Hallo, og GOD HELG! Her er bildene fra Bergen som jeg glemte av å vise dere. Hehe, ser bildene bare er tatt på starbucks å i sentrum. (Hemmelig Starbucks reklame??). Nå holder jeg på med innkjøpsvideoen som jeg også lovte, så er det mamma sin helg. Som sagt så har jeg ikke nett med mamma, så det blir mobilblogg og forhåndskrevne denne helga. Kos dere masse!

HVA SKAL DERE I HELGEN?

Genser - Bjørn Ivar sin // Cardigan - Gina Tricot // Bukse - Dr.demin // Sko - Converse // Smykke - H&M // Leppestift - MAC Rebel.

Hei dere! Nå er det 1  dag igjen til helg, jeg gleder meg kjempe masse. I dag skal jeg bare rydde og vaske rommet, også er det disco på skolen senere. Fredrik skal spille, så jeg tror det blir kjempe kjekt! Vi snakkes imorgen, eller kanskje senere. Vi får se da dere♥

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?
Weheartit/ Explode.blogg.no

Er der bare jeg som elsker denne trenden? Tror jeg skal gå noe àla dette imorgen. Skal se om jeg rekker å ta outfitbilder. Ha en fin onsdag :-)

NOEN SOM LIKER SÅNN TREND?


*Nynne* Hei dere, nå er jeg endelig hjemme. Det ble faktisk 20 rep på intervallene, siden det ble enda en treningstur. Kan med hånden på hjertet si  at jeg er jeg kjempe sliten! Kjørte også squats, stryke, div apperater og litt vekter. Syns det er så kjedelig å dra alene når jeg skal trene vekter, siden jeg trenger hjelp med teknikker osv. Men det går fint :-) Nå er det 10 minutter til paradise hotel begynner, så er det rett i dusjen og legge seg. I dag tidelig drømte jeg om the jonas brothers, også hadde jeg visst en Nick Jonas låt til alarm (??). Haha, må si jeg var veldig forvirra når jeg våknet!

HVA GJØR DERE IDAG?


FORESTEN.... Det har vært veldig døvt i kommentarfeltet!!! Har mange sidevisninger og lesere, men hvorfor ingen kommentarer dere. Håper dere vil legge igjen en liten beskjed, det er ikke vits å blogge når ingen vil si hei ♥
Hallo, mobilblogg dessverre. Jeg har vært å trent idag, nå er jeg med Fredrik også skal ned igjen til treningssenteret siden jeg glemte noe. Trenge veldig bra idag, kan oppdatere dere imorgen eller senere :-)

noen andre som har trent idag?


 

♥ Pukka Three Fennel smaker som deilig lakris... ♥


Hei søte dere. Koppen er fylt med Pukka's three fennel tea, og den smaker akkurat som fenikkel (eller mer som lakris vil jeg si), og dæsjer 2 sukketter nedi og en spiseskje med økologisk flytende honning. Har tent to duftlys fra IKEA som lukter annanas, så nå lukter hele kjelleren annanas. Har laget en oppskriftbok nå, så jeg har masse godt inni. Óg Bjørn-Ivar vil lære seg ukulele, så det er det som ødelegger kveldstiden min *hehe, kremt*. Jeg blir tidelig i seng idag, for i morgen er det skole igjen. Tror jeg vil lage en ost og mør omelett i morgen tidelig om jeg rekker det.. Håper dere får en god natts søvn.

HVA GJØR DERE I KVELD?
 
Hei dere, nå er jeg hjemme!
Bare et par timer etter jeg kom hjem igår, stod jeg på alle fire og kastet opp. Tror det ble for mye med 10 timer buss for meg, fordi jeg føler meg mye bedre i dag, heldigvis! :-)  Dagen min startet med å bare ligge å dra seg i sengen, prate i telefonen med Fredrik og dusje. Jeg brukte opp skrubben min fra Soap and Glory som heter "Flake Away", å den er veldig deilig på kroppen. Etterpå så smurte jeg inn kroppen min med Victoria's Secret Love Spell body lotion og fragrance smell. Jeg renset hele ansiktet mitt, å håret mitt får lufttørke med en god olje i håret. Så nå er jeg ren og fin! Tante Marites har bursdag i dag, så det blir en tur ut til henne etterpå. Gratulerer med dagen! Planen i dag var å trene full styrke - med geriljaintervaller, men siden jeg var i dårlig form i går skal jeg bare slappe av til cheerdance imorgen. Jeg skal begynne å redigere Bergen bildene snart. Bildene over er faktisk ikke redigert. Elsker 50mm linsen sammens med AV funksjonen. Det gir så fine lyse bilder! Hehe, vet at jeg har oppsumert mye i dette innlegget (hater når jeg gjør det, å det er absolutt noe jeg ikke liker å lese på andre sine blogger *kremt*), så dette blir et engangstilfelle! Lenge siden jeg har oppdatert dere.

HVORDAN HAR DERES DAG VÆRT?

Follow my blog with Bloglovin
Oisann, plutselig gikk de tre dagene super fort! Jeg og Fredrik koser oss masse sammen her i Bergen, å jeg har knipset et par bilder til dere. Jeg skal lage en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem igjen, selv om jeg ikke har kjøpt så mye. Dagene har bestått av å shoppe, vært på starbucks, spist på resturant med de andre, vært på ikea (herregud, nå kom jeg på at det kanskje blir en litt lang innkjøpsvideo alike vell), og vi har hatt sol siden vi kom hit! I dag har det regnet litt, å det er kaldt ute men jeg er veldig glad for at vi har hatt så fint og mildt vær til nå :-) Det blir hjemreise på lørdag, også en fridag før det desverre er skole igjen. Er ikke noe motivert, å det syns jeg er veldig kjedelig :-( Vel, det var mye kjedelig oppramsing, men jeg håper dere har det fint fordiom :-D

ER DET FLER SOM ER I BERGEN?
Hallo, beklager for 0 oppdatering. Det pleier å være slik i helgene. Nå er jeg og Fredrik på vei til Bergen, det hadde jo jeg helt glemt av å fortelle dere! Vi skal være med Anette og Linda i vinterferien, å jeg gleder meg kjempe mye til vi er fremme :-D Vi tar buss, så dette er et forhåndskrevet innlegg. Håper dere har det fint, vi snakkes i bæærgen :D 
Valentinsgave fra kjæresten. Elsker deg.
Heisann, hvordan går det med dere?
Jeg har ikke rukket å laget noen valentines inspirert sminkevideo til dere, så derfor har jeg valgt å legge ut min favoritt på youtube. Denne er laget av youtubestjerna Dulce Candy, å hun er utrolig dyktig og haren morsom kanal.  Håper det går greit for dere at jeg legger ut denne istedet. Fant ut hva jeg skal gi til Fredrik i morgen foresten, skal ikke røpe det før imorgen - men ejg kan si at det er veldig lett å lage! 

HVA SYNS DERE OM SMINKEVIDEOEN?

Topp og Skjørt fra BikBok 

Jeg savner sommer så sterkt. Jeg gleder meg til å bruke dette antrekket igjen, når det er varmt ute. I dag har jeg og Fredrik vært på date *fniis*. Vi var på en kina resturant og spiste mat, også gikk vi bare litt rundt før vi dro hjem. Det er jo valentine på fredag! Har dere tips til hva jeg kan gi i gave? Ikke noe alt for dyrt, det skal bare være en liten oppmerksomhet. Vi skal jo være med hverandre hele dagen og ta en liten bytur i tillegg. Gjerne kom med tips! Vi snakkes :-*

HVA GIR DERE TIL KJÆRESTEN DERES PÅ VALENTINES DAY?

Hallo alle søte leserne mine♥♥ 
Jeg har så utrolig lyst på en søt liten hund, og jeg har utrolig lyst til å farge håret mitt lysere (!!), og ikke minst så vil jeg flytte for meg selv eller sammen med kjæresten. Eller kanskje bare pusse opp rommet mitt, hehe. Har ikke vært inne på weheartit på en uke, å det merkes! Så mye inspo som jeg ikke har fått sett - puuh.

- ♥ -

I dag så må klassen min ha skole til klokken 15:00, så derfor blir det en veldig tung dag for meg. Vi skal skrive en tekst på 3 timer i norsk, noe som er veldig dumt siden jeg enda ikke har fått fikset på nakken min. Ellers litt mer syting til dere, så er jeg forsatt forkjølet, sliten og det er faktisk utrolig hardt å gå siste året på ungdomskolen. Særlig det siste halv året. Jeg kjenner forsatt at jeg gruer meg veldig til eksamen, å jeg håper så uendelig mye at jeg kommer inn på creo. Nok om det. Dette er et forhåndskrevet innlegg, så oppdaterer jeg dere imorgen. Love you :-*

FLERE SOM ER SKOLE LEI?
Foto: Odin Jæger

Hei dere! Denne helgen har jeg vært hos mamma, å der har det vært trøbbel med å få trådløst nett, så jeg har ikke fått internett til å blogge for dere i hele helgen :-( I helgen har jeg sett på OL, vært med Fredrik og feiret morsdag med mamma. Jeg er sikkelig forkjølet, å det har jeg vært hele uken så har ikke fått vært å trent heller *hyyl*. I dag så blir det cheerdance, så får vi se om formen er bra nok til å dra å trene i morgen. Ukene er stappfulle med skolearbeid, så det skal bli godt med ferie til helgen. Jeg vet faktisk ikke om jeg skal reise i ferien eller ikke, men har veldig lyst på fjellet og stå på slalom :-)

- ♥ -

Her har dere noen få ballbilder, har enda fler å vise men vil spare de så dere kan få se litt senere denne uken. Håper dere synes det er greit med fler ballbilder? 

HVA HAR DERE GJORT I HELGEN?
Hallo dere, jeg får ikke oppdatert på Mac idag fordi jeg blir sittendes her med kakao, pysj og naturfagsøving til jeg legger meg. Vi snakkes imorgen alle, love you!
Hei dere! Jeg har hatt migrene idag, så måtte være hjemme fra skolen. Klarer egentlig ikke sitte på pc nå, men Fredrik er her en tur så tenkte jeg liksom godt kunne oppdatere dere. Jeg har fått spørsmål om hvordan jeg kan trene "kjerne" muskelen, å det er sånn jeg gjør det. Sammens med en Victoria's Secret modell. Jeg pleier å gjøre denne hjemme, men oftest så gjør jeg den når jeg er på treningstudio. Setter bare på 3G, også gjør jeg sånn som de gjør i videoen. Jeg har ikke hoppetau, og det har ikke de på studioet heller så det er noe jeg burde få kjøpt meg. Hoppetau er en meldig god trening for kondis og generell styrke. Men vi snakkes dere, jeg må ta pause fra pc. Får veldig lett hodepine idag :-( 

HVORDAN TRENER DERE?

Woow, over 1000 sidevisninger idag! Tusen takk alle sammen. Her har dere noen bilder fra kamera mitt av bare meg og Fredrik + et med Amalie på øverst. Skal legge ut resten av photoshoot bildene med fotograf. Jeg skal en tur til Fredrik nå, fordi jeg er dritt lei av å lese til prøve. Til mat hadde vi foresten parmaskinke, indrefilet og sjokolade fondant på ballet. Smakte utrolig godt. Som dere også ser så stemte de andre oss frem til ballets par! Jeg ble kjempe glad, å det tror jeg freddy ble også. Hadde en utrolig fin kveld, og som sagt så kommer det enda fler bilder!

VIL DERE HA FLER BILDER?
Hei dere!
Lørdag var kjempebra, jeg skal legge ut masse bilder imorgen. Jeg må priotete lekse før blogging. Legge med dette bildet over imens.

NÅR HADDE DERE BALL?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits