Her har dere noen flere bilder fra den dagen vi var på giske. Linda er så utrolig pen at jeg måtte bare legge ut det bildet her, om hun likte det eller ikke (hehe). Nå har jeg fått kake, og vi har litt besøk siden jeg har bursdag i morgen! Vet hva jeg får av mamma, å jeg er såå glad! Kan ikke vente med å åpne den imorgen, og kan ikke vente med å bli 15 år. Er veldig lei av å si at jeg er 14. Nå går mgp junior i bakgrunden fra i fjor, og jeg skal snart ut♥

HVA SYNS DU OM BILDENE?

 
(hehe, sminkeløs)
Knipset disse bildene på søndag, fordi tshorten er så fiin. Tenkte å ha den på meg i morgen, så om dere vil ha outfit bilder av det -skrik ut!

 Foresten, så har jeg ikke bestemt meg om å slutte eller ikke.. ble veldig glad når dere er aktive i kommentarfeltene igjen, så om det forsetter sånn så forsetter jeg♥

VIL DERE HA OUTFIT BILDET MED DENNE TSHORTEN PÅ?

Topp fra Monki // Bukse fra Only

Noen bilder som jeg knipset i farten i går. Vet ikke om jeg liker de eller ikke, men syns de var litt søte da (hehe). Er så veldig glad for tiden, fordi det er 1 uke til bursdagen min, og snart bare 2 uker til Island! Vet ikke heelt hvorfor jeg gleder meg så mye til bursdagen min, men vil bare ikke være 14 år lenger. 

HVA SYNS DU OM BILDENE?
But I'll never tell.

HVA SYNS DU OM BILDET?
Hallo!
Først av alt må jeg si tusen takk for fine ord om videoen og antrekket igår, det er så herlig at dere tar tiden deres til å skrive fine ord♥ Bildet over har jeg laget selv, å jeg har egentlig fått helt dilla på å lage sånne bilder etter å sett det på denne bloggen. "Meningen" med bildet er egentlig bare at man skal følge drømmene sine? Jeg har bestemt meg at når jeg kommer hjem nå skal jeg putte alle småpenger jeg har i lommeboka i en søt boks som jeg skal skrive "go follow your dreams" på. Det er fordi jeg har veldig lyst til å ta mopedlappen neste år, men jeg må spare til en moped fordi jeg tror jeg får lappen i gave med mamma og pappa. Ellers så vil jeg spare til språkreisen til California jeg har mast om veldig lenge. Tror ikke jeg får dra på språkreise neste år, men jeg skal prøve å spare til 2015 fordi da har jeg god tid. Det er greit å spare penger også, og når jeg kom på det nå så sparer jeg,mamma og Leo til sydentur til jul så da må jeg også bidra med sparepenger. Men først å fremst må jeg konsentrere meg om 10ende klasse, og gjør alt for å få over 4,5 i snitt så jeg kan komme inn på skolen og linjen jeg vil på. Å så må jeg konsentrere meg om trafikalt grunnkurs og teoriprøven selv om det ikke blir før i 2014. Wow, tenk at jeg snart er gammel nok til å prøvekjøre moped? Tiden går alt for fort.. Nå skal jeg snart til byen, for å kjøpe litt gaver og shoppe litt. Vi snakkes♥

NOEN SOM VIL HA TOTURIAL PÅ BILDET? Sparer du penger til noe? Isåfall kommenter det♥

 
Jeg har egentlig ikke noe å si jeg, er så mye som skjer for tiden. Men kan legge ut litt innkjøp når jeg har fått ladet kameraet♥

HVA SYNS DU OM BILDET?

Håret bort fra ansiktet, enkel sminke, smile med tennene og et enkelt antrekk. Det er sånn jeg liker å ha det :-)
Noen som vil ha sminkevideo på denne looken? Syns den var søt og sommerlig. Filmer når jeg sminker meg igjen, sånn jeg har noe å oppdatere dere på.

SKAL JEG LAGE SMINKEVIDEO?
 //Shorts fra BIKBOK.

Heihei! Nå er jeg helt sikkert i Molde, eller på bussen. Elsker denne shortsen, men den er litt kort syns jeg. Den er kjøpt i Oslo, tror de ikke selger den lenger, fikk den i gave før i år. Var som plaster på såret fordi jeg ikke fikk bli med på Disney on ice, hehe. Uansett så liker jeg disse bildene sikkelig godt, pga. den nye linsen, hahah klarer ikke slutte å snakke om den. Vi snakkes senere!

SYNS OM BILDENE?
Heiaa♥
Har tatt litt bilder av en av de fineste shortsene jeg eier egentlig, men tenkte å ikke dele de før i morgen siden jeg blir i Molde hele dagen. Liten sneak peak, føler meg litt Kristine Ullebø når jeg legger ut sånne bilder, men det gjør ikke noe siden hun er veldig flink blogger og tar fine bilder♥ Men da redigerer jeg resten, så forhåndskriver jeg litt for dere til i morgen.

HVA SYNS DERE OM BILDET? 

genser&thigst fra bikbok.

Hahah oi, plutselig så var klokken 14:00 når jeg våknet.. Er det muuulig?! Jeg la meg tidlig i går, å nå er døgnrytmen min ødelagt. 

Jeg er i HIMMELEN! Hentet pakken min fra japanphoto i går, å denne linsen er f-a-n-t-a-s-t-i-s-k. Fikk også fjernkontrollen, som er super enkel å bruke! Sykt deilig å kunne stå lenge ute å ta bilder, uten av å være avhengig av noen andre. Skal bare skaffe meg stativ nå, så har jeg alt jeg trenger. Når jeg tok på 50mm linsen å tok det første bildet stod jeg bare å gapte over hvor mye en sånn liten sak kunne gjøre. Den fikk frem så mye detaljer på meg og bluret ut bakrunden helt. Holder forsatt på å finne ut hvordan man kan få bare bokeh i bakrunden. Er helt oppslukt, gleder meg så sykt til å bruke den mer nå fremmover. En ting jeg ikke er så fornøyd med på linsen er at det ikke går ann å zoome. Så jeg må stå ganske langt bak når jeg tar bilder, men tror det ordner seg når jeg får stativ. Skal lete litt mer frem på google og andre fotoblogger å ser om jeg finner ut det der med bokeh! Gjerne skriv i kommentarfeltet om du vet hvordan man får det. Har forresten bare redigert inn litt mer "vibrance" hos pixlr.com for litt sterkere og klarere farge.

HAR DU 50MM LINSE? HVORDAN FÅR MAN BARE BOKEH I BAKGRUNDEN NÅR MAN SKAL FOKUSERE PÅ EN TING? Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits