Til 2 store glass:
 3 store never med fryste jordbær 
♥ Ønsket mengde appelsinjuice (jeg pleier å dekke bærene, å tilsette mer etter hvert).
♥ En kvart sitron.

♥ Kokkosmasse (slike du får kjøpt på dagligvarebutikken fra eldorado).
♥ 1 fryst jordbær til pynt.

 Isbiter (frivillig).
♥ En blender.

1.. Knus noen isbiter i blenderen
2. 
Putt i 1 neve med jordbær, å tilsett juice. Fortsett sånn til den første neven er blitt litt most. Dette gjør du med de to andre nevene også. Jeg gjør dette fordi at det ikke skal bli så klumpete.
2. 
Etter bærene, juicen og isbitene er blendet sammen - tilsetter jeg en kvart sitron. Press først ut all saften, og derreter skrap ut innholdet. Pass på så det ikke kommer noen stener i. 
3. Du velger selv om du vil ha sukker/sukrin i. Jeg har valgt å bruke kokkosmasse som søtning.
4. Serveres i to store glass, men en frossen jordbær til pynt. Å en skje sånnn det blir lettere å få ut om den er veldig fast.  

ENJOY!
Hei dere! Beklager for fraværet mitt, men siden sist har jeg hatt en operasjon som har gjort at jeg kun har lagt på sofaen og ikke orket å åpnet maccen. I går kveld fikk jeg endelig laget en ny bakgrunn til macen min, og fikk endelig kvittet meg med siste rest av julen. Er usikker på om jeg kommer til å ha denne så lenge, men den duger. Skal få prøvd å filmet en video til dere, og få tatt noen antrekksbilder. Har dere det fint? ♥

Klem

Personal - HER  ♥ Relax - HER  ♥ Sleep - HER  ♥ Svett - HER  ♥ Girly - HER  ♥
INSPIRATION:

Maxi kjole,  pizza og céline. 

SANG:

Sia- Chandelier (piano versjon).

MENNESKE:

Kate Moss.

GOD HELG! Denne helga skal jeg egentlig bare slappe av med venner, og kanskje prøve å se ferdig siste sesong med drop dead diva. Denne uken har jeg hørt konstant på sia, sett på mange fine bilder av kate, og har ellers ønsket meg en fin veske fra drømmemerket celiné. Kos dere i helgen!

 
Hei dere ♥ Denne uken har ikke vært en blogguke for meg, men dere vet... Skole. Jeg skal få prøvd å forhåndstillt noen innlegg, lade kametraet og gjøre en litt bedre jobb. Tenkte bare å dele noen kjappe outfits som jeg likte fra stocholmstreetstyle bloggen. Ha en fin dag! 

Hårbånd: BIKBOK ♥ Bukse: Dr. Demin ♥ Jakke og genser: Zara 

God mandag til alle mine kjære lesere! Her har dere dagens antrekk, veldig enkelt og casual. Jakken var kun for bildenes skyld, fordi det er jo bitterkaldt ute men solen er på topp! Glemte å ta den ISO'en på kamera når jeg tok bildene, å når jeg klikket på knappen gikk kameraet dessverre tomt for strøm. Kjipt, men fikk til å redigere ett bilde i såfall. Nå skal jeg bare slappe av videre, å se om jeg skal ut en liten tur før jeg skal på trening i kveld. Kos dere! 


 
 

Inspirasjon:

 Sang:

 

Menneske: Cara Delevigne, oh my goregous.
GOD HELG! ♥
Endelig er det helg igjen, å denne helgen skal bli super! Nesten hele spotifylisten min er fyllt opp med nye sanger, og weheartit feeden min er oppdatert. Har endelig tenk å begynne med "fredags favoritter" igjen, siden det var kjekt å gjøre før. Samler opp inspo, menneske og sang som jeg har digget for uken. Noe dere vil jeg skal fortsette med?

HVA ER DERES FAVORITTER?
Klem 
Hallo dere! Beklager for et par dagers pause, men jeg lånte bort kameraet mitt til Sofie  så jeg glemte helt av bloggen dessverre. Nå sitter jeg her i treningsklærne, å tenkte å skrive et innlegg til dere om hvordan komme i gang med treningen igjen! Jeg har jo endelig begynt å komme sikkelig i gang igjen, å hvorfor ikke bare dele med dere hva som har "hjulpet meg". Rakk ikke bussen heller, så da har jeg en time på meg til å skrive innlegget. Ready set go:


 

For det første: Man trenger ikke å ha lyst å dra på trening. Jeg hater egentlig å dra på treningsenter, å tenker altid at det er et ork. Men i bunn og grunn så har jeg alltid en herlig følelse inni meg når jeg er ferdig. Du må bare dra, uansett hvor lite du har lyst. Det blir gøy til slutt ♥ Husk at de som er på treningsenteret dømmer ikke deg. De er der for akkurat samme grunn som deg, å du må ikke tenke at andre ser på deg. Det samme gjelder den joggeturen du vil ta ute. Drit i andre.

Det er kjekt å ha med seg en venn. Jeg pleier som oftest alltid å dra med kompisen min Hans-Ole, for vi to trener bra sammen. Dra sammen med noen du vet du ikke kommer til å prate for mye med, og som du ikke bli distrahert av. Dra med en som du vet vil like mye ut av treningen som deg selv! Husk å alltid ha med deg en god smoothie, banan eller noe du synes er godt som du kan spise når du er ferdig med treningen din. Jeg liker som oftest å ha med en banan :-) 

Sett mål og lag en plan for treningen din. Hvor mange ganger har ikke jeg komt på trening å ikke visst hva jeg skal gjøre. Nå setter jeg meg alltid ned å skriver ned på "Planlegger" på iPhonen om hva jeg vil trene denne treningøkten. Fokuser gjerne på kun fks: mage og bryst på en treningsøkt, å gjør dette i de 2 neste ukene. Etter 2 uker bytter du med fks: ben og legg. Sånn får du trent litt ekstra godt på de plassene du vil se forbedringer på. Planlegg alltid treningen din! Her har dere min for i dag:Sist men ikke minst: MUSIKK. Uten bra treningsmusikk, får jeg heller ikke noen motivasjon til å presse meg de siste intervallene, eller de 2 siste repitisjonene. Jeg har laget tidenes treningsliste som heter akkurat det den gjør meg: Svett. Den kan dere finne den HER.  Jeg elsker å finne bra treningssanger, og til tøying hører jeg på litt roligere sanger fra hverdagslisten min som dere kan finne HER.

Lykke til meg treningen! Gjerne legg igjen en kommentar om du skal ut å trene i nærmeste fremtid! 
Klem 

SETT PÅ 720 HD.

Hei fininger ♥.
I går filmet jeg en liten video til dere i mens jeg sminket meg, å det resulterte i en video av hverdagssminken min. Ble ikke en super bra redigert video, men det er bedre enn ingenting! I dag skal jeg bare slappe av å nyte dagen så mye jeg kan. Hva synes dere om det nye designet foresten? Alltid kjekt med nye endringer! 

HVORDAN SMINKER DU DEG? 
Genser: Ganni ♥ Bukse: 5 units (MODO).

Hei dere!
I går var jeg innom MODO siden de hadde førsalg fra 30-70% på store deler av butikken. Gjett om jeg ble glad da jeg så at jeansen jeg har sett på så lenge, og som jeg faktisk hadde tenkt til å kjøpe denne uka var på 50%! Så klart ble den med meg hjem, sammens med en utrolig fin og myk genser fra Gann som passer til bårde blå jeans og svarte jeansi. Jeg så også på et veldig fint skjørt fra Ganni som jeg vurderer å kjøpe i morgen siden jeg likte det så godt og jeg vet at jeg kommer til å bli godt brukt, samtidig så så jeg et smykke og noen ringer fra Maria Black som også var veldig fine da.. *Hehe* lommeboka får svi. Ha en super dag videre, klem.

HAR DERE KJØPT NOE FINT I DET SISTE?

Hei dere! Jeg har bestemt meg for at jeg vil ikke dele så mye av privatlivet mitt på bloggen min lenger, i såfall ikke like mye som jeg har gjort. Så fra nå av vil dette bli mer en mote, skjønnhet, velvære og kanskje etterhvert mer om livstilen min type blogg. Tenkte at det ville bli en fin "avslutning" med 50 random spørsmål som jeg fant på Julia Nyland sin blogg. Here we go:


1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
En treningsrutine for mage.

2. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
Har en vanlig rød og hvit, også en elektrisk som er lilla og hvit.

3. Hva bestiller du på café? 
Er ikke så ofte på noe typ café.. Men kakao eller gul solrik sammens med et ostehorn.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig?
Facebook, blogg.no, diverse blogger, vg og fronter.

5. Hvem ringer du til når du er sint eller lei deg?
Som oftest Victoria eller pappa.

6.  Hva har du alltid i vesken? 
Mobil, lommebok, ørepropper, miniparfyme, paracet og et leppeprodukt.


7. Kan du å bytte olje på bilen?
Haha, absolutt ikke!

8. Hva har du hatt av kjæledyr?
Altså mitt EGET kjærledyr må være undulaten Pippi som jeg fikk i bursdagsgave. Den fløy ut av buret sitt, og jeg har ikke sett den siden.

9. Har du noen piercinger?
Har hull i navelen og i ørene.

10. Norge på sitt beste?
Sommeren.

11. Hva gjør deg lei deg?
At andre ikke har det bra, og at andre forteller bort hemmligheter du har fortalt.

12. Hva gjør deg glad?
Vennene mine, familien min og musikk.

13. Hva er drømmejobben din?
Hmm.. Jobbe i et stort firma innen mote eller markedsføring. Ellers så er det å jobbe i klesbutikk helt greit også da.

14. Abonnerer du på ukeblad?
Nei.

15. Hva var det siste du kjøpte? 
En gave.16. Liker du kinesisk mat?
Ja! Nam. 

17. Når var du i kirken sist?
Begynner å bli en stund siden sist dessverre. Men tror det var i oktober.

18. Hvem var den siste som gjorde noe spessielt for deg?
Mamma og pappa. 

19. Har du noen sinne vært i en ambulanse?
Ja. 

20. Er du flink på skolen?
Jeg er helt grei, sånn midt på treet. 

21. Hvor lang tid bruker du om morningen?
Det kommer ann på. Liker å sove lenge før skolen, så kanskje 10 min.

22. Banner du ofte?
Banner aldri hjemme eller blandt familie, og føler ikke jeg banner sånn spessielt mye mer enn hva vennene mine gjør heller.

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
Jeg var på en sommerleir i 1 uke. Sov i telt. Ikke gøy.24. Hvor mange søsken har du?
Har en lillebror som heter Leo, han er biologisk søsken hehe! Vet mange blir forvirret når det kommer til hvor mange søsken jeg har. Men jeg er veldig nær 3 av søskenbarnene mine, å kaller de for søsknene mine fordi vi er så nære. 

25. Hvor mange steder har du bodd?
Har kun bodd i Ålesund.

26. Hvordan var ditt første kyss med din første kjæreste?
Det var veldig fint. Litt søtt egentlig. 

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?
Det vet jeg ikke selv en gang. 

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
Lårene mine og nesen min.

29. Er det viktig å feire bursdag?
Ja absolutt!

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
Jeg tror dessverre det meste ble nedbrent når huset vårt brente ned i 2008.

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge?
At der alltid er én person som vil ødelegge for deg.

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
Pleier å drikke 2-3 drikkeflasker med vann på skolen.

33. Når legger du deg om kvelden?
Halv ellve. Sover ellve.

34. Favorittfag på skolen?
Teateresemble og norsk haha.

35. Potetgull eller smågodt?
Smågodt. (ostepop er ikke potetgull).

36. Siste filmen du så?
Mr. and Mrs. Smith faktisk.

37. Det mest romantiske du har gjort?
Jeg vet ikke helt. 

38. Hvor er du om 10 år?
Om 10 år er jeg 26 år. Jeg har gått ferdig studiene mine i New York, flyttet til Oslo i en god jobb, forhåpentligvis sammens med en kjæreste eller forlovede kanskje, og begynner å tenke på å få barn.

39. Hvor gammel er foreldrene dine?
Pappa er 38, mamma er 40. 

 
40. Har du vært i avisen?
Var der i fjor sammens med cheerlaget mitt.
41. Et sitar du liker?

"Be the change you want to see in the world". Ellers liker jeg "Hey little fighter soon it will get brighter", og denne fra en lana del rey sang "now my life is sweet like cinnamon, like a fucking dream im living in". 

42. Hvilken farge liker du best på neglene?
Nude, lys grå, hvit og svart.

43. Hvem er forbildet ditt?
Cara Delevigne og Beyoncé.

44. Gråter du ofte?
Jeg gråter veldig ofte.

45. Finnes det noe du har virkelig lyst til å gjøre, men har ikke hatt tid/råd til?
Absolutt. Jeg vil reise og oppleve så mye.

46. Hva gjør du akkurat nå?
Klokken er 02:40, jeg får ikke sove, så jeg skriver dette forhåndstilte innlegget i mens. 

47. Hva kjøper du helst: Klær, vekser eller sko?
Klær.

48. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Jeg føler meg som en vanlig tenåring, men jeg er ikke umoden for alderen i det hele tatt.

49. Hvilke uvaner har du?
Gråter mye, setter andre forran meg selv, og at jeg lager "fiskemunn" hele tiden, hehe! 

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig å svare på alle spørsmålene?
Da skal jeg prøve å sove.


(her var håret mitt drit stygt, og på sitt verste etter den mest forferdelige frisørtimen noensinne).


HÅPER DERE LIKTE SVARENE!
Fortell gjerne om dere svarer på de selv. 

 
winter colors

 

White shirt ♥ Chicwish trench coat ♥ Short skirt ♥ Michael Antonio tall boots ♥ Jimmy Choo laptop tote


when it is too cold

 

Vero Moda white t shirt ♥ Woolrich coat ♥ Frame Denim cropped jeans ♥ Dolce Vita leather boots ♥ Isotoner black glove
sneakers or heels?

 


Justicia Ruano black formal dress ♥ Long wool coat ♥ NIKE lightweight shoes ♥ Pieces black leather shoes ♥ River Island hat ♥ cosmetic


Hei dere! 
I natt gikk jeg inn på >polyvore profilen min< å så at jeg har fått snart 50 000 views.. WOW, tusen takk dere. Når jeg først var innpå så tenkte jeg å sette sammen noen outfit ideas til dere. Jeg ville finne antrekk som var fine på skolen, som passet vinterkulden og som man kan bruke på jobb like godt som på fest. Mitt favorittantrekk må bli nummer 1! Elsker sånn stil, å kunne ønske jeg hadde et par slike sko jeg også. Teksten under hvert bilde er link til hvor du kan få kjøpt produktet. Smask :-*
HVILKET ANTREKK ER DIN FAVORITT?Hei dere, og godt nyttår! 
I år har jeg ikke en hel liste med forsett som jeg pleier å ha, rett og slett fordi jeg ikke vil ha så mange krav på meg selv *hehe*. Jeg vil heller fokusere på færre ting som jeg klarer å mestre og holde ut et helt år. Here u go:
♥ Jeg skal mestre treningen enda bedre i år. Kunne trene og se resultater på meg selv, samt å ha et variert og godt kosthold.
♥ Jeg skal tenke possitivt, og fylle ut dagene mine så mye så mulig jeg kan sammens med venner og familie.
♥ Fortsette å få bra karakterer + komme inn på skole neste semester.
♥ Jeg skal gjøre alt for å få et fantastisk år!

HVA ER DINE NYTTÅRSFORSETT?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits