Her har dere litt inspo på en torsdag ♥ Ha en fin dag videre!

Sett på 720HD!

Hei dere! Jeg er hjemme igjen i Ålesund, å har endelig fått tid til å filme innkjøpene fra Oslo. Jeg skal rekke trening, så oppdaterer dere i morgen! Håper videoen faller i smak!
Hei dere!
Knipset disse bildene nå nettopp, og i hvert øyeblikk skal jeg ut døren for å møte pappa. Shoppe litt kanskje, også har vi planlagt å dra på vapiano en tur. Er ganske fint vær i dag, så må utnytte det før jeg drar hjem på fredag. Har hørt at det er storm hjemme i Ålesund, huff det er ikke bra! Ha en fin dag videre ♥

 

Sammen med søte Chioma ♥ Random bilde foran UD veggen Innkjøp

Hei dere!
I dag har vært en kjempe gøy dag, ettersom jeg dro på Urban Decay sin lansering på Steen & Strøm. Det var det duket opp med dj, cupcakes, drikke og kjente mennesker som pratet litt om merket. Hadde tenkt å kjøpe litt mer, men ettersom det var veldig mange der bestemte jeg meg for å heller dra tilbake i morgen. Har litt lyst på Naked eller Naked 2! De hadde ikke fått inn Naked Basics 2, noe som var veldig kjedelig. Kjøpte med meg en BB-cream og en eyeliner med to farger i. Kommer tilbake med innkjøpene når jeg er hjemme. Nå står middagen på bordet, så vi snakkes i morgen!

NOEN ANDRE SOM VAR PÅ LANSERINGEN? 

Hatt - BIKBOK // Kåpe, hansker, skjerf - Zara // Beige cardigan - H&M // Bukse - Dr.demin // Sko - Blackstone // 

Hei, og god mandag! I går var jeg og tante Leila en tur i Vigelandsparken (Frogner Parken) og knipset noen bilder. Mange av dere vet jo at jeg er modell for henne, og dere kan like fotograf siden hennes >her<.  Etter en kald tur i parket møtte vi pappa og tok en kaffe på Starbucks. Er forsatt syk, og det er kjempe kjipt. Men dere vet, ingenting hindrer meg, hehe! I dag skal jeg møte pappa, onkel og farfar en tur, derreter møte Victoria siden vi ikke fikk vært med hverandre på lørdag alikevell. Har enda fler bilder om dere vil se foresten, bare skrik ut! Ha en fin mandag, og en fin ferie videre. Klem!

SYNS OM ANTREKKET OG BILDENE?

 

 

 

Genser: Zara ♥ Bukse: Diesel (Sko: Reebok).

Back in O-town! Endelig er jeg hjemme i Oslo, å her skal jeg være til fredag. Tante Leila har jo kemarastativ her, så da blir det lettere for meg å knipse bilder til dere sånn som jeg har gjort over. Jeg har dessverre fått influensa, men det hindrer meg ikke da, hehe. I dag skal jeg møte bestevenninnen min Victoria, men først skal jeg og tante en liten tur til Bogstad, også skal jeg møte pappa en tur. Håper dere får en fin dag videre, klem.
Ha en fin dag videre, og tusen takk for alle fine kommentarer på innlegget mitt i går ♥
Hei. Altså først av alt vil jeg bare si at jeg har latt være å blogge pga alle stygge og frekke kommentarer jeg har fått over helgen. Jeg hadde 20 nye kommentarer, kun 3 av de var vanlige "ha en fin dag" kommentar. De 17 andre var kun hat, drittslenging og falske rykter om meg. I 12 tiden i dag tikket det inn et par kommentarer til, hvor det stod kommentarer som var sårende. Kommentarer som er ment å være kødd, men som jeg tar meg nær av. Hva er vitsen? Hva får du som kommenterer ut av det? Vær tøff i trynet å kommenter det du. Jeg er en helt vanlig person som alle dere andre. Nettmobbing er ikke greit, og la de stygge kommentarene være for dere selv. Det er unødvendig.Hei alle sammen ♥ Beklager for noen dagers fravær, men det er ikke så mye å gjøre med det. Det har vært en ganske hard periode i livet mitt de siste ukene, å jeg regner med at jeg forteller det til dere etter hvert. Det er også en venninne av meg døde i forrige uke, så i dag blir det begravelse. Er så utrolig trist at nære dør, og ord blir tomme når jeg tenker på hvordan familien har det. Blir i hvertfall fint å få et sikkelig farvel. Ellers så drar jeg til Åndalsnes sammens med Ålesund Unge Høyre på Generalforsamling i dag, og det gleder jeg meg mye til. Trenger å komme meg bort fra Ålesund litt. Fant dette bildet i skrivende stund. Var så glad for sommer og sol. Savner den følelsen.

Vi snakkes til etter helgen! Håper dere får en fin en.

Cardigan og strømpebukse med flis: H&M / Kjole: Bikbok / Sko: BlackstoneCardigan: H&M ♥ Kjoler: Mango ♥ Treningsgenser: Sport Outlet.

Hei dere! Tenk at det er 1.februar i dag, tiden har gått fort. Dagen min startet med tre timers cheerdance økt, og nå kom jeg akkurat hjem. Lader opp batteriene til ny uke, hvor hele uken er stappet med forskjellige ærender.  Over til hva innlegget handler om. Jeg kjøpte litt forsjellig i går når jeg var både på moa og i byen. Fikk meg en deilig, varm cardigan og treningstøy av tante, også kjøpte jeg meg to kjoler som jeg har tenkt å ha på meg neste helg. Forteller mer om dette senere i uken. Nå skal jeg lage meg en god kopp med chai latte, samt med noe godt å spise. Ha en fin søndag  ♥ Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits