Modo 450kr (orginalpris: 899kr).


Materimalistisk lykke. Denne er perfekt til sommer, vår og ikke minst så passer den til kjolen min. Den er superfin, å jeg ble superglad da den var på 50%!

NOEN ANDRE SOM VIL HA EN?
Da tenker jeg å dele produktene jeg bruker når jeg dusjer/ etter jeg har dusjet. Har blitt etterspurt, så derfor deler jeg det. 


 


EOS Shave Cream i lukten pomegranate rasberry er min favoritt barberingskrem. Jeg elsker å bruke den i dusjen, eller alene uten vann om jeg ikke har så god tid. Jeg pleier egentlig å bruke barberhøvler fra dagligvarebutikken, men jeg liker også veldig godt en barberhøvel fra Shai som jeg har hatt i godt over ett år nå, men abonerer ikke lenger. Den har seks blader som gjør at bena mine blir fort barbert.


Lush SNOW FAIRY shower gel er en limited edition serie Lush har i juletidene. Den lukter bubbelgum leppeskrubb-ich og den etterlater seg lukten på kroppen lenge. Jeg liker å påføre den med en slik "svamp" som jeg ikke vet hvor er kjøpt, men du får sikkert kjøpt en på nille for 10kr eller noe :-)


Etter jeg har tatt på showergelen så tar jeg på en "smelte bar" som heter Snow fairy som også er fra Lush sin limited edition. Den funker som en body lotion, bare at den smelter veldig fort. Lukter det samme som dusjgélen, bare litt sterkere. Anbefaler å ta på denne om kvelden så den får tørket inn sikkelig.


Let the good times roll ansikt og kroppsskrubb fra Lush er min absolutte favoritt. Jeg bruker bare denne i ansiktet, å den fjerner alle kviser å gjør ansiktet klar for photoshoot ;-) Den lukter popcorn og karamell (veldig god lukt), å den etterlater ansiktet mitt silkemykt og full av fukighet. Jeg pleier å ta en litt tykkere krem på steder hvor jeg er veldig tørr i ansiktet, men ellers gjør denne susen.


Bubblegum lipscrub er enda et produkt fra Lush. Jeg ga bort en til Sara i julegave, og Fredrik likte den så godt at jeg ga han også en, å jeg hadde heldigvis enda en igjen. Dette er en leppeskrubb som lukter himmelsk, skrubber kjempebra og smaker godt. Jeg liker å bytte på mellom denne og popcorn. Var ikke så stor fan over Santa skrubben, men den funker den å.


Ella & Rose sin "Happy to scrub" fikk jeg i julegave, sammens med body lotioen som følger med. Det er en veldig god skrubb, å lukter helt himmelsk.


Shampo og balsam varierer ofte, men nå er det disse to som er favoritter. Sunsilk Vitamin explosion og Define Weightless Shine. Jeg har akkurat brukt opp shampoen, å jeg har lagt elsk på Sunsilk sin. Den lukter utrolig godt og gjør jobben sin akkurat slik som det er beskrevet på pakkningen.


Sånn, da håper jeg at det var til hjelp.

NOEN SOM BRUKER SAMME PRODUKTER?
Jeg savner det lange håret mitt, gå i kjole, varm sol ute og spise is uten å fryse på henda.  Vell forhåpentligvis er håret mitt vokst ut til sommer, og at snøen holder seg unna. Snart er det vår, å da er det frem med pastellfargene igjen. 

NOEN SOM SAVNER SOMMER?
Hei dere, alle som forsatt er innpå bloggen min. Har dere det fint? Jeg beklager så mye for fraværet mitt, uten å si ifra eller oppdatere dere. Vell, egentlig så har jeg bare ikke orket å ta frem macen, få vondere i nakken og bruke mye tid. Men nå har jeg to innleveringer, så da tenkte jeg at jeg liksom godt kunne oppdatere dere. De siste dagene har jeg vært med Amalie og Fredrik, å jeg har ikke gjort noe spess. Men jeg har laget ett innlegg til dere som blir postet imorgen, så ser vi om jeg gidder å oppdatere dere mer. HAr veldig mye prøver og innleveringer som jeg prioterer før bloggen, unskyld.

HVORDAN HAR DERE DET? NOEN SOM FORSATT ER INNOM?


Hei dere! Jeg ender opp med å overnatte med Amalie i natt, så det blir utrolig kos. Satt sammen denne kolasjen til dere nå. Jeg har veldig lyst på sølv eller gull nike sko, syns de er veldig fine. Jeg vil også ha somemr og sol, å kysse en bebis elefant! Hehe, det er lov å drømme. Hold dere oppdatert på Amalie sin blogg da dere, så snakkes vi! 

HVA SYNS DU OM KOLASJEN?


.FORESTEN! I dag har amanda badboy bursdaaag<3333 Gratulerer så mye med dagen amandagullet, håper du har hatt en super dag! Love you :-*

Cardigan H&M // T-shorte BIKBOK // Klokke MJ // Bukse DR.DEMIN

Nå er jeg på vei ut døra for å møte Amalie i byen! Tenkte bare å dele dagens antrekk, veldig enkelt :-) Kos dere idag!

SYNS OM ANTREKKET?

Sko fra nelly.com.

Siden jeg har valgt å ikke dele ballkjolen min før ballet, så tenkte jeg å vise dere skoene! Jeg elsker de så mye, å gleder meg til å bruke de til sommer og bursdager senere. Jeg håper mange ser at bildene mine er redigert annerledes i det siste, å det er fordi jeg har fått ny photoshop (endeliig). Men jeg tror jeg bare har 30 dagers gratis, aarg.. Må få fikset det, evt. kjøpe photoshop. Men ja, sko. De er finere i virkeligheten, å behagelige å gå i!

HVA SYNS DERE OM BALLSKOENE MINE?

Mac øyenbrynsblyant i midten.


Highlighter fra Bobbi Brown / Solpudder fra Sephora.


Wig Wham Lashes mascara fra Isadora / Vippetang fra H&M.


Mac leppestift i fargen "please me" / (Y)SL leppegloss (leppestift).
Hei alle sammen! Håper dere har en fin tirsdag, dette her er et forhåndskrevet innlegg fordi jeg vet jeg kommer til å slappe av litt imorgen (dritt å være syk dere). Jeg tok disse bildene på søndag, å jeg syns de endte opp passe bra. Har fått en del spørsmål om å vise dere hverdagssminken min, og det er dette det som oftest går i. Pleier å bytte på mac øyenbrynsblyanten og en smashbox penn, også pleier jeg å ha en vannfast mascara fra mabeline over den jeg har vist på bildet (som foresten er dritbra!!). Å jeg pleier å bruke dipliner fra benefit også, men jeg gadd ikke ta på meg den dagen. Håper dere liker innlegget, snakkes imorgen. Smask :-*

SYNS OM SMINKEN?
Bilder fra weheartit.

Hei dere!
Jeg har fortalt dere at jeg har hatt problemer med bakken min, å det har gjort at jeg ikke har orket pc. Men senere skal jeg få skrevet noen innlegg til dere<3 Håper det går bra med dere!

SYNS OM DAGENS INSPIRASJON?
weheartit//
SETT PÅ 720 HD!!

Jeg løp hjem rett etter skolen på torsdag å filmet denne videoen for dere. Jeg har valgt å ikke dele alle julegavene mine med dere, men dere får se litt av de på bilder når jeg bruker det jeg fikk. Nå ligger jeg i senga hjemme med mamma, ser på the carrie diaries og slapper av før jeg blir hentet snart. Foresten så må jeg si at cheerdance laget mitt har fått seg instagram, der heter vi hurricanesviolets. Det var faktisk jeg som fant på navnet vårt, å jeg synes det er kjempekjekt at vi brukte forslaget mitt! Men følg oss da dere, setter stor pris på det!

HVA SYNS DU OM INNKJØPET?
.... CAMILLA WALDERHAUG! Gratulerer så mye med den super fine premien fra elitagirl. Du har fått en melding fra meg, svar så fort du kan. Jeg har brukt random.com for å trekke vinneren.


 

VIL DERE HA NY KONKURANSE SNART?
(Tumblr&Weheartit)
ENDELIG helg! Skal lage en video til imorgen, så snakkes vi dere!

GOD HELG!
Kjedelige dager, gjør ingenting. To dager til helg, å det gleder jeg meg masse til!

NOEN SOM ER GIRA PÅ HELG?
Hallo dere! I dag dro jeg på årets første trening på treningstudio. Hadde veldig vondt i magen i dag, så løpte bare en god stund på tredemølla, litt bootcamp og tøying. Skal heller dra tilbake neste uke å trene litt på de andre aparatene. Var i såfall veldig fint der :-) Nå ligger jeg i senga å slapper av, begynner å bli syk igjen så det er bare å holde senga. Skal kjøpe nytt treningstøy snart også.

HVA MED DERE, TRENER DERE I 2014?

 

hatt&genser - bikbok // bukse - dr.demin // veske - julegave // skinnjakke - arvet fra tante aysha // smykke er amalie sitt.

Antrekket for lørdag, skal kjøpe hatten så fort som mulig! Elsker den! Akkurat nå er jeg med Fredrik, å han lager kylling fajitas til oss, naam. Vi snakkes senere <3

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?
Jeg lurer på om jeg burde gå til sengs kl 21 i kveld, sånn jeg blir litt trøtt. Tror jeg kommer til å bli veldig trøtt imorgen, haha. Så imorgen er det tilbake til skolebenken med masse skolestress, kjempe kjedelig. Jeg gleder meg ikke. Jeg har også fått vgs kodene mine, så nå må jeg bare søke. Herre-ee-guud som jeg gruer meg, fordi jeg er veldig sikker på at jeg ikke kommer inn :-(

FLERE SOM SKAL PÅ SKOLEBENKEN IMORGEN?
//tumblr.

Jeg gleder meg til jeg får jobb, å jeg kan flytte for meg selv. Kanskje sammens med kjæresten min? Men det er jo forsatt en stund til. Tenker 18 år jeg, så har jeg flyttet ut. Jeg er egentlig veldig desperat etter jobb, så om noen vet hvor de søker ekstrahjelp så er det bare å skrike ut!! Jeg vet at de fleste søker folk over 18, men for håpenligvis er det noen som vil ta inn meg, hehe. 

NOEN FLER SOM GLEDER SEG TIL Å FLYTTE FOR SEG SELV Å INNREDE STEDET SITT?


 Ang. konkuransen, så får jeg ikke kåret vinneren før jeg får svar på mail fra elitagirl. Jeg får nemlig ikke tak i henne som styrer den, så jeg får ikke send adressen til vinneren før jeg får kontakt! Beklager så mye!

Sett på 720 HD!

Her har dere "hemmeligheten" min, som maange lurer på! Er ikke vanskeligere enn dette, så jeg håper dere skjønte.  Jeg har det litt bedre nå, men poster forsatt  forhåndsskrevne innlegg. Har så mye å tenke på, men det meste har ordnet seg heldigvis. Så tilbake til videoen: håper dere liker den!

HVA SYNS DU?


Ååå nam! Dette fikk meg til å ville lage en deilig smoothie! Som sagt skal jeg starte å bli "sunn" i år, så dette er litt inspirasjon til mat jeg kan lage. Gleder meg til å handle inn masse sunn lavkarbo mat! Yummyy!

NOEN ANDRE SOM VIL BLI MED Å SPISE SUNT I ÅR?Heii dere, godt nyttår. Først, før jeg går over til overskriften må jeg bare fortelle at idag har jeg og Fredrik vært sammen i et halvt år *lykke*.
Så tilbake til overkskriften. Jeg trenger en pause fra bloggen, et par dager der jeg kan samle meg litt. Det skjedde så utrolig mye i går, å blogg er egentlig det siste jeg trenger å tenke på akkurat nå. Tenker vi snakkes på søndag. Så oppdaterer jeg dere på hva jeg har gjort de siste dagene. Im so sorry :-(

HA EN FIN UKE DERE.

EDIT: JEG HAR LAGET ET PAR INNLEGG SOM BLIR INNSTILT AV SEG SELV. JEG KOMMER IKKE TIL Å BLOGGE SELV, MEN DET BLIR AUTOMATISKE INNLEGG♥


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits