Da tenker jeg å dele produktene jeg bruker når jeg dusjer/ etter jeg har dusjet. Har blitt etterspurt, så derfor deler jeg det. 


 


EOS Shave Cream i lukten pomegranate rasberry er min favoritt barberingskrem. Jeg elsker å bruke den i dusjen, eller alene uten vann om jeg ikke har så god tid. Jeg pleier egentlig å bruke barberhøvler fra dagligvarebutikken, men jeg liker også veldig godt en barberhøvel fra Shai som jeg har hatt i godt over ett år nå, men abonerer ikke lenger. Den har seks blader som gjør at bena mine blir fort barbert.


Lush SNOW FAIRY shower gel er en limited edition serie Lush har i juletidene. Den lukter bubbelgum leppeskrubb-ich og den etterlater seg lukten på kroppen lenge. Jeg liker å påføre den med en slik "svamp" som jeg ikke vet hvor er kjøpt, men du får sikkert kjøpt en på nille for 10kr eller noe :-)


Etter jeg har tatt på showergelen så tar jeg på en "smelte bar" som heter Snow fairy som også er fra Lush sin limited edition. Den funker som en body lotion, bare at den smelter veldig fort. Lukter det samme som dusjgélen, bare litt sterkere. Anbefaler å ta på denne om kvelden så den får tørket inn sikkelig.


Let the good times roll ansikt og kroppsskrubb fra Lush er min absolutte favoritt. Jeg bruker bare denne i ansiktet, å den fjerner alle kviser å gjør ansiktet klar for photoshoot ;-) Den lukter popcorn og karamell (veldig god lukt), å den etterlater ansiktet mitt silkemykt og full av fukighet. Jeg pleier å ta en litt tykkere krem på steder hvor jeg er veldig tørr i ansiktet, men ellers gjør denne susen.


Bubblegum lipscrub er enda et produkt fra Lush. Jeg ga bort en til Sara i julegave, og Fredrik likte den så godt at jeg ga han også en, å jeg hadde heldigvis enda en igjen. Dette er en leppeskrubb som lukter himmelsk, skrubber kjempebra og smaker godt. Jeg liker å bytte på mellom denne og popcorn. Var ikke så stor fan over Santa skrubben, men den funker den å.


Ella & Rose sin "Happy to scrub" fikk jeg i julegave, sammens med body lotioen som følger med. Det er en veldig god skrubb, å lukter helt himmelsk.


Shampo og balsam varierer ofte, men nå er det disse to som er favoritter. Sunsilk Vitamin explosion og Define Weightless Shine. Jeg har akkurat brukt opp shampoen, å jeg har lagt elsk på Sunsilk sin. Den lukter utrolig godt og gjør jobben sin akkurat slik som det er beskrevet på pakkningen.


Sånn, da håper jeg at det var til hjelp.

NOEN SOM BRUKER SAMME PRODUKTER?
Veeldig gammelt outfit fra i sommer, men dette er det eneste jeg får blogget om idag..

HVA SYNS DU?
Hei alle sammen!
Tenkte å skrive litt om noen av mine favoritt hud og kroppsprodukter, nemlig merket "Soap And Glory". Elsker pakningene på produktene, de er så søte! Så skriver litt om de tre nyeste produktene som jeg har kjøpt fra den.

Alle produktene

Dette er en kroppsskrubb som heter "flake away", og den lukter så sykt godt! Skrubber kroppen kjempegodt og hele deg lukter den gode lukten.

Har allerede fem andre sånne lipglosser, å herlighet for en plumping det er i den! Elsker lukten og ikke minst fargen.

Dette er mirakelprodukt til 1000! Man påfører denne under øyet på mørke sirkler og poser, også plutselig er de borte. Pleier å patte det på kinnbena for en kjempefin highlight.

Så her har dere litt av mine favoritt produkter fra merket. Håper dere vil prøve ut noen, dere får kjøpt det på Boots.

HAR DU NOE FRA SOAP AND GLORY?
Beklager litt rotete innlegg, med dette er faktisk mobilblogg! 
idag et det klart for blå lagune! Gleder meg til å blogge sikkelig når jeg er hjemme:)
Syns om dagens bilde?
Hva syns du om bildet?
Heihei!
Idag så tenkte jeg å dele mine topp 3 favoritt serier som jeg ser på for tiden! Jeg ser serier på netflix, men ser også veldig mye på nett siden de ikke har så mange sesonger på netflix :-) 

Orange is the new black er en orginal Netflix serie, å det er komedie/drama serie med litt action vil jeg si. Det handler om Piper Chapman som må sone 15 måneder i fengsel for å ha bært 20.000$ som var narkotika penger for ekskjæresten som var en internasjonal narkotika selger som heter Alex. Det er hysterisk morsomt å se alle personlighetene til jentene som er i fengselet. Gal Yoga-dame, en nonne og ikke minst en gal russisk kokk.  Morsom og spennede serie, anbefaler den på det sterkeste til både gutter og jenter! Ps; serien kan være litt grov, haha. Anbefales til 14 + år.
Pretty Little Liars er nok en kjent serie. Den handler om 4 jenter som mistet venninnen sin Allison. Etter hun døde har de fått meldinger av en mystisk person som kaller seg selv for "A". Denne personen kan være hvem som helst. Er Allison egentlig i live? Hvem er A? Jeg vet hvem det er pga. bøkerne, men det kan godt hende at de har gjort en vri på serien. Veldig spennende og "skummel" serie. Syns den egner seg litt mer til jenter enn gutter.

Vampire diaries handler om Elena som blir forelsket i kjekke Stephan Salvatore som er en vampyr. Broren til Stephan, som heter Damon blir også forelsket i Elena. Serien handler veldig mye om fortiden til Salvatore brødrene, og Elena er dobbeltgjengeren til Katherine, hun som var guttenes første kjærlighet og gjorde de til vampyrer. Hun liker virkelig ikke at Elena har kapret til seg Stephan, å hun vil gjerne la Elena dø.  Veldig trist, spennende og dramatisk serie.Jeg ser SELVFØLGELIG på Glee (avhengig til 1000). Ser også på Dexter, The Unit, Prison Break, Lost, Gossip Girsl, White Collar, Cake Boss og mange fler. Det hadde blitt et utrolig langt innlegg om jeg skulle nevnt alle, hehe. Men her har dere mine 3 favoritter isåfall :-) Jeg liker égentlig best litt "jentene" serier, men har begynt å like mer action i det siste, haha.. Skal slutte å se så mye på serier, huff..

HVILKE SERIER SER DU PÅ?


Jasmin Eileen Stafseth
Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Jasmin Stafseth, er 17 år og kommer fra Ålesund. På bloggen min kan du lese om mote, skjønnhet, velvære og livstil. Takk for at du er innom! Klem.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2016 · Juni 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014Kategorier


· Anbefaling · Ferie · Forskjellig/Blogg · Foto · Innkjøp · Inspirasjon · Mat og drikke · Mobilblogg · Mote · Musikk · Outfit · Sammarbeid · Sminke · Spørsmål og svar · Tekster og meninger · Tips&Triks · Trening · Ukens · VideoSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Finn meg på instagram her! · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits