Hei dere! 
I dag tenkte jeg å poste et innlegg om en fundation som er helt fantastisk god. Denne kjøpte jeg på VITA når jeg var i Oslo, og jeg angrer ikke et sekund. Den heter "L'OREAL PARIS NUDE MAGIQUE CUSHION FOUNDATION", og er en foundation som kommer ut av en svamp. Denne gir deg en dewy-glow hud, og dekker utrolig godt. Jeg påfører den med en beautyblender og ikke aplikatoren som følger med da jeg synes at jeg får et jevnere resultat. Jeg vil ikke anfebale denne til noen som har oljete hud da denne allerede har en del glød i seg. Pakningen er kompakt, søt og rosa. På bildene under får dere en nærmere titt på den, og hvordan produktet seg ut. Håper dere fikk en ide til ny foundation, også er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet om det er noe du lurer på :-).

Klem.

 


Bukse, genser og vest fra ZARA / Hatt fra BIKBOK / Solbriller fra Rayban

Hei dere :-)
Endelig fredag, og endelig vinterferie! Denne ferien starter med blå himmel og sterk sol, er det kanskje et tegn på at våren er rett rundt hjørnet? Når jeg var i Oslo for 2 uker siden plukket jeg med meg denne genseren, og det var da jeg gikk igjennom salgs-avdelingen på Zara da jeg spottet denne fantastiske vesten. Hele innsiden er dekket av deilig hvit "pels", og utsiden er beige skinn. Jeg har lenge vært på utkikk etter en skinnvest som ikke bli for kald, og denne var midt i blinken! Siden været var på topp, så rakk jeg å knipse antrekksbilde til dere før det blir mørkt igjen. Håper dere likte antrekket, så får dere ha en god helg enn så lenge. Klem <3
 
now trending

 

Everyday

niketraining

 

Training 

march

 

Party 

Hei dere!
I dag tenkte jeg å lage en liten vri på polyvore innleggene mine. Her har jeg satt sammen 3 forskjellige antrekk som jeg kunne gått med til de forskjellige anledningene. Det er bare å trykke på de små bildene under for å komme direkte til hvor man kan kjøpe det som er på bildet. Polyvore er så enkelt, spesielt med å finne ut hvor de selger designerklær og vesker på trygt vis :-). Håper at dere likte innlegget, så snakkes vi snart igjen. 

Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits