Tenker å kjøre en spørsmålsrunde, siden det er så lenge siden sist. Jeg kan få Fredrik til å svare på noen spørsmål om dere vil det!

SPØR OM HVA DU VIL ♥


Genser - ginatricot ♥ shorts - bikbok HER ♥ veske - primark ♥ sko - converse

Hei dere! Her har dere gårsdagens antrekk. Denne shortsen er så søt, og ikke minst behagelig å ha på! Jeg kjøpte den for noen uker siden, og jeg var usikker på om jeg kanskje skulle levere den tilbake siden den er så gjennomsiktig - men det gikk fint! Angrer ikke ett sekund. De siste dagene har vært strålende med sol og varme, men i går ble det kjøligere på kvelden.  Prøve muntlig i RLE gikk rett i dass på onsdag, så det var veldig deilig å få en langhelg til å kunne forberedre meg på tilbakemeldingene til den ekte eksamen neste uke.

Det er så dumt at vi får oppgaven 24 timer før, og da blir jeg så fort knyttet til manus fordi jeg ikke har klart å lære noe :-( Jeg synes det er så dumt at eksamen skal fungere sånn, men det får gå som det går. Veldig bittert å få en veldig svak karakter i ett av de beste fagene mine, mest fordi jeg blacket ut på spørsmålsdelen. Mandag og tirsdag blir forhåndsskrevne innlegg, for da MÅ jeg øve. Vi snakkes!

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?
HEII DERE♥
Herregud jeg føler meg så slem som ikke har blogget de siste dagene - men jeg lover dere at denne helgen har gått i ett. Jeg tenkte bare å kikke innom for å si hei nå, men mer detaljert innlegg kommer i morgen. Jeg har også filmet innkjøpsvideo, så da får dere det i samme slengen. Bildet over er favorittbildet mitt fra 17.mai. Mamma fanget øyeblikket akkurat, å det var et koselig bilde. Det er mange som lurer på hvordan det står til med meg og Fredrik, å det går veldig bra med oss. Elsker han så utrolig mye, og om ikke lenger har vi vært sammen i 1 år! Tiden går så utrolig fort♥

HVA HAR DERE GJORT I HELGEN?
I morgen reiser jeg til Trondheim med mammii! Gleder meg mye. Det blir nok bare iPad og mobilblogging i helgen.

NOEN SOM ER I TRONDHEIM?
Topp - bikbok / bukse - dr.demin / sko - converse

GJETT HVEM SOM FIKK EN TELEFON OM AT ET KAMERA ER FUNNET IDAG DA! JEEEEG! Klarer ikke å beskrive hvor glad jeg ble når jeg fikk telefon fra storsenteret at de hadde kamera mitt. Da får jeg delt alle bildene jeg har tatt på 17.mai med dere. Her er dagens antrekk, veldig enkelt og classy. Foresten så har jeg fått meg nytt design! Det er et gratisdesign laget av fine Lotte. Jeg har problem med overskriften i innleggene mine, noe som er utrolig irriterende.. håper jeg får fikset det. Ha en fin kveld dere!
HALELUJA så deilig det var å bli ferdig med matte eksamen! Nå er det bare muntlig igjen, å jeg håper virkelig det blir ett lettere fag. Helgen har vært stressende, og 17.mai var utrolig koselig. Det eneste dumme som skjedde var at speilreflekskameraet mitt ble glemt igjen eller stjelt på 17.mai :-( Vi har ikke funnet det noen steder enda, så det ender vell opp med at jeg kjøper et nytt ett + 50mm f.8 linsen. Utrolig kjipt, men sånn er det bare. I tillegg så har iPhonen falt ned i bakken så front kamera er ødelagt. Veldig uheldig. Mèn jeg har jo det rosa kamera som var mitt første kamera, så det får duge så lenge. 

Nå ligger jeg godt plantet i sengen etter en lang dag. Er det forresten bare jeg som har blitt forkjølet og syk her i Ålesund, eller er det noe som går? Utrolig kjipt nå som fine været er her. Men nok klaging, vi snakkes! Jeg oppdaterer dere på kamerajakten min, gjerne legg igjen en kommentar om du vet om noen som har sett eller tatt et CANON EOS 600D kamera!!

HAR DU HATT MATTE EKSAMEN I DAG?

 
Vil ønske alle dere en fin 17.mai!


Bilder fra weheartit, følg meg her.

I går så satt jeg nesten i en time på weheartit å oppdaterte profilen min med mye fint ♥. I dag er det 16.mai, så i kveld skal jeg sikkert være med Fredrik og noen venner for å finne på noe. Etter nesten en hel dag med matte kan jeg slappa av litt, å ikke minst glede meg til i morgen! Tenk at det et nasjonaldagen allerede, åå kos! I går kjøpte jeg meg en kjempe fin shorts og en neglelakk som jeg vil vise til dere så snart jeg har fått ladet kameraet mitt. I helgen skal jeg være hos mamma også, så det blir enda mer kos i hjertet mitt ♥. Håper dere får en fin dag! Vi snakkes.

♥ ♥ ♥

HVA GJØR DERE I DAG?


Overskriften sier vel mye om at jeg kom opp i skriftlig matte eksamen. Jeg føler at jeg ikke har noen sjangs i og med at jeg har 2 i matte fra før.. Men vi får se! Dagene fremmover til mandag blir regning og tall. Blogges imorgen eller på 17.mai! 

HVA KOM DU OPP I?
I sammarbeid med batoko.com.

Hei dere, jeg har en super gladnyhet til dere! Batoko.com er kanskje kjent for de utrolige kule klærne sine, og ikke minst alle levi's shortsene de har! Jeg har ordnet en rabattkode til dere der dere får 10% på kjøpet deres ved å skrive inn koden: JASMINBLOGG10. Koden gjelder frem til 17.mai. Dere burde garantert ta sjangsen i og med at batoko egentlig ikke sponser lenger♥ Håper dere tar dere nytte av den!

NOEN SOM VIL KJØPE SEG NOE NYTT?


 Kode:

JASMINBLOGG10 

Leppestift: Mac - Rebel.

Hei dere! Nå har jeg satt med nesa i samfunnsfagboka siden jeg kom hjem, og er forsatt ikke noe klokere. Så nå tar jeg meg bare en liten lese pause, også får jeg bare pugge litt mer etterpå. Føler jeg ikke kommer meg noen vei siden det er 6 kappittel å kunne utenatt. Jeg knipset disse bildene tideligere i dag, sånn dere får se hvordan jeg ser ut, haha. Uff, har ikke orket å tatt noen bilder av meg i det siste - så sånn er det bare, haha♥ 

Flere som pugger?
Topp - Bikbok // Smykke og Cardigan - H&M.

Hei alle sammen♥ Ny uke, og enda kortere tid til sommerferien. Jeg kan ikke tro at nasjonaldagen er på lørdag, og at på torsdag får jeg vite hva jeg kommer opp i til eksamen. Vi får håpe det ikke er matte, for da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre :-( Håper uken går fort! Jeg lurer på om jeg kanskje har fått halsbetennelse, å det er typisk meg nå som tiden snart er inne! Foresten, hva syns dere om mitt blonde hår? :-D

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?Mac - Pink Nouveau ♥ Maybelline Babylips: Peach Kiss og Pink Punch.


Bikinitopp - Cubus ♥ Nivea Lip Butter - H&M ♥ Babylips - Vita og H&M ♥ Leppestift og lipliner - MAC ♥ Shampoo - Lush ♥ Smykke - Glitter.

Hei alle sammen♥ Her er de siste innkjøpene mine, å jeg er veldig fornøyd med alt. Jeg har kjøpt noen ting til som jeg glemte av på bildet også. Den siste uken har vært slitsom, men skoleuken avsluttet med en god karakter i norsk tentamen. I dag skal jeg møte farmor, så dette er et ferdigskrevet innlegg. 
HVA SYNS DU OM INNKJØPENE?
 


inspirert innlegg av fotballfrue.
in my wardrobe

- the basics you never get enough of - 


I min garderobe er det viktig at jeg har basic klær som jeg kan style med alt. Det viktigste for meg i min hverdagsgarderobe er:
- En hvit singlet ♦ En svart tskjorte ♦ Svart kjole. Passer også som skjørt. ♦ Jeans ♦ Skinnjakke ♦ Svart veske ♦ Hvite converse -

Dette er plagg som går til alt, å det er akkurat sånn jeg liker det! Jeg beklager sånn for dårlig blogging, men sånn er det når man har mye skole på gang. Jeg har ikke løftet opp kamera heller siden jeg har gått i joggisen hele uken. Jeg tenker jeg kan pynte meg litt imorgen, så får dere outfit. 

HVA ER VIKTIG I DIN GARDEROBE?
Hei! Endelig mobil og Internett dekning. De siste dagene har jeg vært i Bergen, Sveio og i Haugesund med mamma sin familie. Jeg skal lage innkjøpsvideo til dere om dere vil det :-)

HVORDAN GÅR DET?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits