Genser BIKBOK - Bukse ZARA - Sko REEBOK

Hei dere! Litt rotete innlegg, men jeg ville bare klikke innom. Blogger fra mamma sin gamle stasjonære pc, så jeg får ikke delt noen optimale bilder :-(. Nå skal jeg ut døren å møte Aleksander for å prate litt og gå en bytur. Ha en fin lørdag da dere!


Hei dere! I dag hadde jeg lyst å klikke innom å dele et lite tips til de av mine treningsglade lesere. Jeg selv elsker å trene, og om det er en økt på 30 minutter eller 2 timer så føler jeg at jeg har fått en real energiboost for kroppen min. For noen dager siden kom jeg over appen "pump up", som skulle være en ganske bra treningsapp. Jeg tenkte at dette var samme dårlige treningsløyper som alle andre apper, og at man etterhvert måtte betale for flere øvelser. Vel, ikke denne gangen! Pump Up er på en måte instagram for trening. Folk over hele verden poster bilder av sunn mat, treningsøkter og alt som egentlig er relatert med trening. I tillegg for du din egen konto hvor andre kan følge deg, og like bildene dine - og du kan følge andre kontoer som du liker. I tillegg til dette så er jo det en app hvor den setter sammen treningsrutiner for vekten din og målet du vil sette. Du kan personalisere hva du vil trene, og pump up setter sammen en rutine. Feks: Du kan trykke at du skal på treningsenteret, så velger du hvilke muskler du vil trene osv. Når de har satt sammen rutinen for deg, er det bare å trykke på "start" og den teller ned for deg hvor lenge øvelsen skal holde på osv. Den ilustrerer med tydlige bilder av hvordan en øvelse skal utføres. Helt genialt for min del! Eneste som er "negativt" med appen er at du må ha internett for å holde på med den. Jeg har dessverre ikke WIFI på det treningsenteret jeg drar på, så jeg må passe på at telefonen min har fullt opp med batteri før jeg drar hjemmefra. Dette er foresten ikke et innlegg i sammarbeid med pump up, det er et helt vanlig innlegg hvor jeg vil dele noe jeg virkelig liker med dere. Dette ble litt mye tekst, haha! Dere må gjerne følge meg på pump up, så følger jeg ALLE tilbake♥ Jeg heter jasmineil der også.

Hvem synes dette hørtes kult ut?

Følg meg på pinterest her.

Mmm, så gode disse 4 forskjellige matbildene så ut. Jeg kunne tenkt meg å lage alle selv, og de ser ikke så vanskelige ut heller. Har prøvd å finne ut hva som er i alle rettene, så kan skrive det under her. Nå er jeg hjemme etter et besøk, og resten av kvelden skal jeg bare slappe av, se på tv og sovne litt tideligere enn til vanlig i en "helg".


Bilde 1: Frukt bolle. Kiwi, vaniljeyoghurt, banan, druer, jorbær, eple, tjukk granola/energibarer drysset med kanel. 
Bilde 2: Vannmelon salat. Rød saftig vannmelon, agurk, salat og peanøtter. 
Bilde 3: Oransj drøm. Vanilje yoghurt, granola, mango, kokkos og mandarin.
Bilde 3: Kylling med tilbehør. Kylling med godt krydder, sitron, salat, ris, paprika, tomat og dressing.


Hvem fikk lyst til å lage noe digg nå? :-D

SETT PÅ 720 HD!

Hei, og god morgen! Endelig er jeg ferdig med naturfag muntlig, og har tid til å oppdatere dere igjen. I helgen har jeg vært hos mamma, en liten tur på tivoli og vært på kino med noen venner. Vi så filmen pitch perfect 2, og den var kjempe bra! Anbefales å se om du har sett 1'ern først :-D. Forrige uke fikk jeg spørsmål fra en leser om jeg kunne vise alle leppestiftene mine, så her får dere en video. Alle er ikke med siden det ikke er alle jeg bruker like ofte - men her har dere de jeg bruker mest. Nå skal jeg snart ut på besøk en tur, så vi snakkes ♥

We all got to love Mila Kunis ♥ Her om dagen satt jeg meg ned å kom over bildet under. Det endte opp med at jeg tok opp sminkekostene og sminket min egen variant av Mila Kunis sin bronzy øyensminke. Jeg ble i såfall ganske fornøyd med resultatet. Produkter står under bildet, håper dere likte looken, gjerne kom med flere kjendis tips!

Øyenskygge: Mac Bronze og Cork.
Eyeliner: Urban Decay 24/7 glide on eyeliner, i fargen zero.
Vipper: Smashbox eye brightening illuminating mascara.
Bryn:  Smashbox eyebrow pen.
Hud: Maybelline dream wonder foundation, bahama solpudder, garnier eye roll on concealer.
Lepper: Esteé Lauder lipgloss (husker ikke fargen).

 

Klem ♥ 


Hei dere! 
I dag tenkte jeg å dele min hudsminke med dere, som tar veldig rask tid om morningen. Jeg liker veldig godt alle disse produktene, og anbefaler de videre. Her har du en liten omtale og oversikt over alle produktene:


Bahama Mama bronzer: Dette er et helt matt solpudder, som er ganske mørkt. Jeg pleier å legge denne i kinnbena, tinningen og kjeven for en fin glød i ansiktet.

Maybeline dream wonder nude foundation:
Denne foundatioen er kjempe tynn, og smører seg lett på huden med medium dekkevne. Du kan bygge den opp så mange lag du ønsker etter dekkevnen du ønsker. 

Urban Decay 24/7 glide on concealer:  Dette et en kjempegod concealer. Jeg har den i noen farger lysere enn huden min, og har denne under øynene for å dekke de mørke ringene mine. Foundatioen dekker urenhetene mine, så jeg har ikke behov for concealer i ansiktet. 

Kicks BB cream børste: Denne børsten bruker jeg sammen med foundation.

Real Tecniques blush brush:  Denne børsten bruker jeg tid pudder.

Too Faced Milk Chocolate bronzer: Dette solpudderet er veldig lys på min hudfarge, så dette bruker jeg i hele ansiktet for å sette sminken. 

Beauty blender:  Denne svampen våter jeg, og fester foundation og concealer sikkelig til huden. 


Noen som bruker samme sminkeprodukt, eller har anbefalinger? :-) Ha en fin dag!
Hei dere! 
Hver jul får jeg en ny personlig almanakk, og denne lagde jeg for i år. Har ikke delt den før nå, fordi jeg glemte helt av det. Denne gangen ble det et lysere design, med turkis inni. Jeg har alltid hatt rosa tidligere, så tenkte det skulle bli fint med forandringer. Her skriver jeg ned alle planer jeg har, og avtaler som jeg må huske på. Anbefaler alle å kjøpe seg en almanakk, jeg har brukt disse flittig i 3 år. Håper dere fikk et godt tips, ha en fin kveld :) 

Topp: Mango - Skjørt: Zara

Hei og gratulerer med "overstått"! Jeg har vært med mamma hele helgen, og jeg har dessverre ikke hatt mobildata eller wifi så da fikk jeg ikke oppdatert dere på nasjonaldagen. Jeg var sammen med venner på morningen og spiste frokost, og etterpå møtte jeg mamma,pappa, farmor og lillebror for å se på tog. Senere dro vi å spise mat, og feiret på barneskolen lillebroren min går på. Hadde en veldig kjekk dag :-)

Her har dere et throwback outfit fra sommeren 2013 faktisk. 2013 var en herlig sommer, og jeg håper denne i 2015 blir like bra.Har vært fint vær i Ålesund de siste ukene, men dessverre ser jeg at det er meldt regn fremmover. 

HVA GJORDE DU PÅ 17.MAI?
Bilder: pinterest.

Hei dere! Tiden flyr, og jeg har savnet å skrive her inne. Jeg har planlagt noen innlegg fremmover, å jeg har redigert sammen en video også. Det er 17.mai om 4 dager, å i annleding til dette så har jeg funnet frem noen frisyrer som jeg synes passer fint sammens med bunad, men også til finkjolen. Jeg tenkte å få til samme innlegg bare med sminke, men det er spørs om dere vil det. Vi snakkes ♥
17th may #1

 

HM blå tunica ♥Rag & bone jeans ♥Nude Sandaler  ♥Nixon Klokke ♥Blue Nile armbånd ♥Leppestift  Neglelakk.
17th of may #2

 


Skater skirt ♥  Alexandre Birman Sko ♥ Botkier veske ♥ Cartier armbånd 

 


Hei dere! Snart nærmer det seg 17.mai, og i anledning til dette tenkte jeg å sette sammen to 17.mai inspirert antrekk for dere som ikke har bunad eller ikke skal bruke i år. Jeg synes disse to antrekkene over er to antrekk jeg kunne hatt på meg selv. Kanskje ikke så fin pris på alt, men dere fines mange fine dupes i kjedebutikkene våre. Ha en fin dag videre, gjerne del 17.mai innlegg med meg om dere har postet noen! (Alt som er på bildene er linket under, bare trykk på "navnene").

SETT PÅ 720HD!

Hei dere! Nå er vi inn i den siste vårmåneden, og da passet det seg å lage favorittene mine fra april. Denne videoen her ble ikke super bra, men det er bedre enn ingenting. Jeg skal sette i gang med et par innlegg til som jeg skal poste fremmover. Gjerne kom med forslag om det er noe dere vil se :-). 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits