Cardigan: H&M ♥ Kjoler: Mango ♥ Treningsgenser: Sport Outlet.

Hei dere! Tenk at det er 1.februar i dag, tiden har gått fort. Dagen min startet med tre timers cheerdance økt, og nå kom jeg akkurat hjem. Lader opp batteriene til ny uke, hvor hele uken er stappet med forskjellige ærender.  Over til hva innlegget handler om. Jeg kjøpte litt forsjellig i går når jeg var både på moa og i byen. Fikk meg en deilig, varm cardigan og treningstøy av tante, også kjøpte jeg meg to kjoler som jeg har tenkt å ha på meg neste helg. Forteller mer om dette senere i uken. Nå skal jeg lage meg en god kopp med chai latte, samt med noe godt å spise. Ha en fin søndag  ♥ 
Mac - Pink Nouveau ♥ Maybelline Babylips: Peach Kiss og Pink Punch.


Bikinitopp - Cubus ♥ Nivea Lip Butter - H&M ♥ Babylips - Vita og H&M ♥ Leppestift og lipliner - MAC ♥ Shampoo - Lush ♥ Smykke - Glitter.

Hei alle sammen♥ Her er de siste innkjøpene mine, å jeg er veldig fornøyd med alt. Jeg har kjøpt noen ting til som jeg glemte av på bildet også. Den siste uken har vært slitsom, men skoleuken avsluttet med en god karakter i norsk tentamen. I dag skal jeg møte farmor, så dette er et ferdigskrevet innlegg. 
HVA SYNS DU OM INNKJØPENE?
 


Nivea: Rasberry Rose Lip Butter, kr 30 / Garnier: Optical Blur primer, kr 70 (satt ned akkurat nå dere!)- Begge er fra H&M.


Hallo! Beklager for null blogging i går, men sånn går det når dagene går fort! Det er sikkelig vår vær ute, å derfor er jeg med venner og kjæreste fremfor å sitte hjemme♥ I går var jeg i byen med Fredrik, å jeg var ute etter en primer siden jeg har brukt opp min. Denne fra garnier har jeg hørt mye bra om, så jeg tenker å gi den ett forsøk. Jeg har pleid å bruke smashboc sin photo finish primer, men jeg liker den ikke så godt. Jeg trengte også noe for leppene mine, å da kjøpte jeg denne fra nivea. Den lukter AKKURAT som godteriet "Rox" :-) Kjempegod, å den har en sikkelig digg kremete konsistens og den er kjempe deilig å ha på leppene. Jeg vurderer kanskje å kjøpe toneren og sminkefjerneren fra garnier i samme merke med det samme. Noen som har prøvd det? :-)

HVA VAR DERES SISTE INNKJØP?Modo 450kr (orginalpris: 899kr).


Materimalistisk lykke. Denne er perfekt til sommer, vår og ikke minst så passer den til kjolen min. Den er superfin, å jeg ble superglad da den var på 50%!

NOEN ANDRE SOM VIL HA EN?
Heeeeelg  Uken har jo gått så fort, plutselig var det fredag og helg igjen! Kjenner likevel det blir godt med noen dager fri. Nå sitter jeg egentlig bare å spiser god mat og skal til å se en episode med "keeping up with the Kardeshians", yey. Var på moa på onsdag, der jeg og mamma handlet inn nesten alle julegavene. Så mye stress og handle i siste liten, ting er jo såå utplukket. Så derfor er det så deilig å bli ferdig tidlig! Klarte selvfølgelig ikke å la være å handle noe selv, hehehe..Kjempe fornøyd med absolutt alt jeg kjøpte! Alle klærne er fra BikBok. Den blå genseren har hull bake på ryggen og den har jeg ville kjøpt lenge, men det har bare ikke skjedd. Sengesettet er frå Åhléns og har verdens mest behaglige stoff, elsk! Blokken er fra Ark og er i merke Tilda, de har så mye fine ting til scrapping! Blokken er fylt med masse fine ark. Har nemlig planlagt å lage fine julekort til venner og familie i år ☺ Ønsker alle en god helg ♡ 

Klem amaliemonsen 


Dette er perfeksjon. Endelig noe jeg har bruk for, og som jeg har ønsket meg veldig lenge. Brukte bursdagspengene jeg fikk av pappa til å kjøpe meg den, å jeg kan ikke forklare hvor fin den er, ææh. Som dere ser så har jeg den i grå. Kunne ta svart også, men jeg syns at grå var myemye finere. Betalte 599kr for den, også tar jeg med en del av bursdagspengene mine med til Island også sparer jeg resten tenker jeg. Men jeg kunne rett og slett ikke bruke den forrige datamappen, siden den lagde stygge merker på macen. Har sånn "forelska" følelse når jeg ser på den, og kan ikke troo det er min haha! Materialistisk lykke♥

HAR DU EN PCMAPPE FRA MJ?

 

Skjørt/shorts fra ebay, men du kan få helt lik her.

Her er en piercing og en shorts jeg har bestilt fra ebay! Gleder meg til å vise resten av tingene jeg har bestilt, men kunne rett og slett ikke vente med å vise dere denne! Den var desverre for stor rundt hoftene på meg  siden jeg har gått ned litt i vekt i sommer, men jeg tok å festet den bake med en binders og da satt den som ett skudd! Tror jeg skal ha den på skolen imorgen, så da får dere såklart outfit bilder :-)

HVA SYNS DU OM SHORTSEN (eller heter det skjorts? siden det ser ut som et skjørt?Topp/korsett fra BIKBOK på salg til 99kr!

Heiaa! 
Beklager for sent innlegg, men jeg har  vært opptatt i hele dag! Har til og med tatt mitt første bad i sjøen, hehe. Uansett, så kjøpte jeg denne herligheten på BIKBOK idag for bare 99kr! Ble så glad siden den var i min størrelse også. Selvtillitten min er såå mye bedre for tiden, så jeg turte å legge ut bildene av meg i bar mage sånn som dette. Skal legge ut alle bildene jeg tok på stranden idag, sånn dette ikke blir sånn super-sent innlegg. edit: Jeg trekker IKKE inn magen på noen av bildene, dette er meg 100%. 

HVA SYNS DU OM BILDENE OG INNKJØPET?


Idag er det 22.juli.2013. Det er 2 år siden terrorangrepet i Oslo / Utøya. 77 engler forsvant. Hvil i fred, og kondolerer til alle som har mistet en engel.


 


Toms fra Siri (700kr) // Acne skjerf fra MODO Moa (899kr).

Heihei, (beklager mye for sent innlegg! Men rekker ikke blogge imorgen)
Husker dere at jeg skrev at de var utsolgt for grått acne skjerf?Jeg og Rita dro til byen og gikk innom Modo så måtte jo jeg selvfølgelig spørre om de hadde fått inn noe grå acneskjerf (noe de ikke hadde), å litt etter så sa hun som jobbet der at de hadde fått inn noen på moa! Så jeg ringte med en gang og la det av og tok første buss å kjøpte det. Men tror dere ikke at mamma sa at jeg kunne få det i bursdagsgave med henne?! Åååh jeg ble så glad, selv om jeg ikke har bursdag før 1.septeber så dette er en tidlig bursdagsgave + jugendfestival helgepass. I tillegg så fikk jeg bunad og en hel konfirmasjon med henne, er så utrolig takknemlig. Så fikk begge bursdagsgavene mine i forskudd, hehe.Verdens beste mamma sier jeg bare♥ Senere på dagen så bestemte jeg meg for å kjøpe TOMS siden jeg hadde en tilgodelapp på Siri, så jeg betalte bare 200kr for de. Jeg som bruker 38 i sko, måtte faktisk gå helt ned til 36,5! Alle andre størrelser var for store, og 36,5 var liiitt små, men de har utvidet seg til ca 37 nå, så de passer perfekt! Jeg har det utrolig bra akkurat nå! Jeg reiser jo til Oslo på søndag, så skal se etter en Marc Jacobs macmappe, siden den jeg har nå har fått hull i :-( Så blir det Bergen og Rihanna om 2 uker, ååh gledes mye! Å ikke minst så kommer mange av vennene mine hjem når jeg er hjemme fra Oslo, skal bli såå godt å se de igjen! Håper alle har det bra!

HAR DU TOMS ELLER ACNE SKJERF? 
Noen andre som skal til Oslo eller Bergen de neste 2 ukene? :-) 
Skinn thigst 99kr // Demin bukse 49kr // Peplum topp 199kr //Gave fra bikbok - ringer // ALT FRA BIKBOK.

Heihei!
Beklager så mye for instagramkvalitet, men jeg er forsatt hos mamma en natt til, glemte speilrefleksen hjemme! Kjøpte selfølgelig litt på BIKBOK når jeg var i Molde! De hadde masse andre klær på salg enn hva de har i Ålesund. Fant èndelig en demin bukse som passet bra på meg, selv om den er litt lang i bena forsatt (hater å være lav, lover dere: det suger). Fikk faktisk med gratis ringer, så det var koselig. Forresten så var det mamma som kjøpte deminbuksen. Men nå skal jeg spise mat, snakkes i morgen :*

HVA SYNS DU OM INNKJØPET? 

Canon EF 50mm f/1.8 IICanon Fjernkontroll RC-6 (trykk på navnene for å kunne til produktet)

Endelig har jeg bestillt disse to hjelpsomme vennene. Gleder meg så sykt til å ha på den nye linsen, å ikke være avhengig av Bjørn-Ivar til å ta bilder av meg! Var heller ikke ille pris på noen av delene, så er stor fornøyd med dagens nettshopping, hehe. Gjerne legg igjen en kommentar om du har samme linse og fjernkonroll. Er de bra? Blir kjempeglad om du gjør det!

HAR DU SAMME? 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits