Hei dere♥ Jeg har gjort masse endringer på rommet mitt siden sist! Alt er rosa, hvitt og svart. Elsker rommet mitt veldig mye, men det eneste jeg mangler er en ny seng og tv. Nedi Victoria's posen ligger "Ballets Par" båndet, en Marc Jacobs brus og en rose som jeg fikk av Fredrik for lenge siden. Nå er jeg mest sansynlig i Bergen å shopper (hehe). Håper det går fint med dere! 

HVA SYNS DU OM ROMMET MITT?
iPhone ♥ Paracet ♥ Småpenger ♥ Øretelefoner♥ Victoria's Secret Bodysplash - Love Spell ♥ Lip butter ♥ Kortholder


Hei dere♥ Nå begynner det å bli noen dager siden jeg har oppdatert dere, men slik er det når man holder på med mye skolearbeid. Her har dere det som alltid er med i vesken min uansett hvor jeg går. Kortholderen er fra Juicy Couture (les: i den har jeg bank,buss og skole kort. etc.). I natt reiser jeg på ferie med hele mamma sin familie til Bergen også videre til Sveio til et feriehus. Det blir super kos, å jeg skal så klart få med meg noen godsaker hjem fra Bergen. Jeg skal skrive noen forhåndstillte innlegg til dere, siden jeg tar ikke med macen♥ 

HVA HAR DU I VESKEN DIN?

Shorts: Whitney Port for BIKBOK / Topp: Monki / Jakke: BIKBOK

Her er dagens antrekk. Denne shortsen er så utrolig stilig og vårlig. De selger den ikke lenger siden dette er en av kolleksjonene til BIKBOK som er limited edition. IDAG KOMMER FORESEN ANGELICA BLICK TIL OSLO FOR Å LANSERE KOLEKSJONEN SIN! Can't wait! Jeg skal straks ut døren å møte typen, fordi det er så fint vær idag! Kos dere masse i fineværet!

SYNS OM ANTREKKET?

Klær fra BIKBOK / Sko Converse / Ringer fra Gina Tricot og BIKBOK / Klokke fra Marc Jacobs / Solbriller fra Ray Ban / Smykke fra Björg.

Herlighet for et fint vær i dag! Rett etter skolen skiftet jeg til dette antrekket, å jeg gikk uten strømpebukse! Jeg var i byen en tur så tok jeg og Freddy en tur til volsdalsberga å møtte flere kjente av oss♥ I nuet slapper jeg av å har tenkt å kikke litt på youtube. Håper været holder seg til å morgen, for 20 grader er deilig!

NB NB: Foresten så vil jeg bare oppklare noe for i forrige innlegg. Det var utrolig mange som missforstod, å jeg fikk mange MANGE stygge kommentarer så ble slettet av meg med en gang. De 10 tipsene som stod der er det JEG gjør for at huden min skal bli fin. Det med p-piller ble missforstått, det skulle så klart stå at p-piller hjelper mot kviser. Beklager så mye om det var mange som ikke forstod, men det var helt unødvendig å slenge dritt. 

HVORDAN ER VÆRET HOS DEG?
♥ Drikk mye vann! Ha en drikkeflaske liggenes hele tiden.
♥ Vask ansiktet ditt med varmt vann hver morgen og hver kveld.
 Rens huden din med bra produkter som funker for din hud. Jeg bytter på ACO spotless serien og dermalogica Clear Start serien.
♥ Ta en god ansiktsskrubb og en ansiktsmaske minst 1-2 ganger i uken. Gjerne invester i en litt dyrere en for bedre resultat. Bruk minst mulig ansikts sminke. Jeg bruker som oftest bare mineralpudder, også bruker jeg solpudder og en higlighter. 
  Finn ut hvilken hudtype du har. Da er det lettere for deg å pleie huden, med å bruke riktige produkter.
  Sov godt. En god natts søvn er viktig. Minst 8 timer! 
 ♥  Spis mindre sjokolade. Det hjelper, jeg lover!
  Ikke ta deg så mye i ansiktet. Da kommer det bakterier som gjør slik at du får flere kviser.  


Her er mine tips innen å få plettfri hud. Jeg har slitt med en del kviser og uren hud selv, å det er veldig viktig for meg å ta vare på huden min. Alle punktene over lover jeg at vill hjelpe. Etter jeg har begynt å drikke mer vann, sove mer, bruke mindre sminke og huske å rense ansiktet hver kveld - har huden min blitt babymyk! Jeg sliten forsatt med litt uren hud, men det forsvinner vell etterhvert.

Tilbake på skolebenken i dag, å dette er et forhåndsskrevet innlegg. I går var jeg og Fredrik på daaateee *kniis*. Det var utrolig fint vær i går, å jeg har  gått i kjole 2 dager på rad :-D 

HAR DERE NOEN TIPS TIL Å FÅ FIN HUD?

Kjole - BikBok / Cardigan - Atmosphere / Solbriller vet jeg ikke / Smykke - Björg.

Jeg kom meg ut i sola alikevell! Vi tok turen på et hundetreff som er hver søndag, og etterpå kjøpte vi is og milkshake på Stuen. Jeg ville kle meg litt sommerlig i dag, så da ble det på med en av favorittkjolene mine♥ Ha en fin søndag da dere! Husk å legg dere litt tidligere i dag sånn dere får inn døgnrytmen til tirsdag. 

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?
wants for spring

 


For å se hvor tingene er fra, trykk på de små miniatyr bildene. 
 
Hei dere! Solen steker ute, og her inne sitter jeg. Det går ingen busser idag, noe som er super dumt. Jeg skal heller sette meg litt ute på verandaen eller kanskje jeg skal ta turen til hytta å slappe av litt. Haha, som sagt så har vi hytte i hagen. Eller det blir kanskje mer som et lite gjestehus.
For tiden har jeg likt pastellfarger mye, å jeg vil ha en svart hatt mer en noe annet! Finner aldri den perfekte for meg. Harr ønsket meg nike air max veldig lenge, så disse to over synes jeg er superkul. I tillegg kunne jeg tenkt meg de helhvite. Jeg tror jeg skal invisere inn en knæsj rosa leppestift også, slik som den fra mac på bildet over :-)
HVA GJØR DERE IDAG? JEG KAN IKKE FATTE HVA JEG AKKURAT HAR LEST.  Med bare 2 følgere og 1 like har jeg hele 30 000 views på settene mine. Jeg har klikket meg innpå å sett hvem som har sett de, å jeg kan ikke fatte at det er "polyvore stjerner" som har sett de. Tusen hjertelig takk for alle som har sett på alle antrekkene og settene♥ Dere kan alle følge meg HERHERHERHER for nye setts som ikke kommer på bloggen før lang tid etter.

Jeg har drevet med polyvore i 2 år, å det har jeg har jobbet meg oppover på denne måten gjør meg så glad! Jeg poster alt fra moteantrekk, sminke oppsett og interiør. Det går for det meste i antrekk, men det er alltid kjekt med variasjon. Jeg får ikke noe som helst penger for å skrive om polyvore. Dette er bare noe jeg hadde lyst til å vise dere siden jeg er superstolt av at SÅ mange har sett på antrekkene til lille meg! 

FØLG MEG DA DERE!
Hva heter du på polyvore, om du har?
-
♥ Smile mer ♥ Være mer med venninner ♥ Trene hardere ♥ ikke tenke på sykdom ♥ vær possitiv ♥ Gråte mindre ♥ Sove mer ♥ Spise sunt ♥Fremmover vil jeg skjerpe meg. Jeg er lei av å plutselig bryte ut i gråt, jeg er lei av å ikke priotere venner, jeg er lei av at smilet mitt er falskt og jeg er lei av å være slik som jeg er nå. Jeg vet ikke helt hvor jeg kan skrive ned alle tankene mine som svirrer rundt i hodet mitt. Mange tror at livet mitt blir fremstått veldig bra på bloggen, men i det siste har jeg vært litt nedfor. Det har ingenting med kjærligheten å gjøre sånn at det ikke blir rykter om det. Fordi det er noen der som liker å lage rykter, spessielt når de ikke er sanne. Det er alltid samme personer som tulleringer deg flere ganger å spør om private og sårende ting. Jeg vet ikke om jeg takler alt det negative - derfor starter jeg en ny start: Vær possitiv, vær glad! Ta de små mulighetene man får, å utnytt de så mye du kan. Jeg har blitt forkjølet og tung i hodet igjen, noe som er kjedelig når det er ferie. Jeg får heller bare krype langt under dyna med en god kopp te. Jeg har også kjøpt Det Nye, så da har jeg litt å lese på♥♥ 

HVORDAN HAR DU DET?

Leopard heels /// Babyblå blazer


Beige klær, svart skinn veske /// Gull ringer i alle størrelser


Lysblå skinnjakke og beige veske /// Skinnskjørtet fra Ivy Revel


Leopard veske (clutch) /// Leopard sko

Hei dere! Jeg tenkte å lage en liten vri på wanties innleggene mine, der jeg tok bilder fra andre nettsiden/blogger å satt de sammen slik som dette. Istedet for å ha en masse klær fra nelly, så syns jeg dette var en grei idé! Jeg har så lyst på beige, lyseblått og leopard inn i garderoben min. Jeg har også veldig lyst på en genser der armene starter på "skuldrene". Så bikbok hadde fått inn en, så må kanskje prøve den etter påske.  Over til noe helt annet: I går ble det bloggfri fordi jeg var med Fredrik hele dagen, å det har aldri vært så koselig på lenge! Jeg kriber i magen mye mer enn hva jeg gjorde før *kniis*.  

VIL DERE AT JEG SKAL FORSETTE MED SLIKE INNLEGG?

BILDER FRA ANGELICA BLICK OG KENZAS.

Tidenes overskrift, haha. Det er jo påske, eller nesten påske. På lørdag kan jeg åpne påskeegget, det gleder jeg meg masse til! I påsken skal jeg ikke gjøre noe som helst. Egentlig så har jeg ikke noe å blogge om heller, så da har jeg ikke noe bilde til dere. Men kom med videoforslag da! Så har jeg noe å gjøre på.

 

 


Som sagt: ingen bilder. Så da får dere heller denne søte kyllingen som jeg lagde i picmonkey. 

FLER SOM KJEDER SEG?

Bilde lånt av fineste Eirìn.

Hei dere, god tirsdag♥ Når jeg endelig fikk satt meg ned å lese blogger kom jeg over dette søte bildet på Eirin sin blogg. Så samme bilde på weheartit, menjeg syns det ble ekstra søtt når hun hadde redigert inn blomsterbakrund. Men poenget er at bildet har rett - haha.Tenk på disse små, søte punktene fremmover♥

De dagene jeg har vært hos mamma har jeg slukt flere kopper te. Anbefaler en fra twinings som heter "appel,cinnamon and raisin tea". Add en teskje flytende akasie honning og evt. en teskje med sukker om du vil ha den litt søtere. Ååh, får vann i munnen. I dag skal jeg ut å kjøpe påske egg til Fredrik. Jeg gleder meg utrolig mye til å gi det til han!  Jeg har filmet en eller to videoer til dere som jeg skal redigere sammen i kveld, lenge siden jeg har hatt en video her. Når Amalie var med meg hjem så sa hun at jeg burde filme badet mitt og hvordan jeg har organitisert sminken min.  Haha, er dere intresert i å se det? Skrik ut i kommentarfeltet!

NOEN SOM VIL SE BADET MITT OG SMINKE ORINISJASONEN MIN?
De siste dagene har jeg vært hos mamma. Pappa har reist hjem igjen, å det er ferie. Dagene går sakte, jeg er sliten og bloggen blir nedpriotert. Uansett, så skal jeg en tur hjem til tante. Da kan jeg blogge sikkelig, poste noen planlagte innlegg.

HVA HAR DERE GJORT?
Hei dere! Endelig er jeg ferdig med alle tentamener, og nå er det bare noen uker igjen til eksamen. Mattetentamen idag gikk rett i dass, så jeg forventer ikke noe bedre enn en 2'er uansett. Etter tentamen idag så dro jeg en liten tur til kjæresten, også dro vi innover til moa for å se på moteshow. Det er trenddag idag, så det er kveldsåpent men masse rabatter. Jeg sparer til scooter og sommerferie, så jeg prioterer heller de hundrelappene i lommeboka nedi sparebørsen min istedet jeg! Nå ligger jeg i sengen med hårkur, som jeg snart skal skylle ut. Vi snakkes dere!

FLERE SOM ER FERDIG MED TENTAMEN?


God kveld dere♥  I natt sover jeg over hos bestiiee Amalie. Vi skulle egentlig øve på mattetentamen, men så ble plutselig klokken 23. Så stakk bare innom for å si god natt!

FLER SOM HAR TENTAMEN IMORGEN?
I dag tok jeg min siste dag i grunnkurset, så nå kan jeg begynne å kjøre scooteren :-D Gleder meg masse, hehe. I dag hadde vi også engelsk tentamen, å jeg tror det gikk helt okei. Foresten så fikk jeg mail idag at vinneren er trukket. Det ble Julia! Så om du heter Julia og har meldt deg på, så sjekk mailen din :-) 
Hei dere, god lørdag! Jeg tenkte bare å oppdatere dere med en liten blogg anbefaling♥ En blogg jeg leser ganske ofte er Kristina sin. Hun er 13 år (?), super kul stil og blogger veldig bra. Anbefaler å klikke innom om du er ferdig med daglig lesing av favorittene allerede ♥  Dette her er en tilfeldig anbefaling foresten, bare fordi jeg elsker bloggen hennes!

LESER DERE BLOGGEN HENNES?
Hei dere! I dag skal jeg holde tidenes "største" konkuranse som jeg har hatt på bloggen min noensinne! Sammen med todiefor.com skal en heldig leser få stikke av med en valgfri bikini fra todiefor som premie. Mange av dere vet at disse bikiniene er blitt veldig kjente i det siste, å de har fantastik kvalitet og ikke minst så er selve bikiniene nydelige! Du kan som sagt velge den DU syns er finest. De har mange forsjellige farger og modeller på bikiniene sine, og ikke bare den modellen som jeg har vist på bildet under♥ Jeg er super misunnelig på den personen som stikker av med premien! 

(les under bildet).

For å delta i konkuransen MÅ DU følge disse kriteriene:
 
♥  Følge todiefor på instagram @TodieforSwimwear eller like de på facebook HER. Gjør begge deler om du kan det.
♥ Legg igjen en kommentar der det står:  hvilken modell du vil vinne, størrelse og email! 
(les: email som ikke står skrevet i KOMMENTARFELTET blir ikke godkjent).

LYKKE TIL!  
ps: å like dette innlegget + dele det på facebook hadde vært supert! 

I sammarbeid med TodieforSwinwear. Vinneren trekker på mandag, og vil bli kontaktet på mail.

KONKURANSEN ER AVSLUTTET.
Jeg har alt for mange kommentarer i "venter på å bli godkjent" boksen, der det står om jeg kan legge ut et kyssebilde av meg og Fredrik. Haha, veldig kleint men det får gå for denne gang. Spørsmålsrunden blir vel lagt ut snart, er så rart å ha han med i video. Må først priotere noe skolevideoer som må leveres inn. Ha en ellers fiin fredags kveld dere!

Hatt, genser og cardigan - BikBok /// Bukse - Dr.Demin

Her har dere gårsdagens antrekk. Hadde ikke på meg hatten på skolen, rett og slett siden jeg glemte av den når jeg gikk ut døra♥ Ikke bry dere om skoene på disse bildene!! Slang de bare på meg for å rekke solen før den gikk ned. Hadde på meg noen fine joggesko fra Nike som matchet. I dag kom ♥ ♥ ♥ PAPPA♥ ♥ ♥  hjem igjen! Ååå jeg kan ikke beskrive hvor godt det var å gi han en klem igjen! Har vært med han siden skolen var ferdig, å nå skal jeg ta turen bort til Fredrik. Neste innlegg er veldig etterpurt, så gled dere. Foresten så har jeg fått en utrolig god sponsor som nok alle har hørt om, og jeg skal holde en konkuranse. Jeg poster konkuransen i morgen, men mer info om det når det kommer :-) 

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

FLERE SOM HAR EN PLAN FOR NESTE UKE? ♥Topp - BikBok ♥ Cardigan - Monki ♥ Bukse - Dr.Demin ♥ Sko - TOMS ♥ Klokke - Marc Jacobs.


Æææh, klyp meg! Kan ikke tro at jeg gikk sånn på lørdag (hadde på en tynn jakke over bare). Det har vært så utrolig fint vær her i Ålesund, å jeg måtte bare ta på meg toms når jeg først hadde sjangsen. I går hadde jeg egentlig tenkt til å dra en aprilsnarr på bloggen som jeg gjør hver år - men jeg lot være. Jeg lurte Fredrik trill rundt med å si at jeg var gravid, haha :-P Vi har hatt norsk tentamen både igår og idag. Nå er det bare matte og engelsk igjen. I morgen tenkte jeg å dra på stamina etter skolen sammen med Amalie, og neste uke skal jeg slå ann å starte sikkelig på nytt igjen! Har vært veldig slapp de siste 3 ukene pga. cheer. Jeg inngikk jo "nyttårsløftet" med stamina, at om man har vært å trent 30 ganger innen en tidsperiode så får man en premie♥ Så jeg har 20 dager igjen (haha), å det er ut denne måneden! 

HVA SYNS DERE? FLER SOM HAR VÅR FØLELSE? ♥

 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits