Håper dere skjønte nå, siden jeg fikk mange spørsmål om hvorfor jeg tok grønn, haha! Men syns det var en knall fin farge, så det gjør meg ikke noe :-)

Er det vanskelig å stå på? Jeg syns det var vanskelig i starten, fordi det med svingingen og at truckene mine var så løse var litt annerledes. Men nå er jeg veldig vandt med det, å syns ikke det er så vansklig å stå på lenger. Men såklart så er jeg ikke super flink, å brettet flyger av å til fra meg (haha). I går så skulle jeg rekke en buss, så jeg sto i en nedoverbakke, hylte hele veien ned *kremt*. Men vil si at det ikke er så vanskelig da, men det ser lettere ut enn hva det er, haha.Hvorfor kjøpte du pennyboard? Fordi jeg ville lære meg å skate. Men fordi alle andre hadde det å jeg syns det er gøy å stå med vennene mine. Pluss at det er fint å bære på også, søtt tilbehør syns jeg. Enkel transport også, hehe.

Hvilke sko burde man bruke på penny? Hahah, jeg aner ikke! Jeg bruker bare de hvite lave conversene mine. Har hørt det er ekkelt å bruke TOMS på de? Har i såfall ikke prøvd å bruke TOMS på pennyet, men syns converse funker fint. 

Skal du bytte noe på det? Jeg skal bytte hjul og trucker tenkte jeg. Rosa hjul og gule trucker. Tror man kan få hjelp av butikken du går i, jeg strammet isåfall truckene der, men jeg skal få hjelp av en venn til å sette det på. Syns rosa og grønn er to fine farger sammen, gleder meg veldig til å få kjøp det!

Så her har dere svarene deres! Syns det var greit å lage et eget innlegg om det, å ikke bare ta det med i ukens spørsmål.
Våknet akkurat, men tenker å gå ned i skoleplanen å stå litt, eller kanskje ta med lillebroren min på svømmehallen. Vi får se! :) Ha en fin dag, vi snakkes.

HAR DU PENNYBOARD? 
Sett på 720px HD for best kvalitet.

Så dette er rommet mitt da, eller rommet mitt med tante blir det. Jeg holder på å pusse opp rommet mitt med mamma, å jeg tror det
blir utrolig fint! Gleder meg mye til å vise dere.

HVA SYNS DU OM ROMMET MITT? 
Hei! Akkurat nå så blir det mobilblogg, fordi jeg er på Lyspunktet med Rita og Kristine. Jeg har kjøpt meg penny, men blogger mer om det senere!


Ha en fin dag!
Halle alle sammen! Idag så har jeg en gladnyhet til dere! I sammarbeid med elitagirl.net så får dere alle sammen 10% på alle bestillinger innen 31.8.13 om dere skrvier inn rabattkoden << jasminsommer >> Her er noen favoritter fra nettsiden deres som jeg liker (dette er IKKE adlinks):


Hello Kitty  Deksel for iPhone 4/4s HER  - Hvitt Anna Sui for iPhone 4/4s HER - DIY Juicy sett HER - Rosa Anna Sui for iPhone 5 (dette har jeg i lilla) HER.

Så hva sier dere? De har masse annet på nettsiden også. 

HVA SYNS DU?

10% på alt frem til 31.8.13 med rabattkoden jasminsommer. 

 


 
Er noen våken? Hehe, våknet akkurat jeg! Huff, døgnrytmen min begynner å bli dårlig allerede..
Jeg har jo valgt at dette skal være mer "mote,hverdag,foto"-blogg, sånn "vanlig" blogg. Så derfor så har jeg begynt å poste igjen på tumblr.
Poster alt fra inspirasjon, mote og tekster. Jeg heter jasminblabla.tumblr.com, å dere kan følge meg HER HER HER HER! 

Så dette her blir nok ikke en ekstrem moteblogg lenger, men kommer forsatt til å poste outfits ofte, og ha litt inspirasjon. Jeg gjør dette fordi folk har mer interesse å lese bloggen min når jeg blogger vanlig igjen. Savner det litt, så synes jeg det er mye morsommere♥ Skal prøve å opdatere tumblr'en oftere, sånn dere har noe å lese og se på om dere kjeder dere. Håper det går greit med alle, å at det går greit at dette ikke er moteblogg lenger. Er veldig glade i alle som leser bloggen min, det skal dere ha!

HAR DU TUMBLR? 
JASMINBLABLA.TUMBLR.COM 

http://junerg.blogg.no


http://antelope.blogg.nohttp://izoom.blogg.no

Disse tre syns jeg fortjente litt oppmerksomhet! Håper dere vil bli med nesten gang også♥
Hei alle sammen! Tenkte bare å si litt om denne mixen som jeg har linket over her. 
En god venn av meg som heter Fredrik Lorentzen er kjempeflink til å mikse og produsere musikk, å denne mixen over her er så rå kul! Jeg sier hele tiden at Fredrik fortjener mer oppmerksomhet når det gjelder musikken han lager, så derfor tenkte jeg bare å dele denne! Selv om den er litt "lang" så burde dere høre hele! Følg han gjerne på soundcloud, der han legger ut mixer og reposter mange kule mixer fra andre også♥  Sangen på slutten er jeg helt hekta på, den heter blurred lines.

Håper dere sjekker ut mixen, og ikke minst følger mer med på Fredrik!
PS: Jeg deler denne fordi Fredrik spurte om jeg ville hjelpe han, også fordi jeg synes han fortjener det♥

HVA SYNS DU OM MIXEN? 
Foressten så har jeg også soundcloud der jeg pleier å legge ut sanger jeg covrer. Dere kan følge meg HER, og Fredrik HER

LIK FACEBOOK-KNAPPEN OM DERE VIL AT JEG SKAL DELE FLERE LITT "UKJENTE" MUSIKKINNSLAG. 
#musikk #mix 
Setter i gang en linkerunde! Plukker ut de bloggene jeg liker best♥ Plukker de ut imorgen.
Kommer til å velge litt forsjellige, ikke bare "veldig bra" blogger, men kanskje noen som er litt ny også?♥

Du trenger ikke å linke din egen blogg heller! Kanskje du har en god venn som du syns fortjener det?

HVA HETER BLOGGEN DU VIL LINKE MED?

 

HVEM SOM BLE LINKET ER AVSLUTTET, DERE KAN LESE DE LITT OVENFOR :)
Hvit tatovering ♥ Kjærlighet ♥ Ombre hår ♥ Rosa treningstøy

Jeg har lyst på alt over her jeg! Sånn hvit tattoo er fint, jeg vil ha kjæreste, finere ombre hår og rosa treningtøy! Ååh, himelen.

HA EN FIN LØRDAG!

Har du kjæreste, eller noen i kikkerten? Nei, jeg har ikke kjæreste. Nja, kanskje litt? Hehe.

Hva har du gjort med håret ditt? Jeg dro på frisøren. Først så klippet hun det i en V form, sånn jeg beholdt lengden å det ser jeg tydelig siden håret mitt har blitt utrolig langt! Så tok jeg ombre/dip-dye, men fargen ble ikke slik jeg ville ha det, men det bleker seg i solen så det går bra!Hvor er toppen ifra?
Det er en kjole, å den er fra barneavdelingen på Cubus.

Hva heter du på Kik og Snapchat? Jeg legger dessverre ikke til folk jeg ikke kjenner på snapchat, så derfor legger jeg ikke ut navnet mitt. Men det er bare å sende Kik! Det heter jeg  jasmineileens. 

Hvor kjøpte du solbrillene? Kjøpte de på H&M for 79 kr tror jeg! (Fikk de av pappa)
Er designet ditt ett gratisdesign?
Ja det er et gratisdesign, men hun som har laget det har slettet alle HTML kodene og designet så du får ikke tak i det lenger.

Hva heter du på vine? Jasmin Stafseth! Bare følg meg, legger ut video nesten hver dag. 


Håper dere likte svarene! Har du spørsmål til neste uke? Da svarer jeg på video kanskje :)
 Genser fra Zara - Caps fra NY - Shorts fra BIKBOK

Hei og god fredagskveld! Nå er jeg hos mamma, endelig og slapper av. Hun har knipset utrolig mange bilder av meg, siden hun pleier å være min bloggfotograf men nå som jeg ikke bor med henne så er jo det selvutløseren som står på spill, hehe. Strømpebuksen åpnet jeg idag, å den revnet selvfølgelig når jeg gikk av bussen isted. Hater at de er så tynne.. Dere ser at det er en ny vegg jeg står bak også? Hos mamma så driver vi å pusser opp leiligheten vår, så hele gamle rommet mitt er grått, tapet og sjøgrønt. Gleder meg masse til å vise dere rommet mitt når jeg flytter hjem til mamma igjen! Elsker å innrede et nytt rom♥

Forresten så liker jeg blått. Særlig kongeblått. Synes det er en finfin farge, og kanskje den nye favorittfargen min? Hm, nei vet ikke. Jeg syns jeg kler sånn blåfarge da, litt i allefall! Genseren kostet i tillegg egentlig 279kr, men så var den på salg til 79kr. For et stort kupp! Elsker den, siden den er så god og varm.

LIKER DU Å INNREDE ROM?
#outfit #foto 
Hei!

Så deilig med ferie! Skal ikke stå opp tidlig på lenge. Imorgen kommer pappa,å jeg gleder meg kjempe mye! Men jeg blogger når jeg er på macen, vi snakkes :)
DETTE ER MINE TRENINGSTIPS, Å MIN MÅTE Å TRENE PÅ.

Heihei! Har lenge lyst til å lage et treninginnlegg til dere. Hva jeg trener, å hvordan jeg trener opp meg selv til å "like" kroppen min som den er.
Jeg har jo sagt det før, det er jo at jeg har dårlig selvtillit. Jeg har det. (EDIT) Bloggen hjelper meg litt med dette, det at jeg tar bilder av meg selv hver eneste dag å prøver å like det jeg ser og tar bilde av. Det forsvinner ikke bare av seg selv, og du som kommentert en litt frekk kommentar, her har du svaret ditt ♥

Men jeg tror det bare handler om å "tro" på seg selv, finne ut hva man liker best med seg selv?Det er jo  ikke bare med trening jeg åpner øynene litt, men all fin respons jeg får og at jeg selv ser store forandringer! Er mye mer fornøyd med sminken min og kroppen min enn hva jeg var for noen måneder tilbake. Da var der virkelig ille, og mine nærmeste vet hva jeg mener med det. Mèn det er en ting som hjelper meg igjennom alt dette, så det er faktisk å trene! Det er deilig å trene, å jeg får en stor selvtillitboost etter en treningsrunde :)

JEG GJØR BARE DENNE RUTINEN 1-2 GANGER I UKEN.


Oppvarmning: Jeg pleier først å gå fort rundt lerstadvannet 1 runde, også jogger jeg 1 runde. Men det er mest om sommeren, hehe! Pleier også å gjøre en dans som jeg lærte på cheer for lenge siden. Den er til en Miley Cyrus sang, kan sikkert vise en gang. Om jeg ikke gjør noen av disse, tar jeg å løper opp og ned trappene noen ganger.

Styke
10 armhevinger på knærne (x2)
10 vanlige situps (x2)
10 situps, annen hver arm på ben (x2)
10 situps med bena i "luften (x2)
 10 sekunder pause mellom hver repitisjon.
 
30 sek vanlig planke
30 sek planke med en arm og en fot bak (x2)
1 min 90 graders stilling
30 sek 90 graders stilling med armene i posisjon oppDiverse
SQUATS: 10 knebøy (x2)
Holde på kanten i trappen å trekke opp (eller en ribbevegg) 10 ganger
Løpe opp og ned en bratt bakke så mange ganger jeg klarer Tøying
1 minutt, "Guttespagat" stilling, og lene meg godt fra side til side, også trekke fremmover så langt jeg klarer
1 minutt, stå oppreist, å ta hendene rundt anklene eller ned i gulvet om man klarer det 
1 minutt, 90 graders stilling med foten liggendes bak. Trekke fremover, også bytte for etter 30 sek.
Gli forsiktig ned i jentespagaten, press nedover til du er nede eller nesten helt nede i gulvet. Presse i 30 sek.
Strekke ut armer og rulle på skuldrene

Så ja, her har dere min lille treningsrutine. Jeg synes alt dette er veldig hardt, men det kan ha med at jeg har vært veldig syk og sengeliggenes, haha.
Til vanlig så trener jeg cheerleading i tillegg til dette. Om vi fks. har 30 min med styrke på slutten av en trening, så gjør jeg det bare 1 gang i uken.

HVA TRENER DU? 

 

 


Duveet er listen jeg sletter og putter inn nye sanger på hele tiden. (her)

Partey er party lista, der det er litt mer danse musikk. Festlista egentlig, hehe. (her)

Reelaax er slappe av listen min, som jeg hører på når jeg bare vil høre på litt behagelig musikk og ikke sove. (her)

Sleep my darling er sovelisten min som jeg pleier å sovne til. Elsker alle sangene på den. (her)

Girly er jentelista. Den er en ganske stor "hit" hos veninnene mine! Det er masse jentesanger som jeg elsker å synge til! Burde kanskje heller kalle den syngelista? (her)

 

Så dette er mine 5 hoved lister som jeg hører på hele tiden♥ Bare å sjekke de ut.
#musikk #spotify  
Hei! Idag så tenkte jeg å skrive et innlegg om øyenbrynene mine! Haha, får så mye spørsmål om de, så synes at dere fortjener et innlegg! Vil først si at dette er MIN måte jeg gjør øyenbrynene på, å dette varierer fra person til person! Håper det hjelper noen da, viss noen er usikre på napping o.s.v! :)

 


Her har dere før napping og etter napping. Håper dere ser noen forsjell da, hehe!

Mac børste og BOSS pinsett: Det aller første jeg gjør før jeg begynner å nappe er å gre igjennom brynene, å finne hår som er for "lange", de klipper jeg bort eller napper. Selve nappingen gjør jeg med en pinsett fra BOSS. Jeg napper alt småhår under øyenbrynet, å løfter det litt opp får å få frem de aller minste hårene også. Jeg napper bare etter formen på brynet mitt, å passer veldig godt på at det ikke blir for tynt! Når jeg er ferdig nappet, børster jeg over igjen.

H&M brynskost og Clinique brynspudder: Det jeg gjør først er å ta brynskosten min nedi den gèlen som er i settet, derreter tar jeg det i pudderet. Jeg starter alltid fremst på brynet å former en slags firkant. Derreter fyller jeg bare inn brynet, å passer på at brynet ser okei ut. Til knekken passer jeg på å fylle inn på hårene, og ikke på huden! Pleier å børste over igjen med mac børsten om det er masse hår som stikker ut!

Chanel highlighter og Makeupmekka blendingbrush: Med denne higlighteren (som egentlig er en øyenskygge) tar jeg på børsten, å duser under brynsbeinet/knekken. Deretter duser jeg den forsiktig ut under brynet for å "løfte" det litt opp. Om jeg bruker øyenskygge pleier jeg å blende den inn i øyenskyggen.

SKJÆRING OG KLIPPING: Jeg skjærer også brynene mine i midten av de. Det er fordi det er masse småhår som jeg ikke klarer å nappe bort. Jeg barberer ikke brynene mine, siden når det vokser ut blir det ikke fint i det hele tatt. Jeg pleier også å ta en liten saks å klippe fremt med øyenbrynene siden der er der veldig lange hår! 

UTEN NOE SMINKE PÅ:


Som dere ser så er brynet mitt veldig styggt uten farge og fyll i. Har veldig svarte øyenbryn og det er ganske bustete, hehe!
Som dere ser fremme på øyenbrynet til høyre så er det litt kortere, det er fordi jeg stresset med saksen en gang. Dere burde ta dere tid til brynene deres, å ikke nappe og klippe før dere skal på skolen, haha!


Ferdig resultat. Løfter opp det ene brynet som dere ser, bare for å vise litt highlight, hehe!

HVORDAN GJØR DU DINE ØYENBRYN?
#øyenbryn #sminketips #sminke
Sett på 720px for best kvalitet!

Haha herregud, velkommen til mitt upyntede liv! Jeg kan ikke danse og jeg har verdens dårligste humor! Mange som ville jeg skulle lage videoblogg med Bjørn-Ivar, så her har dere litt klipp! Håper dere vil ha flere videoer som dette? Jeg synes isåfall de er utroolig morsomme!

LIK DENNE VIDEOEN PÅ FACEBOOK OM DERE VIL JEG OG BJØRN-IVAR SKAL LAGE EN VIDEOBLOGG!

HVA SYNS DU? 
God morgen!

Ble visst enda ett mobil innlegg idag, nettet vårt er nede! :( Fikk endelig fikset det! Blogger bedre så fort jeg er hjemme, vi snakkes!
 
Heihei! Blir bare et mobilblogg innlegg, siden jeg er i farta ut døra for å møte mamma i byen.

Jakke fra byoung - kjole brukt som topp fra Cubus - bukse fra BikBok - smykke fra Gina Tricot - solbriller fra H&M.
En ting som er veldig viktig når du tar bilder er holdningen din! Rett deg opp i ryggen og smil! En ting jeg synes er veldig viktig når jeg tar bilder, er at jeg ser høy ut. Jeg er jo bare 1.56cm så jeg er jo veldig lav, derfor vil jeg se høyere ut og det gjør jeg lett ved å ta på meg noe høye hæler! Dere kan jo se forsjellen på bildet over, hvor mye finere er det ikke med hæler? Det ser mye mer "riktig" ut, å du trenger ikke ha med hælene på bildet en gang, om du ikke vil at de skal synes!Lyse bilder! Se for en stor forsjell det er på disse to bildene da! Lyse bilder er så utrolig viktig, disse bildene er ikke redigerte. Du kan skru opp noe som heter ISO på kameraet ditt for å få lysere bilder når du tar de. Selfølgelig redigerer du litt konstraster når du setter deg ned, men hold bildene lyse!
Få med hva som skjer over hodet ditt, og se en annen vei enn rett i kameraet. Her har jeg gjort en feil på begge bildene, men det jeg vil frem til er at du må få med hva som skjer "over" hodet. Jeg er ikke flink til å gjøre det, men det er mye finere sånn. En annen ting, som er på "feil" bildet som er riktig er at jeg ikke ser rett i kameraet. Bjørn-Ivar er min bloggfotograf, så jeg pleier å se på han når han tar bildene. Synes bildene blir mye finere da.

Så dette var de 3 tipsene som gjør at jeg får "finere" bilder. Håper alle har det fint, siden jeg tok meg en liten bloggpause i går! Idag har jeg vært på skolen, også har jeg vært på besøk hos en kompis. Var kjempekoselig, burde virkelig være mer på besøk hos venner og ikke bare være i byen å se i butikker. Nå sitter jeg plantet godt nedi sofaen med nyvasket hår og mormor som prater i ett sett i bakrunden. Foressten så følg meg på VINE, haha for en app det er jo helt hysterisk morsomt! Heter bare Jasmin Stafseth der.

Genser fra Zara, shorts fra bikbok, smykke fra h&m (?). 

Kjedelig outfit, men det funker! Er veldig fint vær, men synes det er kaldt så jeg puttet på meg strømpebukser idag♥
Tror jeg må sove litt nå, har hodepine så det hjelper ikke å sitte på maccen, haah! Men vi snakkes!

HVA SYNS DU?
Har jeg sagt hva jeg heter på instagram? Jeg heter JASMIIINES.
Opdaterer hele tiden, så dere får se litt av mine venner og hva jeg driver med på fritiden! håper dere vil følge meg!

SKRIV HVA DU HETER I KOMENTARFELTET, SÅ SKAL JEG SJEKKE DEG UT!

Weheartit                     /                             Meg

Elsker denne buksa som jeg kjøpte på BIKBOK for en liten stund tilbake. Brukte den på skolen idag, å det er så deilig å bruke, hahah føles ut som joggebukse.
Vurderer å jogge meg en tur nå, men tror jeg ikke orker, yes #sommerkropp2013!!! Neida, men dere få ha en superfin dag!

HVA SYNS DERE OM LEOPARDMØNSTER?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits