Hei dere! Åååh, denne bloggingen altså. Jeg skal skjerpe meg fremmover, det er bare at jeg ikke har tid når skolen kommer i veien :-(. I dag er siste dagen av april, og vi starter mai allerede i morgen (iiiih). Noen som skal ut å feire i dag, eller er det noen som er russ? Oppdaterer dere når jeg er hjemme regner jeg med, snakkes!

 

Genser: H&M ♥ Bukse: Dr.denim ♥ Veske: Lindex ♥ Sko: Skopunktet ♥ Klokke: Marc by Marc Jacobs
 
Hei dere! Beklager for at det ikke har vært oppdateringer denne uken, men alle de forhåndstillte innleggene ble ikke publisert  :-(. Her har dere i såfall antrekket mitt på fredag, veldig enkelt men pyntet med hæler, liker det sånn. For øyeblikket kom jeg akkurat hjem etter en lang tur til Fjellstua sammens med Amalie. Har hatt sikkelig hodepine i hele dag så jeg håper virkelig det gir seg til i morgen, for det er så kjedelig å føle seg sånn. Håper dere har en fin søndag ♥

 
Hei dere!
Hvor kul er ikke denne koppen? Jeg var på MENY her om dagen da jeg så tilbudet til Tine: Kjøp to store yogurter og få med en yogurt kopp på kjøpet! Denne var perfekt for meg, hvor man kan ha yogurt i koppen og oppbevare nøtter, bær, granola osv. i topplokket - genialt! Frokosten min i dag består av Tine vanilje yogurt, halvfrossne blåbær og litt havregryn. Resten av søndagen skal jeg bruke på å lese ferdig en bok som vi leser i lekse til skolen, og se litt serie. Ble nettop ferdig med MOB, så lurer på om dere har noen tips? ♥


Hårbånd: Zara

Hei dere! Nå er det snart helg, og det skal jammen bli godt å få slappe av og sove lenge. I går fikk jeg et superfint hårbånd i posten fra tante Leila - og jeg elsker det. Jeg kan sette opp håret for en mer festlook, men jeg kan også bruke den til hverdags slik som jeg gjorde i dag. Liker veldig godt at den har hint av blå i den, perfekt. Nå spiser jeg grønnsaker og dipp, og skal straks jobbe videre med en presentasjon som jeg skal ha i morgen. Ha en fin torsdag videre!


Hei dere!
Jeg synes at Calvin Klein settet mitt er så fint at jeg må vise det frem. Jeg fikk dette settet i julegave, og jeg har planer om å kjøpe det i grått også bare med en sikkelig bh istedet for sportsbh typen. Akkurat nå ligger jeg å slapper av i sengen, ser litt på weheartit før jeg straks skal bytte over til å se ferdig Make It Or Break It. Noen som vil ha en liten serie guide? Jeg elsker å se på hva andre ser, så kanskje jeg skal sette i gang med et slikt innlegg :-D. Nå skal jeg i såfall slappe av sikkelig sånn jeg får søvn i natt, vi snakkes ♥. (ps: kan ikke huske sist jeg blogget to ganger på en dag, applaus til meg).
Underwear Organizer HER.

Hei dere!
Velkommen til undertøy skuffen min, hehe. I dag er det starten på en ny uke, og da tenkte jeg at det hadde vært greit å dele et lite tips med dere som jeg er veldig fornøyd med. Jeg bestillte nemlig "Underwear Organizer" fra eBay, og laget det til i skuffene mine, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Det fulgte med en boks til 8 bh'er, en mindre boks med 6 lommer som jeg ruller sammen trusene mine i, og en med ca 10 små lommer som jeg har rullet sammen tynne strømpebukser nedi som jeg ikke fikk tatt bilde av. Nå synes jeg at undertøy skuffen min ser mye finere ut, og ikke minst så holder bh'ene mine seg mye finere :-) Ha en fin mandag videre, vi snakkes ♥.Hey lovelies ♥. Takk for alle kommentarer og alle som var innom bloggen min i går. Jeg valgte å slette innlegget i og med at det ble litt for personlig. Kanskje det kommer ut igjen en annen dag, men det ble litt for overvelmende. Looken over lagde jeg i går, inspirert av vår. Elsker peachy farge på lepper, øyner og kinn nå når det er vår, og ikke minst en bronzy glødende hud. Var ikke så lett å fange opp på kamera, men denne looken er kjempe fin i virkeligheten! Håper dere syns den var fin, gjerne skrik ut i kommentarfeltet om dere vil ha video :-D Her er produktene jeg har brukt:Hud:
Chocolate Soleil Milk Chocolate - Too faced
Bahama Mama Bronzing Powder - The Balm
Frat Boy Blush - The Balm
Mary-Lou Manizer Higlighter - The balm
Double Wear concealer - Esteé Lauder

Bryn:
Double Ended Pen - Smashbox
Double Ended Pen Brow Gel - Smashbox

Øyner:
Love Me Palette - Smashbox
Chocolate Soleil Milk Chocolate - Too Faced
Eye Brightning Mascara - Smashbox
Grandiose Mascara - Lancomé 

Lepper:
Candy Gloss - Victoria's Secret 

 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits