Hei dere! 
Jeg var utrolig heldig, å jeg fikk kapret til meg Posie K fra Kylie Jenner sitt lipkit. Jeg var utrolig spent på hvor bra de faktisk var, ettersom at de pleier å bli utsolgt etter bare noen få minutter. I dag tenkte jeg å skrive litt til dere min mening om produktet og om det faktisk er verdt å kjøpe det eller ikke. 
 

Min første reaksjon når jeg prøvde kittet var at liplineren var utrolig god, og den holder veldig godt. Selve liquid lipsticken tørket inn utrolig fort, og den hadde en rar konsistens. Etter å ha hatt den på en halvtime begynte det å drysse fra den, og det klumpet seg opp (se på bildet). Den tørker seg inn i alle sprekker på munnen, og personlig synes ikke jeg det er så fint. På leppene kjennes den helt tørr, og det resulterte i at jeg tok på et tynt lag med carmex over fordi det ikke kjentes godt ut på leppene. Selve fargen setter seg utrolig godt på leppene, og du får ikke fjernet den med mindre du bruker en vannfast sminkefjerner. Etter prosessen med å fjerne, kjente jeg at selve leppene mine har blitt utrolig tørre (noe de ikke var før jeg tok den på). Alt i alt er jeg ikke helt 100% fornøyd med hvor god kvaliteten på leppestiften er, og jeg vil derfor ikke anbefale den videre om noen har tenkt å kjøpe. Selvfølgelig er det et godt produkt som gir sterk pigmentsjon på fargen, men selve produktet føles ubehagelig på leppene og det er ikke flatterende med flassende leppeprodukt heller. På bildene over har jeg foresten på en lipsyl under fordi leppene mine tørket helt inn, og jeg vil ikke at de skal sprekke. Derfor kan det se ut som leppene ikke er helt matt, jeg kommer til å poste et bilde på instagram i nærmeste fremtid @jasmineils.

Jeg vil i samme sleng anbefale en liquid lipstik til 60kr fra Makeup Revelution som heter Lip Lava, denne er mye bedre enn selve liquid lipsticken til Kylie Jenner og ikke minst mye billigere. Denne føles creamy på leppene, selv når den har tørket helt matt. Jeg tok på carmex over før jeg knipset bildet, men om dere ønsker et "billigere" alternativ til  KJ lipstickene så burde dere virkelig kjøpe disse! 


Håper dette var til hjelp for dere som har tenkt å kjøpe! Gjerne skriv om du har opplevd et annet resultat enn meg, for det kan godt hende det er noe "feil produsert" med den jeg fikk. Ha en fin dag videre ♥
Hei dere! Denim skjørtet har vært trendy i mange år. Det finnes mange forskjellige varianter, størrelser, farger og stoff som gjør at skjørtet blir unikt med tidløst. Jeg har satt sammen tre antrekk, med tre forskjellige skjørt som er stylet på forskjellige måter. Gjerne del et bilde av din versjon av å style skjørtet! 
 Dette antrekket har jeg tatt i utgangspunkt i et lyst denim skjørt, og dette passer spesielt til en fin vårdag. Et lyst denim skjørt kan styles med sterke farger som denne gule vesken, noen komfortable joggesko og solbriller på hodet som gjør antrekket komplett. Klikk HER for å kjøpe det du ser på bildet. Et knelangt, mørkt denim skjørt er et klassisk og tidløst plagg. Over har jeg valgt å sette sammen et litt mer "rocka" preg til denim skjørtet, og personlig så synes jeg at dette passer like godt både til hverdag og til fest.  Klikk HER for å kjøpe det du ser på bildet.

Dette denim skjørtet synes jeg passet sammen med en nude topp, heels og en fin veske. Perfekt til fest i mine øyne!  Klikk HER for å kjøpe det du ser på bildet.
 


Håper innlegget falt i smak! Klem.
Under her kan dere lese en skriveoppgave i norsk som jeg hadde i fjor. Norsklæreren min oppfordret oss som valgte denne oppgaven, å sende den inn til en kronikk konkurranse som Aftenposten holdt på denne tiden. Både kronikkoppgaven og skriveoppgaven var helt lik. Jeg valgte at jeg ville gjøre et forsøk å sende inn dette som mitt bidrag til denne kronikk konkurransen etter litt hjelp av kusinen min. Jeg vant ikke, men Si ;D ønsket sterkt å poste kronikken alikevel, og jeg ønsket å skape debatt. Det har jeg klart. Telefoner, meldinger og en twitterdebatt så lang at jeg enda ikke har fått tid til å lese hele enda har gjort at tårene sprutet fordi jeg er stolt over å kunne oppnå dette. Dere kunne finne kronikken både i papirutgave, men også på nett. Jeg håper dere vil fortsette i debatten, komme men meninger og ikke minst at dere liker kronikken min! Tusen takk til masse god respons ♥.


Vi tar ikke opp livets reelle problemer på
videregående skole.


(Les kronikken her)
Si ;D-innlegg: Ingen forteller hvordan vi ikke skal ende i luksusfellen.

Det er mye snakk om at mange dropper ut av videregående skole for tiden. Jeg er heldig som kom inn på mitt førstevalg som heter CREO, som er en studiespesialiserende linje med entreprenørskap, markedsføring og bedriftsutvikling.

Veien til å komme inn var lang og tung med mye lekselesing, pugging og jobbing. Jeg har fått undervisning om blant annet Napoleon, algebraregning, antikken og hvordan bruke geogebra.

Men jeg husker ikke hvordan og hvorfor jeg skal få bruk for dette.

Hvordan redde regnskogen?

Vi lærer ikke om hvordan vi skal leve i denne verden. I stedet har skolen begynt å handle om ikke å ha fravær og å stå på eksamen. Jeg har ennå ikke hatt undervisning om hvordan jeg skal betale regningene mine eller hvordan skattereglene fungerer.

Jeg synes vi ikke tar opp livets reelle problemer på videregående skole. Vi har matte og samfunnsfag, men ingen sier hvordan vi ikke skal ende opp i luksusfellen eller hvordan vi skal redde regnskogen i Amazonas.

Ungdommer i Norge i dag har et forbruk som ikke er realistisk med tanke på resten av verden eller resten av livet vårt.

Hvis alle i verden hadde brukt like mye som nordmenn, hadde Jorden gått under. Vi, med et av verdens høyeste forbruk, burde gått foran som et godt eksempel, og særlig hvis vi som unge hadde fått en tilstrekkelig opplæring i hva som er et miljøvennlig og realistisk konsum.

Ta oss ut av A4-boksen!

Norsk skole kunne også blitt bedre hvis vi hadde hatt mer fokus på mennesker og individuelle egenskaper, i stedet for å presse alle inn i en A4-boks der det teoretiske og akademiske er det viktigste.

Jeg tenker på en tegning jeg så for en stund siden, der læreren klipper alle tankene til elevene til en firkantet boks. Alle skal tenke likt. Alle skal handle likt.

Realiteten er at noen er mer rastløse enn andre, noen trenger mer søvn, noen spiser mer ? ingen er like, og det burde skolen også ta hensyn til.

Mennesker er ikke bygget for å sitte stille og lese i en bok i åtte timer om dagen. Det er ikke rart at vi blir rastløse og ikke klarer å konsentrere oss. Ta oss ut av A4-boksen!

Forhindrer innovasjon

Skolen burde også legge opp til selvstendig tenkning. En av fordelene vi unge har, som vi ofte glemmer når vi vokser opp, er lysten til å utforske. Alt er spennende første gang du ser det. Skolen i dag dreper denne lysten. Den sier at dette er en lærebok, og den skal du følge til punkt og prikke.

Tingene vi har i dag har en funksjon og skal kun brukes til den funksjonen. Vi får ikke leve. Vi lærer å ikke stille spørsmål til eller utfordre det etablerte.

Dette forhindrer innovasjon ? noe av det jeg går på skolen for å bli bedre i. Det er ingen revolusjonerende oppfinnelser som er resultat av å tenke i boksen.

Læreren prater to timer i strekk

Vi mister oppmerksomheten og faller ut av timen der læreren prater to timer i strekk. Oppgavene blir ikke gjort i timen, for vi vil heller lese om hva som skjer i Aftenposten eller hva de populære bloggerne nylig postet.

Så kjære lærere, kjære norsk skole: La oss få lære om hvordan vi ikke skal havne i Luksusfellen, lær oss om det omfattende i verden og vår egen fremtid ? ikke hva Napoleon gjorde på 1700-tallet! Det går utover vår egen fremtid.

 

Trench: Zara / Genser & Sunnies: BikBok / Bukse: 5units / Sko: Toms / Veske: Primark.

Hei dere! 
Jeg kan ikke vente til våren kommer for fullt, så jeg tenkte liksom godt å dele et antrekk fra i fjor. Denne trenchcoaten kjøpte jeg på barneavdelingen på Zara for en stund tilbake, og den har blitt flittig brukt. Jeg har til og med brukt den et par ganger i år allerede, jeg trengte en liten forsmak på våren ;-). I dag blir det dessverre regnjakke og vantette sko, noe som er en typisk kleskode i Ålesund. Jeg får gjøre det beste ut av dagen, for i dag kommer pappa hjem til påsken, gjett om jeg gleder meg!

Hva skal dere i dag? Klem ♥
Hei dere! 
I dag tenkte jeg å poste et innlegg om en fundation som er helt fantastisk god. Denne kjøpte jeg på VITA når jeg var i Oslo, og jeg angrer ikke et sekund. Den heter "L'OREAL PARIS NUDE MAGIQUE CUSHION FOUNDATION", og er en foundation som kommer ut av en svamp. Denne gir deg en dewy-glow hud, og dekker utrolig godt. Jeg påfører den med en beautyblender og ikke aplikatoren som følger med da jeg synes at jeg får et jevnere resultat. Jeg vil ikke anfebale denne til noen som har oljete hud da denne allerede har en del glød i seg. Pakningen er kompakt, søt og rosa. På bildene under får dere en nærmere titt på den, og hvordan produktet seg ut. Håper dere fikk en ide til ny foundation, også er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet om det er noe du lurer på :-).

Klem.

 
now trending

 

Everyday

niketraining

 

Training 

march

 

Party 

Hei dere!
I dag tenkte jeg å lage en liten vri på polyvore innleggene mine. Her har jeg satt sammen 3 forskjellige antrekk som jeg kunne gått med til de forskjellige anledningene. Det er bare å trykke på de små bildene under for å komme direkte til hvor man kan kjøpe det som er på bildet. Polyvore er så enkelt, spesielt med å finne ut hvor de selger designerklær og vesker på trygt vis :-). Håper at dere likte innlegget, så snakkes vi snart igjen. SETT PÅ 720 HD FOR BEST KVALITET.

Klokken er blitt 23:30 på kvelden, sminken er halveis gnidd ut, lyset er drit dårlig og migrenen står for fullt - men ingenting stopper tradisjonen med å vise dere julegavene mine. Jeg har gjort dette mange år på rad nå, og siden jeg personlig elsker å se slike videoer selv fortsetter jeg gjerne med det. Dette er ikke for å "skryte" ut hva jeg har fått, men det er kun fordi jeg synes selv det er kjekt å lage og ikke minst se slike videoer. Sånn det ikke blir stygge kommentarer om det, for jeg mener det virkelig :-). Jeg håper dere liker videoen fordiom, og gjerne vis meg hva dere har fått til jul! Klem.

 
classy

 


Lattori asymmetrical dress,  / L K Bennett cashmere coat,  / Schutz sandals,  / Christopher kon black leather purse.
December #2

 


Chunky knit sweater, / Lapel coat,  / Frame Denim ripped skinny jeans,  / FitFlop black flat,  / Grey handbag,  / Brunello Cucinelli cashmere scarve.
 
December

 


Turtleneck top,  / Topshop coat,  / Slim pants, / Nike trainers, / Givenchy blue handbag, / 3.1 Phillip Lim black sunglasses,  / Lips makeup.

Hei dere, har dere en fin mandag? Jeg har satt sammen 3 antrekk på polyvore som jeg elsker, og lett kunne hatt på meg nå. Jeg må legge til at dere kan kjøpe alt som er på bildet over, og det er bare å klippe på det navnet under bildet for å komme direkte til produktet! Alt på bildene over er på ønskelisten min, spesielt prada vesken som koster 19.000kr.. Hehe. Det er jo ikke så mye som et snøflak ute, og temperaturen lå på 14 grader sist i går! Eneste er at det har vært mye regn i det siste. Om jeg rekker det kan jeg knipse dagens antrekk til dere ♥. Klem.Hei dere! Party sesongen er her, og jeg tenkte å dele noen kjoler med dere som jeg synes passer veldig fint i denne tiden. Kan brukes på feks: julebord, julaften og nyttårsaften :-). Håper dere fikk med dere noen tips, også er det bare å klikke på linkene under for å komme direkte til klesplagget.


 Rød paljett Kjole / Gull topp og skjørt / Grå kjole / Blå paljett kjole 
Lang blå paljett kjole / Gull kjole / Blonde kjole / Svart snøre kjole

 


Hei dere! Håper dere har hatt en fin sømdag så langt :-). I dag tenkte jeg å skrive et innlegg om vippeextentions: hvor jeg har tatt de, hvilken lengde jeg har, og min mening om det. Håper at fler har lyst å ta vipper, og at dere får svar på evt. spørsmål dere lurer på!


LASHES BY VIPPIT  - Jeg tar vipper hos VippIt som holder til ved Devoldfabrikken i Langevågen, som drives av to jenter som heter Caroline og Jenny. Begge to er utrolig dyktige, og utrolig flinke i jobben din. De har også en fantastisk god service, og om du ikke er fornøyd fikser de det så fort som de kan. Jeg gleder meg alltid til å sette på vipper, fordi det er så kjekt å prate med dem og ikke minst vite at resultatet blir utrolig fint. Du finner dem på facebook, hvor du kan booke deg en time. 

Første gang jeg tok vipper hadde jeg 12mm (på bildet over), og synes at det var en grei start da jeg sa at jeg ville ha det så naturlig som mulig. Neste gang tok jeg 13mm, som jeg ærlig mener er finere på meg da jeg ville ha lengre og fyldigere vipper etter ca 5 uker med 12mm. Det eneste "negative" som har skjedd med meg i løped av de tre månedene med vipper er at vippene falt utrolig fort av da jeg tok påfyll, men jentene på Vippit (som jeg sa) har en fantastisk service og fikset det for meg med en gang! Jeg valgte å la alle vippene mine falle av nå, slik at øynene mine får en liten pause. Jeg kommer garantert til å booke meg ny time hos dem, det er jo så utrolig fint, og de er jo så utrolig dyktige!

Jeg synes det er utrolig deilig å kunne våkne hver morgen, sleppe mascara, og ikke minst å fjerne sminken om kvelden. Selve prossessen med å sette på vipper er utrolig behagelig, og man sovner veldig fort. Man slapper av til rolig musikk og en deilig atmosfære. Det tok 3 timer med nytt sett med meg da jeg har veldig mange vipper, og det tok ca 1,5 time med påfyll. Jeg anbefaler virkelig å prøve ut vippeextentions, og om du bor i Ålesund burde du dra til VippIt for nydelige vipper og fantastisk service ♥ Klem.

Edit: Dette innlegget er IKKE skrevet i sammarbeid med VippIt.


Hei dere! Lukten fra duftlyset har spredd seg i hele soverommet mitt, teen min har blitt lunket, og solen blender meg akkurat i ansiktet. Uttenfor vinduet mitt er det en rosebusk med kalde roser som er dekt med hvit snø. I dag er det en fin morgenstund, og snøen har dekt seg over hele Ålesund. Jeg tenkte å dele tre produkt jeg elsker for tiden, spesielt nå på denne årstiden. 

Rituals Mei Dao with Organic White Lotus & Yi Yi Ren - Dette er en rik fuktiggjørende body cream som jeg elsker å påføre om morningen for en god duft på kroppen men som samtidig gir mye fukt til den tørre vinterkroppen. Jeg har også showerfoam, scrub og deodorant i samme serie. Dette må være en av de beste bursdagsgavene jeg har fått i år, fordi Rituals har gitt meg en helt annen hud i den kalde sesongen.

Body Shop Mango Handcream - Denne fikk jeg i fjor til jul, og har bare fortsatt å kjøpe den. Den gjør hendene mine sikemyke og fukter de slik jeg ikke får tørre og sprukne hender av kulden. Samtidig lukter den himmelsk.

Viva La Juicy Gold Couture Parfume -  Jeg elsker orginalen, men dette er lukten jeg bærer igjennom hele sesongen. Notene i den er karamell, vanilje, white floral, søt, woodly og fruity. Med andre ord: Utrolig søt og god parfyme.

Mange vet at i går kveld skjedde det en tragedie i Paris. Terror, og over 160 er død eller skadd av IS. For en håpløs verden i bor i, jeg kunne ønske at det snart blir fred. Jeg håper virkelig at det går bra med kjente og nære, og at det roer seg helt. Hjertet, tanker, bønner og følelser går til Paris i dag.  #prayforparis #priezpourparis.

Jakke: Bikbok - T-skjorte: Levi's - Bukse: Zara - Sko: New Balance - Veske: Mango

Heia! Fant dette bildet som tante Leila knipset av meg når hun hadde et fotograf oppdrag, da jeg var i Oslo. Jeg måtte ha på meg et antrekk som var komfortabelt å reise i, men også gå rundt i sentrum med. Elsker disse skoene som jeg fikk i bursdagsgave med mamma, de gir virkelig et antrekk et løft. Hva har dere på dere i dag da?
Hei dere! På tirsdag starter høsten (noe som betyr: bursdagen min!!), å som anleding til dette tenkte jeg å dele tre helt forskjellige høstlooker til kaldere, regnfulle dager. Dere kan klikke på linkene under hvert bilde om du er intresert i hvor det er i fra, hva det koster og dere kan kjøpe det fra den siden! Dette er fordi jeg bruker polyvore, å dere kan følge meg her.lets fall in love 1

 

lets fall in love 1 by jasmineileens featuring Frame Denim

Acne Studios / Biker jacket, / Denim jeans, / Vans ,/ Expandable bag, / Silver necklace, / Round glasses, / NARS Cosmetics 


lets fall in love 2

 

lets fall in love 2 by jasmineileens featuring nars cosmetics

sleeve shirt / Goldschmied jeans, / Avenue short boots,/ Liquorish crossbody handbag,/ Oversized sunglasses, / Nars cosmetic / Holzweiler. 
lets fall in love 3

 

lets fall in love 3 by jasmineileens featuring leather tote bags

Shirt dress, / Soaked in Luxury coat / Alexander Wang ankle boots,/ Leather tote bag,/ Larsson Jennings metal watch, / Acne.

klem fra meg, håper noe falt i smak.Forhåndskrevet innlegg.


Sett på 720 HD for best kvalitet.


Hei dere! 
For noen dager siden postet jeg en ny video på >YOUTUBE KANALEN MIN <å tenkte det var kjekt å dele den her med dere også. Dette er en "Back to School Makeup tutorial", som jeg poster hvert år på samme tid som dette. Ble ikke voiceover pga jeg er forkjølet, men kommer til å lage fler videoer der jeg snakker i nærmeste fremtid!


Jeg fikk en del respons i kommentarer og meldingsboksen min på facebook etter forrige innlegg. Jeg har ikke helt bestemt meg enda om hvordan jeg vil fortsette her, men foreløpig så kommer jeg til å oppdatere dere. Ellers så vil jeg oppdatere youtuben, siden jeg synes det er veldig kjekt. I dag skal jeg møte Emilie, å vi skal være med hverandre i hele dag. Vet ikke helt hva planene er, men voksing av bryn og kjøpe inn til skolestart er på lista i hvertfall. Vi snakkes snart igjen! Klem.
Hei dere! Nå er det kjempe lenge siden jeg har delt bildene mine fra instagram, så da var det på tide. Jeg tenkte at et innlegg hadde vært kjekt nå, siden jeg ikke kommer til å blogge før neste helg igjen regner jeg med. Jeg reiser nemlig på ferie i dag, igjen hehe. Denne gangen drar turen til Arendal, og jeg gleder meg til å fortelle mer om det senere. Men først - her har dere en insta oppdatering, og dere må følge meg, så følger jeg tilbake :-). Jeg heter @jasmineils, hva heter du?

Drømmer om stranden i Fuengirola / En solbrun selfie / Meg og pappa / Sommerdag i Oslo / Detaljer på antrekk / Lunch.


Fire selfies på en uke, fra både Oslo, England og Fuengirola / Påvei hjem fra Fuengirola / Late strandager.


Del gjerne dine bilder med meg :-).


God morgen fininger!
Dagen i dag starter med litt inspo fra weheartit, å jeg håper dere liker bildene like mye som meg :-). I dag har jeg ikke noen planer enda, men jeg har tenkt til å prøve å få møtt en venninne i løped av dagen. Vi snakkes kanskje senere viss ikke! Klem.
..Og denne gangen litt sterkere siden sist jeg oppdaterte dere. Den siste måneden har vært fantastisk fin, men også litt tung. Varmen i Spania, og ikke minst å komme hjem til vennene mine et par dager hvor jeg rakk å se Tall Ship Races var så kjekt. Jeg har latt være å blogge fordi jeg rett og slett trengte en liten pause fra internettverden. Macen min har ikke vært åpnet siden sist gang jeg skrev her, og det har vært deilig. Mange av dere har lurt på hvordan det står til med meg, og det går helt fint. Jeg har valgt å ikke dele så mye av privatlivet mitt på bloggen, å heller kun fokusere på mote, sminke og skjønnhet. I morgen kommer det antrekksbilder fra i dag, også i over imorgen har jeg også et dødsfint antrekk å dele med dere. Å vet dere hva? Akkurat nå er jeg i Oslo, å livet SMILER.


(sneakpeak på antrekk)


Hei dere, og god morgen :-). 
For noen dager siden skrev jeg at jeg skulle på en dyrepark her i Fuengirola. Jeg tok mange bilder med telefonen, og jeg venter på at kamerabildene skal bli sendt. Jeg tenkte bare å klikke innom, sånn at bloggen ikke bare står tom. Ha en fin dag, jeg skal i hvertfall nyte den :-D.


- Summer.. Skin get tanner, hair get lighter, music get louder -

Yes i did it! På fredag forrige uke dro jeg og mamsi på frisøren, begge to et par hakk blondere. Jeg stripet hele håret mitt, å har fått fine, litt blondere lokker. Håret mitt har jo vært ganske mørkt fra før, så det er en stor forandring for min del. Jeg har hatt så lyst til å farge eller stripe håret mitt lysere utrolig lenge nå, og endelig fikk jeg gjort det. Jeg klippet også av de slitte tuppene mine, og er tilbake til kortere hår igjen. Håret mitt har allerede blitt bleket mer av solen, og planen er å stripe det enda lysere til bursdagen min i september. Jeg kan ikke annet enn å smile når jeg ser meg i speilet, og selvtillitten ble trukket opp et par hakk. Skal knipse bilder av håret så fort jeg kommer meg ut, gleder meg til å vise bedre. Er litt lysere i virkligheten enn på bildet, iPhone kvalitenen er ikke så bra dessvere. Håret mitt føles foresten så friskt å fint nå ♥. 


I dag er det kjøligere ute. Planen er å dra på stranden, men lurer på om det holder å dra i hagen å heller duppe meg i bassenget. Senere skal vi nemlig til dyrehagen her i Fuengirola, og jeg gleder meg. Jeg likte veldig godt det jeg var på i fjor. Der behandlet de dyrene veldig bra, og det var dyr som var syke som fikk være der til de ble friske. Jeg håper derfor at denne dyrehagen er like bra, å at det blir en hyggelig tur. Kamera blir med i dag, jeg lover! Ha en fin dag da dere ♥.
Nå var det på tide å komme med en oppdatering fra varme Spania! La bort bloggen noen dager, slik at jeg kunne slappe av med de andre og ikke minst nyte dagene jeg har igjen. Jeg drar hjem om 6 dager, å det er så sinsykt varmt her. I dag lå temperaturen på 48 plussgrader på det varmeste - 38 grader i skyggen. Uansett - de siste dagene har jeg vært på stranden, vært med Sofie og Cecilie, slappet av med mamma og bare nytt dagene til det fulle. Gleder meg til å komme hjem til familie og venner, men gruer meg til å dra fra varmen når det er 10 (!!!) grader hjemme. Det blir fort boblejakke resten av sommeren tenker jeg ;-). Har et par ferieplaner til som jeg gleder meg til å dele med dere, men som jeg dessverre må vente med å si, kan dere kanskje gjette det? :-D. Vi snakkes, og jeg skal oppdatere dere så fort jeg kan. 


Aah, jeg nyter de varme dagene her nede, men jeg kunme ønske jeg var hjemme i sommervarmen i Ålesund også! Håper jeg får ta et norskt bad i år, men vi får se når jeg kommer hjem igjen. Bildene over er fra i går, da vi spiste ute i anledning med bursdagen til Sofie. Det ble kinesisk mat, etterfulgt med kaker i leiligheten :-). Tenkte bare å klikke innom en kjapp tur, og i morgen skal vi en tur ut! Forteller mer i morgen, men jeg skal i hvertfall ta med kamera. Snakkes!

Jakke: ZARA KIDZ // Genser: BIKBOK // Veske: Primark // Bukse: 5 UNITS // Sko: Toms // Solbriller: BIKBOK.

Hei dere!
Klikker innom for å dele dette antrekket med dere som jeg tok et par dager før jeg dro til Spania. Dette er et forhåndsstilt innlegg, siden jeg mest sansynlig ikke får til til å oppdatere dere i dag. Været er på topp, og her er så varmt dere aner det ikke. Man vil helst ikke gå med klær, og kun spasere rundt i bikini hele dagen hehe. Har fått med en jevn og fin brunfarge allerede, men håper på å få den dypere de neste 12 dagene. Vi snakkes!

HOLA! Dagene har flydd forbi, men jeg må si at jeg storkoser meg i Spania ♥.  Jeg er veldig heldig, fordi det er to jenter som er like gamle som meg som er her samtidig som meg. Vi har blitt gode venner allerede, å vi storkoser oss sammen når vi er med hverandre! Sofie og Cecilie heter dem. Mamma har hatt en kjip start med influensa, men hun har begynt å komme seg på bedringenes vei nå og vi har allerede vært på stranden og marked. I dag har Sofie bursdag, så vi skal møtes alle sammen senere! Skal ta med kamera fremmover, det er bare lett å glemme når vi ligger på stranden hele dagen, hehe. Vi snakkes! 
Hei dere! Jeg har lagt igjen macen min hos mamma, å har derfor ikke fått oppdatert dere. Jeg mobilblogger nå, men i morgen reiser jeg til Spania! Jeg lover at bloggingen blir bedre til da.

Ha en fin dag!
Hei dere! I dag er det sol og fint vær i Ålesund, å jeg har allerede gått en tur med hundene. Jeg tenkte å dele mine "summer essentials" med dere, siden det er kort tid til jeg reiser på ferie med mamsen. Jeg tenkte at ukens spørsmål kommer senere i dag, mens ferieplanene mine kommer i løpet av morgendagen eller tirsdag. Ha en fin dag!


  

 

Jumpsuit - Denne jumpsuiten pryder sommer på alle måter. Lyse farger, hvitt og blomster. Jeg elsker å bruke jumpsuiter om sommeren, siden de er så enkle og stilige å ha på seg.

Sandaler - Disse sandalene er rå kule, å jeg har veldig lyst å investere i dem selv. De er hvite, og har kort hæl som gjør at de er enkle å gå i. Disse vil se fine ut til solbrun hud.

Øyenbryns gel - Jeg er veldig opptatt av bryn, og denne brynsaken fra maybelline er genial. Den har farge i seg, å gjør brynene mer fyldige med en dus farge.

Solkrem - Dette er veldig viktig! Jeg blir aldri solbrent, og glemmer ofte solkrem. Huden trenger å bli beskyttet mot solskader, så derfor er det veldig lurt å investere i en god solkrem. Denne fra LeTan har jeg hørt er veldig bra, og at den lukter kokkos, mm... Tommel opp for 50+ i solfaktor i tillegg.

Hva er dine summer essentials?

 

 

DET ER SØREN MEG SOMMERFERIE! 
Det ble et sent innlegg i dag, siden jeg ikke dro rett hjem etter skolen. Klassen vår har offisielt sommerferie, og det er så deilig! Været i Ålesund derimot er ikke likt sommer i det hele tatt, og det minner meg heller mer om høst. Men heldigvis er det få dager til jeg reiser til varmere strøk, men mer om det får dere vite i et innlegg senere. Tenkte bare å klikke innom for å si hei til dere, ha en fin kveld videre.

Foresten, hva har skjedd med innleggsdesignet til blogg.no? Finner ikke frem hvor noe er lenger! 


Hei dere! Skulle bare klikke kjapt innom for å fortelle at jeg har komt opp i eksamen, og kommer til å prioritere den. Oppdaterer dere i morgen, når jeg er ferdig! Krysser fingrene for at det skal gå bra :-).

 
Hei dere! Tenkte å klikke innom en liten tur, før jeg skal til byen å møte verdens beste gutt ♥. I dag er høljer det ned med regn i Ålesund, og det er kjempe bittert ute. Så da ble det en stor oversized genser, støvler og regnjakke - men heller med en bedre sminkedag. Skimmrete øyeskygger og knæsj rosa lepper på en grå dag som dette slår aldri feil ;-).  Men nå må jeg løpe, vi oppdateres kanskje senere! I mellomtiden, er det noen som kan legge igjen noen musikktips?

Bikini HER

Hei dere, lenge siden sist. Den siste tiden har vært stessende, men også med mye fri. Ville bare klikke innom for å vise dere denne fine bikinien jeg kjøpte av venninnen min for ikke så lenge siden. Jeg klarte å få feil størrelser på den jeg bestillte, å da var det midt i blinken at hun ville selge sin :-D. Nå er det bare 19 dager til jeg og mamma reiser til Spania, å da skal jeg love at bloggingen blir bedre. Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen, hvor jeg faktisk har fri både i morgen og på torsdag (aah deilig). Kos dere!
Hei dere! 
Hver jul får jeg en ny personlig almanakk, og denne lagde jeg for i år. Har ikke delt den før nå, fordi jeg glemte helt av det. Denne gangen ble det et lysere design, med turkis inni. Jeg har alltid hatt rosa tidligere, så tenkte det skulle bli fint med forandringer. Her skriver jeg ned alle planer jeg har, og avtaler som jeg må huske på. Anbefaler alle å kjøpe seg en almanakk, jeg har brukt disse flittig i 3 år. Håper dere fikk et godt tips, ha en fin kveld :) 


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits