Her har dere litt inspo på en torsdag ♥ Ha en fin dag videre!


Hei fininger, hvordan går det? ♥

De siste dagene har gått til pugging av en prøve jeg hadde i dag. Endelig deilig å bli ferdig med den, og det beste er at vi har fri i morgen! Så da blir det å sove noen timer lengre, og ta en fortjent langhelg. Om en times tid skal jeg og mammi på nattåpent moa for å handle noen julegaver, og kanskje jeg finner meg en julegave som jeg ønsker meg♥ Hele moa har tilbud i dag, og er åpent til kl 24, sånn i tilfelle noen av dere vil benytte dere av tilbudene som er der i kveld! 

HVA SKAL DU I KVELD?

.. er inspirasjon til stor hjelp. Det er så deilig at man kan drømme seg bort i en del timer i så mye fint. 

Hei dere, hvordan går det? Håper alle har det bra♥ I går lagde jeg kanelsnurrer som ble kjempe store, jeg kjørte litt med scootern også la jeg meg med i senga å hørte på musikk mens jeg drømte meg bort i fin inspirasjon. Det går ikke helt 110% bra med meg for tiden, men livsmottoet mitt er at man må alltid gå igjennom det verste før det blir bedre. Så det er sånn jeg tenker på det. Kommer ikke til å nevne så mye mer negativt på bloggen min fremmover, men kanskje jeg forteller dere hva som har skjedd. Men det må bli en annen gang. Nå skal jeg slappe av. Tenk at det er oktober i dag, hvor ble av tiden? (forhåndsstilt innlegg). 

HVORDAN GÅR DET MED DEG?
Hei dere, jeg har ikke så mye på blogghjertet nå for tiden så derfor har jeg egentlig bare latt være å blogge. Håper dere respekterer at jeg synes det er kjedelig for dere at jeg bare skriver innlegg for å bare skrive et, istede for at jeg skriver et innlegg når jeg har inspirasjon og føler meg i riktig humør til det. Vi snakkes senere i uka♥

- Klem Jasmin.
♥ 


Bilder fra weheartit, følg meg her.

I går så satt jeg nesten i en time på weheartit å oppdaterte profilen min med mye fint ♥. I dag er det 16.mai, så i kveld skal jeg sikkert være med Fredrik og noen venner for å finne på noe. Etter nesten en hel dag med matte kan jeg slappa av litt, å ikke minst glede meg til i morgen! Tenk at det et nasjonaldagen allerede, åå kos! I går kjøpte jeg meg en kjempe fin shorts og en neglelakk som jeg vil vise til dere så snart jeg har fått ladet kameraet mitt. I helgen skal jeg være hos mamma også, så det blir enda mer kos i hjertet mitt ♥. Håper dere får en fin dag! Vi snakkes.

♥ ♥ ♥

HVA GJØR DERE I DAG?
wants for spring

 


For å se hvor tingene er fra, trykk på de små miniatyr bildene. 
 
Hei dere! Solen steker ute, og her inne sitter jeg. Det går ingen busser idag, noe som er super dumt. Jeg skal heller sette meg litt ute på verandaen eller kanskje jeg skal ta turen til hytta å slappe av litt. Haha, som sagt så har vi hytte i hagen. Eller det blir kanskje mer som et lite gjestehus.
For tiden har jeg likt pastellfarger mye, å jeg vil ha en svart hatt mer en noe annet! Finner aldri den perfekte for meg. Harr ønsket meg nike air max veldig lenge, så disse to over synes jeg er superkul. I tillegg kunne jeg tenkt meg de helhvite. Jeg tror jeg skal invisere inn en knæsj rosa leppestift også, slik som den fra mac på bildet over :-)
HVA GJØR DERE IDAG? (Weheartit).

Øynene mine synker sammen fordi jeg er så trett. Skriver enda ett forhåndskrevet innlegg siden jeg trener så ekstremt mye fremmover pga. Norgesmesterskap om en uke. Jeg og Ingeborg gjorde draktene ferdige i går, å nå er det bare å bli ferdig til tirsdag. Da har vi generalprøve kl 18:00 i larsgårdshallen, sammens med resten av Hurricanes. Kom å se på! :-) Ellers så må jeg dele den diggeste snacksen jeg har vært med på noen gang: fryste druer. Jeg aner ikke hva det er med fryste druer, men det smaker ubeskrivelig godt. Jeg syns de var best når du lå over natten, men de var gode når de har lagt i 2-3 timer i fryseren også.

Trenger også noen blogger å lese på, så du kan godt slenge med bloggen din i kommentarfeltet så jeg kan lese på den. Jeg vil også smake masse nye små måltid, så om dere har et tips - skrik ut!

 
Weheartit/ Explode.blogg.no

Er der bare jeg som elsker denne trenden? Tror jeg skal gå noe àla dette imorgen. Skal se om jeg rekker å ta outfitbilder. Ha en fin onsdag :-)

NOEN SOM LIKER SÅNN TREND?


Hei dere! Jeg ender opp med å overnatte med Amalie i natt, så det blir utrolig kos. Satt sammen denne kolasjen til dere nå. Jeg har veldig lyst på sølv eller gull nike sko, syns de er veldig fine. Jeg vil også ha somemr og sol, å kysse en bebis elefant! Hehe, det er lov å drømme. Hold dere oppdatert på Amalie sin blogg da dere, så snakkes vi! 

HVA SYNS DU OM KOLASJEN?


.FORESTEN! I dag har amanda badboy bursdaaag<3333 Gratulerer så mye med dagen amandagullet, håper du har hatt en super dag! Love you :-*
weheartit//
(Tumblr&Weheartit)
ENDELIG helg! Skal lage en video til imorgen, så snakkes vi dere!

GOD HELG!
http://juliaefremova.tumblr.com/ ♥  http://amandaamariaa.tumblr.com/ ♥  http://keepupdreamy.tumblr.com/ ♥ http://silvarise.tumblr.com/ 

 http://coldpulse.tumblr.com/ ♥ http://loveslipstickslost.tumblr.com/ ♥  http://pewpu.tumblr.com/ ♥ http://partywithparrotbay.tumblr.com/


Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er veldig (alt) for mye på tumblr. Det er her og på weheartit jeg finner all inspirasjonen min fra til collagene jeg lager. Den over har jeg postet før, å var mac bakrunden min veldig lenge. Disse 8 tumblr'ne over her er noen av mine favoritter. Alle har såå utrolig mye fint på siden deres! Finner alltid noe å reblogge der i fra. Dere kan følge meg på tumblr her! jasminblabla.tumblr.com

HVA HETER DU PÅ TUMBLR ELLER WEHEARTIT?


HUSK Å MELD DERE PÅ GIVEAWAYEN! HER HER HER HER
livingroom

 

Satt sammen denne inspirasjonen til en stue ista :-) Syns den ble kjempefin jeg, selv om jeg kunne jobbet litt mer med det da. I dag så er det sol ute, men det er forsatt utrolig mye snø! Håper snøen holder seg til julaften, det hadde vært kjempegøy. Ellers så skal jeg, mamma, Leo og Fredrik lage pepperkaker og julemenn senere. Mamma satt opp juletreet i går, så jeg venter bare på litt mer julestemning. Men vi snakkes senere alle <3 Håper dere får en fin søndag!
HVORDAN VIL DU AT DIN STUE SKAL VÆRE?Akkurat nå så ligger jeg i armkroken til kjæresten min, skal snart hjem til mamma.

HVA GJØR DU I KVELD?
GOD MORGEN ALLE SAMMEN♥ HAR DERE HUSKET Å STILLE KLOKKA?
Jeg vil ha sommeren, jeg vil ikke ha kulde ute. Jeg vil faktisk løpe barbent bortover en sandstrand i bikini, å være med venner og kjæreste å grille på sene sommerkvelder. Jeg vet ikke om det bare meg meg, men når det er mørkt ute og kaldt såklart, blir jeg bare mer å mer sliten og trøtt. Akkurat nå ligger jeg i joggedressen på sofaen, mens det allerede er nattmørkt ute. Håper tiden går fortere..

NOEN ANDRE?

 
HA EN FIN SØNDAG :-)
 soruses: here.

HVA SYNS DU?

 

 
FØLG MEG PÅ TUMBLR HER!!

En liten oppdatering før jeg legger meg til rette og ser videre på serien jeg holder på med♥ Har lyst på solbrun hud, lage en rufsete flette og spise mye sunnere mat. Skal prøve ut den herlige sminkelooken der, og ha litt mer orden i veksen min. Ikke at jeg skal gå rundt med mote magagasiner i veska, men det var veldig ryddig hehe. Vurderer å kjøpe den Essie neglelakken. Jeg tror den heter "Fiji", men det skal jeg få sjekket ut. Imorgen kommer det nok en liten linkerunde til dere, og jeg skal få fikset linsen så jeg kan starte på en av de videoene som var i innlegget under. God natt til dere som ikke har ferie♥

HVILKET BILDE VAR FINEST?
 


Jeg innrømmer at jeg strever så utrolig mye med å sette sammen outfit's etter været for tiden. Så jeg satt sammen en kolasj til dere her, over litt inspo til hva jeg skal ha på imorgen og fremmover♥ Jeg har fått et lite elsk-hat forhodt til hatter, også har jeg et elsk-hat forhold til leopard mønsker. Men noe jeg elsker er oliven farge,svart, burgunder, mørk jeans , grå og gull farger om høsten, men så er det jo så forbaska kaldt da.. Skal ta meg en lang dusj nå, kaanskje krølle håret også finne frem antrekk for i morgen sånn at jeg kan sove 15 min lenger. Skal lage meg en kopp med lakriste også, bare for å få en litt mer høst følelse. Jeg liker høsten jeg, og jeg vurderer å ha en "I <3 FALL tag" i år også  siden det var så mange som likte den jeg laget i fjor! Men ja, neglene er ferdig tørket nå så da blir det dusjen next. Snakkes imorgen alle♥

HVILKET ANTREKK LIKTE DERE BEST? VIL DERE AT JEG SKAL LAGE EN NY "I LOVE FALL TAG"?
Nå sitter jeg i bilen og ser på fine bilder på weheartit, mens jeg hører på fin musikk. Tenkte bare dele noen med dere.

HVA SYNS DU OM BILDENE?

Bilder er herfra.

Idag er det ENDELIIIG jugend! Gleder meg så sinsykt til senere, blir så sykt bra stemning. Om dere ser meg, så må dere si hei, hehe! Bildene over er fra tumblren min. Se så fint det er med den klokka og det armbåndet fra MJ da!? Å en hvit bil, og ikke minst babyrosa boblejakke? Ååh, så mye fin inspirasjon.

HVA SYNS DU OM BILDENE? 


Litt tirsdags inspirasjon. Alltid like fint.

HVA SYNS DU?

Sommer og blått hav / fint outfit / en kald iste fra starbucks / fint outfit x2 / kjærlighet.

Akkurat nå er jeg nok i Oslo, sammens med pappaen min. Så dette innlegget er forhåndsskrevet♥ Bildene over beskriver litt det jeg drømmer om nå, haha. Gleder meg så utrolig til å vise outfitene mine når jeg er  i Oslo, i og med at det er 20 grader hele uken med strålende soool (lykke).

Forresten, hva er det som skjer med leserantallet mitt i det siste? :-( Fant ut at vannmelon98 hadde 500 (!!) lesere, mens jasmineil hadde 340, men på blogg.no over Ålesund står det at jeg har 89 lesere? Tror kanskje det må være en feil? Hmm.. må høre med blogg.no, fordi det er veldig dumt at det er "falske" lesere på den andre? Uansett setter pris på alle som leser bloggen min, dere er så fine alle sammen♥

Om noen vil følge meg/snakke med meg så kan dere; følge meg på twitter HER, følge meg på instagram heter jasmiiines, eller sende meg en melding på KIK, jeg heter jasmineileens der :-)

ER DU I OSLO?
Hvit tatovering ♥ Kjærlighet ♥ Ombre hår ♥ Rosa treningstøy

Jeg har lyst på alt over her jeg! Sånn hvit tattoo er fint, jeg vil ha kjæreste, finere ombre hår og rosa treningtøy! Ååh, himelen.

HA EN FIN LØRDAG!

Kom over disse bildene på carolinesmode´s lookbook blogg. Elsker alt ved de jeg, særlig de rosa skoene. RÅKULE!

HVA SYNES DU?

-jasmin<3

PS: Setter stor pris på at du deler bloogen min, fordi den er så ny!


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits