Antrekket er fra Bikbok. 

Hei dere!
Den siste uken har vært helt fantastisk, og jeg har faktisk befunnet meg i Nice, Frankrike! Uken har bestått av blått hav, stekende sol, sommerklær, fransk skole, god mat og ikke minst en fin tur sammens med en herlig klasse. Vi har skrevet en reiseblogg som dere kan lese om HER. Jeg har også postet mange bilder på instagram, og jeg kommer til å poste en update senere denne uken når jeg er ferdig med alle tentamene jeg har denne uken. Jeg tenkte å dele noe fint med dere i dag, og det var disse to bildene av meg og lille Milo. Jeg prøver å ta antrekksbilder, og alt lille voffsen vil er å bli løftet opp for å bli kost med.. Smelt! I morgen kommer det foresten en veldig etterspurt video til dere, og den er allerede postet på youtube kanalen min (HER) om dere vil se en sneakpeak ;-). Håper dere har en strålende fin dag videre, så snakkes vi i morgen. Klem ♥
 

Trykk på her for å se hvor antrekket er fra.

 

Trykk her for å se hvor antrekket er fra.
 


Trykk her for å se hvor antrekket er fra. 


Tre helt forskjellige antrekk, inspirert av våren! Jeg synes at alle tre antrekkene passer til forskjellige anledninger, og at fargene passer fint til årstiden vi er i. Blogg.no har fjernet knappen til HTML-koder, så dere må desverre trykke på linken under bildene for å se hvor produktene er fra! Jeg håper dere ble inspirert til noen antrekk fremmover, så snakkes vi snart. Klem <3 
Hils på lille Milo ♥.
Hei dere! 
Jeg var utrolig heldig, å jeg fikk kapret til meg Posie K fra Kylie Jenner sitt lipkit. Jeg var utrolig spent på hvor bra de faktisk var, ettersom at de pleier å bli utsolgt etter bare noen få minutter. I dag tenkte jeg å skrive litt til dere min mening om produktet og om det faktisk er verdt å kjøpe det eller ikke. 
 

Min første reaksjon når jeg prøvde kittet var at liplineren var utrolig god, og den holder veldig godt. Selve liquid lipsticken tørket inn utrolig fort, og den hadde en rar konsistens. Etter å ha hatt den på en halvtime begynte det å drysse fra den, og det klumpet seg opp (se på bildet). Den tørker seg inn i alle sprekker på munnen, og personlig synes ikke jeg det er så fint. På leppene kjennes den helt tørr, og det resulterte i at jeg tok på et tynt lag med carmex over fordi det ikke kjentes godt ut på leppene. Selve fargen setter seg utrolig godt på leppene, og du får ikke fjernet den med mindre du bruker en vannfast sminkefjerner. Etter prosessen med å fjerne, kjente jeg at selve leppene mine har blitt utrolig tørre (noe de ikke var før jeg tok den på). Alt i alt er jeg ikke helt 100% fornøyd med hvor god kvaliteten på leppestiften er, og jeg vil derfor ikke anbefale den videre om noen har tenkt å kjøpe. Selvfølgelig er det et godt produkt som gir sterk pigmentsjon på fargen, men selve produktet føles ubehagelig på leppene og det er ikke flatterende med flassende leppeprodukt heller. På bildene over har jeg foresten på en lipsyl under fordi leppene mine tørket helt inn, og jeg vil ikke at de skal sprekke. Derfor kan det se ut som leppene ikke er helt matt, jeg kommer til å poste et bilde på instagram i nærmeste fremtid @jasmineils.

Jeg vil i samme sleng anbefale en liquid lipstik til 60kr fra Makeup Revelution som heter Lip Lava, denne er mye bedre enn selve liquid lipsticken til Kylie Jenner og ikke minst mye billigere. Denne føles creamy på leppene, selv når den har tørket helt matt. Jeg tok på carmex over før jeg knipset bildet, men om dere ønsker et "billigere" alternativ til  KJ lipstickene så burde dere virkelig kjøpe disse! 


Håper dette var til hjelp for dere som har tenkt å kjøpe! Gjerne skriv om du har opplevd et annet resultat enn meg, for det kan godt hende det er noe "feil produsert" med den jeg fikk. Ha en fin dag videre ♥
Hei dere! Denim skjørtet har vært trendy i mange år. Det finnes mange forskjellige varianter, størrelser, farger og stoff som gjør at skjørtet blir unikt med tidløst. Jeg har satt sammen tre antrekk, med tre forskjellige skjørt som er stylet på forskjellige måter. Gjerne del et bilde av din versjon av å style skjørtet! 
 Dette antrekket har jeg tatt i utgangspunkt i et lyst denim skjørt, og dette passer spesielt til en fin vårdag. Et lyst denim skjørt kan styles med sterke farger som denne gule vesken, noen komfortable joggesko og solbriller på hodet som gjør antrekket komplett. Klikk HER for å kjøpe det du ser på bildet. Et knelangt, mørkt denim skjørt er et klassisk og tidløst plagg. Over har jeg valgt å sette sammen et litt mer "rocka" preg til denim skjørtet, og personlig så synes jeg at dette passer like godt både til hverdag og til fest.  Klikk HER for å kjøpe det du ser på bildet.

Dette denim skjørtet synes jeg passet sammen med en nude topp, heels og en fin veske. Perfekt til fest i mine øyne!  Klikk HER for å kjøpe det du ser på bildet.
 


Håper innlegget falt i smak! Klem.
Under her kan dere lese en skriveoppgave i norsk som jeg hadde i fjor. Norsklæreren min oppfordret oss som valgte denne oppgaven, å sende den inn til en kronikk konkurranse som Aftenposten holdt på denne tiden. Både kronikkoppgaven og skriveoppgaven var helt lik. Jeg valgte at jeg ville gjøre et forsøk å sende inn dette som mitt bidrag til denne kronikk konkurransen etter litt hjelp av kusinen min. Jeg vant ikke, men Si ;D ønsket sterkt å poste kronikken alikevel, og jeg ønsket å skape debatt. Det har jeg klart. Telefoner, meldinger og en twitterdebatt så lang at jeg enda ikke har fått tid til å lese hele enda har gjort at tårene sprutet fordi jeg er stolt over å kunne oppnå dette. Dere kunne finne kronikken både i papirutgave, men også på nett. Jeg håper dere vil fortsette i debatten, komme men meninger og ikke minst at dere liker kronikken min! Tusen takk til masse god respons ♥.


Vi tar ikke opp livets reelle problemer på
videregående skole.


(Les kronikken her)
Si ;D-innlegg: Ingen forteller hvordan vi ikke skal ende i luksusfellen.

Det er mye snakk om at mange dropper ut av videregående skole for tiden. Jeg er heldig som kom inn på mitt førstevalg som heter CREO, som er en studiespesialiserende linje med entreprenørskap, markedsføring og bedriftsutvikling.

Veien til å komme inn var lang og tung med mye lekselesing, pugging og jobbing. Jeg har fått undervisning om blant annet Napoleon, algebraregning, antikken og hvordan bruke geogebra.

Men jeg husker ikke hvordan og hvorfor jeg skal få bruk for dette.

Hvordan redde regnskogen?

Vi lærer ikke om hvordan vi skal leve i denne verden. I stedet har skolen begynt å handle om ikke å ha fravær og å stå på eksamen. Jeg har ennå ikke hatt undervisning om hvordan jeg skal betale regningene mine eller hvordan skattereglene fungerer.

Jeg synes vi ikke tar opp livets reelle problemer på videregående skole. Vi har matte og samfunnsfag, men ingen sier hvordan vi ikke skal ende opp i luksusfellen eller hvordan vi skal redde regnskogen i Amazonas.

Ungdommer i Norge i dag har et forbruk som ikke er realistisk med tanke på resten av verden eller resten av livet vårt.

Hvis alle i verden hadde brukt like mye som nordmenn, hadde Jorden gått under. Vi, med et av verdens høyeste forbruk, burde gått foran som et godt eksempel, og særlig hvis vi som unge hadde fått en tilstrekkelig opplæring i hva som er et miljøvennlig og realistisk konsum.

Ta oss ut av A4-boksen!

Norsk skole kunne også blitt bedre hvis vi hadde hatt mer fokus på mennesker og individuelle egenskaper, i stedet for å presse alle inn i en A4-boks der det teoretiske og akademiske er det viktigste.

Jeg tenker på en tegning jeg så for en stund siden, der læreren klipper alle tankene til elevene til en firkantet boks. Alle skal tenke likt. Alle skal handle likt.

Realiteten er at noen er mer rastløse enn andre, noen trenger mer søvn, noen spiser mer ? ingen er like, og det burde skolen også ta hensyn til.

Mennesker er ikke bygget for å sitte stille og lese i en bok i åtte timer om dagen. Det er ikke rart at vi blir rastløse og ikke klarer å konsentrere oss. Ta oss ut av A4-boksen!

Forhindrer innovasjon

Skolen burde også legge opp til selvstendig tenkning. En av fordelene vi unge har, som vi ofte glemmer når vi vokser opp, er lysten til å utforske. Alt er spennende første gang du ser det. Skolen i dag dreper denne lysten. Den sier at dette er en lærebok, og den skal du følge til punkt og prikke.

Tingene vi har i dag har en funksjon og skal kun brukes til den funksjonen. Vi får ikke leve. Vi lærer å ikke stille spørsmål til eller utfordre det etablerte.

Dette forhindrer innovasjon ? noe av det jeg går på skolen for å bli bedre i. Det er ingen revolusjonerende oppfinnelser som er resultat av å tenke i boksen.

Læreren prater to timer i strekk

Vi mister oppmerksomheten og faller ut av timen der læreren prater to timer i strekk. Oppgavene blir ikke gjort i timen, for vi vil heller lese om hva som skjer i Aftenposten eller hva de populære bloggerne nylig postet.

Så kjære lærere, kjære norsk skole: La oss få lære om hvordan vi ikke skal havne i Luksusfellen, lær oss om det omfattende i verden og vår egen fremtid ? ikke hva Napoleon gjorde på 1700-tallet! Det går utover vår egen fremtid.

 

Antrekk fra Zara / Hatt fra H&M


Hei dere! Å knipse bilder er ikke alltid like lett. Etter 5 minutter ute, endte det opp med å gå inn å bytte antrekk fordi jeg ble igjennomvåt av regnet. Jeg tenkte jeg skulle mixe litt farger og mønstrer sammen, og det resulterte i dette antrekket. Selv om jeg foretrekker enkle, rene farger så synes jeg alltid det er kjekt med en forandring - spesielt nå som det spirer farger rundt oss. Jeg håper at påskeværet bedrer seg, for det er ikke lett å være blogger når det regner ute ;-). Ellers håper jeg at dere har en fantastisk fin påske! Klem.
 

Trench: Zara / Genser & Sunnies: BikBok / Bukse: 5units / Sko: Toms / Veske: Primark.

Hei dere! 
Jeg kan ikke vente til våren kommer for fullt, så jeg tenkte liksom godt å dele et antrekk fra i fjor. Denne trenchcoaten kjøpte jeg på barneavdelingen på Zara for en stund tilbake, og den har blitt flittig brukt. Jeg har til og med brukt den et par ganger i år allerede, jeg trengte en liten forsmak på våren ;-). I dag blir det dessverre regnjakke og vantette sko, noe som er en typisk kleskode i Ålesund. Jeg får gjøre det beste ut av dagen, for i dag kommer pappa hjem til påsken, gjett om jeg gleder meg!

Hva skal dere i dag? Klem ♥
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har skrevet dette innlegget, men endt opp med å slette all tekst for å så begynne på nytt igjen. Å være en blogger har vært en del av meg siden 2008, altså 8 år. Jeg ender alltid opp med å begynne på igjen etter lange pauser, og denne gangen ble den lenger enn hva jeg hadde forventet. Bloggingen min forrige måned var mye bedre enn hva den har vært, jeg var motivert og jeg hadde virkelig lyst til å skrive for dere. To dager etter forrige innlegg forsvant en annen del av meg som har vært i 8 år, nemlig hunden vår, Tico. Det var utrolig tungt å miste han bort til kreft, og blogg var noe jeg ikke orket tanken på uken han døde. Det er kanskje bare et dyr, men det er fortsatt utrolig sårt. Noen uker senere dro vi å hentet en nydelig brun puddelvalp som vi har bestemt skal mete Milo ♥. Han har virkelig vært en stor glede i hverdagen disse ukene vi har hatt han. Uken etter dro jeg til Tønsberg å konkurerte i Norgemesterskapet i Cheerleading. Guess what? VI VANT! Så nå er jeg, og resten av laget mitt norgesmestere i vår kategori. Etter NM helgen bestemte jeg meg for å kun slappe av, og det er nå en måned senere jeg kjenner at bloggboblen kommer til meg igjen. Av og til så opplever vi kjipe og triste ting i livet som drar en ned, men akkurat nå er jeg så glad og har det utrolig bra. Jeg startet første innlegg i kveld meg at dette er bloggslutten for min del. Jeg er egentlig lei av å ikke være den flinke boggeren lenger, men vet dere hva? Jeg skal ikke gi meg nå, jeg kjører heller mitt eget løp. 

Processed with VSCOcam with m5 preset

STOR KLEM ♥
Hei dere! 
I dag tenkte jeg å poste et innlegg om en fundation som er helt fantastisk god. Denne kjøpte jeg på VITA når jeg var i Oslo, og jeg angrer ikke et sekund. Den heter "L'OREAL PARIS NUDE MAGIQUE CUSHION FOUNDATION", og er en foundation som kommer ut av en svamp. Denne gir deg en dewy-glow hud, og dekker utrolig godt. Jeg påfører den med en beautyblender og ikke aplikatoren som følger med da jeg synes at jeg får et jevnere resultat. Jeg vil ikke anfebale denne til noen som har oljete hud da denne allerede har en del glød i seg. Pakningen er kompakt, søt og rosa. På bildene under får dere en nærmere titt på den, og hvordan produktet seg ut. Håper dere fikk en ide til ny foundation, også er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet om det er noe du lurer på :-).

Klem.

 

Kåpe - H&M / Bluse og bukse - ZARA / Sko - Nike / Veske - Bikbok.

Jeg har blitt blondine siden sist! Jeg tok meg endelig turen til frisøren å frisket opp hårfargen min og klippte en stor del av håret mitt. Det resulterte i blonde lokker, og det var kjekt med en forandring. Uvandt er det, og jeg kommer nok til å bli litt mørkere igjen etter hvert :-). Kortere skal jeg klippe meg fortest mulig, da jeg faktisk elsker å ha kort hår! Uansett.. I går knipset jeg noen antrekksbilder til dere, men som ikke ble så bra som hva jeg hadde tenkt desverre. Men noe må jo duge, og om dere skulle lure på noe om hva jeg har på meg er det bare å spør. Håper dere har en fin dag videre! Klem ♥.
now trending

 

Everyday

niketraining

 

Training 

march

 

Party 

Hei dere!
I dag tenkte jeg å lage en liten vri på polyvore innleggene mine. Her har jeg satt sammen 3 forskjellige antrekk som jeg kunne gått med til de forskjellige anledningene. Det er bare å trykke på de små bildene under for å komme direkte til hvor man kan kjøpe det som er på bildet. Polyvore er så enkelt, spesielt med å finne ut hvor de selger designerklær og vesker på trygt vis :-). Håper at dere likte innlegget, så snakkes vi snart igjen. DENNE GANGEN MENER JEG DET! 
Hei dere, savnet meg? Jeg trengte å ta en liten pause før jeg valgte å skrive til dere igjen. Mangel på inspirasjon, minnekort og kamerastativ gjør bloggingen så vanskelig. Jeg prøvde å filme en video til dere, men minnekortet fyller seg opp etter 3 minutt med filming siden jeg klarte å brekke det gamle jeg hadde :-(. Uansett: De siste ukene har jeg begynt på igjen med skole, trent veldig mye og stresset en del med tanke på at det er terminbytte neste uke. Jeg har også fått tid til å skrive ned litt i almanakken min hva jeg planlegger å poste fremmover i og med at jeg må prioritere å forhåndskrive mange innlegg på en gang slik at jeg får postet jevnigere. Første punkt er å bestille kamerastativ siden kameramannen min (Bjørn-Ivar) er på backpacking, og jeg er avhengig av å få stødige fine bilder. Neste punkt er å kjøpe et minnekort med mer minne. Jeg har hele tiden lyst til å satse blogg, og jeg skal få det til. Jeg har mistet en del lesere det siste halvåret, og jeg vil gjerne få de tilbake. Dette skal bli en fin og ny start på bloggen min, å jeg kjenner at det skal bli godt. Håper dere har hatt det fint, og er like klar som meg til en ny start! Klem fra meg ♥


Jeg skal tenke positivt, og fylle ut dagene mine så mye så mulig jeg kan sammens med venner og familie.
Fortsette å få bra karakterer + komme inn på skole neste semester.
Jeg skal gjøre alt for å få et fantastisk år

Det første jeg skrev i 2015 var nyttårsfortsettene mine. Det første jeg gjorde i 2015 var å få et kyss. Det andre jeg gjorde i 2015 var å le. Det tredje jeg gjorde i 2015 var å gråte. Det første noen sa til meg i 2015 var "jeg elsker deg". I 2015 skulle jeg tenke positivt hver eneste dag, og dette skulle bli året hvor jeg ikke ville oppleve noe vondt. Jeg skulle være sammens med venner og familie så ofte jeg kunne. Jeg skulle oppnå gode karakterer slik jeg kom inn på vgs 2.året på creo-linjen. Jeg skulle gjøre alt for å få et fantastisk år. Jeg var helt sikker på at dette året skulle nå toppen av alle år, og at jeg skulle oppleve mye. I 2015 har jeg opplevd kjærlighetssorg, jeg har opplevd forelskelse, jeg har opplevd nye mennesker, jeg har opplevd varmere strøk, jeg har opplevd hvem som er mine ekte venner, jeg har opplevd død, jeg har opplevd latterkramper, jeg har opplevd fantastisk musikk, jeg har opplevd å hate noen, jeg har opplevd å elske noen, jeg har opplevd glede - og jeg har opplevd enda mye mer enn det. Jeg lurer på hvor mange ganger jeg sukker igjennom dette innlegget her. Jeg vet ikke hva jeg vil skrive, når en stor del av 2015 har fått meg til å tenke vondt, latt meg gråte nesten hver eneste dag, gjort meg syk og slitenJeg hadde aldri trodd at 2015 skulle bli sånn som det ble. Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å dedikere et helt innlegg på sosiale medier om kjærlighetsorg, jeg hadde aldri trodd at bloggen skulle bli nedprioritert i år, jeg hadde aldri trodd jeg kom til å spise så mye godteri istede for å trene. Jeg har kanskje ikke så mye til overs for deg kjære 2015, og jeg kommer aldri til å se tilbake på deg som et fantastisk år.. 
Men kjære 2015, du har jo vært litt god også. For alt det negative du har gitt meg, har du gjort meg til en sterkere person. Du har gjort meg mer selvstendig, sterk, og du har fått meg til å definere meg til hvem jeg er. Jeg har på en eller annen måte funnet ut hvem jeg er inni all denne negativiteten. Det som er dumt med meg, det er at jeg ikke har klart å tenke positivt dette året og ikke klarer å komme på hva som har vært det. Men jeg har fått nye fantastiske venner, jeg har blitt valgt til et styremedlem i ÅUH, jeg har vært på fantastiske turer og jeg har fått gjort mye jeg ikke kunne fått gjort i 2014.  Men jeg håper inderlig at 2016 ikke blir som 2015. Jeg VET at neste år skal blir mitt år, for det kjenner jeg på meg selv. Noe av det 2016 bærer frem allerede er Adele og Justin Bieber konsert, jeg fyller 18 år, jeg skal til frankrike med fransk klassen, NM i cheerleading, kanskje bil lappen.. Jeg kan ikke vente! 2015 du har ikke vært det beste året, men takk for utfordringene du ga meg - jeg skal ta det videre med meg inn i det nye året. 

 GOD NYTTÅR TIL MINE KJÆRE LESERE, JEG ER GLAD I DERE - STOR KLEM FRA MEG! 
SETT PÅ 720 HD FOR BEST KVALITET.

Klokken er blitt 23:30 på kvelden, sminken er halveis gnidd ut, lyset er drit dårlig og migrenen står for fullt - men ingenting stopper tradisjonen med å vise dere julegavene mine. Jeg har gjort dette mange år på rad nå, og siden jeg personlig elsker å se slike videoer selv fortsetter jeg gjerne med det. Dette er ikke for å "skryte" ut hva jeg har fått, men det er kun fordi jeg synes selv det er kjekt å lage og ikke minst se slike videoer. Sånn det ikke blir stygge kommentarer om det, for jeg mener det virkelig :-). Jeg håper dere liker videoen fordiom, og gjerne vis meg hva dere har fått til jul! Klem.

 

Hei dere!
Tenker meg at det er mange som enda ligger i sengen å slapper av? Romjulen er alltid rolig, sammen med familie og ikke minst god mat. I går ble jeg liggenes hele dagen siden jeg fikk migrene ganske tidlig på dagen, men samtidig så var det deilig å bare kunne slappe av en hel dag. I dag skal jeg til farmor å spise julemat sammens med familien, og i tillegg til dette kom det snø i dag! Jeg tenkte å starte å redigere en video til dere, siden jeg har laget "what i got for christmas" hver eneste år. Jeg håper dere får en fin 2.juledag! Klem.Kjole: Moonstone / Sko: Nelly

"Er det mulig å ta mer utydelige bilder enn dette, Leo?", er samme replikk hvert eneste år juleantrekket mitt skal knipset til bloggen. Lillebror mener han er så flink å ta bilder, å da gjør jeg samme feilen hver år når han tar bloggbildene. Men dere vet - man må alltid holde på tradisjoner :-). Jeg tenkte bare å klikke innom for å ønske dere en riktig god jul! Jeg håper dere får en aldeles fin kveld i dag sammens med noen du er glad i ♥ 
classy

 


Lattori asymmetrical dress,  / L K Bennett cashmere coat,  / Schutz sandals,  / Christopher kon black leather purse.
December #2

 


Chunky knit sweater, / Lapel coat,  / Frame Denim ripped skinny jeans,  / FitFlop black flat,  / Grey handbag,  / Brunello Cucinelli cashmere scarve.
 
December

 


Turtleneck top,  / Topshop coat,  / Slim pants, / Nike trainers, / Givenchy blue handbag, / 3.1 Phillip Lim black sunglasses,  / Lips makeup.

Hei dere, har dere en fin mandag? Jeg har satt sammen 3 antrekk på polyvore som jeg elsker, og lett kunne hatt på meg nå. Jeg må legge til at dere kan kjøpe alt som er på bildet over, og det er bare å klippe på det navnet under bildet for å komme direkte til produktet! Alt på bildene over er på ønskelisten min, spesielt prada vesken som koster 19.000kr.. Hehe. Det er jo ikke så mye som et snøflak ute, og temperaturen lå på 14 grader sist i går! Eneste er at det har vært mye regn i det siste. Om jeg rekker det kan jeg knipse dagens antrekk til dere ♥. Klem.Hei dere! Party sesongen er her, og jeg tenkte å dele noen kjoler med dere som jeg synes passer veldig fint i denne tiden. Kan brukes på feks: julebord, julaften og nyttårsaften :-). Håper dere fikk med dere noen tips, også er det bare å klikke på linkene under for å komme direkte til klesplagget.


 Rød paljett Kjole / Gull topp og skjørt / Grå kjole / Blå paljett kjole 
Lang blå paljett kjole / Gull kjole / Blonde kjole / Svart snøre kjole

 


Første luken på kinder og smartieskalederen er åpnet, det var litt snø på bakken i dag, men fortsatt blå himmel og den røde flannellskjorten er på. Høsten er offisielt over, og det venter oss 3 måneder med vinter. Desember er en fin måned, og jeg gleder meg veldig mye til jul og ikke minst et helt nytt år. Jeg håper dere får en fin dag i dag, jeg må nødt å bruke første dag i desember til å pugge på markedsføring tentamen som jeg har på fredag.. Ønsk meg lykke til! 


Hei dere! Håper dere har hatt en fin sømdag så langt :-). I dag tenkte jeg å skrive et innlegg om vippeextentions: hvor jeg har tatt de, hvilken lengde jeg har, og min mening om det. Håper at fler har lyst å ta vipper, og at dere får svar på evt. spørsmål dere lurer på!


LASHES BY VIPPIT  - Jeg tar vipper hos VippIt som holder til ved Devoldfabrikken i Langevågen, som drives av to jenter som heter Caroline og Jenny. Begge to er utrolig dyktige, og utrolig flinke i jobben din. De har også en fantastisk god service, og om du ikke er fornøyd fikser de det så fort som de kan. Jeg gleder meg alltid til å sette på vipper, fordi det er så kjekt å prate med dem og ikke minst vite at resultatet blir utrolig fint. Du finner dem på facebook, hvor du kan booke deg en time. 

Første gang jeg tok vipper hadde jeg 12mm (på bildet over), og synes at det var en grei start da jeg sa at jeg ville ha det så naturlig som mulig. Neste gang tok jeg 13mm, som jeg ærlig mener er finere på meg da jeg ville ha lengre og fyldigere vipper etter ca 5 uker med 12mm. Det eneste "negative" som har skjedd med meg i løped av de tre månedene med vipper er at vippene falt utrolig fort av da jeg tok påfyll, men jentene på Vippit (som jeg sa) har en fantastisk service og fikset det for meg med en gang! Jeg valgte å la alle vippene mine falle av nå, slik at øynene mine får en liten pause. Jeg kommer garantert til å booke meg ny time hos dem, det er jo så utrolig fint, og de er jo så utrolig dyktige!

Jeg synes det er utrolig deilig å kunne våkne hver morgen, sleppe mascara, og ikke minst å fjerne sminken om kvelden. Selve prossessen med å sette på vipper er utrolig behagelig, og man sovner veldig fort. Man slapper av til rolig musikk og en deilig atmosfære. Det tok 3 timer med nytt sett med meg da jeg har veldig mange vipper, og det tok ca 1,5 time med påfyll. Jeg anbefaler virkelig å prøve ut vippeextentions, og om du bor i Ålesund burde du dra til VippIt for nydelige vipper og fantastisk service ♥ Klem.

Edit: Dette innlegget er IKKE skrevet i sammarbeid med VippIt.


Hei dere! Lukten fra duftlyset har spredd seg i hele soverommet mitt, teen min har blitt lunket, og solen blender meg akkurat i ansiktet. Uttenfor vinduet mitt er det en rosebusk med kalde roser som er dekt med hvit snø. I dag er det en fin morgenstund, og snøen har dekt seg over hele Ålesund. Jeg tenkte å dele tre produkt jeg elsker for tiden, spesielt nå på denne årstiden. 

Rituals Mei Dao with Organic White Lotus & Yi Yi Ren - Dette er en rik fuktiggjørende body cream som jeg elsker å påføre om morningen for en god duft på kroppen men som samtidig gir mye fukt til den tørre vinterkroppen. Jeg har også showerfoam, scrub og deodorant i samme serie. Dette må være en av de beste bursdagsgavene jeg har fått i år, fordi Rituals har gitt meg en helt annen hud i den kalde sesongen.

Body Shop Mango Handcream - Denne fikk jeg i fjor til jul, og har bare fortsatt å kjøpe den. Den gjør hendene mine sikemyke og fukter de slik jeg ikke får tørre og sprukne hender av kulden. Samtidig lukter den himmelsk.

Viva La Juicy Gold Couture Parfume -  Jeg elsker orginalen, men dette er lukten jeg bærer igjennom hele sesongen. Notene i den er karamell, vanilje, white floral, søt, woodly og fruity. Med andre ord: Utrolig søt og god parfyme.Topp: H&M / Shorts: Ebay / Jakke: Vivikes / Sko: Converse

Hei dere! 
Jeg holder på å slette bilder på macen min, og da fant jeg så klart igjen gamle bilder som jeg tenke jeg kunne dele med dere fremmover :-D.  Jeg husker at jeg elsket dette antrekket utrolig mye, og at den dagen der skulle jeg møte en spessiell en ;-). Har jeg egentlig forandret meg noe på 2 år, utseende messig? Bortsett fra at jeg klipte av meg halve håret, og har lært meg å tegne øyenbryn så synes jeg faktisk at jeg ser ut som meg selv. Gjerne si din mening! Vi snakkes ♥.

Mange vet at i går kveld skjedde det en tragedie i Paris. Terror, og over 160 er død eller skadd av IS. For en håpløs verden i bor i, jeg kunne ønske at det snart blir fred. Jeg håper virkelig at det går bra med kjente og nære, og at det roer seg helt. Hjertet, tanker, bønner og følelser går til Paris i dag.  #prayforparis #priezpourparis.

Jakke: Bikbok - T-skjorte: Levi's - Bukse: Zara - Sko: New Balance - Veske: Mango

Heia! Fant dette bildet som tante Leila knipset av meg når hun hadde et fotograf oppdrag, da jeg var i Oslo. Jeg måtte ha på meg et antrekk som var komfortabelt å reise i, men også gå rundt i sentrum med. Elsker disse skoene som jeg fikk i bursdagsgave med mamma, de gir virkelig et antrekk et løft. Hva har dere på dere i dag da?
Hvor skal jeg starte? Det har gått 2 uker siden forrige innlegg.. 2 uker siden jeg postet det mest personlige innlegget jeg noen gang kunne postet på bloggen min. Hva skal jeg si? Responsen deres, alle som klikket seg innom for å lese? Jeg har ikke ord. Jeg har ikke vært så flink til å blogge det siste året, og jeg føler kanskje at dere fikk et innblikk i hvordan livet har vært det siste halvåret. Jeg klarte ikke å klikke meg inn her igjen, og jeg trengte egentlig en god pause. Jeg har fått samlet opp tankene mine, og ikke minst fått samlet opp litt ideer til bloggen. Jeg fikk noen spørsmål i komentarfeltet, inbox og mail etter det jeg postet, så jeg tenker at jeg kan kjøre en kort spørsmålsrunde. Har dere noen spørsmål? 

September - det er måneden hvor jeg alltid forandrer på håret mitt. I år blir det litt senere enn planlagt, men en ting er sikkert: Jeg skal klippe meg kortere, og stripe det enda lysere. Bildene over er noe av det jeg kommer til å ta med meg til frisøren når jeg bestiller time. Jeg er ikke helt sikker på når det skjer enda, men så fort som mulig håper jeg. Gjerne kom med innspill! Jeg gleder meg :-)
♦ idylliske høstfarger - en spicy chai latte eller en dampende te - varme epler med sukker og kanel på - varme strikkede genstrer - solnedgang i frisk vind - myke skjerf, skinnjakker og varme boots - lag på lag med myke og kløende plagg - kakao med litt for mye krem på - brødskive med brunost - filmkos i regnet - ta på varme ullsokker på kalde føtter - skjære ut gresskar - fyr i peisen ♦ 

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ 

 

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ 

Høsten dere, det er noe med den. Jeg elsker sommeren av hele mitt hjerte, men stemningen på høstens tid er magisk. Jeg elsker varme strikkede gensere, og lag på lag med klær når det er litt kjølig ute. I Ålesund regner det en del, men når det er stille vind ute så er det utrolig deilig å gå en tur sammens med hunden eller en god venn. Joggeturer i solnegangen er heller ikke noe å klage på i frisk luft. Over ramset jeg opp mine og noen av vennene mine sine punkt på hvorfor å elske høsten. Gjerne kommenter hva du liker best med den nye årstiden vi har gått inn i. Klem ♥
Hei dere! Hvordan går det? 
Siden sist gang har jeg vært innom Oslo, jobbet hardt siste dagene mot valget og det skjedde noe brått på torsdag som jeg ikke kommer til å gå inn på bloggen med det første. Jeg hadde egentlig forhåndskrevet et innlegg til dere, men jeg valgte å slette det sånn jeg heller kunne oppdatere dere når jeg fikk tid til det. Jeg har ikke tenkt å skrive så alt for mye i dette innlegget, men jeg tenkte bare å klikke innom for å fortelle dere at alt går bra med meg nå og at jeg snart er klar for å komme tilbake til bloggverden. Starter allerede med å skrive noen forhåndstillte innlegg som blir postet de neste dagene ♥ I mellomtiden kan dere lytte til denne nydelige sangen som akkurat ble sluppet. Altså - Naughty Boy, Arrow Benjamin OG Beyoncé i én sang? Haleluja!På lørdag dro jeg og Camilla til en nyoppstarten vippesalong som heter VippIt, og som holder til i Langevågen. Jeg har lenge hatt lyst på vippe extentions, så jeg synes at dette var kjekt å bruke bursdagsgaven min på ♥. Jeg tok bildene over i dag, og jeg har allerede dusjet med de 2 ganger. De holder seg utrolig bra, å jeg har kun mistet 2-3 vipper på en uke. Jeg anbefaler alle å dra til VippIt for å få på fine vipper, og de har vennetilbud der du får en billigere pris om du og en venn drar sammen! For bestilling: HER.


Hei dere! Skolearbeid og trening har vært i fokus de siste dagene, så jeg har ikke fått tid til å oppdatere dere ♥
I morgen tidlig flyr jeg ned til mitt andre hjem, Oslo. Av og til så trenger man å komme seg bort fra lille Ålesund, og besøke en større by. Det skal bli utrolig godt å se familien min igjen når savnet er så stort. Det er veldig mye som skjer for tiden på privaten, å jeg kommer nok til å fortelle dere det når jeg har tid. Vi snakkes når jeg er i Oslo!


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits