jeans / undertøy  / pumps / veske / jakke

Hei dere, long time no see? Har ikke vært lett å blogget uten internett og 4G dessverre, så da ble det fort en bloggfri uke. Satt sammen denne kolasjen for noen dager siden, å alt dette ønsker jeg meg nå. Babyblå pumps, slengbukser, nydelig blondeundertøy og en fresh pastellfarget veske. Har nettopp kjøpt meg en lignenes jakke, men syns denne var så fin at jeg måtte ha den med. Siden sist har jeg vært hos mamma, vært litt med venner og feiret Amalie sin 17års dag. Koste meg veldig masse! Tenkte å knipse noen bilder i morgen om været holder seg. Men først må jeg rydde rommet, det ser helt katastrofe ut. Kos dere videre, vi snakkes!

Sett på 720HD.

NM helgen er ferdig, å vi dro stolt hjem med 3.plassen. Hurricanes stakk hjem med 1 gull og 2 bronse - herlig! Som vanlig er NM helgen veldig slitsom, men samtidig utrolig gøy. Savner det allerede, men det er bare å glede seg til neste år. Jeg har ikke fått til internett på maccen hjemme enda, så blogger fortsatt fra skolen  :-( Dere får ha en fin dag videre! Foresten, i dag har Fredrik bursdag! Gratulerer med dagen♥
Dagen er her!! Om noen timer sitter jeg på flyet påvei til NM i Tønsberg. Har ikke fått ladet kameraet mitt, å kommer dessverre ikke til å ha det med på NM. Men jeg regner med Sofie har med, så da kan jeg låne bilder av henne ♥. Bildene over er fra stocholmstreetstyle, å jeg har en greie for lange kåper. Må kanskje investere i en ;-) Ha en fin dag videre, vi snakkes etter helgen.

Ønsk oss lykke til!  ♥
Hei ♥ 1 dag til avreise, og nervene er der allerede. Har fortsatt ikke internett hjemme, så må ta bruk av skolenettet dessverre. Rekker ikke å forhåndsstille noen innlegg i helgen, men kan kanskje få skaffet en gjesteblogger om dere vil det? Slenger med en inspo også, ha en fin torsdag!
Hei dere! Savnet meg? 
Uten noe internett hjemme, trening hver dag og utladet kamera ble det lite blogging. På fredag reiser jeg ned til tønsberg for å delta på NM, og jeg gleder meg utrolig mye. Skal lade kameraet mitt idag, knipse noen bilder og få laget noen innlegg på skolen i morgen. Vi har ikke hatt internett hjemme i snart en uke, så da må jeg bare utnytte friminuttene på skolen ♥ Vi snakkes! 

 T-skjorte - lånt av Amalie, fra BIKBOK ♥ Hatt - BIKBOK ♥ Bukse - 5 Units ♥ Sko - BIKBOK ♥ Klokke - Marc Jacobs.

Morgenstund har gull i munn! Klokken 11 skal jeg møte jentene fra Ungdomsbedriften vår, hvor vi skal ha et møte om fylkesmessen som er neste uke. I nuet sitter jeg her å blogger litt, mens jeg drikker chai latte og spiser fryste druer, mmm. Knipset disse bildene akkurat, og det er mitt outfit for i dag (minus skoene, det er for kaldt!). Beklager for dårlig bakrund, men hadde ikke tid til å knipse noe ute når jeg hadde så lite batteri. Jeg skal få prøvd å forhåndstille noen innlegg til dere i helgen, siden jeg skal ut å reise litt. Next up er make it or break it på netflix, før jeg hiver meg ut døra. Ha en fin dag videre, og hva synes dere om antrekket? Klem♥.


Noen som vil ha video?
Hei dere! Dagene gikk fort siden sist jeg var innom, å slik er det når jeg går på skole. De siste dagene har jeg kræsjet med scooteren (hehe, det gikk fint heldigvis), vært med venninner, vært på skolen og ellers bare slappet av. Jeg synes det er så deilig at det har vært vårvær her i Ålesund - plussgrader og sol, det liker jeg! Jeg er halveis i boken "kjære" av Linnea Myhre, drukket god chai latte og hørt på bra musikk som dere kan finne HER.  Ellers, hvordan går det med dere?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits