Fra accessorize.

Denne bloggen er lett å glemme. Særlig når jeg ikke får så mye respons lenger, kjempe kjedelig. I helgen har jeg sett på Ultra Music Festival, vært med Fredrik og noen kompiser også besøkte jeg mamma i går. Hadde på toms på lørdag, å jeg fikk sikkelig vår følelse. Gleder meg masse til våren og sommeren! Jeg kjøpte dette smykket på Gardemoen. Valgte gull siden ringen og klokken min er i den fargen. Smykket er så enkelt og så fint.

Nå er det en ny uke med tentamen, det vil si enda en uke med stress og være opptatt. Kjenner at jeg blir lei meg når jeg ikke har vært med en av mine beste venninner på snart 3 måneder, og heller ikke besøkt farmor som jeg skulle gjort i februar. Jeg hater at skolen skal ta opp så mye av fritiden min. Spessielt lekser. Lekser burde være frivillig, eller bli kuttet ut helt. Jeg vet ikke med dere, men er det bare jeg som er veldig sliten for tiden? I dag er der forresten siste dag i mars. Mars har godt fort, nesten alt for fort..
Nivea: Rasberry Rose Lip Butter, kr 30 / Garnier: Optical Blur primer, kr 70 (satt ned akkurat nå dere!)- Begge er fra H&M.


Hallo! Beklager for null blogging i går, men sånn går det når dagene går fort! Det er sikkelig vår vær ute, å derfor er jeg med venner og kjæreste fremfor å sitte hjemme♥ I går var jeg i byen med Fredrik, å jeg var ute etter en primer siden jeg har brukt opp min. Denne fra garnier har jeg hørt mye bra om, så jeg tenker å gi den ett forsøk. Jeg har pleid å bruke smashboc sin photo finish primer, men jeg liker den ikke så godt. Jeg trengte også noe for leppene mine, å da kjøpte jeg denne fra nivea. Den lukter AKKURAT som godteriet "Rox" :-) Kjempegod, å den har en sikkelig digg kremete konsistens og den er kjempe deilig å ha på leppene. Jeg vurderer kanskje å kjøpe toneren og sminkefjerneren fra garnier i samme merke med det samme. Noen som har prøvd det? :-)

HVA VAR DERES SISTE INNKJØP?Hallo dere! Er det flere som har fint vær? :-D I dag tok jeg på meg en fin blomstrete kjole som jeg kjøpte for en del år siden, den minner men sånn om våren! Har laget enda ett innlegg til dere, så dere blir oppdatert senere♥ Vi snakkes!

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

Must Have Dress fra Nelly.com. Pynt + Split - laget selv.

Her har dere kanskje det mest etterpsurte spørsmålet på bloggen min: Draktene våre! Disse har vi laget for hånd, men kjolen er kjøpt på nelly. Diamantene forran er formet som en "V", fordi laget mitt heter Violets. Vi fikk masse skryt av draktene, å alle var like sjokkerte når vi sa at vi hadde laget de selv. Jeg syns vi hadde super fine drakter, å jeg gleder meg masse til vi får profesjonelle drakter også :-) Dere ser sikkert at min drakt var litt for stor, men det gikk egentlig helt fint. Var utrolig mange drakter som var smashing i alle kategorier i år. Nixies har fått nye farger og drakter og de var helt stunning! 

HVA SYNS DU OM DRAKTEN VÅR?
Hallo dere. Wow, det er rart å klikke seg innom her igjen.. Bloggen har vært tom siden forrige onsdag, og det har egentlig vært helt OK for min del. I helgen har jeg vært på NM i Tønsberg i Cheerleading og Dance. Laget mitt stillte i det høyeste nivået i cheerdance kategorien, å gjett hva?! VI FIKK BRONSE! Kan ikke fatte det enda, i og med at vi faktisk kom på sisteplass dag 1, men så kapret vi palleplass. Denne helgen har vært fantastisk, selv om jeg fikk oppkastsyke dag 1, og er syk idag. Nå kan jeg senke skuldrene, slappe av også er jeg klar for neste uke der siste innspurt til skolen er igjen. Da er det nemlig tentamen, også er det en knapp måned til eksamen. Jeg skal lage en del innlegg til dere nå, slik at jeg kommer meg opp igjen. Blogging er jo en "del" av meg. I går hadde foresten Fredrik bursdag, det var en kjempe fin dag sammens med kompisene hans og meg. Jeg kjøpte han en skjorte som han hadde ønsket seg for dere som lurte på det :-) 

HVA HAR DERE GJORT DE SISTE DAGENE?

Weheartit.

Jeg er så sliten, jeg tror jeg ikke blogger mer før om et par dager. Blir bare forhåndkskrevne tenker jeg. Akkurat nå vil jeg egentlig bare legge meg på sofaen, å sleppe alt som heter skole.. Dere får heller kose dere med litt inspirasjon, skal få filmet den videoen med F sånn dere slepper å mase sånn. Okei, deal? Vi snakkes :-)


Cotton candy & ferris wheel..♥ ♥ ♥

Hallo! Jeg fikk dette neglelakk setter av ciaté fra moren til Fredrik, å jeg elsker fargene på det. Den lyseblå pastell fargen er kjempe fin nå til våren, å det er alltids fint med små fine pærler som minner meg om sukkerspinn og tivoli. Eneste som er litt dumt med ciaté sine farger, er at de er litt ekle å påføre og at det tar litt tid før man får et fint lag. Men skal ikke klage, for fargen ble smaashing! Dette settet her er limited edition å du får kjøpt det hos kicks, eller du kan feks. bestille det hos Coverbrands. Jeg fikk en hel veske med masse sminke og diverse av henne, så gleder meg til å teste ut resten så jeg kan vise.


 Det ble dessverre ingen oppdatering i går, rett og slett siden jeg ikke får så særlig mye respons lenger. Men også litt fordi jeg var på trening, og sliten. Det er veldig kjedelig å blogge når man ikke får respons, men når man ser at det er veldig mange som har klikket innom! Bli flinkere da dere, da blir jeg varm i hjertet♥ 
(Weheartit).

Øynene mine synker sammen fordi jeg er så trett. Skriver enda ett forhåndskrevet innlegg siden jeg trener så ekstremt mye fremmover pga. Norgesmesterskap om en uke. Jeg og Ingeborg gjorde draktene ferdige i går, å nå er det bare å bli ferdig til tirsdag. Da har vi generalprøve kl 18:00 i larsgårdshallen, sammens med resten av Hurricanes. Kom å se på! :-) Ellers så må jeg dele den diggeste snacksen jeg har vært med på noen gang: fryste druer. Jeg aner ikke hva det er med fryste druer, men det smaker ubeskrivelig godt. Jeg syns de var best når du lå over natten, men de var gode når de har lagt i 2-3 timer i fryseren også.

Trenger også noen blogger å lese på, så du kan godt slenge med bloggen din i kommentarfeltet så jeg kan lese på den. Jeg vil også smake masse nye små måltid, så om dere har et tips - skrik ut!

 
Hallo dere, føles ut som en evighet siden det siste innlegget var forhåndsskrevet. Tenkte å ha en spørsmålsrunde der Fredrik svarer på spørsmål, også kan dere også stille vanlige spørsmål til meg om det er noe deere lurer på! Tror vi skal få til å svare på video :-) Jeg kan dessverre ikke oppdatere mer i dag siden jeg må pugge på prøve og cheerdance. Så snakkes!

HVA LURER DERE PÅ?

 
Sett på 720 HD.

Hallo! Lovte en video, så da lagde jeg bare denne. Var masse problem med lyden, så kvaliteten ble trukket ned når jeg lastet den opp. Denne uken og neste uke blir fullt kjør med skole og cheer. Gleder meg til alt er over, helt serriøst. Vi snakkes imorgen, mandag er fri dag :-)

SYNS OM VIDEOEN?
Hei dere, beklager for at jeg ikke har fått oppdatert dere. Jeg tenkte bare å lage et litt morsomt innlegg siden jeg ikke har noe spessielt å blogge om akkurat nå. Jeg skal fortelle dere 10 sære fakta om meg, og 3 av de har Fredrik valgt. Skal lage en video så fort som mulig siden det er så kjekt for leserne. Okei men da hopper vi bare i det! 


♥1. Jeg E-L-S-K-E-R Hello Kitty. Om jeg ser noe med Hello Kitty på så må jeg ha det. Egentlig skulle jeg lage dette innlegget for en time siden, men istedet satt jeg å så på hello kitty greier på ebay. Jeg tror det er litt barnslig av meg, men Hello Kitty er bare noe jeg ikke klarer å legge vekk fra barndommen min. 

♥2. Jeg har en slags "trang" til å bite. Ikke vondt ment, men på en leken måte om jeg kan si det sånn. Jeg syns det er kjempe gøy å ta et "jafs" av armen til noen (Fredrik er som oftest offeret), eller om jeg biter på fingeren min, you name it. Jeg liker bare å bite. Men biter ikke hardt, så det går fint!

♥ 3. Jeg elsker meksikansk tomatsupper. Med alt for masse pastaskruer i. Og hardkokte eggebåter nedi. Hver mandag da jeg og Fredrik lager middag sammens spør jeg om det samme om og om igjen. På tirsdag spiste jeg opp en hel suppe selv. Alt for godt, alle burde smake!

♥4. Jeg går å sjekker i kjøleskapet uten grunn i alle fall 30 ganger om dagen. Om jeg er på overnatting etc. så må jeg åpne kjøleskapet når vi skal ha mat. 

♥ 5. Lillefingeren min på venstre hånd er bøyd og "vridd". I 2 klasse var jeg litt ramp å skulle løpe på en rist barfot, å så satt jeg fast fingeren i risten uten å si ifra til noen før sånn 3-4 klasse. Tror jeg har mistet en eller to sener, og den brakk.. Helt ærlig så vet jeg ikke. Legen har ikke gjort noe, men regner med jeg skal ta en operasjon på det.
♥ 7. Av og til så grynter jeg når jeg ler.

♥ 8. Jeg er dårlig til å danse!

♥ 9. Jeg elsker ostepop.

♥ 10. Jeg har alltid neglelakk på tærne. 


HAR DERE NOEN SÆRE FAKTA?

 
Hei dere. Nå skal jeg dele en av mine favorittsmoothier. Jeg puttet i litt forsjellige ingredienser under smoothie lagingen, å det resulterte i en frisk og god smoothie. Den er god å ha med seg i treningsbaggen, og ellers bare som et mellommåltid eller kanskje en rask frokost. I tillegg er den sunn og god på samme tid! Nam sier jeg bare.


Til 2 store glass:
 3 store never med fryste jordbær 
♥ Ønsket mengde appelsinjuice (jeg pleier å dekke bærene, å tilsette mer etter hvert).
♥ En kvart sitron.
En lime båt (frivillig, men gir mer smak).
♥ Kokkosmasse (slike du får kjøpt på dagligvarebutikken fra eldorado).
♥ 1 fryst jordbær til pynt.

Isbiter (frivillig).
♥ En blender.

1.. Knus noen isbiter i blenderen.
2. 
Putt i 1 neve med jordbær, å tilsett juice. Fortsett sånn til den første neven er blitt litt most. Dette gjør du med de to andre nevene også. Jeg gjør dette fordi at det ikke skal bli så klumpete.
2.
Etter bærene, juicen og isbitene er blendet sammen - tilsetter jeg en kvart sitron. Press først ut all saften, og derreter skrap ut innholdet. Pass på så det ikke kommer noen stener i. Om du velger å ha lime i, gjør du det på akkurat samme måte som sitronen.
3. Du velger selv om du vil ha sukker/sukrin i. Jeg har valgt å bruke kokkosmasse som søtning.
4. Serveres i to store glass, men en frossen jordbær til pynt. Å en skje sånnn det blir lettere å få ut om den er veldig fast.  

ENJOY!

.. Er det fint med litt inspirasjon♥
Sol, sommer, rosa og høye hæler. Sikkelig jentene bakgunn, men jeg liker det. Begynte å bli lei den gamle, så den ble byttet ut med denne. Vi går jo mot varmere tider nå, å jeg gleder meg sånn til sommer! Senere blir det trening, men først skal jeg lage verdens beste mat (hehe). Kan kanskje poste oppskrift senere.

HVA SYNS DERE OM DEN NYE BAKRUNDEN?
march


Hei dere, er det litt kjedelig med enda ett slikt antrekk innlegg? Vell, i dag skal jeg til byen (eller rettere sagt, så er jeg i byen nå) sammens med Fredrik for å ordne noen ting. Tirsdag er helvetesdagen i uka, så håper den går litt fortere. Fikk spørsmål om nakken min er blitt bedre, å nei det har den ikke. Det er bare å stille spørsmål i kommentarfeltet foresten :-) Svarer på fredag.

SYNS OM ANTREKKET? Noe du lurer på, still i kommentarfeltet.
march#1

 

Dette antrekket skriker vår. Våren er kjent for fine pastellfarger, så derfor har jeg valgt en pastell rosa t-skjorte, sammens med en pudderfarget jakke og noen lys grå slitte jeans. Om man skal gå i byen eller på skolen i dette antrekket er New Balance super gode sko å gå i. Med litt rosa gloss på leppene og en fin klokke så er man ready to go (jeg har denne klokken i gull, modellen heter Amy).


Så nå er vi endelig i mars måned. I denne måneden har besteveninnen min og kjæresten min bursdag. Vi begynner å gå mot varmere tider, jeg skal ta traffikalt og det er NM om under tjue dager. Mars er en fin måned, å nå vil jeg kle med i pasteller igjen. Gleder meg til å ta på meg den lyserosa buksen, fordi den er så fin. Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt med to duftlys og hodepine, også skal jeg straks se PH episoden fra torsdag som jeg ikke fikk sett. I morgen er det mandag igjen, å det er helt OK. Håper dere har hatt en fin helg :-) 

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?
Sett på 720 HD.Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits